שאלון לשישישבת

Forever NemeSh

New member
שאלון לשישישבת ../images/Emo3.gif

שם: גיל: מיקום: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוהים? מה הספר האחרון שקראת? קראת הארי פוטר? יש עלייך שרשרת? תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? הצבע-עיניים שלך? הצבע-שער שלך? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? נשבר לך פעם הלב? כמה דיסקים יש לך? וכמה מהם מקוריים? מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך? מה מעצבן אותך? אתה זוכר חלומות? מתי בפעם האחרונה בכית? למה? צרחת? אכלת? התעצבנת? התנשקת? התרגשת? הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? בוכה הרבה? מעשן? עושה סמים? כמה שעות ביום אתה מול המחשב? וכמה מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? קורא תשובות של אחרים בשאלונים? מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? ברוגז עם מישהו? מאוהב? חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים? ועם האחים? שיקרת בשאלון? תהנו

Oren G

New member
../images/Emo178.gif ../images/Emo26.gif

שם: אורן גיל: 23 מיקום: ירושלים ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? עדי מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? משוואה עם נעלם/אורי אדלמן קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? יציע העיתונות בספורט 5+ הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא נתתי להם שמות מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שהיה לי ברדס ושאמא שלי לא שמה על האזעקה וישבה בסלון ביום כיפור האחרון- איפה היית? בדירת כופרים בחולון יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? שקשוקה (היתה כתבה בעיתון שזה מאוד בריא) מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? שסק באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? אדום (אני עדיין סטרייט) מה הפרי האחרון שאכלת? וואו.. תפוז לפני שבוע. אם הערמונים שאכלתי אתמול לא נקראים פרי.. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? פעם היה איתי ביסודי אחד.. למה לעזאזל?? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה אתה נוסע בטרמפים? חס וחלילה, לפני חודש קניתי אוטו יש לך חיית מחמד? לא איזה?
יש לך חולצה בצבע ירוק? hell no! נשבר לך פעם הלב? כרגע יש לי כמה סדקים כמה דיסקים יש לך? 100-150 וכמה מהם מקוריים? כל הישראליים מקוריים
מה גורם לך לבכות? מהתרגשות - הסרט 'החיים יפים'. וכשמשפילים אותי מול הרבה אנשים אני מסוגל לבכות. מה מצחיק אותך? הרבה דברים
מה מעצבן אותך? שמשקרים לי בפנים, שמפריעים לי לראות משחק של מכבי ת"א בכדורגל, שנוגעים לי במחשב ושמישהו אחר עונה לי לצלצול בפלאפון שלי
אתה זוכר חלומות? רק אם אני מתאמץ לזכור אותם ברגע שהתעוררתי מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבוע למה? ראיתי את העריכה הכמעט סופית של הסרט שהוכן ע"י המשפחה שלי ובמאית ששכרנו, לזכר אחותי שנהרגה הפיגוע בסטייג' לפני כמעט שנה. צרחת? אני נוהג לצרוח לעצמי כשאני נוסע באוטו כדי לפרוק עצבים
אכלת? היום בבוקר התעצבנת? לפני 3 שבועות, שאמא שלי ענתה לפלאפון שלי התנשקת?
קצת יותר מחצי שנה.. התרגשת? לפני שבועיים שראיתי 'עובדה' על הילד הפלשתיני שנהרג מאש צה"ל בשוגג וההורים שלו החליטו לתרום את האיברים שלו לחולים בישראל. הסמקת? לא זוכר.. האם אתה מתעצבן מהר? לא. רק לעתים רחוקות אני לא סופר עד 10 בוכה הרבה? הלוואי.. מעשן? לא עושה סמים? לפעמים כמה שעות ביום אתה מול המחשב? כמעט כל המשמרת (5-6 שעות ביום) וכמה מול הטלויזיה? בקושי 20 דקות לפני שאני הולך לישון שומע הרבה מוסיקה? הרבה מאוד
קורא הורוסקופ? רק שהוא נופל לי מול העיניים קורא תשובות של אחרים בשאלונים? תלוי של מי מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? 2 מכשירים לא עולים על 200 בחודש ביחד. לא חושב שזה הרבה ברוגז עם מישהו? אפשר להגיד שכן מאוהב? לא חושב שאתה יפה? חושב שאני בסדר גמור רב הרבה עם ההורים? ממש לא ועם האחים? קורה לעתים רחוקות שיקרת בשאלון? לא

יהללו, יהללוך מלאכים.

