שאלון לסופשבוע

talshoosh

New member
שאלון לסופשבוע../images/Emo13.gif

שיר השבוע:
זמר/ת השבוע:
להקת השבוע:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
הצגת השבוע:
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע:
משהו עצוב שקרה לכם השבוע:
סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר:
פגשתם השבוע את מיה
אם כן איך היה
תמונת השבוע: שיהיה לכם סופשבוע כיפי

אנייי../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo126.gif

שיר השבוע: כל האלבום של נינט
זמר/ת השבוע: נינט
להקת השבוע: לוידעת סרט השבוע:
תוכנית השבוע: השמינייה
הצגת השבוע:
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: היו כמה
משהו עצוב שקרה לכם השבוע: גם היו כמה.... סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר: נינט כתבה ברישמייי
פגשתם השבוע את מיה אם כן איך היה
תמונת השבוע:

עונההה../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Missing
זמר/ת השבוע: איימי לי
להקת השבוע: אוונסנסססססססס סרט השבוע: אמממממ הסרט האחרון שראיתי למרות שזה לא היה השבוע .. סיילנט היל
תוכנית השבוע: אממממממ השיר שלנו 3
הצגת השבוע: יום ראשון אני הולכת לאיזה הצגה דרך הבצפר
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: אמממממממ המורה לספורט קוראת ת'שם שלי אז היא עושה: "אור?" אני עושה: "פהה" אז היא לא שמעה אז היא עושה: "אור???" ואני: "פהה <ומרימה קצת ת'יד>" ואז היא: "אורררר? איפה אור???" אז אני מה זה התעצבנתי עליהה וואי איזה חירשתת אז אני עושה לה: "אני פההההההההה פההההההההההה פההההההההההההההההההההה לא שומעתתתתת" <XDDDDDDDDDDDDDDDDD> חח מה זה צעקתי עליה חח וכולם התפוצצו מצחוק
XDDDD והיא עושה לי: "אני לא שומעת כי אולי את מדברת חלש?!" וואי עוד שניה הלכתי להרוג אותה ..!!
משהו עצוב שקרה לכם השבוע: שהתבאסתי קצת שאני לא הולכת עם גבי להביא ת'מתנה לנינט
סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר: אממממממממ לא קרה משו מיוחד .. פגשתם השבוע את מיה אם כן איך היה: לעע לצערי לא פגשתי
תמונת השבוע:

../images/Emo69.gif../images/Emo27.gif

שיר השבוע: גוינג אנדר של אוונסנס
זמר/ת השבוע:איימי לי אלא מה?!
להקת השבוע:אוונסנס סרט השבוע:תעביר את זה הלאה תוכנית השבוע: ימי חיינו.. הצגת השבוע: השליש השלישי משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: אנשים חשבו שאני חייזרית
משהו עצוב שקרה לכם השבוע: סקלו אותי בפלסטלינה!!11
סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר: אולי אני הולכת לכל נדרי
ושבוע הבא מתחיל לי מחויבות אישית פגשתם השבוע את מיה אם כן איך היה-
תמונת השבוע: אין שיהיה לכם סופשבוע כיפי

גמני התלבטתי אם לשים גוינג אונדר

או מיסינג .. והחלטתי שהיום אני ישים מיסינג ומחר גוינג אונדר

../images/Emo69.gifכן החיים קשים בכיתה ט'

היה לנו שיעור של"ח.. והיה צריך להביא פלסטלינה... והיה לי קצת יותר מה שלכולם היה בערך.. אז תוך חצי דקה "טללל טללללללללל טללללללללל תביאי לי פלבטלינהההה" חטפתי עליהם תג'נה אז לא עניתי להם! והם זרקו עליי פלסטלינה כמחאה! ובגלל שלא עניתי להם שהם קראו לי הם חשבו שהתנתקתי מהעולם
אני חייזרית0__ס I Good I Guess

talshoosh

New member
אני=]../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

שיר השבוע: "מוכרת לי מפעם" - דין דין אביב. זה שיר יפה וכל פעם שאני מדליקה תרדיו יש את זה... אז יצא לי לחרוש על זה בזמן האחרון
זמר/ת השבוע: ממ... נראלי קרן פלס
להקת השבוע: אין סרט השבוע: לא ראיתי סרט... תוכנית השבוע: השמיניה 3
הצגת השבוע: אין משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: אממ.. לא זכור לי משהו מיוחד... משהו עצוב שקרה לכם השבוע: זה די עצוב אבל גם די שמח... אח שלי התגייס
אה... ואחותי טסה היום בבוקר לחודשיים
וזה מזכיר לי שהיא שלחה לי SMS מהמטוס... לפני ההמראה... שהיא יושבת ליד הראל מויאל ושיש עוד מפורסמים במטוס! אז כל המעריצים תתחילו לצרוח
... ביקשתי ממנה שתבקש חתימה: לטל באהבה חחחח
... אבל בטח היא לא תבקש כי זה יהיה פדחני! סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר: אין
פגשתם השבוע את מיה אם כן איך היה - לא
תמונת השבוע:
|

למעלה