שאלון לסופ"ש

טולייצ

New member
שאלון לסופ"ש ../images/Emo23.gif

ולפני זה אני רוצה לציין שהפורום הזה היה ותמיד יהיה חלק ממני :) ולמרות שצה"ל לוקח אותי יום ראשון אני אתגעגע המון!! ושיהיה לכם אחלה סופ"ש
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים? אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא? שוקו/תה/קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית / אתה הומו? דו? בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מועדף: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך היתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת? מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס? מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות? מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם? במכונה, קרם, חוט או שעוה? איזה חברה? כמה בשמים יש לכם? אילו? קשקשים, יש/אין? איזה שמפו? ישנים ערומים? מתחזים לאנשים אחרים בפורומים? שונאים את עצמכם? אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית? ושאלה לסיום - מה הם שמות החיבה שלך? אוהב אותם? חושב שהם מתאימים לך?! ולמי שמעוניין תוסיפו תמונה שלכם/משהו/מישהו שאתם אוהבים!

B a m b o o k

New member
../images/Emo163.gif

האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אוי היו המון... אבל זה בנאדם שאני עדיין אוהבת. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו? --- והוא, אוהב אתכם? --- איך הכרתם? --- מה אתם הכי אוהבים בו?--- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?--- אתם רבים? ---- האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 0 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי, התחברות מהירה לאנשים, לא להתיחחס לדברים בצורה קשה מדי. מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? לאדעת מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אזכרה של סבא מה הדבר שהכי פוגע בך? שלא בוטחים בי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מגעילות יתר מה הכי מושך אותך אצל אנשים? אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אממ הייתי מוכנה לוותר על כל מיני דברים אין לי בעיה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? הדס התכוונת לזה? בטח מתי שיקרת? היום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? המון זמן ובגלל בת? שבוע שעבר נראלי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכרת למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני כמה חודשים עם מי? היה כיף? היה מוזר מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני כמה חודשים איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? אליכם
איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אין לי שמץ של מושג איפה תואילו בטובכם להתגורר? באיזשהו ישוב בצפון בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3-4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 24 אולי האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה? ברור שבארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? לא לבד-שרון הולצמן מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לאדעת ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? לאדעת את חושבת שאת מאושרת כרגע? אממ אפשר להגיד את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? המון אנשים בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. הם יותר נחמדים וכרגע? את אוהבת בת או בן? שניהם איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מעולה
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? כל הזמרי דיכאון למיניהם ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? תלוי מזה מה הכי חשוב לך בחיים? אנשים קרובים אלי מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? התעצבנות מהירה מהו הפרי האהוב עליך? אבטיח
גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? קוטג'. 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא אוהבת כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 50 אולי איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? לאדעת האם טסת פעם? יאפ מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא? שוקו/תה/קפה? חלב
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? מצחיקה אתה מצונן עכשיו? בהתחלה
את מי בא לך לחבק עכשיו? את ליל למי בא לך להרביץ עכשיו? לאפחד ממה הכי נמאס לך בחיים? לגור בב"ש מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? כל המסלולים בצפון. הם מדהימים
(ובהתחשב בעובדה שלא הייתי בחו"ל) מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית / אתה הומו?
דו?
בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל מיני שטויות שחברה שלי אמרה איך אתה מרגיש: נפלא הבנאדם הכי יפה שראית: שחקנית באיזה סדרה חג מועדף: חנוכה ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: AXN בזבזן או חסכן? באמצע למי אתה מתקשר הכי הרבה? זוהר נראלי הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?צילום נוף שאחותי צילמה ושומר מסך? שחור מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לא רוצה ללכת לבצפר
רוצה להמשיך לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? אממ בזמן רוב הםעמים איך היתה הנשיקה הראשונה? חמודה עם מי? את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בלילה מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? יום שלישי אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס? אוולוויס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות? יום ראשון מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם? כנ"ל במכונה, קרם, חוט או שעוה? שעווה איזה חברה? לאדעת. די לחפור כמה בשמים יש לכם? 0. לא אוהבת בשמים אילו? קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו? 10! ישנים ערומים?
מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?
שונאים את עצמכם?
אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אני אוהבת תירס
אם כן, רוצים תירס? כןכןכן השיר האחרון ששרת: כורש11-שילה פרבר הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו שחברה שלי אמרה הפעם האחרונה שבכית: שבוע שעבר אולי. מצחוק. האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא. אחרי זה את אומרת ששמנתי
הדבר האחרון שאכלת: עוגיה של אמא הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס להופעה השיר האחרון ששמעת: על הגשר הצר-שילה פרבר הדיסק האחרון שקנית: נראלי שיגעצ....וזה מזמן
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? שני ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? לפני רבע שעה מאבא איזו הופעה אחרונה היית? להקות צעירות איזה סרט אחרון היית? תזיזו את הרגליים ושאלה לסיום - מה הם שמות החיבה שלך? צילי, צלילית, צלילוש, צלילה, סלילוש אוהב אותם? חושב שהם מתאימים לך?! אממ לא מפריע לי

