מטייל עם סנאים
New member
או-הו! ליבינג עון ע פרייר!!!!!!!!1
שם: אליאור. 2.גיל: 20 :| לנצח 3.מין: נקווה שבקרוב 4.פירסינגים: בהצלחה 5.קעקועים: תהנו 6.משקפיים: שמש
7.אייסיקיו או מסנג`ר: נהנה משני העולמות 8.שפות שאתה מדבר/לומד: אחר כך 9.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אסף אשתר וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה להבין איפה אני.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושב.. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "איפה אני? ולאן רותם הלכה?" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? רותם :| 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בנעימים
6.מה מפחיד אותך? להסתכל מהחלון ולראות דבורה מתקרבת אליי בטיסה 7.מה מרתק אותך? הקרחת של זידאן... 8.מה מעציב אותך? נוסטלגיות 9.מה משמח אותך? להזכר שיש על החלון רשת שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? מה שמגישים בחד"א קצינים בקריה :| 2.מה הארוחה החלומית שלך? פיצה ללא שומן... 3.מה אתה שותה במהלך היום? מה שיש...ואין הרבה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): טרופית בשקל 5.סוכר או סוכרזית: סוכר. 6. מלח או פלפל: מלח 7. פלאפל או שווארמה: שווארמה... 8. פיתה או לאפה: בעיקרון לאפה, בפועל פיתה 9. סמי או סוסו: אמא 'שך 10. אחמד או סלים: אחמד...סלים זאת מילה בעברית 11. מועדון או בית קפה: בית קפה...
נקווה שיעבור בקרוב 12. פאב או דאנס בר: פאב, אם כבר 13. תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון, כי אין לי מושג מי זה ההומו הצרפתי הזה 14. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס הכי גבר..בדוק! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "אליאור, תכבה ת'דוד, הוא דולק כבר 3 שעות וזה עולה הרבה כסף" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה את סונטה ארקטיקה, בונה להם בית בחצר האחורית ובא בכל פעם שבא לי לשמוע משהו 3.מעשה נועז שעשית? וואי...
עדיף שלא 4.מעשה טפשי שעשית? אותו אחד :| 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני סופג פיצות :| 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא הייתי! 20 שנה, ולא הייתי! 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בריטניה\פינלנד 8.מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת וכמה בגדים 9.איבר הכי סקסי בעיניך הוא: אין :| כאילו, קשה לי לדמיין שיחרמן אותי לראות טע'חת שלא מחובר לכלום או משהו כזה :| 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? :| עדיף שאני לא אתחיל 11. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אבא שלי 1.מה היא המילה האהובה עליך? התמוככות 2.מה היא המילה השנואה עליך? מזווה!!!!!!!! 3.מה היא הקללה האהובה עלייך? כל מה שמופיע בה "אחותך" 4. איזה קול/רעש אתה אוהב? הרעשים שהפלוטר ביחידה עושה
5. איזה קול/רעש אתה שונא? פקס שמנסה להשלח ולא מצליח [צרות של פקידים :|] 6. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "סוף סוף! טחנת אותי יא מניאק :|" 7. גלידה – בכוס או בוופל? שוב, בעיקרון וופל, בפועל כוס :| 8. שוקו או וניל? בעיקרון שוקו...וגם בפועל. 9. חוף או הרים? שילוב. 10. לישון או לקום? לישון. 11. שקיעה או זריחה? זריחה ^^ 12. לילה או יום? לילה ^^ 13. בזבזן או חסכן? בזבזטע'חת ^^ 14. קור או חום? קור ^^ 15. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?
מארגזמות 16. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי רטובה 17. למי אתה הכי הרבה מתגעגע?
דברים אהובים עלייך: 1.צבע: ברגע זה אדום ^^ 2.בעל חיים: עטלף, סנאי... 3.ספר: אנא ערף :| 4.סרט: יורוטריפ כבש אותי. כ"כ אמריקאי 5.שחקן: אחותך 6.שחקנית: אמא שך 7.דיסק: Reckoning Night, Once 8.מקום בילוי: הקריה 9. עונה: סתיו 10. מקום להעביר בו חופשה: בתור אחד שעוד לא עזב ת'ארץ [20 שנה!!!] מלאי ההמלצות שלי קצת מצומצם 11. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: יש כ"כ הרבה... 12. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אני בחורה!" "לא את לא...את סתם בחור מגניב עם שיער ארוך" ^____________^ 13. סדרה: פאצ'ה ערף? מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? ברכבת, לפני 3 שעות ככה 2.זכית לחיוך? אותו זמן 3.הענקת מחמאה? אותו זמן
4.קיבלת מחמאה? נו אותו זמן!!!!!11 5.עשית משהו טפשי? שבת בלילה... 6.פינקת מישהו? זה מתחיל להיות מביך... 7.פינקת את עצמך?
8.צחקת? נו מה. 9.גרמת למישהו לצחוק? אותו דבר. 10.התחרטת על משהו שאמרת? היום :| 11.בכית? הממ...לאחרונה... 12.הסתפרת? לפני שבוע המשך יבוא האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2. פוחדת מחושך? 3.עשית משהו מסוכן? 4. האם אי פעם בכית בסרט? 5. אמרת "אני אוהב אותך"? 6. שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 5? 7. הופעם עירום בציבור? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.עומר ברנע או דודי בלסר? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?
שם: אליאור. 2.גיל: 20 :| לנצח 3.מין: נקווה שבקרוב 4.פירסינגים: בהצלחה 5.קעקועים: תהנו 6.משקפיים: שמש