שאלון לראשון? (סליחה, שכחתי
)

InfeCtedShesek

New member
שאלון לראשון? (סליחה, שכחתי../images/Emo66.gif)

שם: 2.גיל: 3.מין: 4.פירסינגים: 5.קעקועים: 6.משקפיים: 7.אייסיקיו או מסנג`ר: 8.שפות שאתה מדבר/לומד: 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): 5.סוכר או סוכרזית: 6. מלח או פלפל: 7. פלאפל או שווארמה: 8. פיתה או לאפה: 9. סמי או סוסו: 10. אחמד או סלים: 11. מועדון או בית קפה: 12. פאב או דאנס בר: 13. תאטרון או ז`אן דארק: 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? 4. איזה קול/רעש אתה אוהב? 5. איזה קול/רעש אתה שונא? 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 7. גלידה – בכוס או בוופל? 8. שוקו או וניל? 9. חוף או הרים? 10. לישון או לקום? 11. שקיעה או זריחה? 12. לילה או יום? 13. בזבזן או חסכן? 14. קור או חום? 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר: 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.מקום בילוי: 9. עונה: 10. מקום להעביר בו חופשה: 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 13. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2. פוחדת מחושך? 3.עשית משהו מסוכן? 4. האם אי פעם בכית בסרט? 5. אמרת "אני אוהב אותך"? 6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5? 7. הופעם עירום בציבור? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.עומר ברנע או דודי בלסר? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?

InfeCtedShesek

New member
אני ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

שם: יש. 2.גיל: 16.8 3.מין: נקבה 4.פירסינגים: אין 5.קעקועים: אין 6.משקפיים: יש 7.אייסיקיו או מסנג`ר: 165770245 אינפקטד_שסק שטרודל הוטמייל קום. :{ 8.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית!!11 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: צופנת מפרוייקט Y
ומישל מאמריקן פאי.. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בחופש אני מנסה לחזור לישון. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רואה איזה סרט זר רוב הזמן. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "היה כיף אתמול" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לא יודעת. 6.מה מפחיד אותך? לעבור דירה עכשיו באמצע החיים.. 7.מה מרתק אותך? מוזיקה 8.מה מעציב אותך? המלחמה הזאת.. 9.מה משמח אותך? שינויים.. בטח יהיה כיף להסתגל. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? עכשיו אכלתי עוגיות ושתיתי חלב והיה טעים! 2.מה הארוחה החלומית שלך? פנקייק עם סירופ מייפל
3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, פפסי מקס ודיאט נסטי. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): מה שיוצא.. 5.סוכר או סוכרזית: סוכר 6. מלח או פלפל: מלח 7. פלאפל או שווארמה: תיאורטית שווארמה, מעשית פלאפל.. 8. פיתה או לאפה: לא יודעת. 9. סמי או סוסו: עדדד שדיסקווו מנאייק מגיע לשכונה, דיסקו מנאייק עושה כאן מסיבה.. עם אורות כחולים ואזיקים ממתכתתתת..
10. אחמד או סלים: אחמד 11. מועדון או בית קפה: לא יודעת. 12. פאב או דאנס בר: פאב 13. תאטרון או ז`אן דארק: ?!?!?! 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס יותר פשוט לבטא. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אין לי. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי קופצת! 3.מעשה נועז שעשית? בור בחומוס כמובן. 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? טורקיה, אנגליה, צרפת והולנד. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנגליה 8.מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטה.. 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא: לא יודעת. 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לסבנטיז בישראל.. 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? כוסאמק כמובן 4. איזה קול/רעש אתה אוהב? את ה-ס' של הס'עמק... 5. איזה קול/רעש אתה שונא? 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "תגידי, את באה לפה הרבה?" 7. גלידה – בכוס או בוופל? ופל! 8. שוקו או וניל? וניל 9. חוף או הרים? הרים 10. לישון או לקום? 11. שקיעה או זריחה? זריחה 12. לילה או יום? יום 13. בזבזן או חסכן? בזבזן 14. קור או חום? קור 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? גם וגם. 16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? גם וגם? 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע? כרגע אף אחד, אבל דברו איתי ב-15 באוגוסט. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כולם 2.בעל חיים: סוס 3.ספר: לא יודעת. 4.סרט: כרגע 21 גרם. 5.שחקן: שון פן! 6.שחקנית: 7.דיסק: 5feet4 תמר אייזנמן 8.מקום בילוי: המגרש
9. עונה: סתיו-חורף 10. מקום להעביר בו חופשה: לונדון, אמסטרדם.. 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אביתר בנאי. 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: BLAME CANADA!!!! 13. סדרה: חברים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? קודם 2.זכית לחיוך? קודם 3.הענקת מחמאה? קודם 4.קיבלת מחמאה? אני לא יודעת.. 5.עשית משהו טפשי? קדם רקדתי עם אח שלי.. 6.פינקת מישהו? קודם
7.פינקת את עצמך? קודם (
) עם העוגיות והחלב.. 8.צחקת? נו היום. 9.גרמת למישהו לצחוק? גם.. 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא יודעת 11.בכית? שלשום 12.הסתפרת? חודשיים-שלושה. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2. פוחדת מחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? כן 4. האם אי פעם בכית בסרט? כן 5. אמרת "אני אוהב אותך"?
6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5?
7. הופעם עירום בציבור?
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי ואמא שלי. 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: קובי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: קובי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא יודעת. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? נראה לי שאני הולכת ליב, אבל רק אם הוא יתקשר.
2.צביקה הדר או צביקה פיק? בשילוביישן. 3.עומר ברנע או דודי בלסר? לא יודעת. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אני בטוחה. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? חלקית.