ססילייה

New member
../images/Emo111.gif!אורטלי, שיהיה לך גיוס קל!!

! האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? שלילי. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הפצת שמועות. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? יותר מידי פירסינג בפנים. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?שלילי. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? ברור! האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן.
כמה אקסים יש לכם? לא הרבה. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? שלילי. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? חיובי. אם כן, זה הצליח? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא ממש.
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? ברור. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כל כך כן. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא יודעת :| מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? אין כזה דבר 'האכזבה הכי גדולה' כל אכזבה זה משהו גדול בפני עצמו. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אסתי.אביק ורוי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הביקור האחרון של דניאל. \: מה הדבר שהכי פוגע בך? שקט. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? הומוסקסואליזם.
מה הכי מושך אותך אצל אנשים?שיער, עיניים..תחת?
אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? יש יותר מידי כאלה >< על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? שירה -__- מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? מאיה. התכוונת לזה? חיובי. מתי שיקרת? חח למורה בתנ"ך זה נחשב?
מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? מזמן שלא. ובגלל בת? חודשיים ככה. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אנאערף.. למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? >>>><<<< שבועיים. עם מי? דניאליק. היה כיף? לא.
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שבוע שעבר. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? ורוד?>< מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? אימו..גררר..גאד זה כבר כל כך מציק!! למי אתם הכי מתגעגעים? לכולם
איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת עוד. איפה תואילו בטובכם להתגורר? תלאביב, או חולון. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 0. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? להפך. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה? נא..אין מספיק כסף.
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? איזה ילדים איזה?
מהו השיר שתקוע לכם בראש? המגפיים של ברוך >< מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול נדמה לי. ממה? לא משנה. איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הGPS.
את חושבת שאת מאושרת כרגע? חצי.
את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? את כולם.
בגדת פעם? לא ממש.. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים.
וכרגע? את אוהבת בת או בן? לא אוהבת. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? משוה בן זונה לפנים.D: כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דיכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? הייתי אומרת מזרחית, אבל לאחרונה רכשתי קצת ידע.
ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? באמצע כזה.. מה הכי חשוב לך בחיים? דבקות במטרה! מה הרגש שהכי חסר לך? לא משנה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? בילבול. מהו הפרי האהוב עליך? בננה.
גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? קוטג'. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? קונאן אובריין
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? לא משתמשת בו הרבה, אבל נדמה לי ש24?
איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג'. מה לא תעשה לעולם? לא יודעת. האם טסת פעם? כן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא? מלחמות נוספות. שוקו/תה/קפה?שוקו. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הקשבה, ושהיא גורמת לי לצחוק כל הזמן. אתה מצונן עכשיו? סוג של. את מי בא לך לחבק עכשיו? המון המון
למי בא לך להרביץ עכשיו? לאמא. ממה הכי נמאס לך בחיים? מהרבה דברים.. מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? היופי, אין מה לעשות. >< מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא יודעת
מה הדבר האחרון ששתית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא תדעו מצרות.
היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. את לסבית / אתה הומו? אני הומו.D::: דו? שלילי. בדיחה שגרמה לך לצחוק: נועה הקטנה אומרת לאמא שהיא יודעת איך באים ילדים לעולם. האמא שואלת:באמת נוע'לה?ספרי לי. נועה:אמא ואבא מתפשטים הבולבול של אבא עולה גבוה גבוה גבוה אמא מכניסה לפה, הבולבול של אבא מתפוצץ וככה אמא מקבלת תינוק. אמא:לא נועה'לה, ככה אמא לא מקבלת תינוק.ככה אמא מקבלת אוטו חדש.
איך אתה מרגיש: נפלא. הבנאדם הכי יפה שראית: מת'יו גריי גובלר!!!!!!!!!!
חג מועדף:סוכות XD ספורט מועדף: שינה.XD ערוץ מועדף: יס סטארס
בזבזן או חסכן? בזבזנית אחושרמוטה. למי אתה מתקשר הכי הרבה?אביק. הקול הכי יפה ששמעת? תלוי מאיזו בחינה. >< איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של כל מיני קישקושי לבבות וכוכבים >< ושומר מסך? שחור.O_ס מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? 'מנה נלבש?' נו מה.אני נקבה.מותר לי.
קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? 3 דקות איחור.תמיד.תודה מרפי חמוד.D: איך היתה הנשיקה הראשונה? מוזרה. עם מי? מישהו בשם איתי. את מאמינה באהבה? סוג של. מתי פעם אחרונה התקלחת?לפני שעתיים. מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? חחחחחחח שבוע בערך XD אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס?-___- מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא זוכרת.
מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם?זקן??
ווי זמיייר. במכונה, קרם, חוט או שעוה? איזה חברה? כמה בשמים יש לכם?3. אילו?2 של ME ו1 שרויטל קנהת לי ליום הולדת ואין לי מושג איך קוראים לו. >< קשקשים, יש/אין? אין. איזה שמפו?הדאנדשולדרס. ישנים ערומים? תחתונים וגופיה. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?חחח לא O_ס שונאים את עצמכם? קצת :) אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? XXXDDDDD אם כן, רוצים תירס?לא אוהבת תירס.זה לא מתעכל >>><<< השיר האחרון ששרת: טוצ'קה-שילה פרבר. הדבר האחרון שצחקת בגללו:פורנו. הפעם האחרונה שבכית: אזכרה של סבא. האדם האחרון שראית: אסתי. הדבר האחרון שאמרת: 'אמא, תפסיקי לשאוב לי את הבוקר.' >< הדבר האחרון שאכלת: חביתה.
הדבר האחרון ששתית: מים O_ס הדבר האחרון שקנית: קינדר בואנו עם אסתי'לה.
! השיר האחרון ששמעת: הפתיח של סקראבס!!
הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת ;[ הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שבוע שעבר. הדבר הכי מטורף שעשית: חחחחחחחחח לא משנהXD עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?מאיה. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? אביק. איזו הופעה אחרונה היית? 16.12-

