שתיים ולא נראה לי שההשערה שלך נכונה
א איילת פרח New member 7/2/11 #16 ../images/Emo262.gif../images/Emo264.gifבת בבטן ../images/Emo99.gif
א אופירה10 New member 7/2/11 #19 בת ../images/Emo68.gif ואצלי יש הוכחה הפוכה - ההזרעות של שתי בנותיי בוצעו לאחר שכבר היה ביוץ (כלומר באולטראסאונד כבר לא היה זקיק). כנגד כל הסיכויים ממש...
בת ../images/Emo68.gif ואצלי יש הוכחה הפוכה - ההזרעות של שתי בנותיי בוצעו לאחר שכבר היה ביוץ (כלומר באולטראסאונד כבר לא היה זקיק). כנגד כל הסיכויים ממש...
ד ד1971 New member 7/2/11 #22 ../images/Emo262.gifועוד בת ומסטטיסטיקה אישית שלי, של לא מעט בנות שהכרתי/ מכירה במהלך שנתיים של טיפולי פוריות ואשפוז של שלושה וחצי חוד' במח' הריון בסיכון, נראה לי שההשערה שלך מוטעית.
../images/Emo262.gifועוד בת ומסטטיסטיקה אישית שלי, של לא מעט בנות שהכרתי/ מכירה במהלך שנתיים של טיפולי פוריות ואשפוז של שלושה וחצי חוד' במח' הריון בסיכון, נראה לי שההשערה שלך מוטעית.
R redness New member 7/2/11 #28 ../images/Emo25.gifבת ומסכימה שאולי צריך להפריד להזרעות/הפריות חוץ גופיות אצלנו בהפריה
B blueeyes27 New member 8/2/11 #51 ../images/Emo68.gif../images/Emo127.gif בת מדהימה../images/Emo9.gif