שם: סיון גיל: 19 מיקום: בחדר שלי
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שגיא מאמין באלוהים? מאמינה בכוח עליון מה הספר האחרון שקראת? "מורה דרך זן" קראת הארי פוטר? נופ יש עלייך שרשרת? כרגע לא. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? נולד לרקוד. עכשיו תבינו כמה זמן לא ראיתי טלווזיה. הצבע-עיניים שלך? ירוק-כחול. הצבע-שער שלך? אדום-חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? קיפי! מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? וואו, חקוק לי בראש התמונה של כל המכוניות בורחות מת"א. ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל המנהלת של הפורום הזה יש לך בלוג? קלמנטינה. אתה סטרייט? יאפ מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? שניצלים ופיטריות מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? פוף באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? כחולים מה הפרי האחרון שאכלת? קיווי
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? אח שלי! מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אין אתה נוסע בטרמפים? אין ברירה יש לך חיית מחמד? כן איזה? כלב
יש לך חולצה בצבע ירוק? מודה באשמה נשבר לך פעם הלב? היותר מידי. כמה דיסקים יש לך? הרבה וכמה מהם מקוריים? קצת. מה גורם לך לבכות? שירים מה מצחיק אותך? ירון ברלד
מה מעצבן אותך? שלא מעריכים דברים שלי. אתה זוכר חלומות? יאפ מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול למה? נכנס לי משהו לעין צרחת? לא זוכרת. אכלת? לפני 5 דקות התעצבנת? אתמול התנשקת? וואו, לא זוכרת :\ התרגשת? אתמול בלילה, הייתה סופת ברקים הסמקת? לא זוכרת. האם אתה מתעצבן מהר? ממש לא בוכה הרבה? לא ממש מעשן? לא. עושה סמים? כה לא
כמה שעות ביום אתה מול המחשב? אני עובדת מול מחשב בצבא. וכמה מול הטלויזיה? מעט שומע הרבה מוסיקה? יאפ קורא הורוסקופ? משתדלת שלא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? מודה באשמה מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? טוקמן
ברוגז עם מישהו? לא. מאוהב? לא. חושב שאתה יפה? נרקסיזם, אבל כן. רב הרבה עם ההורים? לא. ועם האחים? כן שיקרת בשאלון? לא!

ינון בר

New member
ארוך !

שם: ינון גיל: 16 וחצי מיקום: ראשל"צ ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אח שלי מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? לא יודע, בטח משהו של הבית ספר. קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? wwe הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? כנ"ל איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא היה \: ילדות עשוקה. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום. אמרו לי שהייתי בממ"ד. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית ובבית כנסת. יש לך בלוג? [תן קישור] אין אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיצה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? בנג בנג (זה בדיוק השיר שאני שומע) באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? צבעוני מה הפרי האחרון שאכלת? לא יודע. אולי תותים לפני חודש אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? חתולה יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? מקוריים ? שואף לאפס. וכמה מהם מקוריים? (-: מה גורם לך לבכות? הרבה מה מצחיק אותך? הרבה מה מעצבן אותך? הרבה אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכר למה? צרחת? כל יום אכלת? לפני שעה התעצבנת? כל הזמן התנשקת? היום בבוקר התרגשת? זה קורה הרבה הסמקת? לפני הרבה זמן האם אתה מתעצבן מהר?כן בוכה הרבה? לא מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? 3 וכמה מול הטלויזיה? פחות משעה שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא נראה לי ברוגז עם מישהו? לא. כולם אוהבים אותי (-: מאוהב? לא חושב שאתה יפה? מי אני שאעיד על עצמי ? רב הרבה עם ההורים? כשממש צריך (-: ועם האחים? כן. זה כל הכיף באחים (-: שיקרת בשאלון? לא.
אני בעד שאלון שבועי.

