שאלון מוזיקה!

galush29

New member
גמאני:O

איך העולם רואה אותי?אוכלת מהצד-מוניקה סקס
היייי!זה לא נכוןXD האם יהיו לי חיים מאושרים?לאט לאט-שלום חנוך. מה אנשים באמת חושבים עלי?i'm not okay-MCR חחח רעים
האם אנשים חושקים בי בסתר?The All-Americans Rejects - Move Along איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Green day - American idiot מה אני צריך לעשות עם חיי?Billy Talent - Fallen Leaves
עצה טובה בשבילי:מרד הדמעות-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?משקאות חריפים-שייגעצ :-O מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?היהודים-עוד ארון אחד איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אביב גפן-בום בום
אוי ו..איזה חתונה תהיה לי. ובהלוויה שלי?אביב גפן-מסיבת מתגייסים
איזה סוג גבר אני אוהב?porcupine tree -Blackest Eyes איך יהיה לי מחר?dont cry-guns&roses למה אני כאן?Blackfeild - Blackfield מה אנשים יזכרו אותי?אביב גפן-אני שונא XDD תודה באמת. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?מוניקה סקס-מכה אפורה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אינפקציה-ככה מפנקים איך תהיה השנה הזו?אביב גפן-סופרסטאר=] יצא הזויS:

GrEeNgIrL3

New member
אנייי

איך העולם רואה אותי? angels- within temptation האם יהיו לי חיים מאושרים? original prankster- the offspring מה אנשים באמת חושבים עליי? boston- agustana האם אנשים חושקים בי בסתר? MCR- w.t.t.b.p איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? time is running out- muse מה אני צריך לעשות עם חיי? blink 182- i miss you עצה טובה בשבילי: linkin park- crawlin מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? don't stop me now- queen
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? all american rejects- dirtty little secret (מה זה אומר?? חח) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? story of a girl- nine days ובהלוויה שלי? incubus- love hurts איזה סוג גבר אני אוהב? green day- king for a day איך יהיה לי מחר? bon jovi- its my life למה אני כאן? red hor chili pepers- other side בתור מה אנשים יזכרו אותי? maroon 5- this love איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סינרגיה- אלפי זוגות עניים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? staind- so far away איך תהיה השנה הזו? u2- the sweetest thing (חחח)

skirt9

New member
עשיתי פעמ יותר מוארכ..גאוני..

איך העולם רואה אותי?in bloom - nirvana האם יהיו לי חיים מאושרים?מיתר קרוע - דניאל סולומון מה אנשים באמת חושבים עליי?מילים יפות מאלה - עידן רייכל האם אנשים חושקים בי בסתר?america - simon and garfunkel איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?שניים - שלמה ארצי :\ מה אני צריך לעשות עם חיי? poems, prayers and promises - john denver פאק.. עצה טובה בשבילי: stayin' alive - bee gees וואלה גאוני
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?you said no - busted מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?solitaire - suzzane vega איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?here i am - bryan adams ובהלוויה שלי?here i am (end title) - bryan adams חח יצא טוב.. איזה סוג גבר אני אוהב?tornado of souls - megadeth איך יהיה לי מחר?ואולי עכשיו - משינה למה אני כאן?fragments of fragments - the who בתור מה אנשים יזכרו אותי?around the world - RHCP איזה שיר יתקע לי בראש מחר?divorced - melvins האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?when the levee breaks - led zeppelin איך תהיה השנה הזו?the man's too strong - dire straits

l i o r a n g e

New member
אני זוכרת את זה מפורום גאנז..

איך העולם רואה אותי?What's my age again?-Blink 182 האם יהיו לי חיים מאושרים?Learn to fly-Foo fighters מה אנשים באמת חושבים עליי?Today-Smashing Pumpkins האם אנשים חושקים בי בסתר?I want you-Bob Dylan איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Don't know why-Norah Jones מה אני צריך לעשות עם חיי?This is Halloween-Panic! at the disco עצה טובה בשבילי:Under the bridge-R.H.C.P מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Iris-Goo Goo Dolls מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Liar-Taking Back Sunday איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?(חחח איזה רומנטי!)You know you're right-Nirvana ובהלוויה שלי?Once upon a December שזה מתוך אנסטסיה.. איזה סוג גבר אני אוהב?Surrender-Billy Talent איך יהיה לי מחר?Angie-Rolling Stones למה אני כאן?Naive-The Kooks בתור מה אנשים יזכרו אותי?האירוניה XDDD Alive-Pearl Jam איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Look what you've done-Jet האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?I don't wanna miss a thing-Aerosmith איך תהיה השנה הזו?I miss you-Blink 182

