שאלון לסופ"ש

נועי../images/Emo201.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

שמתי
שהיית בלי מצברוח
מקווה שעכשיו הכל יותר טוב
יש לה ביצים
איך אהבתי את זה

יסמין122

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo23.gif

שמחה שהלךך לך טוב במגנים
למה לא היה לך מצב רוח
מקווה שעכשיו יותר טוב
יש לה ביצים
כמו שאמרתי כבר
רביולי ברוטב שמנת ופטריות
לאבא שלך יש קפה
מי זה מרטין אם אפשר לדעת
חחח אהבתי את הציטוט שלךךך
מזל טוב לחברה

../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo27.gif

סתם כל מיני דברים ביחד..
עכשיו יותר טוב, תודה
יס .. לפאפי יש קפה .. בת"א, נחמד ביותר
מרטין זה ידיד ארגנטינאי שהכרתי דרך חברה, ורוב הסיכויים שניפגש בחופש של יום העצמאות.. אז ..
נמתין חח ציטוט ענק נכון??
זה משפט מטלנובלה ארגנטינאית שהשחקן הראשי כל הזמן אומר.. הוא לא כ"כ אוהב שקוראים לו טמבל
תודה, אני אמסור לה

עונה../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נגמר
חחחח והתבטל מבחן בתנ"ך
משהו רע שקרה לך השבוע: אמממ.. לא זוכרת חחח
שיר שלא הפסקת לשמוע: how you remind me של ניקלבאק
התחדשות השבוע: אמ.. נראה לי שכלום
חחח
תוכנית השבוע: לא יודעת עדיין
סרט השבוע: אממ.. יש לה ביצים
ספר השבוע: לא קוראת
חחח
מאכל השבוע: שניצל
חחחחחחחחח
יציאת השבוע: אממ.. אין משו מיוחד חח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין
אפילו לא ליום העצמאות חחחח
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו מיוחד..
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נדבקתי ל"היוש" חחחחח
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת עדיין...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ.. רגיל חח

יסמין122

New member
חח גם אני ת'אמת לא כול כך מצפה ליום העצמאות:-

יאא איזה כייף לך שתהבטל לך מבחן
יש לה ביצים
צ'אנינג טאטום

m i c k e y 15

New member
ואווא how you remind me../images/Emo99.gif

יאיי שניצללללל
והסרט יש לה ביצים כל כך יפה!!! והחתיך ההוא..אחח פשוט למותתתת

היית פה שעשיתי ת'ספיישל?../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

על צ'אנינג טאטום
אם לא, סתכלי הוא בקישורים

matron

New member
נכון שהיא כוסית?

משהו טוב שקרה לך השבוע: פעם ראשונה שהמאמן מחמיא, מתוך 6 חודשים! משהו רע שקרה לך השבוע: המורה לתנ"ך נתנה לי 76 במבחן ו-70 בבוחן!!! שיר שלא הפסקת לשמוע: Baby Baby- The Vibretors התחדשות השבוע: גיליתי שהמורה לתנ"ך שונאת אותי. תוכנית השבוע: אני בקושי רואה טלויזיה, אם כבר, ארץ נהדרת... סרט השבוע: שחכתי את השם של הסרט! ספר השבוע: הארי פוטר וגביע האש מאכל השבוע: פשטידה שסבתא שלי הכינה לי... יציאת השבוע: אתמול יצאתי פעם ראשונה (מזה שנתיים) עם חברים! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להצליח בבחינות, ולקבל ציון טוב בספרות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אה, אין לי מושג. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "who's your dady" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחנים, מבחנים ו... מבחנים... (כרגיל) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע הכי מוזר שהיה לי!

יסמין122

New member
../images/Emo26.gif

אותי נראה לי כול המורים שונאים מהרגע הראשון שהם ראו אותי ואני שונאת אותם אפילו יותר
בהצלחה בבחינות
מה
שנתיים לא יצאת עם חברים

matron

New member
חחחח, זה טבעי... (kidding) XD

תודה! אני ממש מקווה להצליח במבחנים הארורים האלה! כן, אפילו שנתיים וחצי... אני לא ממש אוהבת לצאת עם חברים... (בעיקר בנות). מספיק לי שכולם מציקים לי בבצפר...

