שאלון לשישישבת

../images/Emo205.gif

שם: רוני גיל: 16 מיקום: מושב בעמק חפר
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? גילי מאמין באלוהים? לא ממש... קשה לי להסביר מה הספר האחרון שקראת? בשורות טובות/ ניל גיימן קראת הארי פוטר? כמובן
יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? ארץ נהדרת הצבע-עיניים שלך? אחת חומה ואחת חומה מאוד כהה
הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מושי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? לא זוכרת כלום... הייתי בת שנה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית ואצל חברה יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? עוף, אורז ושטויות אחרות
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? הילה [סתם כי היא פה לידי
] באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? דובים עם כחול וחום ואדום
מה הפרי האחרון שאכלת? תותים אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא ראיתי את זה אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן.. איזה? כלבה
יש לך חולצה בצבע ירוק? כן [לובשת אותה ברגע זה
] נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? הרבה וכמה מהם מקוריים? כולם מה גורם לך לבכות? מה לא?
אממ... אנשים שעוזבים :-\ געגועים... וסתם שמעצבנים אותי או פוגעים בי ממש [אבל לא קשה לגרום לי לבכות] מה מצחיק אותך? מה לא? חחחחח מה מעצבן אותך? לא מדברים על זה
אתה זוכר חלומות? לפעמים... אבל הם הזויים מדי בשביל לספר עליהם לאנשים מתי בפעם האחרונה בכית? שלשום למה? שילוב של הרבה דברים שעשו לי רע ביחד... צרחת? לא זוכרת אכלת? חצי שעה התעצבנת? שעתיים התנשקת?
התרגשת? לפני כמה ימים הסמקת? לא יודעת האם אתה מתעצבן מהר? בד"כ לא בוכה הרבה? אפשר להגיד... מעשן? ממש לא עושה סמים? ממש לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לא הרבה.. וכמה מול הטלויזיה? רק כשאני הולכת לישון
שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים... מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא יודעת ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? לא ממש שיקרת בשאלון? לא

בכיף:

שם:מור תייר. גיל:14 מיקום: כפ"ס זה מיקום? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אמא שלי "יש שניצלים במקפיא" מאמין באלוהים? בטח. מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר. אה, בעצם משלחת נוער. קראת הארי פוטר? ברור. יש עלייך שרשרת? לא. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? משחק מכור הענקית. הצבע-עיניים שלך? חום-קקי. הצבע-שער שלך? שחור-פחם. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? גולום. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שהייתי בבטן ושאחותי היתה בתוך קופסא (אפח'ד לא יבין את זה .. חחחח) ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית צם למוות. יש לך בלוג? [תן קישור] לא. אבל רוצה לעשות יחד עם הידיד הקרוע שלי. אתה סטרייט? בטח. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פתיתים ושניצל. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מושגים. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור. באיזה צבע המצעים שלך? שחור-לבן. מה הפרי האחרון שאכלת? תנו לי להיזכר... אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? המפגרת הזאתי שחושבת שפרגיות זה לא עוף! חחחח הרגה אותי האטומה הזאת! אתה נוסע בטרמפים? בטח. כל החויות הקרועות שלי זה משם יש לך חיית מחמד? כלב. צ'ארלי. הוא נראה לי רוצה להתאבד. איזה? כנ"ל שאלה למעלה. יש לך חולצה בצבע ירוק? אני מקווה מאוד שלא? נשבר לך פעם הלב? עדיין לא. כמה דיסקים יש לך? הרבה. כולם צרובים. וכמה מהם מקוריים? 2 אולי? מה גורם לך לבכות? סרטים. מה מצחיק אותך? משחק מכור. סטאנדאפיסטים. אנשים מאוד מצחיקים שהם לא סטאנדאפיסטים. המורים שלי ביום קשה. המנהלת ההיפראקטיבית שלי. הכלב שלי שהוא מתחרפן. ההורים שהם מעוצבנים. סרטים של ג'ים קארי. ועוד מלא-מלא דברים.. מה מעצבן אותך? אנשים שלא צוחקים מבדיחות טובות. יבשנים. רציניים מידי. אתה זוכר חלומות?אני זוכרת רק את החלומות שהורגים אותי שם. :| מתי בפעם האחרונה בכית? מזמןןן למה? מאיפה אני זוכרת? צרחת? היום. ששרתי את השיר של סימפל פלאן-לא-משנה-איזה. אכלת? לפני שעתיים. התעצבנת? לפני שעה וחצי. שאני רוצה לחזור הביתה!!! התנשקת? אפ'פעם. התרגשת? שעשיתי ספיץ' בכיתה. הסמקת? שמחמיאים לי. האם אתה מתעצבן מהר? לא. בוכה הרבה? אני ממש רגישה. חחחח מעשן? לא. עושה סמים? לא עושה. מסניף. סתם. לאא@!! כמה שעות ביום אתה מול המחשב? הרבה!! וכמה מול הטלויזיה? קצת. רק אם יש משחק מכור או כל תכנית טובה אחרת. שומע הרבה מוסיקה? כן. קורא הורוסקופ? ממש לא. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? אם הם מעניינים אז כן! מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? אוי לא... הרבה פעמים. זה לא כ"כ גבוה. סתם ההורים מתרחפנים. ברוגז עם מישהו? עכשיו? לא. מאוהב? כן. חושב שאתה יפה? לאאא!! רב הרבה עם ההורים? הרבההה!! ועם האחים? יותר הרבה. שיקרת בשאלון? לא.

