שאלון לשנה החדשה

t r e c o o l

New member
שאלון לשנה החדשה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

עוד שניה נכנסת השנה החדשה, ומסיבה לא מובנת אני מתרגשת במיוחד.. אז נתחיל:
שם:
וותק בפורום/קומונה:
איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת:
מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה:
מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום:
מה את מאחלת לאדם(מתבקש):
בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): שנה טובה לכולנו

mokasosex

New member
אמממ

שם:מירב וותק בפורום/קומונה: וואי באמת שאני לא יודעת.. אני קוראת מאז תחילת העונה, אבל מתי ממש נרשמתי והתחלתי לכתוב קצת לפני פתיחת הפורום.. איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת:ממ 9 מתוך 10. הנקודה פחות זה כי סבתא חולה. \: מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: שנה פוריה של בריאות, אושר והצלחה ושאני אמשיך לעקוב אחרי הקריירה של המדהים הזה. מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום: שנה מקסימה ושכל משאלות לבכם יתגשמו..
לאנשים כלכך מדהימים. מה את מאחלת לאדם: קודם כל, שיהיה מאושר וימצא את האהבה שהוא כלכך מחפש, כי באמת מגיע לו . ומההיבט של הקריירה,שיספק חומרים מעולים, קליפים מדהימים ושלא נדע ממנו שובע. אה וכמובן שיהיה לו סיבוב הופעות ויבוא להופיע פה
בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): מתחילה כתה י' :)

t r e c o o l

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה

שם:טרקול
וותק בפורום/קומונה:מקומונה(הודעה ראשונה שם, שלי..
) אבל כבר בפורום של איידול, העבתי את האג'נדה שלי כמו שצריך..
איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת: -2
מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה:להתעורר! לקחת את עצמי בידיים,להתחיל להשקיע ושאני יהיה מרוצה.
מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום:לסמויים שיפסיקו ויצרפו אלינו, כדאי לכם. לשאר הבנות, שנה טובה, שכול מה שאתם מאחלים לעצמכם יתממש,אושר עושר בראות והצלחה. ושתמישכו להיות מצחיקות והזויות בדיוק כמו שאתם!
מה את מאחלת לאדם(מתבקש):כל מה שכתבתי למעלה, ובהצלחה רבה עם האלבום, שישבור שיאים, ושיעשה בדיוק מה שהוא רוצה, ושכבר השנה נשמע על השת"פ עם קווין..(
)
בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): במקום אחר..עם חיבור לאינטרנט

heart1soul

New member
אוקיי:)

שם: קטיה וותק בפורום/קומונה: מהיום הראשון של הקומונה, אח"כ קצת נעלמתי כי היו לי לימודים ואין לי שם אינטרנט אבל בסוף חזרתי, מי שנתנה לי את הפוש הייתה איזה מטורפת אחת שהתחילה להגיד דברים מגעילים על אדם, ועל המעריצים שלו ומאז התחלתי להשתתף בקביעות ורציפות. איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת: 7 מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: שהשנה השניה של הלימודים תיהיה כיפית ואני אצליח בה, שאמצא סוף סוף עבודה נורמלית שאני לא עובדת בה בפרץ וגם הכסף טוב, שיהיה לי אינטרנט בחדר במעונות( לא יקרה...:( מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום:לסמויים- תצטרפו!!! יהיה לכם כיף.. ולשאר בנות הפורום המקסימות שתצליחו בהכל, שהשנה תעבור מלאת חיוכים ואהבה ושיהיה לנו בה המון אבל המון אדם מה את מאחלת לאדם(מתבקש):אני ממש ממש רוצה שהסינגלים והאלבום יצליחו, שירגיש סיפוק בקריירה של.. שכולם יאהבו אותו ושפשוט יהיה מאושר. וכמובן שהקשר שלו ושל דרייק רק יפרח והוא ימצא איתו את האהבה שהוא מחפש בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): עושה את מבחן המתאם של הפסיכולוגיה וממש מתבאסת ממנו.. שנה טובה לכולם! שנה של הצלחה ושנה מלאת אדם !!!!!

t r e c o o l

New member
מה פתאום מתבאסת..אני סומכת עליך שתצליחי!

ולא תוכלי להכנס לאינטרנט מהאוניברסיטה/מכללה שאת לומדת בה?

heart1soul

New member
ברור שאני אעשה את זה אחרת אני אפרוש מהלימודים

חחחחח פשוט זה מעצבן כי זה לא בבית, בנוחיות ואני לא יכולה פתאום אם בא לי להתעדכן ב12 בלילה או ב8 בבוקר.. וזה יהיה מבאס:/ הרבה יותר כיף לי עכשיו בבית מאשר במעונות חחח

t r e c o o l

New member
חחח לגמרי הייתי בורחת או פשוט פורצת

למקום סמוך עם גישה לאינטרנט.. עוד חודש מתחילים הלימודים

heart1soul

New member
אל תזכירי לי את זהההה:/

אני לא מחכה לזה בכלל!!! הייתי צריכה לזכות בלוטו האחרון ובמקום ללמוד ללכת לחפש את אדם בארה"ב!זאת הייתה התוכנית:/

heart1soul

New member
בכיף אבל אני לא יודעת אם את בקטע המסוכן

אני הולכת לפרוץ לו לבית ולישון לו במיטה חחחחחח סתם סתם אני משוגעת אבל לא עד כדי כך *אלא אם כן הוא יזמין אותי על דעת עצמו*

t r e c o o l

New member
הכי בקטע המסוכן../images/Emo152.gif

יש לי כרגע מיליון ואחת רעיונות.. אני בטוחה שהוא רק יעריך אותנו יותר על ההסתכנות והאומץ שלנו..

