שאלון מגניב-מוזמנים לענות

שלום לכולם מה ה\העיניינים?../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

2. איזור מגורים: רעננה 3. גיל: 26 4. צבע אהוב: ורוד 5. מאכל אהוב: פסטה פסטו 6. מאכל שנוא: סוכרוית גומי ארוכות שחורות 7. אתם מכורים ל... 8. אתם נגעלים מ... 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע: עדיף שלא יהיה כזה 10. חיה אהובה- טוס 11. תחביב- לקחת את הזמן ולהרגע, להתנתק מהעולם - לכבות את הפלאפון - חחח הלוואי וכל יום היה יום שבת 12. כמה זמן ביום על המחשב לא הרבה, למען האמת אין לי מחשב בבית, עכשיו אני אצל דודה שלי 13. אתם שונאים מקומות ש... הומים מאדם ולחוצים 14. אתם שונאים אנשים ש... מנצלים וצבועים ובעיקר,,, לא סובלנים כלפי הזולת וחסרי דרך ארץ, פזיזים וממהרים להסיק מסקנות 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם צביעות וניצול תמימי דעים 16. באיזה פורומים אתם? אה.. אני כמעט לא במחשב זה אמרתי כבר.. חח 17. איך נראית הפיג'מה שלכם - מה נסגר עם השאלה את,חחח טוף שיהיה בצחוק.. 18. מה אתם לובשים עכשיו סוודר כחול של לקוסט עם פסים בצבע תכלת (של בת דודתי, חצאית גינס מהממת,חחח שיש לי אותה 6 שנים מגיל 20 עוד מהימים שהייתי חילונית, גרביונים ונעלי בית של בת דודתי פד\רוותיות ונעימות. 19. איפה אתם רוצים להיות עכשיו - בבריכה לשחות!!! לא שחיתי באוגוסט, (זה היה במעורבת) אני כ"כ רוצה לשחות בברכית לב הפארק ובבית איזי שפירא בנפרדת, זה יכול להיות רק פעמיים בשבוע, בעז"ה שהקב"ה יזכה אותי לשחות עוד השבוע........... אני כ"כ רוצה..... טוב את ההמשך נראה מתי אמשיך, לילה טוב/ בוקר טוב צהריים טובים לכולם!

למעלה