ססילייה

New member
מה זה זה ../images/Emo7.gifזה לא תפס הכל >< זבל.

איזה סרט אחרון היית? מישהו לרוץ איתו >< ושאלה לסיום - מה הם שמות החיבה שלך?ליל, ליליק, לילצ', ליקוש, לילה, לילוש, ליקי, טוסי, נעל. אוהב אותם? חושב שהם מתאימים לך?!חחחחחחחח מתה על כל אחד מהם. -____-.

'רכשתי קצת ידע'

'מאיה היום הייתי באוטובוס והיה כזה שיר 'אוהב אותך אבל מציאותי' היה מהזה מצחיק' 'מה את לא מכירה?! הוא מה זה חמוד!' רוני סופרסטאר שליטהO:

ססילייה

New member
איכזבת!הייתי בטוחה שתזכירי את "אש..

בליבי בוערת-אש...."
אני אעצור כאן.

dsol

New member
אין לי כח לשאלון...אבל_../images/Emo189.gif

טולי שיהיה לך שיפשוף נעים
ואני בב"ש היום בלילה ומחר אז נדבר

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אני מפתחת מחלה];;

האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
חלילה. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
שהוא לא מקשיב.. הקשיב.. >< מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
דא. אם כן, אתם אוהבים אותו?
דא. והוא, אוהב אתכם?
דא.............................. נראלי
איך הכרתם?
אה... בבי"ס? מה אתם הכי אוהבים בו?
קוצ'קי קטן
לאדעת להצביע על דבר אחד.. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
פפפ... לאדעת >< אתם רבים?
לא.. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
דא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
דא. כמה אקסים יש לכם?
2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
פחחח אם האקסים שליXDD האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?
לא! אם כן, זה הצליח?
-- יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
חלילה. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
שנייהם, ולמחוק. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:
1. מודעות עצמית [אני לא יודעת אם זה תכונה, אבל בכל זאת.], 2. הומור, 3. אי שנאה. מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך?
המ.. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?
מורי, שני ורומקי/מוגי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?
סילבסטר. מה הדבר שהכי פוגע בך?
אי התחשבות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?
שמחה/קופצניות וביטחון עצמי. מה הכי מושך אותך אצל אנשים?
בטן/עיניים/שיער. [במבט ראשוני, כן?..] אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
נראלי הסיטואציה של ההחלטה לקחת ריטלין.. על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?
יכולת לאהוב? [אווו קיטצ'.. מה לעשות שלי אין משו אחר? ><] מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?
מורי :)
לדבר הבובי הזה יש יומולדת היום
התכוונת לזה?
ברור. מתי שיקרת?
כשאמרתי "אני אוהבת אותך"? אפעם. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?
לפני יומיים?.. שלוש.. לאדעת. >< כשדיברתי עם איפי. ובגלל בת?
פפ... מזמן.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?
לא ממזמן.. למה?
עזבו. מתי בפעם האחרונה התנשקת?
אתמול.. עם מי?
פישי שלי
היה כיף?
מצויין:) מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?
לא מזמן.. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?
משבצות בזארה!
פעם אחרונה שאני רואה פרחה מכוערת הולכת לי עם 'עליונית' משובצת שהיא קנתה ב500 שקל!!!11111
מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?
סקיני ג'ינס למי אתם הכי מתגעגעים?
לאיפוש. איזה מקצוע לעתיד תרכשו?
גננת?
איפה תואילו בטובכם להתגורר?
בקיבוץ, כמובן. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?
2-3-4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?
נראה.. לאדעת. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?
תלוי, אם אמא תמשיך לעצבן אותי- אז כמה שרחוק. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה?
לאדעעעתתת איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?
חילוני! מהו השיר שתקוע לכם בראש?
הלווו איי לוב יו *משו* טל מי יורר ניימ^@#$&@$^@#! [של הדורס(נראלי.. לפי מה שאני זוכרת), לאזוכרת אי קוראים לו..] מתי בפעם האחרונה התרגשתם?
אתמול:) ממה?
ממורי:) איזה פרסומת את הכי אוהבת?
החדשה של סלקום.. את חושבת שאת מאושרת כרגע?
אה.. לא ממש.. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
כן. בגדת פעם?
לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות?
מי שבא ברוך הבא. סתם. -__-
בנים, בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן?
בן. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?
או, זאת שאלה לעיניין. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?
דכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?
אין דבר כזה. לא פוסלים/שופטים לפני שמנסים.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ישלי אמא כה זונה.

ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?
מתחרטת.. מה הכי חשוב לך בחיים?
חברות. מה הרגש שהכי חסר לך?
אנאערף.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?
אגרסיביות?... מהו הפרי האהוב עליך?
יש המון.. גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן?
קוטג' 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
ג'יי לנו.. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?
76 איזו חברת טלפון נייד יש לך?
אורנג' [כרגע] וסלקום [בכללי]. מה לא תעשה לעולם?
אני אעשה הכל.:) האם טסת פעם?
דא. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא?
אה.... סוף העולם? שוקו/תה/קפה?
תה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
-_______________- אי אפשר לענות על דברים כאלה.. אתה מצונן עכשיו?
כלכך! את מי בא לך לחבק עכשיו?
פישי שלי
למי בא לך להרביץ עכשיו?
אמא שלי >< ממה הכי נמאס לך בחיים?
מכלום. מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי?
אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?
כל מקום הוא מקום יפה.. יש כלכך הרבה מדקומות מדהימים. מה הדבר האחרון ששתית?
קולה.. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?
לבד.. את לסבית / אתה הומו?
לא.. דו?
לא.. בדיחה שגרמה לך לצחוק:
איש אחד שוחהשוחה מגיע לחוף- טובע!DDDD:::::::: ויש עוד אחתD: גמל אחד הולך במדבר, הולך הולך הולך פתאום!! נופל לבור! ומגלה שהוא אוהב חומוס!
איך אתה מרגיש:
קצת חולה.. כל הזמן שיעולים ומצוננת רצח. [לא, השיעולים הם לא מהסיגריות].. הבנאדם הכי יפה שראית:
כלכך הרבה.. אמ.. השליח שהביא לבר את העוגה... וואו!!!!!!!11111111
הוא היה כלכך יפה! חג מועדף:
הכל:) ספורט מועדף:
שחייה ערוץ מועדף:
יסטאר. בזבזן או חסכן?
ב-ז-ב-ז-נ-י-ת. למי אתה מתקשר הכי הרבה?
אה.. אני לא מתקשרת.. אה! יש לי טלפון בבית
לברי.
הקול הכי יפה ששמעת?
'תמר' מ"מישו לרוץ איתו" איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
שחור
ושומר מסך?
אין. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
לאאאאאאאאאאאאאאאא בוא נחזור לישוןןן
קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?
משתדלת להגיע בזמן.. איך היתה הנשיקה הראשונה?
אוי. גועלית. עם מי?
מישו אחד.. לא זוכרת איך קראו לו.. את מאמינה באהבה?
רק באהבה. מתי פעם אחרונה התקלחת?
אתמחול בערב. מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם?
אתמול את השחיD: -_______________- אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס?
אולוויס אולטרה החדשות. רק אולוויס. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות?
לאדעת.. בפעם האחרונה שהייתי אצל איפי. >< מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם?
פיייה. במכונה, קרם, חוט או שעוה?
ברור ששעווה.. איזה חברה?
מה שיש בארון.. כמה בשמים יש לכם?
אין.. אילו?
---- קשקשים, יש/אין?
לודעת.. איזה שמפו?
כייף ועוד משו.. ישנים ערומים?
לא -_________- מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?
חלילהD: שונאים את עצמכם?
כן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
יאללה
אם כן, רוצים תירס?
כןןן! השיר האחרון ששרת:
דיאטה- אפרת גוש הדבר האחרון שצחקת בגללו:
לאזוכרת. הפעם האחרונה שבכית:
לפני כמה ימים.. האדם האחרון שראית:
אבא הדבר האחרון שאמרת:
טוב.. הדבר האחרון שאכלת:
עוגה הדבר האחרון ששתית:
קולה הדבר האחרון שקנית:
'קוקטייל עדין' XDD השיר האחרון ששמעת:
לוזוכרת.. הדיסק האחרון שקנית:
פייייייייייייה! הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
פיייייייייייייייייה!XD הדבר הכי מטורף שעשית:
אה...... O_O עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?
לפני 10 שניות בערך? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?
הפלאפון
איזו הופעה אחרונה היית?
נראלי ביט בגאלה.. איזה סרט אחרון היית?
וואו.. סרט
ושאלה לסיום - מה הם שמות החיבה שלך?
מיכ, מיכי, מיכלי, מיכמיכ לא זוכרת מה עוד.. אוהב אותם? חושב שהם מתאימים לך?! לאדעת, לא איכפת לי כלכך.. ולמי שמעוניין תוסיפו תמונה שלכם/משהו/מישהו שאתם אוהבים!
מחר, מחר..

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אבל אם הוא היה

האקס שלי, ועכשיו אנחנו שוב ביחד.. זה אומר שהוא כבר לא אקס שלי... חשבת על זה?

דאאא

'האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?' זה בלשון עבר הוא היה אקס שלך, וניסיתם לחזור והצלחתם. סוף

