שאלון לסופשבוע

idanias

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע:מאיה רוטמן-מוזר,ג'קו אייזנברג-נשארתי נורמלי זמר/ת השבוע:מאיה רוטמן,ג'קו אייזנברג להקת השבוע:EVANESCENCE סרט השבוע:למרות שזה לא היה השבוע אבל סיילנט היל
תוכנית השבוע:אמממ לא הצגת השבוע:לא משהו מצחיק שקרה לכם השבוע:אמרתי..שמורה נתן לי לרשום 5 דפים שאני לא יאחר יותר
משהו עצוב שקרה לכם השבוע:כן אני מתגעגע לחברים הישנים שלי סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר:אממ לא פגשתם השבוע את מיה אם כן איך היה-כן,אבל זה היה במועדון לילה בקושי הצלחתי לדבר איתה
תמונת השבוע:-->

idanias

New member
חחחחח טוב תהרגו אותייXDD

ואתם חושבים שאם הייתי פוגש אותה השבוע לא הייתי רושם לכם?!

Miss Menta

New member
עונה ../images/Emo28.gif

שיר השבוע: השיר שלנו של אביב גפן. פתאום נזכרתי בשיר הזה ;; זמר/ת השבוע: בריטני ספירסססס!11 סתם לא.D: נממ, איימילי. להקת השבוע: מיי כימיקל רומנס
סרט השבוע: לא ראיתי לאחרונה.
תוכנית השבוע: אחיות או לא להיות. הצגת השבוע: - משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: הרבה. אחלה שבוע
משהו עצוב שקרה לכם השבוע: סתם איזה ילד אחד מעצבן. סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר: עבר לי מי'!1
פגשתם השבוע את מיה אם כן איך היה: הלוואי|: תמונת השבוע: אין לי כח

../images/Emo220.gif=/

שיר השבוע:welcome to my life זמר/ת השבוע:אביר בנאי להקת השבוע:סימפל פלאן סרט השבוע:יצאת נסיך 1 ו 2 תוכנית השבוע:המומינים/דני שובבני/בובספוג/ארתור/זומזום הצגת השבוע:נופ משהו מצחיק שקרה לכם השבוע:כל השבוע בכיתי מצחיק?כי אותי לא... משהו עצוב שקרה לכם השבוע:כל השבוע... סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר:הביאול נו את המורה שאמורה ללמד(לחנך)אותנו שלושה חודשים או עד סוף השנה... ואני שונאת אותה...היא ממש רעה היא לא יודעת ללמד! פגשתם השבוע את מיה אם כן איך היה?נופ=/ תמונת השבוע: "לבן בחלום שחור"

../images/Emo220.gif

Do you lock yourself in your room?-האם אי פעם נעלת את עצמך בחדר With the radio on turned up so loud-עם הרדיו דלוק כל כך חזק That no one hears you screaming-כך שאף אחד לא ישמע את הצרחות שלך You don't know what it's like-לא אתה לא יודע איך זה To be like me-להיות כמוני To be hurt-להיפגע To feel lost-להרגיש אבוד To be left out in the dark-להישאר בחשכה בחוץ/בחוץ בחשכה To be kicked when you're down-להיבעט כשאתה מדוכא To feel like you've been pushed around-להרגיש כאילו אתה נדחף מסביב To be on the edge of breaking down-להיות על גבול של היתמוטטות And no one's there to save you-ואף אחד לא שם כדי להציל אותך No you don't know what it's like-לא אתה לא יודע איך זה Welcome to my life-ברוך הבא לחיי פאק די זה שיר כל כך אמיתי! זאת אחת הסיבות שאני אוהבת אותם!

Koala Girl

New member
אניי...

שיר השבוע: רצה הביתה-קרן פלס זמר/ת השבוע: קרן פלס
להקת השבוע: קרן פלס
חח סתם היהודים סרט השבוע: נערה בהפרעה(לא ראיתי אותו השבוע אבל לא משנה חח) תוכנית השבוע: חברים? הצגת השבוע: "הלהקה" משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: לא נזכרת עכשיו
משהו עצוב שקרה לכם השבוע: הרבה דברים סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר: אממ.. פגשתם השבוע את מיה אם כן איך היה? לא,בעצם אף פעם לא פגשתי אותה
ממש מוזר(רק במועדון לילה אבל זה לא נקרא לפגוש) תמונת השבוע:

talshoosh

New member
הלהקה../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

ראיתי את זה לפני שבועיים בערך... זה ממש יפה נכון

LEEkm

New member
לא ראיתי, אבל...../images/Emo151.gif

הייתי מחוץ לכניסת אומנים פעמיים כבר
בגלל קרן

עדי XD

New member
עונה :)

שיר השבוע: "לרוץ לרוץ" של קרן פלס. זמר/ת השבוע: קרן פלס :) להקת השבוע: אין XD סרט השבוע: שיקגו תוכנית השבוע:עדי אשכנזי "מזה השטויות האלה?!" הצגת השבוע: אין משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: ידיד שלי ואני חתכנו מלא ניירות לחתיכות קטנות וזרקנו על המורה תוך כדי צווחות "מזל טוב!!!11" (אגב, אין לה יומולדת, אבל היה משעשע) משהו עצוב שקרה לכם השבוע: מבחן בלשון (למרות שהלך טוב, הייתי לחוצה) סתם משהו שקרה לכם השבוע ובאלכם לספר: 110 במתמטיקה!! פגשתם השבוע את מיה אם כן איך היה? לצערי לא :/ תמונת השבוע:אין לי כוח להעלות

למעלה