שאלון מוזיקה :)

•GotHika•

New member
שאלון מוזיקה :)

מי הלהקה האהובה עליך? מי הזמר האהוב עליך? מי הזמרת האהובה עליך? מה סוג המוזיקה האהוב עליך? מה השיר האהוב עליך [רק אחד
]? מה הדיסק האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? איזה שיר גורם לך לצחוק
? איזה שיר גורם לך לבכות
? איזה שיר גורם לך להתגעגע? איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך
? מי הנגן האהוב עליך? על מה הוא מנגן? מנגן/ת על כלי כלשהו
? רוצה לנגן על כלי כלשהו? אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? איזה קליפ אסור לשדר? כמה ים יש בשאלון הזה? איזה שיר אתם שומעים כרגע? מה השיר שתשמעו אחר כך? נכון שהשאלות שלי דפוקות?

אני../images/Emo66.gif

מי הלהקה האהובה עליך?יש הרבה...
כרגע אינפקציה. מי הזמר האהוב עליך?אביב גפן
מי הזמרת האהובה עליך?אין מה סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק ישראלי,וקצת מטאל לועזי. מה השיר האהוב עליך [רק אחד]?נו..אין רק אחד
אמ...i dont wanna miss a thing של אירוסמית' מה הדיסק האהוב עליך?יש המון!!! מה הקליפ האהוב עליך?אמ...לא עולה לי משו לראש איזה שיר גורם לך לצחוק?משו של אינפקציה,זה בטוח איזה שיר גורם לך לבכות?שיר עצוב של אביב גפן.. איזה שיר גורם לך להתגעגע?לאדעת איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך?מאיה בוסקילה|פשיט|אבל היא נחשבת לאומן?
מי הנגן האהוב עליך?שיקו!
על מה הוא מנגן?גיטרה
מנגן/ת על כלי כלשהו?לא.. רוצה לנגן על כלי כלשהו?גיטרה
אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו?אינלי סבלנות. איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?אינלי מושג... איזה קליפ אסור לשדר?מסעדות דגים של אינפקציה
מזעזע כמה ים יש בשאלון הזה?מה? איזה שיר אתם שומעים כרגע?אינפקציה-שתיל מה השיר שתשמעו אחר כך?אינלי מושג נכון שהשאלות שלי דפוקות? מאוד צ'או:)

dsol

New member
תשובות

מי הלהקה האהובה עליך? שייגעצ מי הזמר האהוב עליך? עברי לידר מי הזמרת האהובה עליך? אפרת גוש מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי מה השיר האהוב עליך [רק אחד]? לא יודע קשה לבחור אחד מה הדיסק האהוב עליך? כרגע של אינפקציה "בכיף" מה הקליפ האהוב עליך? CREAZY FROG חעחח קליפ ענק ! איזה שיר גורם לך לצחוק? אמממ -- איזה שיר גורם לך לבכות? -- איזה שיר גורם לך להתגעגע? "התגעגעתי" של אינפקציה איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? כל המזרחית למיניהם מי הנגן האהוב עליך? שיקו על מה הוא מנגן? גיטרה מנגן/ת על כלי כלשהו? לא רוצה לנגן על כלי כלשהו? כן אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? תופים/גיטרה איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? רוני - אדוני...מבייש את השיר המדהים של עברי לידר איזה קליפ אסור לשדר? רוני - אדוני ....אותה סיבה כמה ים יש בשאלון הזה? מה ?! איזה שיר אתם שומעים כרגע? לא שומע כרגע נהרס לי המחשב ובמחשב ששכן שלי הביא לי אין כרטיס קול אבל שמעתי אתמול בער במערכבת את הדיסק של אינפקציה מה השיר שתשמעו אחר כך? שוב את הדיסק של אינפקציה נכון שהשאלות שלי דפוקות? לא דוקא בסדר

•GotHika•

New member
התשובות שלי :]

מי הלהקה האהובה עליך? שייגעצ (אהובה), ביטלס (סגידה:) מי הזמר האהוב עליך? נימרוד שיקלר מי הזמרת האהובה עליך? אפרת גוש מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי ופאנק :] מה השיר האהוב עליך [רק אחד]? ואאי זנות. בורח - נמרוד והבודדים מה הדיסק האהוב עליך? ניו יורק רפיח - שייגעצ מה הקליפ האהוב עליך? אממ. נעים בחוץ של יוני :] איזה שיר גורם לך לצחוק? כוס קפה - שך אינפקציה איזה שיר גורם לך לבכות? יש כמה אבל במיוחד רוצה ללכת - שייגעצ איזה שיר גורם לך להתגעגע? כבר לא יודע/פריז - נמרוד שיקלר איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? שירי מיימון למה לשלוח אותה להארווזיון? למה? מי הנגן האהוב עליך? אבי מרקוביץ על מה הוא מנגן? בס ובבלוסריז תופים :) מנגן/ת על כלי כלשהו? גיטרה רוצה לנגן על כלי כלשהו? קלידים מאדמאד. אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי אני עדיין עם הגיטרה :] איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? כל השירים של "הישראלים" איזה קליפ אסור לשדר? כנ"ל כמה ים יש בשאלון הזה? חחחחחחח. לאמשנה. איזה שיר אתם שומעים כרגע? "הורים" - נמרוד שיקלר מה השיר שתשמעו אחר כך? "נציל את היום" של נימרוד שיקלר נכון שהשאלות שלי דפוקות? לא זאת אני. מה שכן הוא מתיש.

