שאלון מגניב-מוזמנים לענות

שאלון מגניב-מוזמנים לענות../images/Emo140.gif

1. שם ושם משפחה(אם בא לכם): 2. איזור מגורים: 3. גיל: 4. צבע אהוב: 5. מאכל אהוב: 6. מאכל שנוא: 7. אתם מכורים ל... 8. אתם נגעלים מ... 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע: 10. חיה אהובה- 11. תחביב- 12. כמה זמן ביום על המחשב
13. אתם שונאים מקומות ש... 14. אתם שונאים אנשים ש... 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם
16. באיזה פורומים אתם? 17. איך נראית הפיג'מה שלכם
18. מה אתם לובשים עכשיו
19. איפה אתם רוצים להיות עכשיו
20. את מי הייתם לוקחים לאי בודד
21. תכנית טלויזיה מועדפת- 22. ארץ שבה נולדתי- 23. איך הייתי רוצה להקרא (במקום שמי)
24. כרית אחת או שתיים- 25.חברים הכי טובים - 26.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים
27.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד- 28.ארץ שהיית רוצה לחיות בה 29.חום או קור? 30.ספר מועדף חוץ מהארי פוטר- 31.ספורט מועדף (לעשייה לא לצפיה) 32.טיפים מהחיים? 33.סרט מצויר אהוב- 34.אני אוהב/ת... 35.מתי בכית פעם אחרונה
36.מי הבנאדם הכי סקסי לדעתך
37.חטיף מועדף? 38.הפאדיחה הכי גדולה שלך... 39.נעליים מועדפות? 40.מה היית אוכל בשביל מליון דולר? 41.אתה שומר כשרות? מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? זה או זה: * סופגניה או לביבה? * ספגטי או מקרוני?מה ההבדל? * גלידה או ארטיק? * מגנום או מגנום לבן? * תותים או דובדבנים? * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? * בשר או עוף? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? * אורז או פתיתים? * מלווח או ג'חנון? * חמאה או גבינה? * סלט ירקות או סלט פירות? * מסטיק או סוכריה על מקל? * רוק או פופ? * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? * משינה או כוורת? * קולד פליי או דה קולינג? * בלינק 182 או סאם 41? * רוק כבד או רוק רגיל? * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? * המומינים או דרדסים? * טלנבלות או מדע בדיוני? * בידור או דרמה? * אמטיוי או וי אייג' ואן? *
או
*
או
האם אי פעם...: * הקאת במקום ציבורי
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא
* עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם
*אם כן,מהו המועדף עלייך
*פגשת אי פעם סלב מחו"ל? *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו
(גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך
*תיקנת מורה על שגיאה
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו
*עישנתם
*שתיתם אלכוהול
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות * צבע שיש לכם סלידה ממנו
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד
* פחדים
(חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים
* חוטיני זה סקסי
* מה סקסי בעיניך
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני
* זכית בהגרלה כלשהי
* שומע עכשו מוסיקה
*אם כן מה
* היום שצריך למחוק מהשבוע: * אוכל ארוחת בוקר בקביעות
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך
אמיר: *בכמה הופעות של אמיר היית
*בכמה ואיזה הצגות של אמיר היית
*יש לך את 2 הדיסקים שלו
*מנטרה או דבש בכוורות
*קליפים:מרגיש או יום אחרון או נוצה
*סינגלים: *נוצה או מה שאין
*נס או יום אחרון
*האור שבקצה הבמה או אני רוצה עוד
*ממתי התחלת להעריץ את אמיר
*מתי נחשפתם לאמיר לראשונה
*איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק מנטרה
*איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק דבש בכוורות
*איזו תוכנית שהוא הנחה הכי אהבת
*אוהבים את אמיר ברוקדים עם כוכבים
*שיר נולד או פסטיגל על הזמן
*מרי לו או הלהקה
*הברווזון או ספיד וגלגלי הקסם
*מטרה מ'ס 1 או ראש בראש
*מה אתם הכי אוהבים באמיר
*הנחיה ב24-המצעד-באולפן השקוף או מלך העשור
*איזו הפקה שאמיר ביים הכי אהבת
*דואטים:סיכוי לאהבה(עם אילנה אביטל) או האור שבקצה הבמה(עם שחר סוויסה)
*נאמבר באנגלית:Always או Once Again
היי פייב *את מי מחברי הלהקה הכי אהבתם אחרי אמיר או לפני(בדירוג)
*התחלתם להעריץ את הלהקה מתחילת דרכה או מאמצע דרכה
*מתי נחשפתם ללהקה לראשונה
*יש לכם את שלושת האלבומים ואלבום האוסף שלהם
*יש לכם את שני הE.P שלהם
*בכמה הופעות של היי פייב היית
קליפים: *אני או יום מעונן
*לחץ או מקדש האהבה
*עומד על צוק או ממשיך לצעוד
סינגלים: אני או יום מעונן
*כולם רוקדים עכשיו או מקדש האהבה
*עומד על צוק או ממשיך לצעוד
*מותק או מי אמר
*איזה שיר הכי אהבת מהדיסק hfive
*איזה שיר הכי אהבת מהדיסק כולם רוקדים עכשיו
*איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 1
*איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 2
קאברים: *חופשי ומאושר או חופשי זה לגמרי לבד
*אחלום לנצח או ריקדי
עכשיו: * שומע מוזיקה
*חושב על מטלות שאתה צריך לעשות
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה
* על מה אתה חושב עכ

המשך שאלון

עכשיו: * שומע מוזיקה
*חושב על מטלות שאתה צריך לעשות
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה
* על מה אתה חושב עכשיו
* על מי אתה חושב עכשיו
* מה אתה חושב על אותו אדם
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות
חשוב לציין את החלק על אמיר והיי פייב חיברתי בעצמי. את שאר השאלון חיברתי מפורומים שונים ב
+כמה תוספות קטנות שלי.