EagleGirl

New member
יההה

שם: סיון גיל: 17 וחצי מיקום: פ"ת ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לאא זוכרת אבל כרגע ההודעה הכי ישנה מתמיר מאמין באלוהים? כן מה הספר האחרון שקראת? וואו.. לא זוכרת קראת הארי פוטר? לא.. ראיתי את הסרט (הראשון) יש עלייך שרשרת? כן עם דגל טורקיה תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? רמת אביב ג' הקלטה. לא הקטלה - חברים הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום עם גוונים איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? באני מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? אמא שלי לא רצתה לרדת למקלטים...ואהבתי לשתות מים דרך הברדלס הזה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בשכונה בפ"ת יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?ערוחת ערב נורמלית שהייתהל י אחרונה ביום רביעי - ארוחה בקייאףסי מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? ערבי באיזה צבע המקלדת שלך? שחור וכסף באיזה צבע המצעים שלך?אדום וקרם מה הפרי האחרון שאכלת? לא זוכרת... נראה לי ארטישוק אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? ידיד של חברה מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? חלא רואה אתה נוסע בטרמפים? כן.. טרמפים של חברים.. לא מהטרמפים שכביש מהיר יש לך חיית מחמד? מיליון חתולים סתם רק 9: זאק, ייגרמייסטר, ביטונובה, משה, אילן, אומיט, טורקיה, צ'ייסר, איזי. איזה? פירטתי כבר יש לך חולצה בצבע ירוק? כן.. אבל לא זכור לי מתי לבשתי אותה פעם אחרונה נשבר לך פעם הלב? לא כמה דיסקים יש לך?המון וכמה מהם מקוריים? רוב המקוריים של אמא שלי אבל יש לי איזה 40 מקוריים.. מינימום 40. מה גורם לך לבכות? דברים מרגשים מה מצחיק אותך? חיים אלמקיס, ירון ברלד, סבתא שלי, רשף לוי, יהודה ארי.. ועוד... הם הפייבוריטים מה מעצבן אותך? שמתווכחים איתי על שטויות אתה זוכר חלומות? כן.. חלום אחרון שאני ממש ממש זוכרת זה שעשיתי טיול לא יודעת איפה ולאט לאט הצטרפו אנשים ושהיה ערב קזינו במועדון שגם היה התחנה המרכזית מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכרת... אולי לפני חודש ככה למה? התגעגעתי לחברה טובה שעזבה לאוסטרליה-ניו זילנד (חוזרת בתחילת מרץ) צרחת? שבוע שעבר על השכן אכלת? לפני שעה התעצבנת? אתמול בלילה התנשקת?יום שני התרגשת? כשראיתי בפעם הראשונה את הקליפ הסמקת? יום רביעי האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה?לא מעשן?לא עושה סמים?לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?עכשיו פחות... שעה ביום.. אפילו פחות וכמה מול הטלויזיה?שעתיי-שלוש שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ?לפמים קורא תשובות של אחרים בשאלונים? תלוי של מי מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? פה ושם ברוגז עם מישהו? כרגע לא נראה לי מאוהב?ביותר מדי אנשים רב הרבה עם ההורים? כן ועם האחים? אין!! יההההה שיקרת בשאלון?לא

FreestyleBoy

New member
לא פייר! מה איתי??../images/Emo3.gif

שם:אביב גיל:19 בעוד שבוע וחצי מיקום: ראשון ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? דני מאמין באלוהים? בוודאי מה הספר האחרון שקראת? הנזיר שמכר את הפרארי שלו קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אממאולי ארץ נהדרת,לא חסיד של טלויזיה הצבע-עיניים שלך? חום-דבש הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היה לי בובת כלב לבן,לא זוכר את השם מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? וואו תקופה יפה,את סדאם חוסיין ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי באזור יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט? אוף קורס מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סטייק מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? דג,אין לי מושג למה באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? כחול ולבן מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מישהו לא מכיר? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה.. אתה נוסע בטרמפים? לא צריך,יש אוטו יש לך חיית מחמד?לא איזה?לא יש לך חולצה בצבע ירוק? כן,אבל ממש לא לובש אותה נשבר לך פעם הלב? כן.. כמה דיסקים יש לך? המון וכמה מהם מקוריים? אולי 10 מה גורם לך לבכות? אממ שאלה קשה,דברים עצובים חח מה מצחיק אותך? אדם שרון ושחר חסון מה מעצבן אותך? חוסר אמון,בגידות אתה זוכר חלומות? זוכר כל חלום מכל לילה,אני זוכר חלומות מלפני15 שנה גם מתי בפעם האחרונה בכית? לפני חודש אולי למה? מצב מסובך:\ צרחת? אולי במשחק כדורגל,לא שיוצא לי ללכת הרבה אכלת? בלילה התעצבנת? אתמול על איזה מסיבה זבל התנשקת? לפני שבועיים,אין חברה התרגשת?שהקבוצה של אחי זכו בגביע הסמקת? חח אולי לפני שבוע האם אתה מתעצבן מהר? לא כל כך בוכה הרבה? מדי פעם,נדיר מעשן? לא עושה סמים? ממש לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? אממ הרבה כשאני בבית בדרך כלל אני על המחשב וכמה מול הטלויזיה?בקושי שעה גם לא שומע הרבה מוסיקה? הרבה מאוד..כל היום קורא הורוסקופ? אממ בדרך כלל לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? קורא קורא מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? 400 בערך מה זה אומר? ברוגז עם מישהו? אממ לא מאוהב? קשות חושב שאתה יפה? חושב שאני נחמד מאוד רב הרבה עם ההורים? ממש לא ועם האחים? פעם יותר, עכשיו ממש פחות שיקרת בשאלון? לא.. תהנו תודה

