שאלון לקראת "פורטה" הקרב ובא..

שאלון לקראת "פורטה" הקרב ובא..

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? תרצו שייצא עוד קליפ? מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? יאללה, נתראה בהשקה. אם לא ניתקע לנו אי-שם בכפר גלים
. עוד 5 ימים למנאייק! B.

בכיף

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 9-10 ככה מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? ההמשעות המוקדמות, כל הזמן הזהץץץ איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? דונט לייק, גם כשלא בוכה מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? אמממ... בתאטרון
מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? נוי תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? ראשונה תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? ממש לא באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? לפני חודש ככה איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? דונט לייק, אין לך מקום, גם כשלא בוכה, חופשי, לרנינג זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? ממש לא. אפילו יותר. כי רק את אןי לך מקום שמעתי כמו שצריך. מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? שירים נמרחים, שלא יהיו שירים כיפים. מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? יפה מאוד. פליקר קצת מציק. תרצו שייצא עוד קליפ? בטח!! מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? בטירוף!!!!

.

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? אם השנים ההתלהבות יורדת.. 6 כזה.. מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? זה שמרחו את זה כ"כ הרבה.. והתירוץ ש"ככה זה ייצא הכי טוב" ממש לא מספק אותי.. צר לי.. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? אני חושבת שאני מכירה רק את דונט לייק ו"אין לך מקום"... אז אין לך מקום.. מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית.. איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? חוף אכזיב מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? תומר/ טל והדס/ ליאן. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? ראשונה.. הכי הרבה בריזה.. תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא.. אבל הרוב.. באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? חצי שנה-שנה אחרי האקוסטית.. איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? לא זוכרת את שמות השירים.. נראה לי רק אין לך מקום ודונט לייק זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? לא. מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? שאין לך מקום יהיה השיר הכי טוב בדיסק.. מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? מלחיץ, מצולם נפלא. תרצו שייצא עוד קליפ? כן מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? לא ממש..

פשוט לא מאמינה שהתאריך קרב...

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10?1000000000000000000000000000 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות?ה-לחכות הוא כבר ללא ברירה,ההתרגשות פחתה,אני חושבת,מכמות הזמם שעברה מאז שתום אמר באקוסטית שהם עובדים על הדיסק החדש. עם זאת,ההתרגשות גברה כי הלהקה עברה המון שינויים מאז וכל הדיסק הזה הוא בעצם תהליך... איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו?דונט לייק מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית?עברית כדאי יותר איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק?מועדון התאטרון...ככ מתאים מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו?לא יודעת.. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה?מאוחרה...אבל לראות תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'?מעדיפה שכן... באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר?עכשיו איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים?חוץ מלרנינג כל השירים שהושמעו זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה?לא..להפך מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש?אם אני לא ככ אוהב את השירים מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים?חיבר אותי לשיר יותר ממה שחשבתי עליו לפני תרצו שייצא עוד קליפ?ברור מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?כן..

Eldarch

New member
שיעמום..

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10?6 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות?עם הזמן הכל חולף. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו?דונט לייק, חופשי,לרנינג מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית?עברית איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק?בתאטרון!!.. מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו?לא משנה. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה?מאחורה!! תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'?לא.. באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר?בתקופת האנפלאגד. איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים?כל מה שהם השמיעו..מלבד 'גם כשלא בוכה' זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה?לא מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש?שהוא יהיה גרוע?.. מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים?ל שמחתי לרואת את כפות הרגליים של טיטיP: תרצו שייצא עוד קליפ?לא משנה לי כ"כ.. מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?כן

ל א ט ומהר.

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10?
עד לא מזמן זה היה 10. עכשיו זה באיזור ה- 8. מקווה שזה יעלה שוב. מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות?
זה שהם הגזימו עם הזמן. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו?
דונט לייק נראה לי. מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית?
גם וגם. איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק?
תיאטרון. מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו?
מי שבא ברוך הבא. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה?
מאחורה. תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'?
הופעה של 15 שירים?
באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר?
איפשהו בתחילת יא. איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים?
לא זוכרת נוץ. מה שהם שרו בהופעות... זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה?
לא. מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש?
אם כל השירים ישמעו בסגנון של גם כשלא בוכה. מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים?
קליפ משוקע ונחמד מאוד. תרצו שייצא עוד קליפ?
למה לא? מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?
מצפים זו מילה גדולה. אבל נגיד ש...
יומשובח.

מתנות

New member
לא קלטתי שכבר יולי...