maya metal

New member
אני לא!!!

שם: מאיה 2.גיל: כמעט 17 3.מין: לא מזמן, אני מסודרת בינתיים. 4.פירסינגים: 6 וכמה באזניים. 5.קעקועים: אחד על הצוואר. 6.משקפיים:נופ. 7.אייסיקיו או מסנג`ר: איי סי קיו. 8.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית, עברית ואמא מלדמת אותי רוסית. 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: האמת מישהי שקוראים לה מאיה.... וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לצחצח שיניים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את המנורה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שיט! מאוחר! הייתי אמורה לנסוע ללוסט!!!! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לראות חברים. 6.מה מפחיד אותך? תיקנים. 7.מה מרתק אותך? יב. 8.מה מעציב אותך? יוני, כזה נפל.. גם משתמט וגם סוחר סמים... 9.מה משמח אותך? לצחוק עליו. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? לא יודעת. 2.מה הארוחה החלומית שלך? לא יודעת.. 3.מה אתה שותה במהלך היום? קפה. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): בירההה!! 5.סוכר או סוכרזית: סוכר. 6. מלח או פלפל: מלח. 7. פלאפל או שווארמה: שווארמה. 8. פיתה או לאפה: פיתה 9. סמי או סוסו: אבא ש'ך! 10. אחמד או סלים: חמודי [המבין יבין..] 11. מועדון או בית קפה: בית קפה. 12. פאב או דאנס בר: פאב. 13. תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון. 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?להשתדל לעשות מה שבא לי כמה שיותר ובאותו זמן לפגוע בכמה שפחות אנשים. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? ככל הנראה צועקת. 3.מעשה נועז שעשית? לא יודעת. 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: פטיש: בחורים שמדברים בעברית תקנית עושים לי את זה... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ברצלונה וטורקיה, אבל טורקיה זה כמו אילת. רגע, באריאל, ת"א זה חו"ל? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון, אירלנד, סקוטלנד וברלין. 8.מה יש לך מתחת למיטה? ספרים. 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים, עיניים וגב. 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת.. 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? האנטר טומפסון. 1.מה היא המילה האהובה עליך? "גוזל". אם אומרים אותה המון פעמים זה מרגיש כאילו טועים. 2.מה היא המילה השנואה עליך? "נו"\"יאללה"... 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? כוסע'ומו. 4. איזה קול/רעש אתה אוהב? 5. איזה קול/רעש אתה שונא? 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני אסתדר גם בלי.. 7. גלידה – בכוס או בוופל? כוס. 8. שוקו או וניל? וניל. 9. חוף או הרים?חוף. 10. לישון או לקום? לישון. 11. שקיעה או זריחה? זריחה. 12. לילה או יום? לילה. 13. בזבזן או חסכן? בזבזנית. 14. קור או חום? קור. 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? כשמפחדים מתרגשים... 16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? הכוס עם הבירה. 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע? לא יודעת.. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: סגול. 2.בעל חיים:ארמדילו. 3.ספר: better then sex 4.סרט: התפוז המכני. 5.שחקן: מלקולם מקדוול. 6.שחקנית: לא יודעת.., הרבה. 7.דיסק: kings of metal של MENOWAR ופאנטום האופרה. 8.מקום בילוי: :/ 9. עונה: חורף. 10. מקום להעביר בו חופשה:אירלנד 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אם אתה מזיין בואש אל תתפלא שהילדת שלך מסריח" מתוך "געגועי לקיסנג'ר" של קרת. 13. סדרה: חברים/ סיינפלד/ האוס. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? מקודם. בולי הצחיקה אותי. 2.זכית לחיוך?מקודם שאני ואמא שלי צחקנו על יוני. 3.הענקת מחמאה? מקודם ליוגב. 4.קיבלת מחמאה? מקודם מיוגב. 5.עשית משהו טפשי? מקודם עם יוגב. 6.פינקת מישהו? נחשו מה.. יוגב!!!! הכנתי לו לחמניה עם חמאת בוטנים. 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? עם אמא על יוני. 9.גרמת למישהו לצחוק? לאמא על יוני. 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא יודעת.. 11.בכית? מזמן. 12.הסתפרת? לפני חודשיים ככה... האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? יאפ. כש"נעדרתי"... כוסע'ומו! נרדמים אצל מישהו בבית ישר נעדרת~!!! 2. פוחדת מחושך? "מתי אי פעם פוחדת מהחושך"?!?!?! 3.עשית משהו מסוכן? כל יום.. ממש חיה על הקצה.. איזה מסוכן איזה סנדלים?! 4. האם אי פעם בכית בסרט? שלשום באיש הפיל :( 5. אמרת "אני אוהב אותך"? היום ליוגי. 6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5? לא, ואת? 7. הופעם עירום בציבור? לפני שנתיים ככה... לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: יוגב. 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: איזו מפיקה אחת.. דיטה. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: מור. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": יוגבת המנגבת. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: וואו.. מה שקורה במיטה נשאר במיטה.. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לנסוע ללוסט. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? וואו, שיגעון... 3.עומר ברנע או דודי בלסר? יב. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כן. אבל מישהו אחד, אם זה יום המזל אז שניים. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא.. אין לי שום דבר טוב יותר לעשות....