../images/Emo15.gif

שם:כריסטינה גיל:18 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?מחברה. מאמין באלוהים?בהתלבטות
מה הספר האחרון שקראת?מלך החומוס ומלכת האמבטיה. קראת הארי פוטר?יאק לא
יש עלייך שרשרת?לא. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?התוכנית הזו בערוף יס ויקנד על שמנים וכאלה P: הצבע-עיניים שלך?חום הצבע-שער שלך?חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?פייי זה לא היה דובי.. זה היה איזה ליצן כזה חמוד שהיתי משחקת לו כל הזמן בפיתקית בתחת
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?לא היתי פה. ביום כיפור האחרון- איפה היית?הסתובבתי בכל מיני מקומות. יש לך בלוג? [תן קישור]יש, http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=1860 אתה סטרייט?כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?בורקס
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?שם של מישהו,יאק. באיזה צבע המקלדת שלך?אפור כזה נו רגיל P: באיזה צבע המצעים שלך?צהוב עם כתום וירוק וכחול משהו מגניב P: מה הפרי האחרון שאכלת?תפוח מגעיל :S אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?שרון אתה נוסע בטרמפים?לא יש לך חיית מחמד?לא
איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק?לא שזכור לי כרגע נשבר לך פעם הלב?למישהו לא? כמה דיסקים יש לך?אנערף........ וכמה מהם מקוריים?- מה גורם לך לבכות?אממ כל מיני דברים שקשורים למשפחה וכאלה. מה מצחיק אותך?סטנדאפיסטים
מה מעצבן אותך?בנות טיפשות וצבועות
אתה זוכר חלומות?לא מתי בפעם האחרונה בכית?בטח לא מזמן אבל אני לא זוכרת. למה? צרחת?חחיחיחי לפני רבע שעה:) היה טלפון לא התאפקתי
אכלת?בצהריים התעצבנת?אממ אתמול התנשקת?יאק לפני איזה חודש חודשים P: התרגשת?לפני רבע שעה,טלפון חח הסמקת?לפני רבע שעה, טלפון חח האם אתה מתעצבן מהר?כן בוכה הרבה?כן מעשן?לא עושה סמים?לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?בזמן האחרון יותר מידי וכמה מול הטלויזיה?שעה-שעתיים שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים?כן מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?לפעמיים ברוגז עם מישהו?כן P: מאוהב?אולי חושב שאתה יפה?
רב הרבה עם ההורים?בזמן האחרון בלי עין הרע לא ועם האחים?רק האחות הגדולה
שיקרת בשאלון?לא

אני אני אני

שם:ליהי גיל:זקנה מיקום:ראשון סיטי ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? סיון מאמין באלוהים? יש לי את האלוהים שלי מה הספר האחרון שקראת? אישה בברלין קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? דוקו כוכב על כוכבת פורנו משנות השבעים היה ממש לא מענין הצבע-עיניים שלך? ירוק בהיר הצבע-שער שלך? כרגע חום עם בלונד איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אריק מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שאבא של אחותי נאלץ לגלח את כל הזקן שלו ושאכלנו הרבה גרבר ביום כיפור האחרון- איפה היית? מיאמי יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? נגבתי חומוס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? שואה באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? כתום מה הפרי האחרון שאכלת? תותים אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא ראיתי מאז הפרק הראשון אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? כלבה יש לך חולצה בצבע ירוק? כן צבאי נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? המון וכמה מהם מקוריים? המון מה גורם לך לבכות? אנשים מעל גיל 30 מה מצחיק אותך? יניב דויטש מה מעצבן אותך? יניב דויטש אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? לפני חודש למה? כן בא לי גם לשתף צרחת? אתמול הבית שלי מלא צווחות אכלת? הרגע דובונים התעצבנת? אתמול התנשקת? לפני יומים התרגשת? לפני יומים לפני הופעה (גרועה במיוחד) הסמקת? אתמול האם אתה מתעצבן מהר? ממש לא בוכה הרבה? ממש ממש לא מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? שעה במצטבר וכמה מול הטלויזיה? הרבה שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כן משעמום קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כן משעמום מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? עזבו חושב שאתה יפה? כן למה לא רב הרבה עם ההורים? ברור ועם האחים? ברור שיקרת בשאלון? לא

יאללה.