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 9995829852952
מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? הדיבורים, הקליפ, ההתפתחות האישית שלי והשינויים בי, שרוצים להשתלב עם השינויים של הלהקה. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? חופשי ללא ספק. מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית, כי אין כמו עברית, ובכל זאת שיהיה שילוב
...
איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? בתיאטרון, או בחוף גולן. ושיהיו בריזות קרות מהכנרת. מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? מי שאני ארצה לחבק או להחזיק לו את היד, ואת כל שאר האנשים שאני אוהבת בזווית העין שלי. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? בהתחלה ראשונה, בשביל הקשר. בשירים מסויימים או סתם כשיתחשק, באמצע- להתפרק קצת ולא רק לאהוב. תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? מה פתאום, אסור לוותר על אלבומים אחרים. (ליפול, קח אותי, מחפש תשובה, You've got, עכשיו את, יכול להיות, הזמן שלך.) באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? אני חושבת שעכשיו. כי גם אני התחדשתי. איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? חופשי, לרנינג, דונט לייק, גם כשלא בוכה ואין לך מקום. זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? להפך, רק מגביר. מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? שלא תהיה התחדשות, או יותר התקדמות, בתוכן המוזיקה. וחוסר תשומת לב לעניינים קטנים אך חשובים, כמו עיצוב המילים, התמונות וכל זה. אבל לפי האלבומים האחרים אין סיבה לחשוש. מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? בהתחלה לא כל-כך התחברתי, אני פחות אוהבת קליפים עם תסריט, אבל בכל צפייה העמקתי והבנתי קצת יותר, זה נותן משמעות יפה לשיר הזה. אז עכשיו אני אוהבת. תרצו שייצא עוד קליפ? כמובן. מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? כן, מסקרן. אבל הם בטח הצליחו להעביר את האנרגיות גם באולפן.

אולי תשימי את זה גם ברשמי?../images/Emo9.gif

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 9 וחצי מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? עבר הרבה זמן, מעניין אותי לשמוע מה השתנה איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו?לרנינג מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית?עברית. יותר קל לי להתחבר איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק?איפה שתהיה זה טוב, עדיף קרוב הביתה כמובן.. חח מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו?כל מי שתמיד, עם עוד קצת תוספות תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה?נזרום עם מה שיהיה תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'?ממש לא. באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר?כשהתחילו הדיבורים על דיסק חדש, הרציניים כאילו. איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים?לרנינג, חופשי, דונט לייק, אין לך מקום, גם כשלא בוכה.. ובטח שכחתי משהו זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה?להפך. מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש?האמת? העטיפה. אבל אני סומכת על טיטי מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים?ממש ממש אהבתי, כואב לראות כשמבינים. תרצו שייצא עוד קליפ?בכיף, למה לא. מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?מאוד מאוד מאוד!!

ליאןןן

New member
../images/Emo181.gif

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? סביבות ה- 8,9 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? כל הזמן הזה גרם להתרגשות שלי לפחות...אבל אני עוד מצפה לזה. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? נניח ש don't like מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? גם וגם איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? תאטרון מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? יש כמה כאלה.. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? ראשונה תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? גם וגם. אבל הרוב פורטה נראה לי.. באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? לפני שנה, שנה וחצי בערך.. איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? לא זוכרת זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? לא מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? מושקע מאוד, וברמה גבוהה. תרצו שייצא עוד קליפ? כן, אני אשמח לראות מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? סוג של

AvtipuS

New member
5 ימים או 3? ../images/Emo3.gif

קראתי בעכבר העיר נדמה לי שהאלבום יצא בשישי ה 13... עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 10. מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? לשמוע את השירי החדשים שעוד לא שמעתי, ואת אלה שכבר שמעתי באיכות של הדיסק שכל כך מדברים על ההפקה שלו. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? אני מקווה ש"חופשי" נכנס, אם לא אז דונט לייק. מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית,למרות שיותר כיף להתפרע עם אנגלית. איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? באמפי פארק קרית מוצקין.מתחת לבית.חוויה מתקנת בשביל הלהקה להופעת טרום בכורה של פחד מוות מ 2002 שהייתה פה
[בזמנו שאלתי את מיטלמן ששידר ברדיו אם הוא זוכר תהופעה והוא אמר שזאת הייתה הופעה לא משו] מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? אני לא צריך להיות עם אנשים בהופעה של היהודים. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? בטח שראשונה, איך אני אצלם?
תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא. באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? עכשיו #%&*$^* איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? דונט לייק,אין לך מקום,גם כשלא בוכה,חופשי ולרנינג [אם נכנסו] זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? ממש לא. מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? אם לא יכניסו את "חופשי". מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? ברמה בין לאומית. תרצו שייצא עוד קליפ? ברור. מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? לגמרי.