עונה../images/Emo13.gif

1. שם ושם משפחה(אם בא לכם):אתם כבר יודעים אותו מה גם שהוא כתוב בלינק 2. איזור מגורים:קריות 3. גיל:23 4. צבע אהוב:כחול 5. מאכל אהוב:תלוי זה בא בתקופות,בחודש האחרון זה תפוח אדמה מבושל בסיר מלא מים. 6. מאכל שנוא: 7. אתם מכורים ל...פלייסטיישן,מוזיקה 8. אתם נגעלים מ...שקרים,צביעות,שחצנות,וצחוק על חולשתם של אחרים 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע:אין מישהו ספציפי,אין בי כל רגש לאנשים שפגעו בי ועשו לי רע. 10. חיה אהובה-
11. תחביב-מוזיקה,פלייסטיישן,גג'טים,ההערצה שלי לאמיר והיי פייב. 12. כמה זמן ביום על המחשב?בתפזורת לא רצוף יכול להגיע ל5 שעות 13. אתם שונאים מקומות ש... 14. אתם שונאים אנשים ש.. צבועים,משקרים,לועגים לאחר מבלי להסתכל על החסרונות של עצמם. 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם?שחצנות 16. באיזה פורומים אתם?אמיר פיי גוטמן,קונסולות משחק. 17. איך נראית הפיג'מה שלכם?לא לובשת פיג'מה 18. מה אתם לובשים עכשיו?גופיה ארוכה ומכנס טרניינג 19. איפה אתם רוצים להיות עכשיו?עם אהבה 20. את מי הייתם לוקחים לאי בודד?את כל חמישיית היי פייב כדי שיעשו לי שם מופע איחוד פרטי פשוט חלום 21. תכנית טלויזיה מועדפת-רוקדים עם כוכבים בעיקר בגלל אמיר 22. ארץ שבה נולדתי-ישראל 23. איך הייתי רוצה להקרא (במקום שמי)?לא חושבת שיתאים לי שם אחר מלבד שלי 24. כרית אחת או שתיים-?2 25.חברים הכי טובים ?יש לי חברה טובה אולי הכי טובה שהכרתי כאן דרך תפוז. 26.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים?ממש לא 27.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד-"אין לי עצבים" 28.ארץ שהיית רוצה לחיות בה-חוץ מישראל אנגליה,ארה"ב או הולנד(אמסטרדם) 29.חום או קור?קור 30.ספר מועדף חוץ מהארי פוטר-אין 31.ספורט מועדף (לעשייה לא לצפיה)-שחיה,חדר כושר 32.טיפים מהחיים?תלכו תמיד בדרך הישר כי אין שקר יותר מוצלח מן האמת 33.סרט מצויר אהוב-מלך האריות,אלאדין,ספר הג'ונגל(שלושתם של דיסני) 34.אני אוהב/ת...את כל האנשים היקרים לי 35.מתי בכית פעם אחרונה?שלשום 36.מי הבנאדם הכי סקסי לדעתך?אין גבר יותר סקסי מאמיר לדעתי,עדיין לא ראיתי מישהו כזה. 37.חטיף מועדף?אין אין אין כמו במבה 38.הפאדיחה הכי גדולה שלך...אין 39.נעליים מועדפות?נעלי ספורט/קרוקס 40.מה היית אוכל בשביל מליון דולר?בננה זה הגבול חח 41.אתה שומר כשרות?לא מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?פופ * מי הזמר המועדף עליך?אמיר פיי גוטמן,מייקל הרפז,אייל שחר, * מי הזמרת המועדפת עליך?מירי מסיקה,קרן פלס,שירי מימון,ריטה. * מי הלהקה המועדפת עליך?היי פייב Forever * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?ככלות הכל והתמונה(בביצוע של רוני דלומי) * מה השיר המועדף עליך בכלל?מרגיש של אמיר פיי גוטמן * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?קלאסי * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?40+ * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?לא עונה על שאלות מסוג זה בתפוז זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה * ספגטי או מקרוני?מה ההבדל?ספגטי נשמע יותר טוב * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?לא זה ולא זה * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?עוגת שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?עוגיות חמאה * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?מלווח * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?סלט ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק אבל רק אורביט * רוק או פופ?פופ * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא שחורה * משינה או כוורת?משינה * קולד פליי או דה קולינג?קולד פליי * בלינק 182 או סאם 41? * רוק כבד או רוק רגיל?רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים?דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנבלות * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?VH1 כי המוזיקה בMTV של היום הדרדרה לדעתי כך שאני מעדיפה להנות מהשירים הישנים.
או
או
האם אי פעם...: * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)?לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?ממש לא? *פגשת אי פעם סלב מחו"ל?לא *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח)?כן,בע"ח * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לא,אני לא מפתחת מריבות ללא סיבה מוצדקת. *תיקנת מורה על שגיאה?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא *עישנתם?מעולם לא *שתיתם אלכוהול?מעולם לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?פסק זמן בטעם ריבת חלב * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כן,כל חנות שיש בה משחקי קונסולות ומחשב * צבע שיש לכם סלידה ממנו?אין *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?הפלייסטיישן 3 שלי * פחדים(חושך, במה, וכ'ו...)?הפחד שלי הוא שיקרה משהו ליקרים לי מכל * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?תלוי * חוטיני זה סקסי?תלוי על מי * מה סקסי בעיניך?בחור מתחשב ואוהב * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לטינית * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?עיניים,שפתיים וכמובן * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?לא *אם כן מה? * היום שצריך למחוק מהשבוע:ראשון אבל אחרי שתגמר העונה של רוקדים * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?לא

