שאלון לראשון? (סליחה, שכחתי
)

או-הו! ליבינג עון ע פרייר!!!!!!!!1

שם: אליאור. 2.גיל: 20 :| לנצח 3.מין: נקווה שבקרוב 4.פירסינגים: בהצלחה 5.קעקועים: תהנו 6.משקפיים: שמש
7.אייסיקיו או מסנג`ר: נהנה משני העולמות 8.שפות שאתה מדבר/לומד: אחר כך 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אסף אשתר וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה להבין איפה אני.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושב.. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "איפה אני? ולאן רותם הלכה?" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? רותם :| 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בנעימים
6.מה מפחיד אותך? להסתכל מהחלון ולראות דבורה מתקרבת אליי בטיסה 7.מה מרתק אותך? הקרחת של זידאן... 8.מה מעציב אותך? נוסטלגיות 9.מה משמח אותך? להזכר שיש על החלון רשת שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? מה שמגישים בחד"א קצינים בקריה :| 2.מה הארוחה החלומית שלך? פיצה ללא שומן... 3.מה אתה שותה במהלך היום? מה שיש...ואין הרבה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): טרופית בשקל 5.סוכר או סוכרזית: סוכר. 6. מלח או פלפל: מלח 7. פלאפל או שווארמה: שווארמה... 8. פיתה או לאפה: בעיקרון לאפה, בפועל פיתה 9. סמי או סוסו: אמא 'שך 10. אחמד או סלים: אחמד...סלים זאת מילה בעברית 11. מועדון או בית קפה: בית קפה...
נקווה שיעבור בקרוב 12. פאב או דאנס בר: פאב, אם כבר 13. תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון, כי אין לי מושג מי זה ההומו הצרפתי הזה 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס הכי גבר..בדוק! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "אליאור, תכבה ת'דוד, הוא דולק כבר 3 שעות וזה עולה הרבה כסף" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה את סונטה ארקטיקה, בונה להם בית בחצר האחורית ובא בכל פעם שבא לי לשמוע משהו 3.מעשה נועז שעשית? וואי...
עדיף שלא 4.מעשה טפשי שעשית? אותו אחד :| 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני סופג פיצות :| 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא הייתי! 20 שנה, ולא הייתי! 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בריטניה\פינלנד 8.מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת וכמה בגדים 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא: אין :| כאילו, קשה לי לדמיין שיחרמן אותי לראות טע'חת שלא מחובר לכלום או משהו כזה :| 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? :| עדיף שאני לא אתחיל 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אבא שלי 1.מה היא המילה האהובה עליך? התמוככות 2.מה היא המילה השנואה עליך? מזווה!!!!!!!! 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? כל מה שמופיע בה "אחותך" 4. איזה קול/רעש אתה אוהב? הרעשים שהפלוטר ביחידה עושה
5. איזה קול/רעש אתה שונא? פקס שמנסה להשלח ולא מצליח [צרות של פקידים :|] 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "סוף סוף! טחנת אותי יא מניאק :|" 7. גלידה – בכוס או בוופל? שוב, בעיקרון וופל, בפועל כוס :| 8. שוקו או וניל? בעיקרון שוקו...וגם בפועל. 9. חוף או הרים? שילוב. 10. לישון או לקום? לישון. 11. שקיעה או זריחה? זריחה ^^ 12. לילה או יום? לילה ^^ 13. בזבזן או חסכן? בזבזטע'חת ^^ 14. קור או חום? קור ^^ 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?
מארגזמות 16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי רטובה 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע?
דברים אהובים עלייך: 1.צבע: ברגע זה אדום ^^ 2.בעל חיים: עטלף, סנאי... 3.ספר: אנא ערף :| 4.סרט: יורוטריפ כבש אותי. כ"כ אמריקאי 5.שחקן: אחותך 6.שחקנית: אמא שך 7.דיסק: Reckoning Night, Once 8.מקום בילוי: הקריה 9. עונה: סתיו 10. מקום להעביר בו חופשה: בתור אחד שעוד לא עזב ת'ארץ [20 שנה!!!] מלאי ההמלצות שלי קצת מצומצם 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: יש כ"כ הרבה... 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אני בחורה!" "לא את לא...את סתם בחור מגניב עם שיער ארוך" ^____________^ 13. סדרה: פאצ'ה ערף? מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? ברכבת, לפני 3 שעות ככה 2.זכית לחיוך? אותו זמן 3.הענקת מחמאה? אותו זמן
4.קיבלת מחמאה? נו אותו זמן!!!!!11 5.עשית משהו טפשי? שבת בלילה... 6.פינקת מישהו? זה מתחיל להיות מביך... 7.פינקת את עצמך?
8.צחקת? נו מה. 9.גרמת למישהו לצחוק? אותו דבר. 10.התחרטת על משהו שאמרת? היום :| 11.בכית? הממ...לאחרונה... 12.הסתפרת? לפני שבוע המשך יבוא האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2. פוחדת מחושך? 3.עשית משהו מסוכן? 4. האם אי פעם בכית בסרט? 5. אמרת "אני אוהב אותך"? 6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5? 7. הופעם עירום בציבור? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.עומר ברנע או דודי בלסר? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?

