שאלון לשנה החדשה

MIDNIGHT SKY

New member
שנההה טובהה ../images/Emo76.gif

שם:רנטה
וותק בפורום/קומונה:הייתי בפורום בערך מאמצע העונה,ואז כשהקומונה נפתחה התחפפתי לשם P:
איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת:5.5
מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: הצלחה בלימודים אושר,בריאות,*לאנוס את אדם*
מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום: מאחלת את הכי טוב !! שכל חלומותיכן יתגשמו הצלחה,בריאות,אושר,אהבה וכל מה שתרצו !
מה את מאחלת לאדם(מתבקש): לאדם?! את ה כ ל !! שיצליח ויפציץ עם האלבום שלו,שכשיצא לטו שלא ישכח אותנו ושיציע נישואין לקריס
בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..):הממ עוד שנה אני בי"ב,מתכוננת למסע לפולין אולי,וחושבת אם להשאר לי"ג.. חג שמח בנות!
U

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo20.gifחג שמח ושנה טובה!

שם: רחלי וותק בפורום/קומונה: מיום הקמת הקומונה, כמה זמן זה 4 חודשים? אני זוכרת שזה היה בסביבות הטופ 5 בתחילת מאי שאדם היה בבוטום 3 והוצאנו את כל העצבים שם. איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת: מאחד עד עשר? 8 מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: בריאות, אושר והרבה אדם. מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום: ^ מה את מאחלת לאדם(מתבקש): -שתמיד יהיה שלם עם עצמו ומאושר כמו שהוא עכשיו - שהחיוך המתוק שלו לא ייעלם לעולם -שהזוגיות שלו עם דרייק תצליח לעוד הרבה שנים -שהאלבום יהיה רצחני ויישבור שיאים בארה"ב ובעולם . בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): משוחררת ( קצת פחות משנה לחיים האזרחיים) ועובדת ולומדת כדי לחסוך קצת כסף עד שאני אסע לבקר את אדם

sweet shir

New member
שנה טובה :) ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שם: שיר. וותק בפורום/קומונה: אממ. אני לא ממש זוכרת חח. אבל איזה שבוע אחרי הגמר חח איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת: 8. מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: אושר וממוצע גבוה בבגרויות חח מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום: אושר והצלחה? חח מה את מאחלת לאדם(מתבקש): שהאלבום שלו יצליח בכל רחבי העולם ושהוא יבוא להופעה בארץ.D: בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): עושה פסיכומטרי, עובדת ומתכננת טיול לפני צבא באנגליה..:)

שנה טובה../images/Emo9.gif

שם:הדס וותק בפורום/קומונה:קראתי את כל ההודעות מהקומונה ועד הפורום חחח איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת:10 בזכות אדם! 2009 השנה שבה גיליתי את המדהים הזה :) מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: אושר עושר הצלחה ואדם! אהה ושאדם יבוא לישראל ואני אלך לראות אותו אמן! מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום:שכל מה שתרצו יתגשם! ושתמשיכו להיות מקסימות ומצחיקות! :) מה את מאחלת לאדם(מתבקש):כל מה שרק ירצה ויותר 3> בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..):נרקבת בבית הספר

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

שם: לי
וותק בפורום/קומונה: מהקומונה
איזה ציון את מביאה לשנה היוצאת: 10 בגלל אדם ועוד בגלל כל מיני טיולי חול מדהימים. 6 בגלל שבשאר השנה חיי שגרה רגילים (שונאת שגרה)
מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה: שכל מה שאני חולמת עליו יתגשם.
|
מה את מאחלת לשאר בנות וסמויי הפורום: כנ"ל כל משאלותיכן יתגשמו.
מה את מאחלת לאדם(מתבקש): כנ"ל ושיצליח האלבום, שכולם יאהבו את האלבום ושהוא היה מבין הזמרים הגדולים.
בעוד שנה מהיום, איפה את רואה את עצמך (חוץ מבפורום שלנו..): בבורנינג מן ביחד עם הדס ומאיה (כן מאיה אני רוצה שתבואי גם). רוקדות בעירום מלא וצבעי גוף. (נו טוב תחתון אפשר להשאיר
) אבל אם זה לא ייצא
אז בכל מקום שהחיים יובילו אותי אליו.

