•°•RoNi•°•
New member
../images/Emo205.gif
שם: רוני גיל: 16 מיקום: מושב בעמק חפר
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? גילי מאמין באלוהים? לא ממש... קשה לי להסביר מה הספר האחרון שקראת? בשורות טובות/ ניל גיימן קראת הארי פוטר? כמובן
יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? ארץ נהדרת הצבע-עיניים שלך? אחת חומה ואחת חומה מאוד כהה
הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מושי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? לא זוכרת כלום... הייתי בת שנה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית ואצל חברה יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? עוף, אורז ושטויות אחרות
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? הילה [סתם כי היא פה לידי
] באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? דובים עם כחול וחום ואדום
מה הפרי האחרון שאכלת? תותים אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא ראיתי את זה אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן.. איזה? כלבה
יש לך חולצה בצבע ירוק? כן [לובשת אותה ברגע זה
] נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? הרבה וכמה מהם מקוריים? כולם מה גורם לך לבכות? מה לא?
אממ... אנשים שעוזבים :-\ געגועים... וסתם שמעצבנים אותי או פוגעים בי ממש [אבל לא קשה לגרום לי לבכות] מה מצחיק אותך? מה לא? חחחחח מה מעצבן אותך? לא מדברים על זה
אתה זוכר חלומות? לפעמים... אבל הם הזויים מדי בשביל לספר עליהם לאנשים מתי בפעם האחרונה בכית? שלשום למה? שילוב של הרבה דברים שעשו לי רע ביחד... צרחת? לא זוכרת אכלת? חצי שעה התעצבנת? שעתיים התנשקת?
התרגשת? לפני כמה ימים הסמקת? לא יודעת האם אתה מתעצבן מהר? בד"כ לא בוכה הרבה? אפשר להגיד... מעשן? ממש לא עושה סמים? ממש לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לא הרבה.. וכמה מול הטלויזיה? רק כשאני הולכת לישון
שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים... מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא יודעת ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? לא ממש שיקרת בשאלון? לא
שם: רוני גיל: 16 מיקום: מושב בעמק חפר