אהא

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

מחשב מפגר><

איך העולם רואה אותי?nirvana-son of a gun האם יהיו לי חיים מאושרים?the germs-my tunnel מה אנשים באמת חושבים עליי?JFA-great equalizer האם אנשים חושקים בי בסתר?the offspring-self esteem איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?טוב, יצא דיסטילרז, תאמת שאני לא יודע למה הם במחשב, שיהיה the distillers-drain the blood מה אני צריך לעשות עם חיי?good riddance-cheyenne עצה טובה בשבילי:circle jerks-group sex מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?government issue-i'm james dean- מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?uniform choice - screaming for change איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?necros-tarnished words הלוואי, אחד השירים האהובים עליי! ובהלוויה שלי?gorilla angreb-M\S tampa איזה סוג גבר אני אוהב?Vandals - Girls Turn 18 Every Day איך יהיה לי מחר?good riddance-yesterday's headlines למה אני כאן?meatmen-mr.tapeworm בתור מה אנשים יזכרו אותי?black flag-what i see איזה שיר יתקע לי בראש מחר?מפגרת-פסיכיאטרי חיות 12 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?reach the sky-maybe next year איך תהיה השנה הזו?anti nowhere league-streets of london

אני אני אני!../images/Emo163.gif

עם התיקייה של הקאזה כי אין לי תקיה אחרת שיש בה מלא שירים (שבחלקם מעפנים לצערי). P: איך העולם רואה אותי? Sir Mix Alot- I Like Big Butts האם יהיו לי חיים מאושרים? Anti-Flag- Wake up! מה אנשים באמת חושבים עליי? My Hupms- Black Eyed Peas האם אנשים חושקים בי בסתר? The all american rejects- Dirty Little Secret איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? בית הבובות- שמש מה אני צריך לעשות עם חיי? Descendents- Myage עצה טובה בשבילי: Screeching Weasel- I Was a High School Psychopath מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Pennywise- Homesick מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Who- Who you are איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Screeching Weasel- Falling apart ובהלוויה שלי? The distillers- Love is paranoid איזה סוג גבר אני אוהב? Nofx- Together on the sand איך יהיה לי מחר? The Damned- Vampire Lover למה אני כאן? Misfits- Astro-Zombies בתור מה אנשים יזכרו אותי? Damned- Anything איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Anti-Flag- Die for your government האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Black Flag- Slip It in איך תהיה השנה הזו? Sex pistols- Pretty Vacant

a fix for Nix

New member
../images/Emo116.gif טבעוני

איך העולם רואה אותי? Minor Threat- betray האם יהיו לי חיים מאושרים? Dream Theater- the answer lies within מה אנשים באמת חושבים עליי? Minor Threat- look back and laugh האם אנשים חושקים בי בסתר? נכי נאצה- להרחיק נוער מיהדות איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? T.S.O.L- sedatives מה אני צריך לעשות עם חיי? No Doubt- underneath it all עצה טובה בשבילי: Eminem - lose yourself מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bryan Adams- summer of 69 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Gwen Stefani – hollaback girl איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Play – us against the world (OMG, זה השיר מהסרט של מרי קייט ואשלי....אני כל כך אוהבת אותו) ובהלוויה שלי? Ramones- howling at the moon (sha-la-la) איזה סוג גבר אני אוהב? Snoop Dog- lay low(מה שנכון, נכון) איך יהיה לי מחר? Minor Threat- salad days למה אני כאן? Mesuggah – organic shadows בתור מה אנשים יזכרו אותי? Slayer- criminally insane איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Eric Clapton- lady in red האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Motorhead- (we are) the road crew איך תהיה השנה הזו? J-Kwon – tipsy *מסר לשוקי: Slayer- piece by piece

AriellA100

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

איך העולם רואה אותי? Green Day - I Fought the Law האם יהיו לי חיים מאושרים? Green Day - Suffocate מה אנשים באמת חושבים עליי? Sum 41 - Pieces האם אנשים חושקים בי בסתר? Aerosmith - Crazy איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Sixpence None the Richer - Kiss Me מה אני צריך לעשות עם חיי? Nirvana - All Apologies עצה טובה בשבילי: Ramones - outsider מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Moloko - The Time is Now מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Living End - Tainted Love איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Green Day - Welcome to Paradise ובהלוויה שלי? Green Day - She's a Rebel איזה סוג גבר אני אוהב? Maroon 5 - She will be loved איך יהיה לי מחר? The All-American Rejects - Dirty Little Secret למה אני כאן? Green Day - Knowledge בתור מה אנשים יזכרו אותי? Outkast - Hey Ya איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Green Day - Jackass האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Green Day - Coming Clean איך תהיה השנה הזו? New Found Glory - Understatement יצא הרבה גרין דיי

../images/Emo117.gif

איך העולם רואה אותי?britney spears - baby on more time האם יהיו לי חיים מאושרים?ashlee simpson - giving it all away מה אנשים באמת חושבים עליי?spice girls - mama האם אנשים חושקים בי בסתר?spice girls - why do you think you are איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?panic! at the disco - i write sins not tragedies מה אני צריך לעשות עם חיי?lindsay lohan - i cant wait עצה טובה בשבילי:pop - pop goes my heart מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?spice girls - wannabe מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אביב גפן- -מחר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?way back into love ובהלוויה שלי?nelly furtado - sai it right איזה סוג גבר אני אוהב?cold war kids - hang me up to dry איך יהיה לי מחר?סינרגיה - מרגיש אחר למה אני כאן?גיימבויז-כמה אהבה בתור מה אנשים יזכרו אותי?avril lavigne - sk8ter boy איזה שיר יתקע לי בראש מחר?aerosmith - i dont wanna miss a thing האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?britney spears - oops i did it agin איך תהיה השנה הזו?daniel powter - bad day

למעלה