אש בליבי בוערת

האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ידוע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הוא לא רצה אותי? >< מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? חרמנות X: לא משנה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא חושבת כמה אקסים יש לכם? אין
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? X האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? X אם כן, זה הצליח? X יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?X האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?X תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ליל - שירה. ליאת - סבלנות. בר - ארגון מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? יש הרבה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? ליל, סיון, םית מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הפעם הראשונה שכתבתי 07 בתאריך במחברת מה הדבר שהכי פוגע בך? נטישות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? התעלמות מה הכי מושך אותך אצל אנשים? ספונטניות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? פפ לא משנה על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? עליי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? מיכ התכוונת לזה? דה מתי שיקרת? היום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? בסילבסטר ובגלל בת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? בטח היום למה? כי כזו אני מתי בפעם האחרונה התנשקת? ראשון אני חושבת עם מי? ים היה כיף? נראה לי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? מעולם איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מכנסיים קסרים מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? סקיני למי אתם הכי מתגעגעים? מיכ איזה מקצוע לעתיד תרכשו? שוטרת
איפה תואילו בטובכם להתגורר? |: בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 24? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה? לא ארד ממנה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? ערפד ואש של משה פרץ בביצוע ליל >< מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה?שניקבו למעני ניקוב לאוטובוס איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא רואה טלויזיה את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא ידוע בגדת פעם? אין לי במי |: מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? אני לא איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? איך הוא יכול להיות? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? באמצע לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אני פתוחה להכל
ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת מה הכי חשוב לך בחיים? העקרונות שלי מה הרגש שהכי חסר לך? אין מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?נקשרת בקלות לבני אדם אז אני לא יוצרת איתם קשר כדי שלא ישנאו אותי ובסוף הם חושבים שאני שונאת אותם :| לא משנה>< מהו הפרי האהוב עליך? מנגו גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? קוטג' 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא רואה טלויזיה כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? אני אענה על המסנג'ר: 201 בסה"כ, 94 ברשימת 'תחת' שזה אנשים שהם תחת ואני לא באמת מדברת איתם ו84 באנשי קשר נוספים איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? עגיל בדגדגן האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא? >< שוקו/תה/קפה? קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אין הכי טוב אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? פף למי בא לך להרביץ עכשיו? אחותי ממה הכי נמאס לך בחיים? כלום מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? יופי הוא הדלת ואופי הוא החדר שאותו פתחת. מצד אחד, יכול להיות שאני אפתח את דלת היופי ולא יהיה בפנים חדר, רק קיר - חסרי אופי מצד שני, גם את החדר הכי גדול בעולם לא פותחים בלי דלת מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? דיסנילנד מה הדבר האחרון ששתית? כהיל? איזו וודקה איכותית, לא זוכרת היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לא לבד ולא עם ההורים את לסבית / אתה הומו? סטרייטית דו? סטרייטית בדיחה שגרמה לך לצחוק: היו כמה |: איך אתה מרגיש: שמנמנה הבנאדם הכי יפה שראית: מאיה שטרודל חג מועדף: יום כיפור ספורט מועדף: אני לא עושה ספורט חצי שנה|: ערוץ מועדף: לא רואה טלויזיה בזבזן או חסכן? חסכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לליל? >< הקול הכי יפה ששמעת? ענבל פרלומטר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ווינדוס ושומר מסך? שחור מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? החלום שחלמתי קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? תלוי איך היתה הנשיקה הראשונה? נוראה עם מי? איזה גיא אחד את מאמינה באהבה? לא יודעת מתי פעם אחרונה התקלחת? היום בבוקר מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? עם מיכלי ואיפי בטלפון שלשום [מכונה להורדת שיער, אגב] אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס? לא קיבלתי כמה זמן כבר, אבל עד אז תחבושת מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות? לפני 43 ימים מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם? לפני שבוע-שבועיים במכונה, קרם, חוט או שעוה? שעווה איזה חברה? לייף כמה בשמים יש לכם? אחד אילו? לא יודעת |: רגע. 'Me' קשקשים, יש/אין? אין, יש את הלבנים של הקרם שיער שהוא מתייבש איזה שמפו? הוואי נגד קשקשים אדום שקוף. בכיתה ג' היו ומאז נשארתי עם השמפו
ישנים ערומים?לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים? לא אפשרי שונאים את עצמכם? כשאוכלים יותר מדי אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? הממוצע הוא לא 18 |: אם כן, רוצים תירס? לא השיר האחרון ששרת: בואי ניפרד הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא יודעת הפעם האחרונה שבכית: ראשון האדם האחרון שראית: דן הדבר האחרון שאמרת: 'ביי' הדבר האחרון שאכלת: פסטה הדבר האחרון ששתית: תפוחים דיאט הדבר האחרון שקנית: |: השיר האחרון ששמעת: 'אש' - משה פרץ. יחד עם ליווי של ליל :| הדיסק האחרון שקנית: עוגות?>< הפעם האחרונה שעזרת לאמא: D: הדבר הכי מטורף שעשית: לא אכלתי 15 ימים >< עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ליל אנערף ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? ים, מחקתי את החדשות.. איזו הופעה אחרונה היית? 16.12 איזה סרט אחרון היית? מישהו לרוץ איתו >< ושאלה לסיום - אלה שתי שאלות מה הם שמות החיבה שלך? אשל, מאיוש, ביתי אוהב אותם? חושב שהם מתאימים לך?! כן

