שאלון לקראת "פורטה" הקרב ובא..

mooshki

New member
חחחח לא נראה לי נחוץ

(הפירוטכניקה) פשוט נראה לי מוזר שמדברים על זה המון והם לא אמרו על זה מילה ואפילו יש להם הופעות אחרות שמתוכננות כבר...

../images/Emo121.gifמה לא נחוץ?!?!?!?!

רוצה מכות?! נחוץ מאוד!! זה מוסיף המון המון המון הרבה יותר מהלייזרים הטיפשיים האלה שתום נורא אהב פעם היית בקוקה-קולה לייב בחיפה? בהנחה שענית כן-הפירוכניקה בהופעה של היהודים הייתה מגניבה? בהנחה שענית כן <מן הסתם> אז יופי זה נחוץ

../images/Emo121.gif../images/Emo46.gif

בסיבוב הופעות של "פורטה", שיהיו מזרקות בקטעים מסויימים בשירים מסויימים וסוף ממש מגניב לאלה.. אל תבואי להגיד שבמחשבה שניה זה היה מדהים!

mooshki

New member
היי היי!

אני לא מאלה שחושבים פעם שניה על דברים! (מזרקות?! וואט דה פאק??)

../images/Emo121.gifפרדי על הבוקר..

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10?
51 בערך:- מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות?
אממ שהיהודים יחזרו להופיע <!!!>, שיהיה חומרים חדשים, גיוון בפלייליסט, קונספט הופעות חדש <או לפחות משודרג> ובעיקר לשמוע שירים של היהודים שאני לא מכיר.. זה מוזר, אחרי שכמה שנים שאין חידושים חוץ משירים בודדים איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו?
אני לא מכיר הרבה חוץ מ"די כבר", "אין לך מקום" ו..דונט לייק נראה לי.. אני יותר מצפה להינות מהסאונד המטורף ומהתענוג שבשמיעה ראשונה של שירים עם המילים מול העיניים מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית?
גם וגם איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק?
במקום פתוח כלשהו, אמפי-פארק רעננה או משו שיהיה הרבה פירוטכניקה ואולי שלט פירוטכני מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו?
לא כזה מטריד אותי תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה?
ראשונה.. תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'?
לא רק, אבל יהיה נחמד אם יעשו שני חלקים, "לקט" כלשהו.. ואז את כל האלבום באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר?
אממ רציתי שהוא ייצא במאי, כדי שביוני-יולי הם ייצאו כבר לסיבוב הופעות.. אבל אורית בהריון:) <הייתה..> איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים?
נו שאלתם כבר יא מציקים זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה?
לא, כי חוץ מדיי כבר ואין לך מקום אני לא מכיר שום שיר ממש טוב מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש?
לחן ממוחזר, מלל שטחי, מלל בסגנון אין לך מקום.. מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים?
נחמד תרצו שייצא עוד קליפ?
כן מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?
נהה

hadas2401

New member
.

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 2 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? לאדעת... לא כזה חשובלי שיצא,אבל עדיין מעניין מה יוציאו איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? דונט לייק. מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? לא איכפת לי, העיקר שיהיו טובים. איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? ת"א. מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? כאילו שזה באמת יקרה... תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? מאחורה תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? לא נראה לי שהיה שלב כזה איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? נו האלה.. חוץ מחופשי ולרנינג זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? לא מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? שכל השירים ישמעו כמו "אין לך מקום". מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? משעשע תרצו שייצא עוד קליפ? לא כזה איכפת לי מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? בהחלט.

פורטיסימו

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 7 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? בא לי דיסק חדש/ כבר התרגלתי לחכות איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? הכי מחכה לדונט לייק כמובן מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? בת"א מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? דודי בלסר תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? ראשונה תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? חח לוידעת איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? דונט לייק, אין לך מקום זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? לא מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? שירים גרועים מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? סבבה תרצו שייצא עוד קליפ? כן למה לא מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?אופקורס

סוף סוף יש לי זמן להיות בפורום

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 800 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? כל מה שקשור בלהקה הזאת זאת התרגשות בשבילי. אז לשמוע עוד חומר חדש, בכלל כבר אין עוד סבלנות לחכות. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? אממ ממה ששמעתי אני מחכה לחופשי, לרנינג! מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? הרוב עברית אבל גם אנגלית. כמו בפחד מוות נגיד. איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? וואו. לא חשבתי על זה. נראה לי אמפי וואהל מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? ענבר,זמי,עמרי,טלצ',דניאל, אוחנה. כולנו בשורה אחת. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? ראשונה. אחרת אני לא יוכל לצלם תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא. גם וגם. באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? לא זוכרת, דיי מזמן. איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? אממ. אין לך מקום, דונט לייק, וחופשי ולרנינג פה ושם. זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה?
. רק מעלה לי אותה כי אם זאת הרמה של השירים, אני מתה לשמוע את השאר. מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? לא חשבתי על זה האמת מרוב ציפיות לדיסק מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים?
תרצו שייצא עוד קליפ?
מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?

Noam TG

New member
תכלס זה ממש קרוב!!

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 7.5 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? מצפה לשמוע חומר חדש..עברו כל כך הרבה שנים..יהיה מעניין איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? חופשי מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? לא משנה לי איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? התאטרון מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? לא משנה לי תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? שורה 3-4-5 [יעני אמצע נוטה לקדימה] תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? אחרי האקוסטית איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? חופשי, דונט לייק, לרנינג ואין לך מקום כמובן זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? לא.. יצא לי לשמוע באיכות נמוכה אז להפך זה רק מגביר תציפייה לשמוע באיכות גבוהה מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? אינני יודע..נשמע ונראה מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? מוזר לי לראות אותם משחקים, סהכ אהבתי. תרצו שייצא עוד קליפ? אחכה לשמוע שירים ואז אקבע. מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? כן..יהיה מוזר לשמוע אותו בגרסת אולפן. יאלההה

kabdi

New member
איך הזמן עובר כשנהנים...