mayarel

New member
שנה טובה ../images/Emo24.gif

שם: מאיה וותק בפורום/קומונה: וואו לא יודעת... לא מההתחלה אבל השלמתי יפה את הפער..
איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת: 4 מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: למצוא מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה. (כן אני יודעת...עיכוב התפתחותי משהו) מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום: חוויות רוחניות עמוקות מוסיקלית ואחרת מה את מאחלת לאדם(מתבקש): שירעיד את העולם, שישמור על עצמו, שיזכה לחופש יצירתי, ואהבה טובה. בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): עובדת. ההפסקה שלקחתי להיות עם הילדים מתחילה לתסכל אותי יותר מידי..

magenta73

New member
שנה טובה ../images/Emo24.gif

שם: הדס וותק בפורום/קומונה: לא מההתחלה לגמרי... לא זוכרת בדיוק, כתבתי בפורום איידול וטריקול סחבה אותי לקומונה.
איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת: 7-6. לא הספקתי כל מה שרציתי, נכנסתי לדי אי עשייה, אבל סיימתי את כל המבחנים בתואר, בציון 90 (!!!) נשארה לי רק עבודה סמינריונית וזהו! אז זה טוב. מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: לסיים את התואר (עבודה) בהצטיינות, ולפתוח לעצמי עתיד טוב יותר. לחזור ליצור. בציור/איור/כתיבה/עבודה. ואולי גם למצוא אהבה, אמיתית. למה לא? מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום: אושר, סיפוק ויצירה. לא לוותר לעצמך על כלום - את כל החלומות שלנו אנחנו יכולות להגשים לעצמנו. רק צריך להאמין בעצמך. מה את מאחלת לאדם(מתבקש): מתוקי, שיצליח, שיכבוש את העולם, שימשיך לפזר אנרגיות טובות וחיוביות, ואת המסר לאהוב את עצמך כמו שאתה, ושגם אם אתה שונה, אתה עדיין אהוב. שלא יתקל באנשים רעים שירצו רק לנצל אותו, ואם כן, שלא יקח את זה ללב... ושידע לשמור על ראש בריא ועל עצמו. בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): בפנטזיה - בברקלי, לומדת תואר שני. אחרי שבדיוק חזרתי מהבורנינג-מן.... במציאות: אני בטח אנהל את הסטודיו שאני עובדת בו עכשיו, בתור ע.מנהלת, כי המנהלת בהריון (שזה מרגש, היא בת 43), אבל אין ספק שאני ארחרח על לימודים לתואר נוסף ולהיכנס למסלול אקדמי. כלומר, אני רוצה קריירה אקדמית.

t r e c o o l

New member
חחח נכון! אני זוכרת שזה היה בדיוק

כשהתפרסמו תמונות של דריק ואדם! ואמרתי לך להכנס לקומונה ששם יש את כל הפרטים בנושא....כן, זה מפחיד גם אותי שזכרתי את הפרטים..חח איזה יופי! בשעה טובה! כל הכבוד! וברור שגם אהבה אמיתית, את בעצמך כתבת לא לוותר על כלום..

heart1soul

New member
וואו כל הכבוד על התואר ובהצלחה בעבודת הסמינר!

איזה תואר זה?:)

magenta73

New member
תודה ../images/Emo9.gif

זה תואר בחברה ורוח. תקשורת וקולנוע, עם נגיעות גם בפסיכולוגיה. (הצלחתי להכניס את זה פנימה כי זה מעניין אותי). די הרכבתי לעצמי את התואר - רק בפתוחה אפשר לשחק ככה, ויצא לי לקחת קורסים שמאוד אהבתי.

heart1soul

New member
נשמע עמוס!! אבל מעניין:)

אז שוב בהצלחה גם בזה וגם באהבה כמו שביקשת

magenta73

New member
ברור שזה עמוס, זה תואר...

כל תואר הוא עמוס, אבל זה מעניין. ותודה רבה - וגם לך - הצלחה בכל מה שאת שואפת לו.

InbarKiii

New member
אני יהיה מקורית...שנה טובה ../images/Emo13.gif

שם:ענבר וותק בפורום/קומונה: נראה לי שבערך שבוע אחרי שהקומונה נפתחה? משהו כזה..דיי בהתחלה שלה איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת: 7..היה קשה בלימודים אבל היו גם הרבההה דברים טובים :) מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: שאני יסתכל לתיכון ויצליח עם הבגרויות האלה
ושתהיה שנה טובה ושמחה! מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום: כמו כולן,לסמויים-תפסיקו להיות סמויים
כמה שיותר יותר טוב :) ולכל השאר, שנה טובה! שלא תעזו לעזוב כאן! שכל מי שלומדת תהנה ותצליח עם הלימודים
ושכולנו נמשיך להיות מטורפות ונתאשפז ביחד במקום שיהיה כולו אדם למברט
מה את מאחלת לאדם(מתבקש):שיפתיע את עצמו ואותנו :) שיהנה מכל החוויה ושלא יהיה לו רגע אחד של עצב. שיהיה גדול מהחיים וישבור כל שיא שאפשר,שיצליח בגדול, הרבה יותר ממה שכולנו מצפים. ובגדר האהבה...מקווה שהוא יגיע למקום שהוא יהיה בו הכי מאושר,מגיע לו
בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): בטח לחוצה בטירוף על זה שאני בכיתה י'א וזאת תהיה שנה קשה..

למעלה