המשך תשובות

אמיר: *בכמה הופעות של אמיר היית?95% מההופעות שזה כולל הסיבוב של מנטרה,ההופעות של מקשיבים ללב,הסיבוב של דבש בכוורות,המופע המשותף שלו עם מיכל,מופעי הנחיה למיניהם,מופעי התרמה,וכל ההופעות שהיו השנה למעלה ממאה!קשה לזכור מ'ס מדוייק של כ"כ הרבה הופעות
*בכמה ואיזה הצגות של אמיר היית?מרי לו 22,הלהקה 14,הברווזון 3,ספיד וגלגלי הקסם 3, *יש לך את 2 הדיסקים שלו?ברור *מנטרה או דבש בכוורות?דבש בכוורות *קליפים:מרגיש או יום אחרון או נוצה?מרגיש *סינגלים: *נוצה או מה שאין?מה שאין *נס או יום אחרון?יום אחרון *האור שבקצה הבמה או אני רוצה עוד?האור שבקצה הבמה *ממתי התחלת להעריץ את אמיר?מתחילת דרכו בהיי פייב ממש ממש בהתחלה *מתי נחשפתם לאמיר לראשונה?בהופעה הטלויזיונית הראשונה של היי פייב בתוכניתו של דודו טופז ז"ל *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק מנטרה?קם מאושר *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק דבש בכוורות?מותר לך *איזו תוכנית שהוא הנחה הכי אהבת?המצעד באולפן השקוף 24 *אוהבים את אמיר ברוקדים עם כוכבים?ברור כפרה עליו
*שיר נולד או פסטיגל על הזמן?שיר נולד *מרי לו או הלהקה?מרי לו *הברווזון או ספיד וגלגלי הקסם?ספיד *מטרה מ'ס 1 או ראש בראש?מטרה מ'ס 1 *מה אתם הכי אוהבים באמיר?את הכישרון העצום שיש לו וכמובן את טוב ליבו *הנחיה ב24-המצעד-באולפן השקוף או מלך העשור?המצעד *איזו הפקה שאמיר ביים הכי אהבת?ספר הג'ונגל חברים לנצח *דואטים:סיכוי לאהבה(עם אילנה אביטל) או האור שבקצה הבמה(עם שחר סוויסה)?סיכוי לאהבה *נאמבר באנגלית:Always או Once Again? Always היי פייב *את מי מחברי הלהקה הכי אהבתם אחרי אמיר או לפני(בדירוג)?מייקל הרפז *התחלתם להעריץ את הלהקה מתחילת דרכה או מאמצע דרכה?ממש בתחילת דרכה *מתי נחשפתם ללהקה לראשונה?בהופעה הטלויזיונית הראשונה של היי פייב בתוכניתו של דודו טופז ז"ל *יש לכם את שלושת האלבומים ואלבום האוסף שלהם?ברור *יש לכם את שני הE.P שלהם?ברור *בכמה הופעות של היי פייב היית?למעלה ממאה קליפים: *אני או יום מעונן?יום מעונן *לחץ או מקדש האהבה?מקדש האהבה *עומד על צוק או ממשיך לצעוד?עומד על צוק סינגלים: אני או יום מעונן?יום מעונן *כולם רוקדים עכשיו או מקדש האהבה?כולם רוקדים עכשיו שמח זה מה שבטוח! *עומד על צוק או ממשיך לצעוד?עומד על צוק *מותק או מי אמר?מי אמר *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק hfive?יום מעונן *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק כולם רוקדים עכשיו?איפה היית *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 1?עומד על צוק *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 2?מי אמר קאברים: *חופשי ומאושר או חופשי זה לגמרי לבד?חופשי ומאושר *אחלום לנצח או ריקדי?אחלום לנצח עכשיו: * שומע מוזיקה?לא *חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חח * על מה אתה חושב עכשיו?איך להרוג את הבוס האחרון במשחק רזידנט איבל 5 * על מי אתה חושב עכשיו?על מי שאני חושבת תמיד * מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא הבן אדם שאני הכי מאושרת שהכרתי והכי מקסים בעולם. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא התשובה שלי למאכל שנוא:

תוספת לשאלה 16 באיזה פורומים אתם?

אמיר פיי גוטמן,רוקדים עם כוכבים(שאותו אני גם מנהלת),וקונסולות משחק.

*בכמה ואיזה הצגות של אמיר היית?

מרי לו 22,הלהקה 14,הברווזון 3,עמי ותמי 3,ספיד וגלגלי הקסם 2,פיטר פן 3,שיר נולד 3,פסטיגל על הזמן 4