maya metal

New member
מוקדש ללוסט:

אני מצטערת!!!!!!!!!!11111 הייתי צריכה לקום בזמן!! ואני מבעיה חרטה עמוקה וביום רביעי אני אבוא!!! אני מצטערת! לא היית צריך לקרוא לי שמנה!!!!!

maya metal

New member
הו! אבוי לי! ליבי מלא חרטה! ../images/Emo7.gifואכן

צודך אתה, זהו אינו נושא ללעג אך מדוע אתה משפיל אותי בפרהסיה? יאללה יאללה.. ניפגש מחר יא טע'חת.. [אלוהים בבקשה בבקשה תעשה שהפעם זה במקום הנכון. -אמן-]

DredLox

New member
יא בת זונה...

רק אם אני אתקשר??? ואני חיכיתי לטלפון ממך : )

תקראו...

שם: 2.גיל: 20 ו5 יום 3.מין: נקבה עדיין 4.פירסינגים: נזם 5.קעקועים: לא 6.משקפיים:כן 7.אייסיקיו או מסנג`ר:יש ויש 8.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית אנגלית וערבית 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:לא נפרט וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? רואה מה השעה 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אוף מתי אני משתחררת כבר 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?עם חברים 6.מה מפחיד אותך?המוות 7.מה מרתק אותך? לעשות שטיות 8.מה מעציב אותך? כשכועסים עליי 9.מה משמח אותך? שמחמיאים לי שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? שניצל 2.מה הארוחה החלומית שלך? טחינה ושניצל 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה דיאט 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב):גולדסטאר, אורגזמה וסקס על החוף 5.סוכר או סוכרזית: סוכר 6. מלח או פלפל: מלח 7. פלאפל או שווארמה:שוארמה 8. פיתה או לאפה: לאפה 9. סמי או סוסו: אף אחד 10. אחמד או סלים: איח 11. מועדון או בית קפה: תלוי במצב רוח 12. פאב או דאנס בר: תלןי למה באתי 13. תאטרון או ז`אן דארק:תאטרון 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אף אחד אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?אוטוווווווווו 3.מעשה נועז שעשית? לא לידעת הציבור הרחב 4.מעשה טפשי שעשית? התחלתי לענות על השאלון 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סאדו מאזו 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אריאל זה נחשב? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? זימבאבואה 8.מה יש לך מתחת למיטה? גיטרה 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא:תחת 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לבטן של אמא 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?תשחלה של אמא 1.מה היא המילה האהובה עליך? סקס 2.מה היא המילה השנואה עליך? גיל זיו 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? כוסשילדודה 4. איזה קול/רעש אתה אוהב? ררררררררר 5. איזה קול/רעש אתה שונא? תקול של גיל זיו 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?עם נהרבה גברברים ערומים 7. גלידה – בכוס או בוופל? בוופל 8. שוקו או וניל? למה לבחור אם אפשר ביחד 9. חוף או הרים?חוף 10. לישון או לקום? לישון 11. שקיעה או זריחה? שקיעה 12. לילה או יום? לילה 13. בזבזן או חסכן? קמצן 14. קור או חום? אביב 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? עזבו אותי בשקט 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע?אמממ לאזרחות דברים אהובים עלייך: 1.צבע:שחור 2.בעל חיים:שוני 3.ספר: ורוניקה מחליטה למות 4.סרט: פורנו 5.שחקן: אורן שבו, ניר לוי 6.שחקנית: תמרה וייס 7.דיסק: אמ פי 3 זה בן זונה 8.מקום בילוי: דרים באר 9. עונה: אביב 10. מקום להעביר בו חופשה:צפון בין קטיושה לקטיושה 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:גילי חיימוב 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אני מגמררררררררת" 13. סדרה: השיר שלנו מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו 2.זכית לחיוך?עכשיו 3.הענקת מחמאה? עכשיו 4.קיבלת מחמאה? אתמול 5.עשית משהו טפשי? אני כל הזמן עושה בלי הפסקה 6.פינקת מישהו? שישי שעבר 7.פינקת את עצמך? כל יום באותה שעה 8.צחקת? עכשיו 9.גרמת למישהו לצחוק?עכשיו 10.התחרטת על משהו שאמרת?חודש פברואר 11.בכית? היום 12.הסתפרת? חודשיים, זה כולל גבות? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן 2. פוחדת מחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? כן 4. האם אי פעם בכית בסרט?כן 5. אמרת "אני אוהב אותך"?לצערי כן 6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5?כן 7. הופעם עירום בציבור? לא מה נראה לכם, יש מספיק אנשים עברים בעולם. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:גילי קטנה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: גילי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": איזה קוף, קוף אחד שגם שיקרתי לו 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: שוני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לישון 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר 3.עומר ברנע או דודי בלסר? עומר ברנע 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? ברור 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?אולי

DredLox

New member
כפרה עלי...