mayarel

New member
איזה יופי שהשנה היתה לך טובה

ובקשר לבורנינג מן חחחחחחחחחחחחחחחח אין סיכוי גם אני ומדבר לא חברים גם 2 ילדים גם אם כבר אז בהופעה של אדם לחוייה רוחנית וגם עם כמה שאני אוהבת את השומנים שלי, באמת, אין מצב לעירום...חחחחחחחחחחחח

nini18

New member
לא כזאת טובה

רשמתי 10 בגלל שתי סיבות ספציפיות. כל השאר זה 6. חחח ותודה
אז ככה בורנינג מן זה רק 8 ימים. לילדים יש בטח סבתות, אבל אם לא הם יכולים להצטרף בכיף. ראיתי שם ילדים יותר קטנים. אני יביא את בת דודה שלי לביבי סיטר בזמן שאנחנו נרקוד בעירום. (על זה אני לא מוותרת לך חח אנחנו לא מכירות שם אף אחד אז שמים
) גם אני ומדבר לא חברים אבל זו חוויה מדהימה. וההופעה של אדם ?? אולי הוא יהיה שם? אהה אז זו תהייה הופעה הכי שווה כי נראה אותו הכי טבעי שאפשר. ואם לא תמיד אפשר לקנח את הבורנינג מן בהופעה ואז לחזור הביתה שמחות ומאושרות.

mayarel

New member
יומיים לא החזקתי מעמד בלי אינטרנט..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו לי... חשבתי שאת כבר מכירה אותי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין מצב..

nini18

New member
אויש תפסיקי את איתנו ותחשבי על זה נהייה

איפה שאדם היה, ממש נוכל להריח את ריח הזיעה שלו שהוא היה שם.
עוד לא הרחתי וזה כבר הריח הכי אהוב עלי חח
(כן אני מגעילה, אני יודעת,
) ואח"כ נראה אותו בהופעה ונדווח משם בטויטר פון שלנו. ויש לי כל כך הרבה לכתוב (או יותר נכון לחלום) על מה שנעשה איתו אחרי ההופעה, אבל זה כבר מוגזם לדפים אילו

mayarel

New member
אוהבת את העקשנות שלך חחחחחחחח

והפנטזיות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי חומד.. סוף שבוע בפריס לראות את החברה הכי טובה שלי זה מה שאני מאחלת לעצמי להצליח לשנה הבאה. כל כך אוהבת את פריס.. ולא ראיתי את החברה שלי כמעט שנה. לא מבעירה גברים , לא אוהבת מדבריות, ורוחניות זה משהו מאוד חומרני אצלי

nini18

New member
לא מקבלת, את השורה האחרונה שרשמת.

לא מקבלת לא, כתשובה נקודה. וסוף שבוע בפריס אם תהיי ילדה טובה ותרקדי בעירום בבורנינג מן, אני אישית עושה לך ביביסיטר כדי שתוכלי לטוס לפריס.

mayarel

New member
איזה שוחד חחחחחחחחחחחח

הייתי באה רק בשביל החברה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח את מותק.

nini18

New member
אתן לא מוותרות על כלום. אני לא אתן לכן.../images/Emo88.gif

magenta73

New member
יקירה,

את צעירה ובטח לא רכה אלא מוצקה. סבבה. את יכולה לרקוד בעירום. אני והשומנים שלי לא.

nini18

New member
אויש אני לא מוצקה ושומנים זה סקסי אצל נשים

קודם כל נגיע לבורנינג ואח"כ נראה מה יקרה שם, דיל?

למעלה