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 7.2 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? ממה ששמענו בהופעות והסינגל, זה מתחלק בין שירים מצוינים לכאלה שגורמים לי לחשוב פעמיים... איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? דונט לייק. מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית. איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? תיאטרון. אין מה לעשות, זה אידיאלי. מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? יש כמה. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? בצד. תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? חס וחלילה.
באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? עוד בשידורי רדיו הראשונים, כשהם סיפרו שהם עומדים לקראת סיום ההקלטות. איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? תלוי מה הם באמת הכניסו לדיסק... זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? לא. מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? שיהיו עוד שירים עם מילים כמו של "אין לך מקום"... מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? נחמד. אבל ראיתי אותו רק פעם אחת, באינטרנט, יכול להיות שהוא טוב יותר ממה שהיה נראה לי. תרצו שייצא עוד קליפ? כן. מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? אהא. הפתעתי את עצמי.

.

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10?6 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו?חופשי ודונט לייק מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית?עברית. איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק?בטח בתאטרון מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו?האנשים מחיפה..במיוחד אלו שלא יוכלו להיות. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה?תלוי במצברוח שם תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'?לא באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר?לא יודעת..משוםמה עכשיו זה לא עושה לי כלום איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים?אלו שבוצעו בהופעות זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה?לא מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש?שכל השירים יהיו כמו אין לך מקום
סתם. מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים?מושקע,אבל לא אהבתי. תרצו שייצא עוד קליפ?לא מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?האמת שכן.

eliavtu

New member
ואת ואת.. כמה טוב שבאת

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? לוידע.. עם הזמן הציפיות אבדו לי לחלוטין, וזה טוב, ככה אנ'לא אתאכזב! מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? כשהתחלתי לשמוע אותם, אחרי שלב החרישה <שבטח היה לרובנו פה..> רציתי לשמוע דברים חדשים ואז ציפיתי ממש, עכשיו זה ירד איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? דונט לייק, ושמעתי איזה שיר בבאלנס בנהריה והוא היה יפה מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? תלוי - אם הם כמו אין לך מקום ודונט לייק, שהמילים שטחיות כאהל - אז אנגלית, אם שירים עם מילים עמוקות - בעברית, אבל בתכלס הכי חשוב שהיהיו טובים איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? לא אכפת לי האמת מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? באמצע ככה.. תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? ע"ע למעלה איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? דונט לייק ואין לך מקום זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? לא מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? שלא יהיה מספיק זמן טיטי, שיהיו עוד אין לך מקומים כאלה מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? :| <תעשו כזה במסן ותבינו> תרצו שייצא עוד קליפ? לא אכפת לי מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? בואו נגיד שאנ'לא ארוץ בחוטיני ברחוב בשביל זה, אבל כן.

נו, יאללה

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 4 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? הזמן איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? דונט לייק מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? לא משנה לי איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? בנצרת עילית מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? נעמה תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? ראשונה אלא אם זה יעלה לי בחיי תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? לפני איזה שנה וחצי איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? נו. זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? לא כי אף אחד מהם חוץ מכאילו ואין לך מקום אני לא ממש מכירה מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? השירים? מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? יפה מאוד תרצו שייצא עוד קליפ? בטח מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like?

little WhiSper

New member
../images/Emo133.gif

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 8 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? חומר חדש מבית היוצר של היהודים. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? אין לך מקום!
סתם לאדעת... מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? יותר בעברית, עם נגיעות של אנגלית... איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? תל אביב!!! מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? רק אנשים טובים. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? מקום טוב. תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא, פורטה יהיה העיקר עם יציאות של הקודמים. באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? אממ... איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? לא יותר מדיי זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? אם הייתי מכירה יותר זה בהחלט היה מוריד את הציפייה. מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? יותר מדיי דימיון בין השירים מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? נחמד. תרצו שייצא עוד קליפ? מממ תלוי לאיזה שיר... מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? אה. לאדעת.

טIcטי

New member
התגעגעתי אז באתי D:

עד כמה אתם מחכים לדיסק מ-1 עד 10? 22.5 מה גורם לכם לחכות כ"כ / מה גרם להתרגשות שלכם לפחות? פיייי המון דברים. אחרי הכל תקופת זמן לא מבוטלת. איזה שיר אתם כבר מכירים והכי מחכים לו? מה תרצו שיהיה יותר, שירים באנגלית או בעברית? עברית. איפה תרצו שתהיה ההשקה של הדיסק? האנגר. מי תרצו שיעמוד לידכם בהופעה הזו? עמרי ושירן. תרצו להיות שורה ראשונה או מאחורה? אחורה. תרצו שיהיו רק שירים מהדיסק 'פורטה'? לא. באיזה שלב בזמן ההמתנה, הכי רציתם שהדיסק ייצא כבר? עכשיו, כשזה הכי קרוב שיש. איזה שירים מהדיסק אתם כבר מכירים? נראה לי 2, את אם כבר ודונט לייק. אה ואת אין לך מקום. זה שאתם מכירים כבר מספר שירים, הורס לכם את הציפייה? לא :O מה יכול לאכזב אתכם ממש בדיסק החדש? כלום האמת. מה דעתכם על הקליפ 'אין לך מקום', בכמה מילים? לדעתי? קליפ דיי יפה האמת. תרצו שייצא עוד קליפ? כע מחכים ומצפים לגרסת אולפן של Don't Like? אחושקשוקה.

למעלה