שם: יב 2.גיל: 21 3.מין: ז 4.פירסינגים: חס וחלילה...גועל נפש 5.קעקועים: עוד יותר גרוע 6.משקפיים: יש לי, אבל אני לא מרכיב אותם...למרות שהבאתי משקף ב1500 שקל...אני בסדר אני. 7.אייסיקיו או מסנג`ר: אייסיקיו 8.שפות שאתה מדבר/לומד: דובר עברית אנגלית ורוסית 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: רועי לוי, הסולן של סיסטם אוף א דאון, ערבי... וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? ממשיך לישון, כפרה עלי : ) 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את האור? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? הבוקר? כוסעומו עם האמא הזאת שמעירה אותי : ) 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? סבתא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בקרחאנות 6.מה מפחיד אותך? סרטי אימה :)) 7.מה מרתק אותך? רקטות? : ) 8.מה מעציב אותך? שואה...וגם בדידות 9.מה משמח אותך? זרע...וגם רועי לוי : ) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? קורנפלקס : ) 2.מה הארוחה החלומית שלך? ככה קורנפלקס ככה...עם חלב וזה... 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים...ומיץ...וזרע 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): בירות 5.סוכר או סוכרזית: סוכר 6. מלח או פלפל: פלפל 7. פלאפל או שווארמה: שווארמה זה יותר בריספקט...אבל אצל אבו עלי רק פלאפל... 8. פיתה או לאפה: פיתה 9. סמי או סוסו: רוקדים, כוסעומו? 10. אחמד או סלים: דגים? 11. מועדון או בית קפה: מועדון : ) 12. פאב או דאנס בר: פאב 13. תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס, שיחיה... אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אל תדחה למחר מה שאתה יכול לא לעשות בכלל 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מתקשר לאמא לספר לה. 3.מעשה נועז שעשית? פעם קראתי למחנכת שלי תרנגולת...בפנים והכל : ) 4.מעשה טפשי שעשית? דקרתי את בייזה אבוטבול...לא הייתי צריך לעשות את זה...כפרה עלי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לפעמים אני אוהב להכנס לחדר, לנעול את הדלת, ולשחק עם עצמי. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי מחוץ לקו הירוק, וגם בתוכו...וגם באיטליה, צרפת, פולין, רוסיה, אוקראינה, בריה"מ (זה לא אותו דבר ), מדגסקר, אוסטריה, צ'כיה, גרמניה, לוקסמבורג...זהו נראה לי. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אהההה...שוודיה ככה....אללללה....שוודיות : ) 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק. 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא: איבר המין : ) סתאם...שיניים יפות ובריאות זה turn on רציני מבחינתי. 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופת האדם הקדמון...לא היה רכוש, לא אשראי, לא היו תחבושות הגייניות...החזק שרד...האדם היה אדם, ולא איזה נקבה רכרוכית. 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? הייתי רוצה לפגוש את בן גוריון...ואת זאב ז'בוטינסקי. 1.מה היא המילה האהובה עליך? טע'חת 2.מה היא המילה השנואה עליך? לא יודע...בלאט. 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? בלאט...ו...שתקבור את הילדים שלך 4. איזה קול/רעש אתה אוהב? את הקול שהנרגילה עושה כשמעשנים אותה 5. איזה קול/רעש אתה שונא? הקול שמיכאל כפרה עליו היה עושה כשהוא מתעטש. 