עונה

.1 שם ושם משפחה(אם בא לכם):אלינור (שם משפחה מסובךך..) 2. איזור מגורים:פ"ת 3. גיל:16 4. צבע אהוב:כחול 5. מאכל אהוב: פיצה 6. מאכל שנוא:עגבניה 7. אתם מכורים ,פיצה 8. אתם נגעלים מ... עגבניה 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע: כרגע אין מישהו כזה.. 10. חיה אהובה- כלב 11. תחביב- לשיר,לרקוד,לראות סרטים. 12. כמה זמן ביום על המחשב? הרבה זמן.. 13. אתם שונאים מקומות ש.אני לא מרגישה שם בנוח 14. אתם שונאים אנשים ש.. אנשים צבועים, שקרנים ואינטרסנטים 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם? שיודעים בסופ מה יקרה ולא עושים שומדבר לגבי זה.. 16. באיזה פורומים אתם?אמיר פיי גוטמן,רוקדים עם כוכבים,מתמטיקה. 17. איך נראית הפיג'מה שלכם? מכנס קצר וגופיה. 18. מה אתם לובשים עכשיו?מכנס וחולצה 19. איפה אתם רוצים להיות עכשיו?אצל חברה טובה. 20. את מי הייתם לוקחים לאי בודד?את הפלאפון שלי 21. תכנית טלויזיה מועדפת-יש הרבה :רוקדים עם כוכבים,האח הגדול,האלופה. 22. ארץ שבה נולדתי- ישראל 23. איך הייתי רוצה להקרא (במקום שמי)? אני מעדיפה את השם שלי=] 24. כרית אחת או שתיים-?3 25.חברים הכי טובים ?החברה הכי טובה לי עוד מהגן. 26.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים?לא 27.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד "...כיאלו.." "נדבר" 28.ארץ שהיית רוצה לחיות בה- ארה"ב 29.חום או קור?חום 30.ספר מועדף חוץ מהארי פוטר שומרת אחותי 31.ספורט מועדף (לעשייה לא לצפיה)-שחיה. 32.טיפים מהחיים?הכל לטובה, עם רצון חזק תוכל להשיג הרבה דברים-רק תרצה ותשאף לזה. 33.סרט מצויר אהוב- יש הרבה 34.אני אוהב/ת...את כל האנשים היקרים לי 35.מתי בכית פעם אחרונה? לא זוכרת 36.מי הבנאדם הכי סקסי לדעתך? 37.חטיף מועדף?דובונים 38.הפאדיחה הכי גדולה שלך-דרכתי על חרא של כלב ונדפתי ריח רע מכך. 39.נעליים מועדפות?כפכפים 40.מה היית אוכל בשביל מליון דולר? עגבינה לא מבושלת. 41.אתה שומר כשרות?כן מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?פופ * מי הזמר המועדף עליך?אמיר פיי גוטמן!! * מי הזמרת המועדפת עליך?מאיה בוסקילה ,קרן פלס. * מי הלהקה המועדפת עליך?היי פייב * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?Broken Strings * מה השיר המועדף עליך בכלל?מרגיש של אמיר =] * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?בלוז * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא ספרתי.. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? ממש קצת 4.. זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?מה ההבדל?ספגטי ,יותר טעים. * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?עוגת גבינה * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?עוגיות שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?מלווח * חמאה או גבינה?חמאה * סלט ירקות או סלט פירות?גם וגם * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?פופ * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא שחורה * משינה או כוורת?משינה * קולד פליי או דה קולינג? * בלינק 182 או סאם 41? * רוק כבד או רוק רגיל?רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? גם וגם. * המומינים או דרדסים?המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנבלות * בידור או דרמה?גם וגם * אמטיוי או וי אייג' ואן? פיצה או המבורגר?פיצה גלידה או עוגת שוקולד? גלידה האם אי פעם...: * הקאת במקום ציבורי?לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)?כן ליומולדת שלי וגם מחכה ליום העצמאות. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא *פגשת אי פעם סלב מחו"ל?לא *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח)?לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לא *תיקנת מורה על שגיאה?כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא *עישנתם? לא *שתיתם אלכוהול?כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?לא זכור לי. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כן, חניות מוזיקה ובגדים. * צבע שיש לכם סלידה ממנו?אין *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?הפלאפון שלי * פחדים(חושך, במה, וכ'ו...)?טיפה חושך.. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?כן * חוטיני זה סקסי? * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?עיניים * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?לא *אם כן מה? * היום שצריך למחוק מהשבוע:חמישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?כן אמיר: *בכמה הופעות של אמיר היית?אם אני לא טועה אז 5 *בכמה ואיזה הצגות של אמיר היית?2,ספר הגונגל *יש לך את 2 הדיסקים שלו? ברור *מנטרה או דבש בכוורות?דבש בכוורות *קליפים:מרגיש או יום אחרון או נוצה?מרגיש *סינגלים: *נוצה או מה שאין?מה שאין *נס או יום אחרון?יום אחרון *האור שבקצה הבמה או אני רוצה עוד?אני רוצה עוד *ממתי התחלת להעריץ את אמיר?מהוצאת הדיסק הראשון שלו *מתי נחשפתם לאמיר לראשונה? מכתבה באנטרנטן של הוצאת הדיסק הראשון. *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק מנטרה? שלוש שנים ושעה *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק דבש בכוורות?מרגיש *איזו תוכנית שהוא הנחה הכי אהבת?המצעד בערוץ 24 *אוהבים את אמיר ברוקדים עם כוכבים?ברור=] *שיר נולד או פסטיגל על הזמן?שיר נולד *מרי לו או הלהקה?מרי לו *הברווזון או ספיד וגלגלי הקסם?הברווזון *מטרה מ'ס 1 או ראש בראש?מטרה מ'ס 1 *מה אתם הכי אוהבים באמיר?את החיוך שלו ואת הנתינה שלו לכולם. *הנחיה ב24-המצעד-באולפן השקוף או מלך העשור?המצעד *איזו הפקה שאמיר ביים הכי אהבת?ספר הג'ונגל *דואטים:סיכוי לאהבה(עם אילנה אביטל) או האור שבקצה הבמה(עם שחר סוויסה)?האור שבקצה הבמה *נאמבר באנגלית:Always או Once Again? Always עכשיו: * שומע מוזיקה?כן *חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חח כן... * על מה אתה חושב עכשיו? על המבחן במתמטיקה שהיה היום. * על מי אתה חושב עכשיו? על חברה. * מה אתה חושב על אותו אדם? נשמה טובה ,בן אדם כנה. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא התשובה שלי למאכל שנוא: עגבניהה!

זהו שרציתי

מזמן להעביר ולא מצאתי את הכבל USB של המצלמה..חח....אני יחפש שוב... תודה שהזכרת לי.. !!

עונה.