Forever NemeSh

New member
../images/Emo218.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo199.gif

שם: טל גיל: 19 מיקום: ראשל"צ ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? במכשיר הזה מעידן. מאמין באלוהים? כן ולא. מה הספר האחרון שקראת? כמו גחליליות/ נורית מץ. קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? כרגע לא. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? נולד לרקוד הצבע-עיניים שלך? חום ירוק הצבע-שער שלך? שחור חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? שוש מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שוקו עמיד בארון של אמאבא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] יש לי. אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לחם עם גבינה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? יהלללללללללע באיזה צבע המקלדת שלך? בז' באיזה צבע המצעים שלך? כחולים מה הפרי האחרון שאכלת? תותים
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? מיתר ואוולין מהעונה ה-1
אתה נוסע בטרמפים? לא. יש לך חיית מחמד? כלב. איזה? MIX (השם שלו) יש לך חולצה בצבע ירוק? מדים נחשב?
נשבר לך פעם הלב? יותר מידי. כמה דיסקים יש לך? המון וכמה מהם מקוריים? המון מה גורם לך לבכות? הרבה דברים מה מצחיק אותך? סטאנד-אפ, חוקי מרפי, חברים שלי.. ויש מלא שטויות.. מה מעצבן אותך? המון דברים. אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול למה? לא חשוב צרחת? לאידעת אכלת? קודם התעצבנת? קודם על אמא שעשתה לי רעש כשראיתי TV התנשקת? לפני כמה זמן.. התרגשת? אתמול הסמקת? אתמול האם אתה מתעצבן מהר? תלוי ממה בוכה הרבה? לא ממש. מעשן? כן
עושה סמים? לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? המון.. צבא.. בית... וכמה מול הטלויזיה? מעט מאוד שומע הרבה מוסיקה? תמיד קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כן מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לפעמים
ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? כן חושב שאתה יפה? אנערף.. רב הרבה עם ההורים? מי לא
ועם האחים? מי לא
שיקרת בשאלון? לא, למה לשקר בשאלון?

dk6

New member
יאאא תורי

שם: דפנה גיל:18 מיקום:ת"א סיטי (ממש טאקט) ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ליהי מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? רומן עם קוקאין (ליהי אני חזק בקוק) קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? הדוגמניות בויאודי הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? פייבל (אל תשאלו יש לי הורים בעייתים והם נתנו את השם) מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? אמא ואבא ואני בחדר שינה של ההורים עם דבר לא יפה עלי שאמור להגן עלי ממוות ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית של מישו יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט? אכן כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פסטה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? נעל באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? כתום מה הפרי האחרון שאכלת? סלט אתמול בעבודה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן והוא לא מעניין ברמות מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אוולין בראשונה שרון בשניה אתה נוסע בטרמפים? כעיקרון לא יש לך חיית מחמד? לשתופה שלי יש אבל זה לא נחשב איזה? שלושה!!! שלושה כלבים בדירת שלושה חדרים יש לך חולצה בצבע ירוק? כן אפילו עלי נשבר לך פעם הלב? לצערי הרב כן כמה דיסקים יש לך? אלוהים יודע וכמה מהם מקוריים? אלוהים יודע מה גורם לך לבכות? שירי שואה סרטי שואה אמא והבחור ששבר את הלב מה מצחיק אותך? ליהי מה מעצבן אותך? הרבה דברים הברמןה טמבל בעבודה שלי הוא כ"כ נעל שזה לא יאמן אתה זוכר חלומות? רק את החסרי כריזמה ביניהם מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבועיים וחצי למה? כי אבא שלי בנזונה ונטש אותי באמצע בית קפה צרחת? שלשום על הברמן הנעל בעבודה שלי... אכלת? עכשיו אורז התעצבנת? שלשום על הברמן בעבודה שלי (הוא ממש מעיק) התנשקת? האאם.... יום ראשון התרגשת? אתמול הסמקת? אתמול (אני כולי אשכנזיה מסמיקה הכי בקלותב עולם) האם אתה מתעצבן מהר? כן אבל אני גם נרגעת מהר בוכה הרבה? לא כ"כ מעשן? כן עושה סמים? חזק בקוק מה זאת אומרת? לא לא עושה סמים כמה שעות ביום אתה מול המחשב? שעה ככה וכמה מול הטלויזיה? רק מול הויאודי שלא נרדמים שומע הרבה מוסיקה? כל יום כל היום קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? שנורא נורא משעמם מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? תמיד אבל לא אני משלמת אז נשרוד ברוגז עם מישהו? לא בדיוק אבל בערך מאוהב? אהבה נכזבת נחשב? חושב שאתה יפה? יאללה למה לא רב הרבה עם ההורים? כבר לא אבל אין מוגרים משותפים אז זה עוזר ועם האחים? לא מכירה אותו שיקרת בשאלון? חס וחלילה

למעלה