כן בשלב מסויים,חשבתי גם על זה בשלב
מסויים. לא שמישהו יקרא את זה. [חוץ מאמיר, נכון?
] האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נייט. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אנערף. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק\גיל אנערף. [וטוב שכך.] אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? נייט. אם כן, אתם אוהבים אותו? ברור. והוא, אוהב אתכם? ברור איך הכרתם? טםטם. מה אתם הכי אוהבים בו? טםטם. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אנערף. אתם רבים? ברור. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? הייהט. [כמה טםטם אפשר, שאר התופים ירגישו מקופחים] האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אנערף. כמה אקסים יש לכם? XXX. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אנערף. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? ניסיתי, אחרי שעברתי לY זה לא נתן לחזור ל X, רק להתקדם ל Z. אם כן, זה הצליח? למעלה. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא.במקלדת החדשה זה יותר נוח. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? יש Backspace תן 3 תכונות של 3 אנשים שאתה מכיר שהיית רוצה שיהיו לך: בטחון עצמי אנערף.ניצול של זמן פנוי.אנערף. מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? דץ ודצה מתגרשים. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אנערף. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הופעה של יוני בלוך בבוחרים ברוק. מה הדבר שהכי פוגע בך? אנערף. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב אליו? אנערף. מה הכי מושך אותך אצל אנשים? איך הם אומרים אנערף. אם היית יכול לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? 22 ביולי 2003. הופעת טרוום בכורה של הלאבום השלישי 'פחד מוות',היהודים מופיעים מתחת לבית שלי ואני חשבתי שזה רעש.אם רק הייתי שומע אותם אז. על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? חוש הומורסקי. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? הווו. התכוונת לזה? ישמצב. מתי שיקרת? אנערף. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? אנערף. ובגלל בת? אנערף. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אנערף. למה? אנערף. מתי בפעם האחרונה התנשקת? אנערף. עם מי? אנערף. היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אנערף. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתך ואתה מקווה שלא יחזור? תספורת מאפרה. מאיזה טרנד נוכחי היית רוצה להפטר? כל הקטע הסטייליסטי הזה.והקרוקס. למי אתם הכי מתגעגעים? אנערף. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? הכל קונים בכסף אה? איפה תואילו בטובכם להתגורר? לא יודע. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? חחח. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אנערף. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? תאכלס לא יודע. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה? "התרדו"
אנערף. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני קיצוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? רמי דוידוף-בן המלך. [אין קשר למשינה.] מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אנערף. ממה? אנערף. איזה פרסומת אתה הכי אוהב? אנערף. אתה חושב שאתה מאושר כרגע? ישמצב. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? נייט. בגדת פעם? נייט. מה אתה מעדיף? בנים או בנות? חמוסים. וכרגע? אתה אוהב בת או בן? נמנמ. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? הייתי אומר שפסע פלוס פלוס. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? אם העצוב בא לי בטוב אז שומע עצוב, אם לא אז שומע ביטלס ונהיה שמח. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר. ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? אנערף. מה הכי חשוב לך בחיים? אנערף. מה הרגש שהכי חסר לך? כמה קיטש' בשאלה אחת. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אנערף. מהו הפרי האהוב עליך? אפרסמון. גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? גבינה,הכתומה הזאת. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא יודע, איפה שמעניין. [ג'יי לנו שליטע.] כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? המון, לפחות 400. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? אנערף. האם טסת פעם? יאפ. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא? מלחמת עולם נוספת. [נו מה, יש מספיק חומר ללמוד על המלחמות הקודמות, רחמים על הדורות הבאים.] שוקו/תה/קפה? שוקו.קר. [איכ תה.איכ קפה.] מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אנערף. אתה מצונן עכשיו? סוגשל. את מי בא לך לחבק עכשיו? אנערף. למי בא לך להרביץ עכשיו? הוהוההו. ממה הכי נמאס לך בחיים? בי"ס. מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? השילוב. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? במסוק מעל מפלי הניאגרה. מה הדבר האחרון ששתית? קוקה קולה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. את לסבית / אתה הומו? נייט. דו? דו טופז. [לא.] בדיחה שגרמה לך לצחוק: אנערף. איך אתה מרגיש: פסע. הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה כאלה. חג מועדף: יום כיפור.
ספורט מועדף: פיפא. >.< ערוץ מועדף: בזמן האחרון אף ערוץ. בזבזן או חסכן? בזבזן אחושרמוטה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אנערף. הקול הכי יפה ששמעת? טיטי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם משו מעפן. ושומר מסך? כנ"ל. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אבל חושך בחוץ, מה שעת אפס מה" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? לפני. איך היתה הנשיקה הראשונה? פסע,מה איתך? עם מי? פסע,מה איתך? אתה מאמין באהבה? פסע, מה איתך? מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול. מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? התגלחתי,לפני שבוע, אני צריך שוב. אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס? Oo. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות? חחח. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם? לנפי שבוע ככה. במכונה, קרם, חוט או שעוה? מכונה. איזה חברה? פיליפס. כמה בשמים יש לכם? כמה אנערף. אילו? כל מיני, זה שאני הכי אוהב זה ETERNITY לגברים [גרסת קיץ או משו כזה] של קלווין קלעיין. קשקשים, יש/אין? לפעמים. איזה שמפו? DOVE משו. ישנים ערומים? נייט. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים? מה?אני?מי אמר לכם? שונאים את עצמכם? לפעמים. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? ג'חנון? בכיף. אם כן, רוצים תירס? לא. השיר האחרון ששרת: יוני בלוך-אלוהים נחמדה. [מה שאני שומע, זה מתחלף] הדבר האחרון שצחקת בגללו: חיים המורה לאנגלית מתעצבן. הפעם האחרונה שבכית: אנערף. האדם האחרון שראית: אינגליש. הדבר האחרון שאמרת: "חג שמח". הדבר האחרון שאכלת: כיפלי גריל. הדבר האחרון ששתית: קוקה קולה. [באמאשלכם,שאלתם את זה כבר.] הדבר האחרון שקנית: אנערף. השיר האחרון ששמעת: יוני בלוך-תפוזים. הדיסק האחרון שקנית: עוגות. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: אנערף. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? בני. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מספר שאני לא מכיר ששלח לי "שבוע טוב". איזו הופעה אחרונה היית? RC. איזה סרט אחרון היית? לא ידוע זה מזמן.בשישי ראיתי את מישהו לרוץ איתו [חרא סרט.שתקו.] ושאלה לסיום - מה הם שמות החיבה שלך? אנערף. אוהב אותם? חושב שהם מתאימים לך?! לא.לא.לא. ולמי שמעוניין תוסיפו תמונה שלכם/משהו/מישהו שאתם אוהבים! אתמול הייתה קשת משו משו.צילמתי המון תמונות אז אני אשים פה כמה