Hezi The One

New member
אני מתחמק מללמוד למתכונת><

האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אהבה יש,לא מחזירה אהבה..לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי אני אדיוט אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בדרך נרראהלי אם כן, אתם אוהבים אותו? כן נראהלי והוא, אוהב אתכם? אומרים שכן,אני עוד לא סגור איך הכרתם? בצפר מה אתם הכי אוהבים בו? המוןהמון מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? >< האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? רק כשלא ידעתי שיש בנזוג כמה אקסים יש לכם? מספיק חחח האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? כן אם כן, זה הצליח? כן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? ממש לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן! תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא יודע נו מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? היו מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? רייפר,ספיר,ניצן,..נראהלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מזה משנה מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי נראהלי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? יש מספיק מה הכי מושך אותך אצל אנשים? לאדע אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? נו מה השאלות האלה על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? זיכרון צילומיD: (וחוכמה וזה) מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נראהלי ספיר או גלוד התכוונת לזה? לא בקטע של מאוהב מתי שיקרת? לא זוכר פעם אחרונה מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? מה אני הומו ובגלל בת? מזמן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכר למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? לא הרבה עם מי? מזה משנה היה כיף? מעיק מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל יום כמעט יש משו קטן איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? מ... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עו"ד אולי איפה תואילו בטובכם להתגורר? לא יודע נו בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? מההההההההההההההההההההה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? חחחחחח האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כל עוד יש אוטו אז לא משנהה חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? לאדע מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה? לא משנה איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? נחמד כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן נראהלי בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנותO_O וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת נו איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? חלקם טובים חלקם פחות כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? מה שיש לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? חחח יש הרבה ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? תלוי מה מה הכי חשוב לך בחיים? אין דבר אחד מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה[?] אולי בדרך מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לאיודע מהו הפרי האהוב עליך? תפוח נראהלי...אנערף גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? גבינה...24% אבל זה משמין כמו לאדע מה איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? חחחח מזה כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? בסביבות ה-300 איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? הרבה דברים האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא? לא רוצה? להכשל במשפטיםD: שוקו/תה/קפה? תה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? מזה הכי אוהב? אני אוהב אותו אתה מצונן עכשיו? קצת את מי בא לך לחבק עכשיו? מ... למי בא לך להרביץ עכשיו? לאדע ממה הכי נמאס לך בחיים? מבחנים מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? אופי...באמת שכן,אבל באופי אי אפשר להשוויץ ברחוב מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא יודע היו הרבה מה הדבר האחרון ששתית? קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לא משנה לי היום תכלס את לסבית / אתה הומו? לא דו? לא בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין כח איך אתה מרגיש: עייף הבנאדם הכי יפה שראית: חחחח יש הרבה... חג מועדף:חנוכה נראהלי,או פסח ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף: 3 בזבזן או חסכן? לפעמים למי אתה מתקשר הכי הרבה? רייפר הקול הכי יפה ששמעת?לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? צר"ג
ושומר מסך? רגיל כזה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לחזור לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? תלוי בשביל מה איך היתה הנשיקה הראשונה? לא זוכר ממש עם מי? אחת בכיתה ז' את מאמינה באהבה? כן בטח מתי פעם אחרונה התקלחת?בבוקר מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? חחחח גילחתי מה? אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס?מזהההההההההההה מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות? מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם?התגלחתי לפני כמה ימים אם זה נחשב במכונה, קרם, חוט או שעוה? איזה חברה? כמה בשמים יש לכם?4 נראהלי... אילו?הוגו,אפריישן,סיזר...ודולצ'ה נשבר:( קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו?הוואי ישנים ערומים?חחח לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?לאO_O שונאים את עצמכם?לא למה אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס?איזה דפוק זה השיר האחרון ששרת: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאחכה לך בשדות הדבר האחרון שצחקת בגללו: בלילה אתמול לא זוכר מה הפעם האחרונה שבכית: מזמן האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת: שאני בהפסקה הדבר האחרון שאכלת: סנדוויץ' הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: לא זוכר השיר האחרון ששמעת: אחכה לך בשדות הדיסק האחרון שקנית: להפסיק לאכול עוגות הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אנחנו בריב הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכר עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?מיטל ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מיכל איזו הופעה אחרונה היית? הג'ירפות בטיול,היה על הפנים איזה סרט אחרון היית? דז'ה וו...בסילבסטר ושאלה לסיום - מה הם שמות החיבה שלך?חז,חזוס,נסיכה>< אוהב אותם? חושב שהם מתאימים לך?! חחחחחח עזבו

