שאלון לקראת תחילת הסדרה!

Laffy Baffy

New member
שאלון לקראת תחילת הסדרה!

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם?
מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה?
מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה?
למה את/ה הכי מצפה בסדרה?
מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה?
אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת?
ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה?
ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה.

Laffy Baffy

New member
עונה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? פלורנסיה ברטוטי - קיץ נצחי, וקצת האהבות שלנו. מריאנה אספוסיטו, אאוחנייה סוארץ' רבירו, סטפנו גרגוריו - פינת אור. אגוסטין סיירה - קטנטנות ופינת אור. בנחמין רוחאס וקמילה בורדונאבה - קטנטנות והמורדים. חואן חיל נבארו - קיץ נצחי.
מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? בנחמין רוחאס.
מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? פלורנסיה וקמי.
למה את/ה הכי מצפה בסדרה? אמממ אני הכי מצפה למשחק המדהים של פלורנסיה וקמי.
מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? אני מקווה שלא יהיה משהו קסום כמו ברוב הסדרות של כריס.
אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? פלורנסיה, קמי, מריאנה, אאוחה, וחואן חיל נבארו.
ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? א... אני אוהבת דרמות אז אני אתאכזב אם לא יהיו רגעים מרגשים.

שלי......./images/Emo41.gif

קטנטנות
,פינת אור
והמורדים
קיץ נצחי,רינקון,ציקי,רבלדה,וכו'.. שחקן:אגוסטין סיירה ,קוקו מאחיו וחוסה גומס(פירו). שחקנית:מיכאלה וסקס,
מצפה:שהסידרה תיהיה טובה..ובלי יותר מידי קסמים וכאלה..(ברור שהיא לא תישתווה בחיים לציקי) אבל שיהיה מצחיק ומותח ! מיותר:מריאנה ובנחמין!! לפגוש:מיקה,אגוס,קוקו,פירו,ולא יודעת.. להיתאכזב:ניראה כבר..שתתחיל הסידרה!! ותמונה..

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifלהלהלה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? רבלדה, צ'יקי, רינקון מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? פירו (פירו משחק שם נכון?) מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? קמי למה את/ה הכי מצפה בסדרה? לקמי מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? כל הצוציקים המציקים אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? קמי פלי בנחה פירו וקוקו ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? לוידת
ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה: אין לי כוח

FelipeMiVida

New member
עונהההה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? המורדים וקטנטנות מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? פליפה אבל הוא משחק איזה 10 פרקים אז בנחי מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? קומשלמת אוביו למה את/ה הכי מצפה בסדרה? שתהיה מעניינת ומצחיקה מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה?לא יודעת אולי דיאגו גרסיה כי העיפו אותו ישר אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? פלי קמי בנחי מיקה וחואן גיל נבארו ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? שפלי ילך ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה.

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif נענהההההה ../images/Emo36.gif

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? פלורנסיה- קיץ נצחי, כל השאר מקטנטנות והמורדים מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? קמי אבל היא אורחת, אז פילאר או איך שלא קוראים לה שם ובנחה מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? קמוש ופילי למה את/ה הכי מצפה בסדרה? שיהיה מצחיק ושונה מהמורדים וצ'יקי, אין לי כוח לעוד חלון קסום וספר החיים מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? שיש אנשים מבוגרים מאיתנו אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? בנחה קמי פליפה פילאר ושיהיה פלור ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? לוידת ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה.
קבלו את השיער העתידני שלי בע"ה

hagut

New member
עונה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם?
ראיתי את המורדים (ברור!), פינת אור וקטנטנות... וזהו נראה לי
מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה?
בנחמין!
מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה?
קמילה (אפילו שייקח זמן עד שהיא תצטרף בארץ... אבל היא הכי טובה!)
למה את/ה הכי מצפה בסדרה?
שפוט תהיה סדרה... כי אין לי פוקס קידס אז אני מחכה שתהיה בערוץ 2 או 10 (אם תהיה...) ובכלליות שקמי תגיע
מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה?
אממממ אני עוד לא מכירה ממש אבל כל השחקנים המעצבנים- שלא יודעים לשחק או שהורסים לאחרים כל הזמן, והדברים הלא הגיוניים
אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת?
את קמילה, בנחמין, אגוסטין, מריאנה, וסטפנו
ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה?
שהיא תהיה יותר מידי דומה לסדרות הקודמות ותחזור אל עצמה (מקווה שלא!)
עוד אין לי תמונות של פלוריסיינטה, אז תסתפקו במורדים...

hagut

New member
עוד תמונה

הנה מצאתי תמונה יפה של פלוריסיינטה...

סולדד100

New member
עונה!

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? פינת אור, המורדים, קטנטנות מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? בנחה מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? מריאנה למה את/ה הכי מצפה בסדרה? אני מפה בעיקר להופעות של הלהקה, בגלל השירים המדהימים! מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? כלום לא הולך להיות מיותר! אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? בנחה, מריאנה, פלור, אסטפנו, אגוסטין ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? אם יהיה משהו לא מציאותי כמו בפינת אור וקטנטנות אני יתאכזב ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה.