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? שיקבל...שיפתח שולחן, כפרה עליו...שישים גם איזה בקבוק וודקה...למה מה? 7. גלידה – בכוס או בוופל? וופל 8. שוקו או וניל? וניל 9. חוף או הרים? חוף 10. לישון או לקום? לישון 11. שקיעה או זריחה? שקיעה 12. לילה או יום? יום 13. בזבזן או חסכן? בזבזן, כפרה עלי 14. קור או חום? חום 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה בזרע 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע? להילה נקסון ; ( דברים אהובים עלייך: 1.צבע: אדום 2.בעל חיים: טרזה 3.ספר: מדריך לטרמפיסט 4.סרט: אמריקן ביוטי 5.שחקן: סטיב בושמי 6.שחקנית: איך קוראים לה...זאתי מדוסון קריק...עם השיער השחור...היא הכי יפה בארץ... 7.דיסק: חחחחח...Pink Floyd - The Piper in the Gates of Dawn 8.מקום בילוי: המשתלה 9. עונה: קיץ 10. מקום להעביר בו חופשה: החדר בבית מלון 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אההה...ציפי לבני...מלכה : ) 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: avtobus zhdosh, suka? 13. סדרה: פאמילי גאי : ) מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? חחחח..לפני איזה חצי שעה 2.זכית לחיוך?מזה זכיתי לחיוך?? 3.הענקת מחמאה? ביום שישי... 4.קיבלת מחמאה? בחיים לא...היום אריה קרא לי מכוער גם...ואמא מעולם לא חיבקה אותי 5.עשית משהו טפשי? לא יודע...לא זוכר כפרה עלי 6.פינקת מישהו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....פינקתי פינקתי? או פינקתי באיזה שמפו פלוס מרכך פלוס פירות יבשים? 7.פינקת את עצמך? חחחחחח...כפרה עלי...אתמול עשיתי לעצמי מסאז'... 8.צחקת? לפני חצי שעה ככה 9.גרמת למישהו לצחוק? אותו כנ"ל 10.התחרטת על משהו שאמרת? חחחחחחח...במסיבת רוק שהייתה מסיבת ההשקה לתוכנית דיסטורשן 11.בכית? לפני איזה שבועיים כשראיתי החומה שוב 12.הסתפרת? חחחח...שנתיים כמעט האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2. פוחדת מחושך? עד היום אני פוחד 3.עשית משהו מסוכן? משהו מסוכן זה להסתובב לבד בבת ים בלילה לבוש רק בחוטיני? 4. האם אי פעם בכית בסרט? כן...החומה, לב אמיץ, רשימת שינדלר, הפסנתרן, ארמגדון...לא חסר, כפרה עלי. 5. אמרת "אני אוהב אותך"? אמרתי את זה במשמעות אפלטונית...אהבה חברית כזאת. 6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5? לא 7. הופעם עירום בציבור? לא שזכור לי...התקלחתי ערום עם אנשים בצבא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אריה 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ענבר טשימוביץ' 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: רועי צוואר 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא זוכר 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני? עכשיו ישן שם מישהו מאיזה קיבוץ בצפון ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת לישון 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.עומר ברנע או דודי בלסר? ששניהם יקברו את הילדים שלהם, אמן. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אני יודע שכן, כי אני מצחיק ומגניב, אבל עדיין אף אחת לא רוצה לשכב איתי תמורת כסף. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא

maya metal

New member
|שיניים| באמת רציתי לשאול אותך מזמן

למה שיניים כ"כ עושות לך את זה?!!? זה.. שיניים, זה כמו לומר שעצם הזנב מדליקה אותך...

DredLox

New member
אין לי תשובה...

זה כמון לשאול למה אנשים מסוימים אוהבים נקניקיות ואחרים לא... זה הטבע האנושי.

C L A Y M A N

New member
פסטוך:

שם:רועי צור 2.גיל: 20 3.מין:זכר, פר הרבעה בזמני הפנוי 4.פירסינגים:שלילי, אני נקי מניקובים 5.קעקועים: ביום שהחזירים יעופו ויגיע אוג 7' אני אוליי אשקול את העניין 6.משקפיים: שלילי בזנטי 7.אייסיקיו או מסנג`ר:איציק, הכי טוב, לא סובל מסנג'ר 8.שפות שאתה מדבר/לומד: אני לומד מהחבושים לדבר בשפות של באר שבעיים ואשקלונים 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אבא וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתאפס על עצמי, אוסף את הנשק, ויורד מהשמירה 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה טלביזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?על האוטובוס שאני אקח הביתה 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?את השותף שלי לחדר, סקסי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? חברים ומטאל 6.מה מפחיד אותך?השחרור 7.מה מרתק אותך? תוכניות אסטרונומיה 8.מה מעציב אותך? השחרור 9.מה משמח אותך? השחרור שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? בשר שאתה יודע שהפרה סבלה בשבילך 2.מה הארוחה החלומית שלך? סטייק ככה פאויי על השולחן אחריי העבודה 3.מה אתה שותה במהלך היום? בעיקר מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב):בירה, יין עם ארוחה טובה 5.סוכר או סוכרזית: סוכר בלבד 6. מלח או פלפל:פלפל 7. פלאפל או שווארמה: שווארמה כמובן 8. פיתה או לאפה: לאפה, מה אני רכיכה? 9. סמי או סוסו: סמי, נגד אפסנאות 10. אחמד או סלים: סלים, יותר זורם 11. מועדון או בית קפה: אממ, תלוי, אני חושב בית קפה, זה פותח אפשרות לשיחה אינטימית. 12. פאב או דאנס בר: פאב 13. תאטרון או ז`אן דארק:תאטרון 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו המלך, חוץ מזה יש לו שם מגניב, גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?הקם להשכימך השקם להורגו. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי אומר לאבא בטון רציני שזכיתי בפרס הגדול 3.מעשה נועז שעשית? לא הכנתי את השיעורי רשות,ועשיתי בור בחומוס 4.מעשה טפשי שעשית? שרפתי לאבא את המצבר 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סטייק מדמם, כל מילה מיותרת 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת לנד 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אממ, אוסטרליה או איזה מדינה ארופית קרה 8.מה יש לך מתחת למיטה? ריצפה ונעליים 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא:לא יודע, מכלול אברים 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?תקופת הבטלנות לפניי הצבא, כי היה כיף 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?חבר שלי מקנדה 1.מה היא המילה האהובה עליך? זרע 2.מה היא המילה השנואה עליך? רועי, כשקוראים לי.. 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? תתחבר לי 4. איזה קול/רעש אתה אוהב? הרעשים של דייב 5. איזה קול/רעש אתה שונא? הורדת מים באסלה 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?