Fashion Slut

New member
../images/Emo47.gifעונה../images/Emo163.gif../images/Emo152.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה ת"א, שופינג ושביתות.
משהו רע שקרה לך השבוע: יום השואה..?
שיר שלא הפסקת לשמוע: קיפ יור הנדס..
התחדשות השבוע: תיק הלו קיטי, חולצות הפי טרי פירנד, חולצה מפול&בר, עגילים ולא זוכתר מה.
תוכנית השבוע: אמריקן איידול. בלייק
סרט השבוע: -
ספר השבוע: -
מאכל השבוע: הרבה קפה..? ל'דעת ><
יציאת השבוע: ממ סתם כל מיני.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום העצמאות..
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: דאמ אני סינילית מידי.
תמונת השבוע: אין לי כוח.
התוכניות שלי לשבוע הבא: עזבו תוכניות, אני ספונטנית.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

../images/Emo9.gif../images/Emo20.gifאין לי מה לכתוב בכותרת חח

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואי האא הלך לי די טוב במגן באנגלית, השתזפתי קצת , הברזה מבית ספר שהיה ממש כיף חח,אחיינית היפה שלי וזהו
משהו רע שקרה לך השבוע:השתזפתי חח האף קצת מקולף לבנה שכמותי,ריבים עם ההורים טיפה
שיר שלא הפסקת לשמוע:Good Charlotte - The River מומלץ
התחדשות השבוע: האמ יו לא קניתי כלום באסה אולי האא מסטיק אבטיח בקפיטריה בבית ספר חח תוכנית השבוע: פרויקט מסלול עונה שלוש סרט השבוע:הצעקה 4 חח ספר השבוע: הספר באנגלית 600 ע'מ סיימתי לקרוא ACT OF WILL מאכל השבוע:בייגל יציאת השבוע:חח לא יצאתי אבל הברזה מבית ספר לכול היום שזה לא יחזור עם ידידים וחברות הסתובבות בעיר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רוק העצמאות עיברייי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עיברי לידר חח לא ממש לפגוש ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני וחברה שלי "נכון הוא דומה ל........" כןןןןןן חחח, זה היה פשוט מצחיק בגלל משהו חחח
תמונת השבוע: ---> התוכניות שלי לשבוע הבא:רוק העצמאות ללמוד למגן במתמטיקה(מכחישה שקוראים לזה מתכונת)ואולי על האש עם המשפוחה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:ממש ממש מהר אבל נחמד

עונה^^

משהו טוב שקרה לך השבוע:נמנמנמ.... לא כעסו עליי שהפלאפון מת? משהו רע שקרה לך השבוע:הפאלפון מת
שיר שלא הפסקת לשמוע:my chemical romnce-cancer התחדשות השבוע:אמ.. לק שחור סקסי כזה
תוכנית השבוע:השיר שלנו לייק.. סרט השבוע:אין כזה:\ ספר השבוע:אני, כריסטאנה פ. מאכל השבוע:ספגטי
יציאת השבוע:אתמול.. היה בסדר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יומולדת של הכוסית שלי, ויום העצמאות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:מקווה לפגוש את לילע, רק שהיא לא מודעת לזהXD ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"מרגש" תמונת השבוע:אין:'( התוכניות שלי לשבוע הבא:יומולדת של ויקה, טקס יום הזיכרון בצופים, ערב יום העצמאות, היום שאחריXD ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד^^

or sss

New member
סופ''ש נעים בננות...! ../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ניצחנו באליפות כדורעף! משהו רע שקרה לך השבוע: אממ..נפלתי במדרגות בבצפר והרבה ראו את זה!! פאדיחהה!! (עכשיו יש לי פצע!) שיר שלא הפסקת לשמוע: i dont love you -מכר.. התחדשות השבוע: קניתי פוול דברים בקניוןן
תוכנית השבוע: מגרש ביתי סרט השבוע: וואי שנים שלא ראיתי סרט!@!! ספר השבוע: אממ..לא קראתי ספרים ... מאכל השבוע: גלידה 'פנטזיה'..פאקק זה ממש טעים!! יציאת השבוע: 'בואנה..מה נראלך?! ' משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קניון עם חברה!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ילד אחד בקניון! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'אהה..תרגעי!!' תמונת השבוע: בררר..איןןן.. התוכניות שלי לשבוע הבא: קניון
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה =\..

למעלה