עונה! =]

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? המורדים קטנטנות ופנית אור השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? בנחמין ופלי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? קמילה למה את/ה הכי מצפה בסדרה? להכל! לשירים להופעות לצחוקים! מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? כלום הכל מושלם אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? בנחמין קמילה פילפה אגוסטין ומריאנה ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? לא ד'עת :|

te amo benjamin

New member
עונה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? קטנטנות המורדים קיץ נצחי ופלור מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה?בנחמין רוחאס ופלורנסיה בריוטי מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה?קמי ופלור למה את/ה הכי מצפה בסדרה?שתהייה יפה ושאוהב לצפות בה מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? שהיא תהייה יפה אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת?בנחמין פילפה קמילה ולואיסנה ופלור ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? משום דבר ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה סורי אין לי תמונה

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? המורדים וקטנטנות מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? בנחמין
מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? קמילה למה את/ה הכי מצפה בסדרה?שתיהיה יפה כמו 2 הסדרות של כריס מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה?כל הקטעים הילדותיים של השירים והקליפים אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת?בנחה קמי פלי לולי (אה היא לא משחקת) פלור ומיכאלה ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה?לא יודעת ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה אוקיי

dalida1988

New member
טוב אז אני עונהה

* מורדים...קטנטנות.. *אמממ אין ממש מועדף(אני גם לא מכירה כל כך את הצוות) *אממ אין תגובה *גם *אין לי מושג *חחח אפשר לבחור מהמורדים??? *שקמילה לא משחקת קבועעעע *אין לי תמונות!!!!! איזה באסה שאלות מעצבנותת כולה רציתי לשתף פעולההה שטויות טוב שמתם לב אני לא יודעת הכי הכי על הסדרה...

../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם
קטנטנות והמורדים
וראיתי גם אני צועני שחואם גיל נבארו שיחק שם
מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה
פל ולו לא משחקים שם אז בינתים אין
מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה
ראה תשובה למעלה
למה את/ה הכי מצפה בסדרה
שתתחיל כבר
מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה
אמממ קודם נראה ואז נחליט
אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת
אם אני יגיד לכם שאני עדיין לא יודעת מי משחק שם חוץ מכמה בודדים תאמינו לי
וממי שאני כן יודעת אז את בנחה
ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה
מעלילה,מהמשחק של השחקנים,מהשירים..לא יודעת
ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה-אני לא שומרת תמונות

אנסר

במורדים בקטנטנות ולפעמים ברינקון בנחמיןןןןןןןןןןןןןן קמילהההההההההההההההה הכי מצפה לקטעים המצחיקים ושהיא תגרום לי להתאהב בה כמו במורדים ובצ'יקי כלום בנחה קוקו מתאו (מרינקון) קמילה ואחרונה חברה של פקונדו איזבל מסדו שלא תעניין אותי ושתהיה לילדים קטנים מדי

../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif אנייייייייייייייי

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? צ'יקי המורדים ופינת אור קצת מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? פלי מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה?קמי למה את/ה הכי מצפה בסדרה? לפלי
מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה?אמממ............. אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? פלי קמי קוקו מיקה ובנחה ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? שפלי משחק רק ל-5 פרקים ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה. אין לי יש לי רק של המורדים

חניניתה

New member
עונהההההה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? פלור-קיץ נצחי, בנחמין קמילה, מיכאלה, קוקו ואגוסטין-קטנטנות והמורדים, אגוסטין מריאנה ואסטפנו-פינת אור, השחקן הראשי (שכחתי איך קוראים לו)-אני צואני, דיגו, לאורה מהמורדים (אני לא זוכרת איך קוראים לה במציאות) מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? בנחמין רוחאס מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? מיכאלה למה את/ה הכי מצפה בסדרה? שתיהיי יפה וממכרת מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? אמממ לא יודעת אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? בנחה, מיכאלה, קוקו, קמי, אגוסטין ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? לא יודעת ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה

LOVE AGUS

New member
שלי!!!!!!!!!!!!!!!

צפיתי (חחחח) בסידרות הללו: קטנטנות, פינת אור והמורדים! השחקן האהוב עלי הוא אגוסטין סיירה (מי אמור) השחקנית האהובה עלי היא.... מריאנה, מיכאלה ואוחינה (ניראה לי זהו..) למה אני מצפה?!?!? שזה יהיה דומה למורדים, פינת אור וקטנטנו! מיותר!?!?! כלום!! במי הייתי בחורת? אז ככה: באגוס מי אמור, מיכאלה, מראינה, אוחינה ו.......................... מממממממ קמי/בנחה/קוקו הרבה!!! להתאכזב?!?! שלא יראו מספיק את מיכה, אגוס אחואינה ומרו תמונה??!?!?!?!???! אני שמה תמונה של אגוס פורקה אין לי של כל השחקנים.. (עוד לא..)

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifתשובות(../images/Emo58.gifבתמונה)

פאקקקקק שמתי -
-
איך התגעגעתי לדברים האלה
נמממ
... בכל מקרה
באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? קטנטנות
, המורדים
ופינת אור
מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? אאממ... בנחמין ואם מחשיבים שחקנים אורחים אז פליפה
מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? קמילההההההה
למה את/ה הכי מצפה בסדרה? לראות את השחקנים שאני אוהבת שוב על המסך
מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? אאמממ.... לא יודעת
אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? קמילה
קמילה
, קמילה
, קמילה
וקמילה
אבל עם גיוון אז זה- קמילה
, פליפה
(אני מחשיבה שחקנים אורחים
), בנחמין, אגוסטין ו... מריאנה
ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? מהטקסטים, מהשירים, מהדמויות ויש הרבה דברים שאפשר להתאכזב מהם אני רק מקווה לא לחוות שום אכזבה
ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה. שם

למעלה