מנואור מחכים לך למעלה, תפוס גיטרה ובחורה ועלה למעלה 7. גלידה – בכוס או בוופל? בפלה 8. שוקו או וניל? שוקו 9. חוף או הרים?הרים, הכי טוב 10. לישון או לקום? לקום 11. שקיעה או זריחה? שקיעה 12. לילה או יום? לילה, אנחנו ערפדים אנחנו. 13. בזבזן או חסכן? ברזלן עם נטיה לבזבזנות 14. קור או חום? קור 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מה זה החרא הזה, זה לא מרגש ולא מפחיד. 16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? הנקודה בין המלא לריק 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע?עומר, הילה דברים אהובים עלייך: 1.צבע: לא יודע 2.בעל חיים:בלקי, הכלב שלי לפניי פינצ'י, הוא היה מה זה חכם, הייתי יכול להדליק אותו על חתולות, הייתי אומר לו "בלקי! חתולה, והוא היה נדלק והיה אחוז אמוק, אטרף טהור כדיי לתפוס חתולה. 3.ספר: אהה, פי הטבעות? 4.סרט: מטריקס 5.שחקן: טום הנקס 6.שחקנית: לייב טילור, הדבר הכי טוב שאבא שלה הביא לעולם 7.דיסק: פיין קילר של ג'ודס פריסט 8.מקום בילוי: הפיצוציה 9. עונה: חורף 10. מקום להעביר בו חופשה:בסיבובי מטאל 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:יבגני, אבל אני חושב שאמרתי 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: דודג' דיס ממטריקס 13. סדרה: נישואים פלוס מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? כשדיברתי היום עם יב 2.זכית לחיוך?מהפק"רית שחזרתי מרגילה ואמרתי לה שכל הלילה שיחקתי כדורגל 3.הענקת מחמאה? לא זוכר, אוליי לענבר? 4.קיבלת מחמאה? גם לא זוכר.. 5.עשית משהו טפשי? נרדמתי במקום לצאת הביתה 6.פינקת מישהו? את דימה בטרמפ הביתה 7.פינקת את עצמך? לפניי שבועיים, התחנה המרכזית, לאפה 8.צחקת? כשדיברי עם יב בבוקר 9.גרמת למישהו לצחוק? סביר להניח שזה היה ביום שבת באיזה שהוא שלב 10.התחרטת על משהו שאמרת? כן, אמרתי, בסדר אני מתפנה 11.בכית? אני לא בוכה, אני גיבור 12.הסתפרת? לפניי חודש האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? אני שירתתי בכזה 2. פוחדת מחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? בור בחומוס? 4. האם אי פעם בכית בסרט? אני לא בוכה, אבל לפעמים יש לי חנק בגרון, בסרט הג'קט. 5. אמרת "אני אוהב אותך"?ליב אמרתי וגם לעומר 6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5? מה יש לי להתבייש? 7. הופעם עירום בציבור? לא, אבל כשהייתי קטן הורידו לי את המכנסיים, זה נקרא? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: הנהג אבטבוס 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: יב 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אבא פלאפון 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": יב, יום שבת 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: עומר ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לא יודע, להתבטל, ויש לי טור לועדה רפואית בפזמולדת 08.08.06 2.צביקה הדר או צביקה פיק? שתיהם אפסים, הם לא ספגו את כוח המטאל 3.עומר ברנע או דודי בלסר? בכלל הומואים 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?יב יקרא, כי החמאתי לו מלא בשאלון הזה 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?טיפה גם ככה אין לי מה לעשות