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאמ עונה..:| ..חלק א'

אגב.. .גיוס קל :) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? דחייה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אמ...ערס..? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? לא והוא, אוהב אתכם? לא איך הכרתם? לאיודעת :p מה אתם הכי אוהבים בו?כלום>< מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?בלון ממסטיק אתם רבים? לא. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן..אגב..בת זוג. כמה אקסים יש לכם? אמ.. 1.. חח האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ל א האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? ל א אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? ככן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: יופי..ביטחון..שמחה. מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? קשור לאהבה: דחייה.. קשור לחיים בכללי: ההופעה שלי בניו יורק עם הלהקה :| מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? קארין..פולי..וטיפה עופר.. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שראיתי רוח רפאים שנה שעברה..:| כל היום אני מתעסקת בזה מאז החלום אתמול בלילה מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אי נחמדות מה הכי מושך אותך אצל אנשים?שיער.. ואז עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? ההופעה בניו יורק.. וכי היא הייתה גרועה.. אה ושאמרתי לשתי ילדים שאני אוהבת אותם.. כי זה פגע בי יותר :\ על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כישרון לשיר.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? יורי :p התכוונת לזה? אולי.. מתי שיקרת? לאזוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?הרבה..הרבה..! ובגלל בת? אהמ..>< מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אמרתי שענת אוהבת ילד אחד למה? לאיודעת >< מצטערת על זה מתי בפעם האחרונה התנשקת? מזמן עם מי? לא זכור היה כיף? לא. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל יום איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? ה..איו.. נעלי שפיץ ההן מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? שכולםם מתחילים לנעול אולסטאר ולהתלבש כמו "פריקים".. אעע :S למי אתם הכי מתגעגעים? לאוריייי
ועופר... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אם יצליח.. זמרת.. אם לא.. לא'דעת..רופאה או משו איפה תואילו בטובכם להתגורר? צרפת\ניו יורק\בריטניה..או תלאביב בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? לא'דעת.. אעח שאלה מתקילה.. זה עוד המון זמן באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 21..+- האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפפך..בעצם.. לאדעת חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה? תרדו.. בטחח! ארץ טיפשה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני.. או מסורתי.. מהו השיר שתקוע לכם בראש? le disko וואי שיר כלכך מטומטםםםםם מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לא יודעת חח ממה? גם לא יודעת איזה פרסומת את הכי אוהבת?אני לא רואה פרסומות את חושבת שאת מאושרת כרגע? קצת את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בערך.. בשלבים של בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?סביר.. לא אוהבים אותי >< כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית..חח (לא דיכאון
) לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? עופר לוי אבי ביטר ואלה ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרט. מה הכי חשוב לך בחיים? הקול שלי מה הרגש שהכי חסר לך?סבלנות ויכולת להיות רגועה מאוד מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? קרציות..נראה לי..ועצבות מהו הפרי האהוב עליך? אפרסק נראה לי.. גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? קוטג'.. 9%.. שממנה..! איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא יודעת כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 246 ואני לא מדברת עם כולם. איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג'..בעכס

למעלה