1. שם ושם משפחה(אם בא לכם):ענבר רזניק 2. איזור מגורים:אילת 3. גיל:24 בקרוב בע"ה
4. צבע אהובירוק וורוד : 5. מאכל אהוב:כנפיים 6. מאכל שנוא:דגים 7. אתם מכורים ל... שינה 8. אתם נגעלים מ... קטשופ 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע: הרשימה ארוכה 10 . חיה אהובה- כלב 11. תחביב-לשיר 12. כמה זמן ביום על המחשב רוב היום 13. אתם שונאים מקומות ש...אין 14. אתם שונאים אנשים ש... חושבים שהם יודעים 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם-סקרים בטלפון. 16 באיזה פורומים אתם? פה ושל הראל סקעת 17. איך נראית הפיג'מה שלכם טרניג ורוד 18. מה אתם לובשים עכשיו טרניג וורוד 19איפה אתם רוצים להיות עכשיו במקום טוב 20. את מי הייתם לוקחים לאי בודד את הכלב שלי 21. תכנית טלויזיה מועדפת- האח הגדול וארץ נהדרת 22. ארץ שבה נולדתי-ישראל 23. איך הייתי רוצה להקרא (במקום שמי)יעל 24. כרית אחת או שתיים שתיים 25.חברים הכי טובים -ספיר דנה,חני שרית.. 26 .האם אתה נהנה לצחוק על אנשים תלוי על מי 27.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד בריאה עליך 28.ארץ שהיית רוצה לחיות בה אין 29.חום או קור? קור 30.ספר מועדף חוץ מהארי פוטר אין 31.ספורט מועדף (לעשייה לא לצפיה) שחייה 32.טיפים מהחיים? לא לסמוך על אף אחד חוץ מעצמך 33.סרט מצויר אהוב בת הים 34.אני אוהב/ת...לישון 35.מתי בכית פעם אחרונה היום 36.מי הבנאדם הכי סקסי לדעתךאייל שחר 37.חטיף מועדף? במבה 38.הפאדיחה הכי גדולה שלך... אין 39.נעליים מועדפות? אולסטאר 40.מה היית אוכל בשביל מליון דולר?כלום 41.אתה שומר כשרות?בעיקרון כן אוכלת כשר מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?פופ * מי הזמר המועדף עליך?אפ"ג,אייל שחר והראל סקעת * מי הזמרת המועדפת עליך?מירי מסיקה,שירי מימון ונינט. * מי הלהקה המועדפת עליך? היי פייב וזהו * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אמרת שהשמש... * מה השיר המועדף עליך בכלל? מלאך שומר שלי * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? שחורה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא ספרתי. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אולי 2 זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה * ספגטי או מקרוני?שניהם מה ההבדל? אין * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ? שניהם * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה * משינה או כוורת? משינה * קולד פליי או דה קולינג?אף אחד * בלינק 182 או סאם 41?אף אחד * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים?דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה?דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן?MTV האם אי פעם...: * הקאת במקום ציבורי כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא לא * עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)אני מחכה כל החיים... * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם לאאאא *אם כן,מהו המועדף עלייך אין *פגשת אי פעם סלב מחו"ל? לא *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך כן *תיקנת מורה על שגיאה כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו כןןןןן *עישנתם לא *שתיתם אלכוהול וסתם לא * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ כן רוזמרי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות כן החבנות של מכבי חיפה * צבע שיש לכם סלידה ממנו צהוב *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד מחשב,מיטה * פחדים(חושך, במה, וכ'ו...) כן * מרגיש רע כשמרכל על אחרים לא * חוטיני זה סקסי לא * מה סקסי בעיניך עיניים וידיים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך לטינית * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני ידיים * זכית בהגרלה כלשהי לא * שומע עכשו מוסיקה לא *אם כן מה כלום * היום שצריך למחוק מהשבוע: רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך בהחלט אמיר: *בכמה הופעות של אמיר היית לא זוכרת *בכמה ואיזה הצגות של אמיר היית מרי לו,הברווזון שתיים. *יש לך את 2 הדיסקים שלו ברור *מנטרה או דבש בכוורות דבש בכוורות *קליפים:מרגיש או יום אחרון או נוצה מרגיש *סינגלים: *נוצה או מה שאין מה שאין *נס או יום אחרון נס *האור שבקצה הבמה או אני רוצה עוד האור שבקצה הבמה *ממתי התחלת להעריץ את אמיר מהיי פייב *מתי נחשפתם לאמיר לראשונה בהיי פייב *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק מנטרה מה שאין *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק דבש בכוורות כשהאור יעלה עלינו *איזו תוכנית שהוא הנחה הכי אהבת אבק כוכבים *אוהבים את אמיר ברוקדים עם כוכבים כן *שיר נולד או פסטיגל על הזמן פסטיגל על הזמן *מרי לו או הלהקה מרי לו *הברווזון או ספיד וגלגלי הקסם ברווזון *מטרה מ'ס 1 או ראש בראש ראש בראש *מה אתם הכי אוהבים באמיר את הרגישות החום וההומור שבו. *הנחיה ב24-המצעד-באולפן השקוף או מלך העשור המצעד *איזו הפקה שאמיר ביים הכי אהבת הייסקול מיוזיק *דואטים:סיכוי לאהבה(עם אילנה אביטל) או האור שבקצה הבמה(עם שחר סוויסה) האור שבקצה הבמה *נאמבר באנגלית:Always או Once Again שניהם היי פייב *את מי מחברי הלהקה הכי אהבתם אחרי אמיר או לפני(בדירוג) לפני אמיר אייל שחר *התחלתם להעריץ את הלהקה מתחילת דרכה או מאמצע דרכה מתחילת דרכה *מתי נחשפתם ללהקה לראשונה בדודו טופז *יש לכם את שלושת האלבומים ואלבום האוסף שלהם ברור *יש לכם את שני הE.P שלהם ברור *בכמה הופעות של היי פייב היית לא מספיק... קליפים: *אני או יום מעונן אני *לחץ או מקדש האהבהמקדש האהבה *עומד על צוק או ממשיך לצעוד ממשיך לצעוד סינגלים: אני או יום מעונן אני *כולם רוקדים עכשיו או מקדש האהבה כולם רוקדם עכשיו *עומד על צוק או ממשיך לצעוד ממשיך לצעוד *מותק או מי אמר שניהם *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק hfive סיפור קטן פשוט *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק כולם רוקדים עכשיו חלמנו לרצות *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 1 יחסים מבולבלים *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 2 מותק ומי אמר קאברים: *חופשי ומאושר או חופשי זה לגמרי לבד חופשי ומאושר *אחלום לנצח או ריקדי עכשיו: אחלום לנצח