Niran2

New member
לילות ללא שינה

(סליפלס נייט
) עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 12 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? הדחייה של ה4 שנים הזאת איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? חוץ מאין לך מקום, דונט לייק זה השיר היחידי ששמעתי מהדיסק, אז אני מניח שזה הוא, ואני ממש אהבתי את השיר. מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית, חוץ מהו לורד וקיל מי לא אהבתי בכלל עד עכשיו את השירים באנגלית =/ איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? תאטרון. מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? החמולה הרגילה שאני הולך איתה להופעה :) תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? שורה שלישית תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? ממש לא, 10 שירים מפורטה והשאר רגיל, כולל תענה לי כמובן. באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? אחרי ההופעה בהאנגר 11 שתום דיבר על הקליפ של דונט לייק איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? דונט לייק, אין לך מקום זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? ממש לא, יש לי עוד 13 שירים שלמים לשמוע מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? אם הם ישמעו יותר מדי מייניסטרימי/סינרגי, ופחות הסגנון היחודי של היהודים מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? מדהים, סופסוף קליפ ראשון אחרי 13 שנה מאז הזמן שלך תרצו שייצא עוד קליפ? ברור.. דונט לייק מישהו? מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?

izzys

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo57.gif

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 15 וחצי.
מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? אני חושבת שהצירוף "אלבום חדש" יחד עם "היהודים" כבר עושה להתרגש.
איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? אשמח לשמוע את חופשי ולרנינג כמו שצריך.
מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? דגש על עברית, אבל כמה שירים באנגלית לא יזיקו.
איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? במקום הכי מפתיע, התאטרון.
מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? אנשים שעושים טוב.
תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? נראה לי שראשונה יתאים.
תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? יהיה נחמד לשמוע אותו בלייב בשלמותו, ובנוסף שירים ישנים שיכולים להפוך את ההופעה הזאת למשהו בלתי נשכח
.
באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? בהבטחה המי יודע כמה שממש אוטוטו הוא יוצא.
איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? אין לך מקום, דונט לייק, גם כשלא בוכה, חופשי ולרנינג.
זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? להיפך.
מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? שאחרי כל הציפייה הוא יהיה ממש נפילה.
מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? פשוט מעולה. צילום, עריכה, בימוי. הכל ברמה מטורפת.
תרצו שייצא עוד קליפ? בהחלט.
מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? ממש כן!

mooshki

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10?
4 כזה מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות?
ההמתנה הורידה את הציפייה. אבל הציפייה לשירים חדשים מעלה את הרמה מ0;) איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו?
מממ דונט לייק. למרות שאני לא הכי מכירה את המילים. מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית?
לא יודעת. שיהיו טובים איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק?
תאטרון. מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו?
קשה להחליט.אור. נעמה. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה?
מאחורה. תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'?
מהההה פאתום! באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר?
בהתחלה...חחחחחח איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים?
כל אלה שיצאו. זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה?
בהחלט מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש?
אם השירים שאני לא מכירה יהיו גרועים מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים?
אהבתי את הקונספט שלי לקליפ
הוא איכותי מאוד, אהבתי אותו מאוד. תרצו שייצא עוד קליפ?
בטח, למה לא? מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?
יאפ. אני מקווה שהיא תהיה טובה...

Dug E

New member
../images/Emo13.gif.

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 9...משום התלהבתי יותר בפחד מוות יצא
..אבל יותר מידי התלהבתי. מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? הגעגועים. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? אני מת לשמוע את דונט לייק ולרנינג בגרסת אופן סוף סוף:) מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית...אבל תמיד טוב שיש אנגלית. 4 זה בהחלט מספק. איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? תיאטרון/אמפי רעננה מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? נו מה זה משנה תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? מאחורה תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא
. 80 דק' הופעה? למה מי מת? באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? בהופעה בגני התערוכה היה את לרנינג וחופשי איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? לרנינג,חופשי,אין לך מקום ואני יודע רק על הקיום של רק כשלא בוכה. זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? להפך מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? אם הטקסטים יהיו פושרים מינוס ולא יהיו כה שירי פסנתר. מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? מעבר לזה שהוא ממש מושקע ועשוי טוב הוא חביב מאוד....אבל לא כ"כ התחברתי תרצו שייצא עוד קליפ? דונט לייק! מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?

=]=]

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 10 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? לאדעת..זה פשוט מרגש שסופסוף הם הוציאו דיסק אחרי מיליון שנה..וסופסוף יהיו שירים חדשים בהופעות וכאלה=] איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? הכי מכירה את דונט לייק,כאילו,אם כבר[אפילו שלא נכנס],אין לך מקום.. מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? ת"א אנאערף מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? מישו=] תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? ראשונה תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? כן באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? לוזוכרת איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? מה שכתבתי למעלה זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? חחח לא מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? שירים לא משו מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? מושלם תרצו שייצא עוד קליפ? כן מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? כן =]

חמדונה

New member
תסלחו לי, אבל

זה נשמע למישהו הגיוני שהדיסק ייצא ביום שאני טסה לשבועיים?!?!?!?!?!
קשה להם להוציא את זה, נגיד, מחר?! כן כן אני גם בטח אפסיד את ההשקה, נכון?

mooshki

New member
אני חושבת שאם את טסה לשבועיים

לא תפספסי את ההשקה. ד"א, למה מדברים פה כ"כ הרבה על השקה? אני לא משעתי את היהודים מדברים על זה.

../images/Emo121.gifבגלל ש

כשמוציאים אלבום חדש (כנראה) נהוג לעשות לכבודו הופעת השקה..
ואם היא תיהיה הופעה מושקעת וגדולה (עם פירוטכניקה וכו'
).. מה טוב

למעלה