המשך בא

האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא, אבל הכרתי ת'פנס של המדורניקים מבפנוכו 2. פוחדת מחושך? עד גיל 6 פוחדתי, מאז אני סתם פוחד 3.עשית משהו מסוכן? שור ברור :| 4. האם אי פעם בכית בסרט? ונעבור לאמוטיקונים [?]-
5. אמרת "אני אוהב אותך"?
6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5?
איכס בנות 7. הופעם עירום בציבור?
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: מעיין [?] 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא :| 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא :| 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": :| 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: צורה
ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ארוחת ערב עם אמא :| 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה אחותכם 3.עומר ברנע או דודי בלסר? צ'וחי ברנע 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כולכם תקראו. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?
אחושרמטאל

טובנו.

שם: אנה אנבל
2.גיל: 19[
] 3.מין: כשיש-זה אחלה
4.פירסינגים: יש 5.קעקועים: אין 6.משקפיים: יש 7.אייסיקיו או מסנג`ר: יש ויש 8.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית רוסית 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: שרליז ת'רון וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מעבירה את השעון מעורר לעוד 5 דקות 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? קוראת ספר[|חנון|] 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אין לי כוח ללכת לצבא 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? מסיבה פרועה או סתם לשבת עם חברים מהתיכון/חברות טובות במקס ברנר. [תרבות יום שבת נו מה] 6.מה מפחיד אותך? כלמני דברים.
7.מה מרתק אותך? מממ קשה לחשוב על משהו
8.מה מעציב אותך? שירים מסויימים 9.מה משמח אותך? אנשים מסויימים שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? סושי 2.מה הארוחה החלומית שלך? הרבה סושי עד שכואבת הבטן
3.מה אתה שותה במהלך היום? מים. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): ודקה רדבול,פיניקולדה,צ'יסרים ובריזרים למיניהם, אפטרשוקים נקיים אחרי וודקה נקייה [זה לא עושה טוב:(] 5.סוכר או סוכרזית: לא זה ולא זה. 6. מלח או פלפל: פלפל 7. פלאפל או שווארמה: פלאפל. בקר זה רע. 8. פיתה או לאפה: לאפה
9. סמי או סוסו:
10. אחמד או סלים: אחמד&סלים 11. מועדון או בית קפה: תלוי. 12. פאב או דאנס בר: דאנס בר 13. תאטרון או ז`אן דארק: תיאטרון 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: איכ אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? בנים הם כמו אוטובוס. הלך אחד יבוא אחר. סתם לא....אין לי כלכך מוטו. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה אוטו נחמד,מסיימת צבא, נרשמת לפסיכומטרי [בטח ילך לי כל הכסף של הלוטו עד שאקבל ציון שירצה אותי],אלך ללמוד...ובתקוה אעזוב את הארץ.. 3.מעשה נועז שעשית? אני אשאיר את זה לעצמי
4.מעשה טפשי שעשית? סנפלינג? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סודות אפלים נשארים סודות.
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? יאפ. כלמני מקומות אין לי כו לפרט 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? הולנד בהחלט 8.מה יש לך מתחת למיטה? מצעים 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא: בטן 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? כיתה יב. פשוט ככה. יותר מדי סיבות. 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? המורה הבתזונה שהשעתה אותי בכיתה ו' כי הלכתי מכות. 1.מה היא המילה האהובה עליך? כאילו? 2.מה היא המילה השנואה עליך? סחלההה 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? כלבה מטומטמת 4. איזה קול/רעש אתה אתה אוהב?
לא יודעת. 5. איזה קול/רעש אתה שונא? 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני אלך לגהינום.
ישלי VIP שם חוצמזה גם כל המגניבים שם. 7. גלידה – בכוס או בוופל? ופל 8. שוקו או וניל? שוקו 9. חוף או הרים? חוף 10. לישון או לקום? לישון 11. שקיעה או זריחה? שקיעה 12. לילה או יום? לילה 13. בזבזן או חסכן? בזבזנית
14. קור או חום? חום 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות
16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע? מקסים דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול וורוד 2.בעל חיים: חתול 3.ספר: כרגע קואת את "אם יש גן עדן" וזה ספר בנזונה ואקטואלי!!11 4.סרט: קלולס. 5.שחקן: פיטי 6.שחקנית: אנג'לינה 7.דיסק: אבריל לאבין [שניהם] 8.מקום בילוי: הרצליה 9. עונה: קיץ 10. מקום להעביר בו חופשה: אמסטרדם 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אם אני מערכיה מישהו-אני דואגת לידע 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אם יש גן עדן-ככה הוא נראה, אם יש גהינום-ככה הוא מרגיש"..או משהו כזה. אבל זה חזק. 13. סדרה: חברים,בטיפול,ניפטאק מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני כמה דקות 2.זכית לחיוך? כנל 3.הענקת מחמאה? אתמול 4.קיבלת מחמאה? היום 5.עשית משהו טפשי? היום 6.פינקת מישהו? מזמן 7.פינקת את עצמך? לפני שבועיים 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? היום 11.בכית? יום שני 12.הסתפרת? מזמן האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן 2. פוחדת מחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? כן 4. האם אי פעם בכית בסרט? המון פעמים 5. אמרת "אני אוהב אותך"? כן 6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5? לא 7. הופעם עירום בציבור? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: חברה 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ידיד 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": האקס 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: האקס
ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? מקלחת 2.צביקה הדר או צביקה פיק? פיק
.|נצנץ| 3.עומר ברנע או דודי בלסר? עומר 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא..מעביר תזמן בכיייייף

למעלה