אחרי המון זמן שלא הייתי.. עונה

אני אומנם לא הגבתי אבל אני מבטיחה לכם שאני כל יום נכנסת לפורום ומתעדכנת :) 1. שם ושם משפחה(אם בא לכם): מי שיודע יודע :) 2. איזור מגורים: פ"ת 3. גיל: 15 4. צבע אהוב: סגול 5. מאכל אהוב: ממ.. הכל.. מכורה לאוכל 6. מאכל שנוא: פטרוזיליה, כוסברה וכיוצא בזה.. 7. אתם מכורים ל... אוכל, ספורט 8. אתם נגעלים מ... אנשים רעים 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע: משתדלת לא לשנוא אנשים.. 10. חיה אהובה- כלב 11. תחביב- ספורט וכמה שיותר 12. כמה זמן ביום על המחשב שעתים 13. אתם שונאים מקומות ש... יש בהם אנשים שגורמים לי להרגיש רע 14. אתם שונאים אנשים ש... משקרים, גזעניים, צבועים, אנטיפטים 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם? בני אדם.. אין מה לעשות 16. באיזה פורומים אתם? אמיר פיי גוטמן 17. איך נראית הפיג'מה שלכם .. משתנה מלילה לילה.. 18. מה אתם לובשים עכשיו? טיץ, חולצה וסווצ'ר 19. איפה אתם רוצים להיות עכשיו? אאממ.. איפה שאני עכשיו בבית 20. את מי הייתם לוקחים לאי בודד? את עצמי, חבר- מישהו שאני יוכל להתרבות איתו חח.. וכלב 21. תכנית טלויזיה מועדפת- טינופת 22. ארץ שבה נולדתי- ישראל 23. איך הייתי רוצה להקרא (במקום שמי) אוהבת את השם שלי 24. כרית אחת או שתיים- אחת 25.חברים הכי טובים - חבר אחד שהוא כמו אח ואפילו יותר 26.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים- תלוי.. אם זה בהסכמה והדדיות אז כן 27.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד- אין 28.ארץ שהיית רוצה לחיות בה- ללא ספק - לונדון 29.חום או קור? חום 30.ספר מועדף חוץ מהארי פוטר- הארי פוטר לא מועדף חח.. אבל מישהו לרוץ איתו בהחלט כן :) 31.ספורט מועדף (לעשייה לא לצפיה) קפיצה לגובה 32.טיפים מהחיים? לא לסמוך יותר מידי על אנשים 33.סרט מצויר אהוב- חליל הקסם 34.אני אוהב/ת...? את החיים :) 35.מתי בכית פעם אחרונה? היום 36.מי הבנאדם הכי סקסי לדעתך? אוהד קנולר, אמיר וניסן שור 37.חטיף מועדף? טוויקס 38.הפאדיחה הכי גדולה שלך... ממ אין 39.נעליים מועדפות? נעלי ספורט ועקבים (אני בקטע של ניגודיים) 40.מה היית אוכל בשביל מליון דולר? הכל 41.אתה שומר כשרות? לא מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הכל חוץ ממזרחית, דכאון * מי הזמר המועדף עליך? mika, אמיר, עברי לידר, לאונרד כהן * מי הזמרת המועדפת עליך? תמר אייזנמן, מדונה * מי הלהקה המועדפת עליך? טרי פויזן * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? rain -mika * מה השיר המועדף עליך בכלל? הרבה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית ודכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 13 בערך * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?אין זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני?מה ההבדל? מקרוני * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים?דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון? גחנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? סלט פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? שניהם * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? * משינה או כוורת? משינה * קולד פליי או דה קולינג? קולד פליי * בלינק 182 או סאם 41? * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? הדרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? שניהם * בידור או דרמה? שניהם * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי *או *או האם אי פעם...: * הקאת במקום ציבורי לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי- יש מצב * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא אבל היא נורא הזכירה אותה * עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, וזה היה משהו על קבלת האחר יום אחרי הנשיקה של אמיר וינאי באח הגדול.. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חח יום הולדת * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם לא עישנתי *אם כן,מהו המועדף עלייך *פגשת אי פעם סלב מחו"ל? לא *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך - כן *תיקנת מורה על שגיאה- כן והרבה * שנאת שם מסוים בגלל מישהו- לא *עישנתם- לא *שתיתם אלכוהול- כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ- אממ.. לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות- חנויות יד שניה * צבע שיש לכם סלידה ממנו- אין *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)- עברית אנגלית רוסית ספרדית ועכשיו לומדת ערבית * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד- לא * פחדים(חושך, במה, וכ'ו...)- לא * מרגיש רע כשמרכל על אחרים- תלוי על מי ( אני חוזשת שלרכל זה צורך טבעי של בני האדם) * חוטיני זה סקסי- תלוי מי לובש אותו * מה סקסי בעיניך- משהו ממש דפוק- שרירים ברגלים חח.. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך- אין לי מושג * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני- שרירי גוף בעיקר רגליים * זכית בהגרלה כלשהי- לא * שומע עכשו מוסיקה? לא *אם כן מה * היום שצריך למחוק מהשבוע: להפף צריך להוסיף יום בשבוע שיהיה יותר זמן * אוכל ארוחת בוקר בקביעות לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך- תלוי מתי שואלים אותי את זה אמיר: *בכמה הופעות של אמיר היית 2 נראה לי *בכמה ואיזה הצגות של אמיר היית? בפסטיגל *יש לך את 2 הדיסקים שלו לא יש לי רק את דבש בכוורות *מנטרה או דבש בכוורות? דבש בכוורות *קליפים:מרגיש או יום אחרון או נוצה? מרגיש *סינגלים: יום אחרון *נוצה או מה שאין: נוצה *נס או יום אחרון: יום אחרון *האור שבקצה הבמה או אני רוצה עוד? אני רוצה עוד *ממתי התחלת להעריץ את אמיר? אממ.. לפני הפסטיגל שהוא השתתף *מתי נחשפתם לאמיר לראשונה? לא יודעת.. תמיד ידעתי מי הוא *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק מנטרה? נוצה *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק דבש בכוורות? מהם החיים *איזו תוכנית שהוא הנחה הכי אהבת? התוכנית בערוץ 24 *אוהבים את אמיר ברוקדים עם כוכבים? כן למרות שאני לא כל כך רואה *שיר נולד או פסטיגל על הזמן? פסטיגל *מרי לו או הלהקה? לא ראיתי אותם אבל אני נורא אוהבת את מרי לו *הברווזון או ספיד וגלגלי הקסם? *מטרה מ'ס 1 או ראש בראש? ראש בראש *מה אתם הכי אוהבים באמיר? טוב לב *הנחיה ב24-המצעד-באולפן השקוף או מלך העשור? האולפן השקוף *איזו הפקה שאמיר ביים הכי אהבת? *דואטים:סיכוי לאהבה(עם אילנה אביטל) או האור שבקצה הבמה(עם שחר סוויסה)? האור שבקצה הבמה *נאמבר באנגלית:Always או always- Once Again היי פייב *את מי מחברי הלהקה הכי אהבתם אחרי אמיר או לפני(בדירוג) מייקל הרפז *התחלתם להעריץ את הלהקה מתחילת דרכה או מאמצע דרכה האמת שאף פעם לא הערצתי אותה *מתי נחשפתם ללהקה לראשונה? *יש לכם את שלושת האלבומים ואלבום האוסף שלהם - לא *יש לכם את שני הE.P שלהם- לא *בכמה הופעות של היי פייב היית- לא הייתי אבל אם הם יואחדו אני אהיה :) קליפים: *אני או יום מעונן- יום מעונן *לחץ או מקדש האהבה- לחץ *עומד על צוק או ממשיך לצעוד- עומד על צוק סינגלים: אני או יום מעונן- *כולם רוקדים עכשיו או מקדש האהבה- כולם רוקדים עכשיו *עומד על צוק או ממשיך לצעוד- *מותק או מי אמר- *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק hfive- אין לי מושג איזה שירים היו בו *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק כולם רוקדים עכשיו- כולם רוקדים עכשיו *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 1 *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 2 קאברים: *חופשי ומאושר או חופשי זה לגמרי לבד *אחלום לנצח או ריקדי