לא שמישהו יקרא את זה. ניחא. שם: דניה גיל: עוד מעט 18 (4 חודשים, הכל יחסי!) מיקום: זכרון יעקב ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? השמורה הראשונה ממישהי שהייתה איתי באיזה קורס ("יש סטיקר שאומר יאללה! סולחה!"- הבדיחה של הקורס) והנכנסת הראשונה (מלפני כמה ימים כי זה נמחק אוטומטית) ממישהו שאיתי בנוער העבודה מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? וואי, כמה זמן לא קראתי ספר. לימודים לימודים. אבל התחלתי את צופן דה וינצ'י קראת הארי פוטר?יאפ,אבל עוד לא את השישי יש עלייך שרשרת?צעיף? תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? מעורב ירושלמי. הם באמת הולכים להתחתן?
הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? לא ברור, הוא צבוע איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא היו לו שם אבל הוא דובי לילה טוב כזה... מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? פחח כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית? במיטה של החבר. מיטת חולים): יש לך בלוג? [תן קישור] יש. מי שצריך קישור מכיר את הקישור:) אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מרק. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מרק. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן כזה? באיזה צבע המצעים שלך? סדין כחול, ציפה של השמיכה בצהוב כחול מה הפרי האחרון שאכלת? אננס
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?
אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? אחי הקטן. קוף. יש לך חולצה בצבע ירוק? כן. נראה לי. אולי? נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי וכמה מהם מקוריים? לא ספרתי מה גורם לך לבכות? שהחבר לא מבין מה אני רוצה ממנו שעה אחרי שאני מסבירה לו מה מצחיק אותך? עדי אשכנזי
. סתם. לא יודעת, דברים שמצחיקים כל אחד. אתה זוכר חלומות? לעיתים נדירות מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול למה? :/ צרחת? היום, הייתי צריכה לצעוק למישהו בקצה השני של צומת ארלוזרוב שיבוא לקחת פלאיירים אכלת? לפני חצי שעה אכלתי אננס... התעצבנת? בבוקר התנשקת? בבוקר התרגשת? אתמול בערב הסמקת? אני שחורה
האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה?כן מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? כמה שיוצא וכמה מול הטלויזיה? בעיקר בלילה שומע הרבה מוסיקה? משתדלת קורא הורוסקופ? לפעמים קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? חופשי ברוגז עם מישהו? כן מאוהב? כן חושב שאתה יפה? תלוי מתי רב הרבה עם ההורים? כן ועם האחים? כן שיקרת בשאלון? לא

KaRiNuSh 20

New member
מעבירה את הזמן עד הסרט

שם: קרינה גיל: 21 מיקום: קרית ביאליק ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? נמחקה כבר...לא זוכרת מאמין באלוהים? בישות רוחנית עליונה מה הספר האחרון שקראת? קוראת 3 במקביל. בינהם, האחרון היה "יש ילדים זיגזג" קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? כן. 7 שנים. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? ארץ נהדרת הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? שטני איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? למה קראו? הוא עוד בחיים. חומי
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שבלילה האחרון לא הסכמתי לשים מסכת אב"כ כי התעצבנתי שהעירו אותי בשביל זה באמצע הלילה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] כן. בכרטיס אישי אתה סטרייט? לא מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? קוטג', ביצה, סלט ירקות ופנקייק עם ממרח קקאו. ארוחת הערב של בה"ד חיל הים שולטת
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? לא עולה באיזה צבע המקלדת שלך? אפור באיזה צבע המצעים שלך? לבן צבעוני כזה...מכוער מה הפרי האחרון שאכלת? אשכולית אדומה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? כלבה יש לך חולצה בצבע ירוק? כבר לא נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? הרבה. אבל אני כבר לא שומעת אותם וכמה מהם מקוריים? כנ"ל מה גורם לך לבכות? לאבד אנשים שאני אוהבת מה מצחיק אותך? אח שלי מה מעצבן אותך? אח שלי. צבא. אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול למה? צבא צרחת? אתמול אכלת? לפני כמה שעות התעצבנת? אתמול התנשקת? לפני כמה חודשים התרגשת? לא זוכרת הסמקת? אתמול האם אתה מתעצבן מהר? מאוד מהר בוכה הרבה? מאוד הרבה מעשן? יאק עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? תלוי וכמה מול הטלויזיה? מעט מאוד שומע הרבה מוסיקה? כה. כמה שיותר, יותר טוב קורא הורוסקופ? כה קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כה, של מי שאני מכירה מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לדעת ההורים ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? אוהבת חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא מאוד...אבל יש בהחלט חילוקי דעות ועם האחים? כן שיקרת בשאלון? לא נראה לי

למעלה