תשובות עפ''י מניאל וקניאל

שם: ליראניאל ומניאל (במבטא קניאלי) 2.גיל: 17 3.מין: yes please 4.פירסינגים: לקניאל יש פירסינג בפיטמה 5.קעקועים: בלבלות מעל הגולה של הקרסול וזה בולט קצת מהגרב 6.משקפיים: אין 7.אייסיקיו או מסנג`ר: ''אנחנו נמנעים מלתת'' ציטוט עפ''י לירן קניאל 8.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית וקניאלית 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: קוף וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מפליץ 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מוסיקה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איך אני ממהר לבנק 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא ועובר אורך ברחוב 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבטלנות ואלכוהוליזם 6.מה מפחיד אותך? הקוף שמסתתר בתוך לירון 7.מה מרתק אותך? הקוף שמסתתר בתוך לירון 8.מה מעציב אותך? שאין אלכוהול 9.מה משמח אותך? שיש אלכוהול שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ה-כ-ל 2.מה הארוחה החלומית שלך? סטייק 2 קילו 3.מה אתה שותה במהלך היום? ספרייט ולא דיאט. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): אלכסנדרוב אבל הוא לא אהוב...הוא זול! 5.סוכר או סוכרזית: סוכר וסוכרזית 6. מלח או פלפל: מלח ופילפל 7. פלאפל או שווארמה: שווארמה 8. פיתה או לאפה: פיתאלפה 9. סמי או סוסו: סמי 10. אחמד או סלים: סלים 11. מועדון או בית קפה: מועדון ובית קפה לקניאל 12. פאב או דאנס בר: פאב 13. תאטרון או ז`אן דארק: ז'אן דארק 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? בנות באות...בנות באות. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? משלם ללירון טיפול פנים. משלם לקניאל שאיבת שומן. 3.מעשה נועז שעשית? עגיל בפיטמה ובקעקוע בלבלות מעל העיגול של הקרסול 4.מעשה טפשי שעשית? נהייתי חבר של קניאל 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סתימת עין. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אוסטרליה, תורכיה, יוון, קפריסין, תאילנד, אנגליה, ארה"ב וצרפת. בקרוב הולנד. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אוסטרליה...קניאל רוצה בחו''ל. 8.מה יש לך מתחת למיטה? דוריטוס וליכלוך. הרבה. 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא: שפתיים. ישבן. 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? פיראטים. קניאל רוצה להיות פיראט. הוא חושב שזה מגניב. אני רוצה לחזור לדינוזאורים. סתם ככה. 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? ג'ון לנון, דיימבאג דארל. 1.מה היא המילה האהובה עליך? בזו. 2.מה היא המילה השנואה עליך? משפט: "אין אמון בחבר'ה!" 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? בזו. 4. איזה קול/רעש אתה אוהב? נפיחה, כול רעש שמציק לאחר. 5. איזה קול/רעש אתה שונא? האנחות של צ'וריקה 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "מה קורה לירן?" ולאחר מכן כיפכוף קטן.. 7. גלידה – בכוס או בוופל? בוופל, כל הקופסא. 8. שוקו או וניל? שוקוניל. 9. חוף או הרים? חוף, הרים. 10. לישון או לקום? לישון, לקום. 11. שקיעה או זריחה? שקיעה 12. לילה או יום? לילה 13. בזבזן או חסכן? בזבזן לא שם זין. 14. קור או חום? נעים. 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי איך מסתכלים 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע? למישהו... דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור, בורדו 2.בעל חיים: כלב, קוף גמדי. 3.ספר: הארי פוטר, פרנויה 4.סרט: נשק קטלני 5.שחקן: ווין דיזל 6.שחקנית: כל אחת שמוכנה לחשוף.. אבל בעיקרון אנג'לינה ג'ולי, באריאנה באנקס וכרמן אלקטרה. 7.דיסק: דארק סייד אוף דה מון אנד מאסטר אוף פאפטס 8.מקום בילוי: במיטה עם הרבה בחורות, חושחש. 9. עונה: סתיו, חורף 10. מקום להעביר בו חופשה: אי בודד עם הרבה בחורות או ספינה. 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: מניאל. 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "בוא לבו! בוא לבו!! מזה בוא לבו?? תגיד לאבא שלך בוא לבו!!!" 13. סדרה: אבודים, נמלטים. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? כרגע 2.זכית לחיוך? תמיד 3.הענקת מחמאה? לפעמים 4.קיבלת מחמאה? לפעמים 5.עשית משהו טפשי? תמיד 6.פינקת מישהו? לפעמים 7.פינקת את עצמך? תמיד 8.צחקת? תמיד 9.גרמת למישהו לצחוק? תמיד 10.התחרטת על משהו שאמרת? תמיד 11.בכית? תמיד 12.הסתפרת? לפעמים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן 2. פוחדת מחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? כן 4. האם אי פעם בכית בסרט? כן 5. אמרת "אני אוהב אותך"? כן 6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5? לא 7. הופעם עירום בציבור? כן לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: ליראניאל 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: צ'וריקה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: בוצה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": מני 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: לא לפורום הזה. חפשו תשובה בפורום גייז. קניאל ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? זיגי מארלי 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקי זידאן 3.עומר ברנע או דודי בלסר? צביקי זידאן 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כן...הגר.. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן..

למעלה