OOOO0

New member
אה, אני שמחה לשמוע שאת נכנסת כל יום.../images/Emo13.gif

lady parket

New member
עונה נה נה

1. שם ושם משפחה(אם בא לכם): גלי פרידמן 2. איזור מגורים: חיפה 3. גיל:חודש הבא 23 בעזרת השם 4. צבע אהוב: ורוד ולבן 5. מאכל אהוב: עוגת תפוזים וקוקוס של "ארומה" 6. מאכל שנוא: פלפל 7. אתם מכורים ל...מוסיקה 8. אתם נגעלים מ...אנשים צבועים 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע: ירדן ואח שלי 10. חיה אהובה- כלב 11. תחביב- כדורסל 12. כמה זמן ביום על המחשב לפחות 3 שעות 13. אתם שונאים מקומות ש...אפשר להתקרר בהם גם אם מתלבשים הכי חם בעולם...... 14. אתם שונאים אנשים ש...ניגררים 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם פוזות 16. באיזה פורומים אתם? "זיהוי שירים", "לסביות" , "שאלה קטנה" , "כדורסל" , "תמיכה טכנית", "פייסבוק ורשתות חברתיות" 17. איך נראית הפיג'מה שלכם? שניה אני בודקת חח...אממ..בוקסר עם דמות דומה לבוב ספוג שמשחקת כדורסל 18. מה אתם לובשים עכשיו את הבוקסר הזה ואת המכנס כדורסל הארוך של הקבוצה שלי כי מקוררתתתתתתתתתתתת וזה המכנס הכי חם 19. איפה אתם רוצים להיות עכשיו? במקלחת..מישהי רוצה להצטרף? 20. את מי הייתם לוקחים לאי בודד? אז ככה: אמיר פיי גוטמן, שורטי הראפרית, נינט, יהודה לוי, נעה תישבי, נתי רביץ,רן דנקר, בר רפאלי, אסתי גינצבורג עודד קטש חובי סטאר ועופר שכטר 21. תכנית טלויזיה מועדפת- כל התכניות סאטירה למיניהן 22. ארץ שבה נולדתי- Israel is in the house 23. איך הייתי רוצה להקרא (במקום שמי) ירדן 24. כרית אחת או שתיים- אחת מתחת לראש ואחת בין הרגליים (חחח לא נשמע טוב) 25.חברים הכי טובים - תמר ואיציק 26.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? רק על אנשים שמגיע להם כן 27.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד- כפרה על הנשמה שלי 28.ארץ שהיית רוצה לחיות בה? ספרד 29.חום או קור? חום 30.ספר מועדף חוץ מהארי פוטר- "ללכת אחרי הלב"\יונית עובד 31.ספורט מועדף (לעשייה לא לצפיה) כדורסל 32.טיפים מהחיים? תנצלו את החיים במקום שהם ינצלו אתכם 33.סרט מצויר אהוב-דובוני אכפת לי 34.אני אוהב/ת...את החיים 35.מתי בכית פעם אחרונה אתמול כשחברה שלי סיפרה לי על התאונה שהיתה שלשום בצ'ק-פוסט, שחברה שלה נהרגה 36.מי הבנאדם הכי סקסי לדעתך? יהודה לוי 37.חטיף מועדף? Maltesers 38.הפאדיחה הכי גדולה שלך...הגעתי לעבודה עם מכנסיים לבנות והמחזור שלי הקדים ו......._______......<---השלימו את החסר 39.נעליים מועדפות? אולסטאר 40.מה היית אוכל בשביל מליון דולר? אם הייתי מקיאה הייתם מביאים לי מיליון דולר? 41.אתה שומר כשרות? בתכלס לא אבל כשאני בבית של אמא שלי אני מכבדת את הכשרות (לא גרה עם ההורים) מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? שחורה MTV ישראלי,היפ הופ * מי הזמר המועדף עליך? אין * מי הזמרת המועדפת עליך? שורטי נינט ואלישיה קיז * מי הלהקה המועדפת עליך? אין * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? שי גבסו-המילים האחרות * מה השיר המועדף עליך בכלל? וואי יש הרבה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון כרוני אני קוראת לזה (יוסי עדן וזה..) * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 1.קרייג דיויד 2.ארוס רמזוטי 3.דין דין אביב 4.נינט 5.smash hits MTV * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי כח ליספור זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני?ספגטי מה ההבדל? יש הרבה סוגים של ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? עוף זה בשר !!!!!!! * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? או אורז מחיטה מלאה או פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? שניהם * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? שניהם * משינה או כוורת? משינה * קולד פליי או דה קולינג? לא מכירה דה קולינג * בלינק 182 או סאם 41? לא מכירה סאם 41 * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? אף פעם לא ראיתי המומינים אז..דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? וואי מתה על שניהם.. * אמטיוי או וי אייג' ואן? שניהם חחח *או *או האם אי פעם...: * הקאת במקום ציבורי......לאאאאא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי....לאאאא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא...חח לאאא * עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר).....כן...חזרתי ללמוד בבי"ס אחרי חצי שעזבתי למקום אחר והתלמידים בכיתה זרקו עליי דברים (קלמר על הראש, פלאפון, קסדה של אופנוע"..