שאלון לקראת תחילת הסדרה!

B R A Y E R

New member
מנהל
נממ עונה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? פינת אור וקטנטנות מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה?אגוסטין ואסטפנו מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? מריאנה למה את/ה הכי מצפה בסדרה?להכל
מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה?בטח הולכים להיות 357328572 פרסומות סמיות...המסורת של כריס ויאיר על כל סידרה שלהם... אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת?אגוסטין אסטפנו מריאנה פלורנסיה וקמילה ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה?מהפרסומות הסמויות[?] ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה. תאמת תהרגו אותי אבל אני לא שומר תמונות יש לי אולי 1 או שניים אבל לא של כולם ביחד...

L i T a L 1

New member
יאללה גם אני עונה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? קיץ ניצחי, קטנטנות, המורדים
מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? פליפה למרות שהוא רק בתפקיד אורח
מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? אנג'י
למה את/ה הכי מצפה בסדרה? למעט צחוקים ולהתמכרות
מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? אני בקושי יודעת על מה היא מדברת איך אני יכולה לדעת מה יהיה בה מיותר?
אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? אנג'י, מיכה, בנחה, קמי ופלי
ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? ניראה לי שמעלילה עלובה אבל לא ניראה לי שזה עלול לקרות....

אממ שיהיה..עונהההההה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? קטנטנות והמורדים מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה?בנחמין מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה?קמילה ומיכאלה למה את/ה הכי מצפה בסדרה? שיהיה קליל ומצחיק מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה?לא יודעת אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? קמי,בנחה,מיכה..ושיהיה פליפה..וגם קוקו משחק או שנדמה לי?!...סורי אני לא בעניינים בגרוש ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה?שלא יהיה מצחיק ושתהיה עלילה משעממת כמו פינת אור ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה-אין לי תמונות שלהם במחשב.

ROBER100

New member
עונה

פינת אור קטנטנות וןקצת המורדים סטפנו דה גרגוריו מריאנה אספוסיטו שתמשיך את הדרך שבה התחילו הקודמות הרעה שמצטרפת בעונה השנייה למה צריך עוד אחת? מריאנה,סטפנו,אואחיינה,אגוסטין ו......קמילה התאכזבתי כבר!רואים את מרו רק מפרק 8.....

aviv lu 606

New member
אני עונההההההההההההההההההההההההה

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? קטנטנות פינת אור והמורדים מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? פירו מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? מיקאלה למה את/ה הכי מצפה בסדרה? שיהיה מצחיק מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? אין משהו מיותר אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? מיקה מריאנה סליגמן פולי(אגוסטינה מהמורדים) פירו ומיצ'י ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? שלו וויק לא משחקות שם(ויק רק כמה פרקים) ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה.

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifעונה../images/Emo88.gif../images/Emo67.gif../images/Emo70.gif

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם?קטנטנות,קיץ נצחי ורבלדה...
ובטח היו עוד כמה שאני לא יודעת...
מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה?פליפה,בנחה,קוקו
מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה?קמו'ש
למה את/ה הכי מצפה בסדרה?ת'אמת אני לא מפתחת צפיות אבל אני מקווה שהיא תיהיה טובה כמו כל שאר הסדרות של כריס
מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה?אין לי מושג
אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת?קמי,בנחה,קוקו,מריאנה(מלנה בפינת אור),השחקן ששיחק את מתאו ו... אממ... מיכה
ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה?אין לי מושג
ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה

נ י 3 ן

New member
../images/Emo85.gif עונה ../images/Emo26.gif

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? קטנטנות, מורדים, רינקון וקצת קיץ ניצחי מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? בנחה ואגוס
מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? קמי
למה את/ה הכי מצפה בסדרה? שיהיה מצחיק מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? לודעת נחכה ונראה
אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? בנחה, קמי, פלור, חואן ואגוס ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? לא יודעת ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה. אין לי הרבה...

../images/Emo141.gifעונההה../images/Emo141.gif

1. קטנטנות, המורדים, פינת אור 2. אני חושבת שאסטפנו המאמי!!!! 3. נראה לי רוברטה 4. שתהיה אחלה כמו קטנטנות והמורדים! ושידעו להעביר את הזמן בכייף 5. כל הדברים הטיפשיים של פלור 6. מריאנה, אגוסטין, אסטפנו, בנחמין, מיכאלה וסקז 7. אולי שהסידרה טיפה תינוקית.. אבל מי יודע... אולי לא! 8. אין לי עכשיו סורי

קבלו תיקוןןןןן

3. רוברטה ופלומה (קמיליטה מיה-שלי) 6. מריאנה אגוסטין אסטפנו קמיליטה ואאוחניה- בלי בנחמין

עוהנ!!!