וקמתי ואמרתי שאם זה יימשך אני אדאג שהשיעור ייפסק, ואז המורה העיפה אותי.. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)..מה עשיתם ממני פרייארית?? * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם...לאאא *אם כן,מהו המועדף עלייך *פגשת אי פעם סלב מחו"ל?...כן..זכיתי בגיל 16 במעריב לנוער לטוס להופעה של ביונסה אלישיה קיז ומיסי אליוט בלאס וגאס *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח)..כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך...לא *תיקנת מורה על שגיאה....כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו....כן *עישנתם....רק סיגריה אחת...ונרגילה *שתיתם אלכוהול..........לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ...1. מייק-אפ של Almay ו....חטיף Maltesers * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות- חנויות ספורט * צבע שיש לכם סלידה ממנו....ירוק *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) קצת ספרדית קצת ערבית קצת רוסית.. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד...הארנק שלי חחחחחחחחח * פחדים(חושך, במה, וכ'ו...)....נחשים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים.....לא מרכלת....לא מעניין אותי השטויות האלה * חוטיני זה סקסי..........כןןןן בטירוף * מה סקסי בעיניך......בגדים סקסיים....שיער ארוך...קעקועים וחישוק באף * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך...מוסיקה אירוטית כמו ששמים לחשפניות * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני....אני בצד שלי (בחורות) * זכית בהגרלה כלשהי..במפעל הפיס, טסתי לחופשה של שבוע באיטליה ברומא.....וגם זכיתי בהגרלה אקראית של מפעל הפיס ב5000 שקל.....וזכיתי בהגרלה ב"מעריב לנוער" טסתי ללאס וגאס לראות הופעה של ביונסה אלישיה קיז ומיסי אליוט * שומע עכשו מוסיקה...כן בMP3 *אם כן מה...לא זוכרת של מי...קוראים לשיר Just one last dance * היום שצריך למחוק מהשבוע: שונאת את ימי שני....איזה קטע זה יוצא היום * אוכל ארוחת בוקר בקביעות: קורנפלקס אבל כל פעם סוג אחר יש לי איזה 3 שונים... * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך.....לאאאא אמיר: *בכמה הופעות של אמיר היית....2: אחת בעצרת לזכר הנרצחים ב"בר נוער" של ההומואים ולסביות....ואחת מזמן מזמן של היי פייב *בכמה ואיזה הצגות של אמיר היית..לא אין לי זמן *יש לך את 2 הדיסקים שלו...לא...אין לי צורב..חחחחחחחחחח *מנטרה או דבש בכוורות.....לא יודעת אתם רוצים ממני *קליפים:מרגיש או יום אחרון או נוצה.....מרגיש מהגירסה של העצרת *סינגלים: *נוצה או מה שאין *נס או יום אחרון *האור שבקצה הבמה או אני רוצה עוד *ממתי התחלת להעריץ את אמיר *מתי נחשפתם לאמיר לראשונה *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק מנטרה *איזה שיר הכי אהוב עליך מהדיסק דבש בכוורות *איזו תוכנית שהוא הנחה הכי אהבת *אוהבים את אמיר ברוקדים עם כוכבים.....לא רואה את זה *שיר נולד או פסטיגל על הזמן...וואלה אני כבר לא בגיל הזה *מרי לו או הלהקה *הברווזון או ספיד וגלגלי הקסם *מטרה מ'ס 1 או ראש בראש *מה אתם הכי אוהבים באמיר...את הפנים שלו...כובש.. *הנחיה ב24-המצעד-באולפן השקוף או מלך העשור *איזו הפקה שאמיר ביים הכי אהבת *דואטים:סיכוי לאהבה(עם אילנה אביטל) או האור שבקצה הבמה(עם שחר סוויסה) *נאמבר באנגלית:Always או Once Again היי פייב *את מי מחברי הלהקה הכי אהבתם אחרי אמיר או לפני(בדירוג) *התחלתם להעריץ את הלהקה מתחילת דרכה או מאמצע דרכה..אמצע *מתי נחשפתם ללהקה לראשונה..אין לי מושג וואיייי קרציות *יש לכם את שלושת האלבומים ואלבום האוסף שלהם *יש לכם את שני הE.P שלהם *בכמה הופעות של היי פייב היית 1 קליפים: *אני או יום מעונן....יום מעונן *לחץ או מקדש האהבה...מקדש האהבה *עומד על צוק או ממשיך לצעוד עומד על צוק סינגלים: אני או יום מעונן מעונן!!! כבר שאלתם *כולם רוקדים עכשיו או מקדש האהבה..מקדש האהבה *עומד על צוק או ממשיך לצעוד..עומד על צוק *מותק או מי אמר *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק hfive *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק כולם רוקדים עכשיו *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 1 *איזה שיר הכי אהבת מהדיסק טייק 2 קאברים: *חופשי ומאושר או חופשי זה לגמרי לבד *אחלום לנצח או ריקדי עכשיו: * שומע מוזיקה.....כןןן *חושב על מטלות שאתה צריך לעשות..כןן וואי חייבת לשטוף ת'דירה שלי * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה...כן..ממש מעניין אותי..(לאאאא) * על

למעלה