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? רינקון צ'יקי ורבלדה מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? בנחי!!! מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? מיקי! למה את/ה הכי מצפה בסדרה? מממ...אני משערת שלסגנון האחר- להכיר את כל השחקנים שאני לא מכירה ולהתאהב בה;) מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? אולי הקטעים הילדותיים שיהיו\לא יהיהו אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? בנחה,מיקי,אנג'י,קוקו,פירו ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה?שמיקי לא משחקת ומופיעה הרבה וכנ"ל על אנג'י ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה.

1HADAR1

New member
../images/Emo15.gifהתשובות שלי..

צפיתי ב :קטנטנות,פינת אור,המורדים.
אסטפנו (מתאו מפינת אור)
מריאנה אספוסיטו
אני הכי מצפה לזה שאני כבר אראה את כל הקליפים של כל השירים ולראות את מריאנה משחקת שם..!!
הולך להיות מיותר?! ממ... כשיצאתי מההופעות אמרתי "חשבו על כל שנייה",ככה שלא נראה לי שיש מיותר...
מריאנה,פלורנסיה,אגוס,אסטפנו,בנחמין
מזה שלא יראו במשך פרק שלם את מריאנה ...

alinali

New member
../images/Emo41.gifעונה-->../images/Emo41.gif

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? קטנטנות, המורדים מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? אממ..אין שחקן אהוב.. מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? קמילה!! למה את/ה הכי מצפה בסדרה? שפלומה תכנס לסדרה מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? אממ..לא יודעת.. אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? אחת מספיקה לי..וזו קמילה! ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? מהעלילה, תלוי איך היא תהיה..למרות שאני לא חושבת שהעלילה תהיה גרועה..לא מתאים ליוצרים.. ותמונה-->

תשובות

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסידרה משחקים בהם?
צ'יקי ורבלדה מי השחקן האהוב עליך שמשחק בסידרה?
בנחי!!
ולפי מה שהבנתי גם קוקו!
מי השחקנית האהובה עליך שמשחקת בסידרה?
מיקה! ויותר מאוחר קמי.. למה אתה הכי מצפה בסדרה?
לפרק מאה ומשהו.. שקמי מצטרפת והפרפקטוס מתאחדים! (בערך) מה את חושבת שהולך להיות מיותר בסדרה?
נראה לי שהדמות של אגוסטין הוא נראה קצת לא קשור כזה.. אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחרת?
בנחה! קוקו, מיקה, פירו, מריאנה (לאורה מרבלדה) ממה אתה יכול להתאכזב בסדרה?
שהיא תהיה ילדותית ויתמקדו יותר מדיי בילדים הקטנים ולא בשחקנים מרבלדה. ולסיום צרפי תמונה של השחקנים בסידרה
מספיק טוב לכם של בנחי?

נועה2004

New member
התשובות שלי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? קטנטנות, המורדים ומידי פעם בפינת אור. מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? בנחמין רוחס מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? קמילה בורדונבה למה את הכי מצפה בסדרה? לפרקים שבהם בנחמין יתחיל להשתתף בסדרה באופן קבוע (הרי בהתחלה הוא לא יופיע הרבה), לפרקים עם פליפה ולהצטרפות של קמילה לסידרה. מה את חושבת שהולך להיות מיותר בסדרה? בטח יהייה יותר מידי זמן מסך לדמויות המשנה אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחרת? בנחמין, קמילה, פליפה, קוקו ופלורנסיה. ממה את יכולה להתאכזב בסדרה? שלא יראו מספיק את השחקנים האהובים עליי.

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifאני......./images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם?
המורדים,קטנטנות
מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה?
בנחושששש מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה?
לולי אבל היא לא כל כך משחקת שם אז קמוש! למה את/ה הכי מצפה בסדרה?
שיראו הרבה את שחקני המורדיםםםםםםםם מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? |*
2 שחקנים מפינת אור שסתם דחפו אותם לשם
אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת?
בנחה,פלור,פלי,לולי,וקמושששש
ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה?
שבין מריצה ופבלו לא יהיה כלום
ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה.

Floricienta

New member
עונההה

1. באילו סדרות צפיתם שהשחקנים של הסדרה משחקים בהם? קטנטנות, פינת אור והמורדים 2. מי השחקן האהוב עלייך שמשחק בסדרה? אסטפנו 3. מי השחקנית האהובה עלייך שמשחקת בסדרה? מריאנה 4. למה את/ה הכי מצפה בסדרה? שהיא תנחל הצלחה גדולה בארץ ותענה על כל הציפיות שלי ואף יותר 5. מה את/ה חושב/ת שהולך להיות מיותר בסדרה? אממ אם יהיו מחזורים [בולטים] כלשהם מסדרות קודמות, כל הדברים הדמיוניים והילדותיים ופרסומות "סמויות" כמו ברינקון או במורדים 6. אם היית צריך לפגוש חמישה שחקנים מהסדרה במי היית בוחר/ת? אסטפנו, מריאנה, חואן, בנחמין ופלור 7. ממה את/ה יכול/ה להתאכזב בסדרה? מאותם הדברים שמופיעים בתשובה לשאלה 5 8. ולסיום צרפ/י תמונה של השחקנים בסדרה.

למעלה