גוטשה

New member
אניאניאני

מי הלהקה האהובה עליך? נירוונה. יהי.מי הזמר האהוב עליך? חח אממ. ברי!מי הזמרת האהובה עליך? שילה.מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק, פאנק וג'אזמה השיר האהוב עליך [רק אחד]? Pollyמה הדיסק האהוב עליך? In Uteruמה הקליפ האהוב עליך? יום הולדתאיזה שיר גורם לך לצחוק? שירים של בוב דילן. אבל אני גם בוכה בהם!איזה שיר גורם לך לבכות? גם בובאיזה שיר גורם לך להתגעגע? המוןאיזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? למה שאני חושבת שהוא נזק אני לא אקרא אומן.מי הנגן האהוב עליך? ממ אין.על מה הוא מנגן? ממ.מנגן/ת על כלי כלשהו? יא, גיטרהרוצה לנגן על כלי כלשהו? כן.אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי ככה.איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? יותר מדי 0_oאיזה קליפ אסור לשדר? לא יודעת, לא יפה לצנזר.כמה ים יש בשאלון הזה? המון.איזה שיר אתם שומעים כרגע? רדיו זה שיר?מה השיר שתשמעו אחר כך? חח אממ מה שהרדיו ישים.נכון שהשאלות שלי דפוקות? חח שקט את.

פרקשון

New member
שלי

מי הלהקה האהובה עליך? שייגעצ מי הזמר האהוב עליך? יובל כמובן מי הזמרת האהובה עליך? אני לא יודע אם יש מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי פשוט מה השיר האהוב עליך [רק אחד]? עושה ביד מה הדיסק האהוב עליך? ניו יורק רפיח מה הקליפ האהוב עליך? מבחינה ויזואלית...אין לי מושג איזה שיר גורם לך לצחוק? ככה מפנקים איזה שיר גורם לך לבכות? אין אחד כזה איזה שיר גורם לך להתגעגע? סוף העולם של אביב גפן וברי איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? שלוש לראש:) מי הנגן האהוב עליך? שיקו פלדמן! על מה הוא מנגן? חשמלית מנגן/ת על כלי כלשהו? לא רוצה לנגן על כלי כלשהו? כן אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? אין לי זמן איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? ירושליים של זהב איזה קליפ אסור לשדר? לא יודע כמה ים יש בשאלון הזה? כמה מה?? איזה שיר אתם שומעים כרגע? פני ליין מה השיר שתשמעו אחר כך? מה שיבוא נכון שהשאלות שלי דפוקות? דווקא לא

Hezi The One

New member
המ

מי הלהקה האהובה עליך?-היהודים מי הזמר האהוב עליך?-תום פטרובר מי הזמרת האהובה עליך?-איימי לי מה סוג המוזיקה האהוב עליך?-רוק מה השיר האהוב עליך [רק אחד]?אם כבר-היהודים
מה הדיסק האהוב עליך?-היהודים-Unplugged מה הקליפ האהוב עליך?-Bring me to life-Evanescence איזה שיר גורם לך לצחוק?-פרח נתתי לנורית-שייגעצ איזה שיר גורם לך לבכות?-אין כזה ממש... איזה שיר גורם לך להתגעגע?-ליפול-היהודים (עזבו...) איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך?-מאיה בוסקילה מי הנגן האהוב עליך?-יהב ליפינסקי על מה הוא מנגן?-תופים:O מנגן/ת על כלי כלשהו?-לא:( רוצה לנגן על כלי כלשהו?-כן אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו?-כי הייתי צריך להתחיל ולא התחלתי:\ איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?-הלב-מאיה בוסקילה,וכל השאר שלה איזה קליפ אסור לשדר?-כנ"ל כמה ים יש בשאלון הזה?-o_O איזה שיר אתם שומעים כרגע?-Avril Lavigne-Nobodys Home מה השיר שתשמעו אחר כך?-שייגעצ-אברום בורג (הוא כ"כ משעשע) נכון שהשאלות שלי דפוקות?-לא ממש

sapirpir

New member
אניאניאניאני!

מי הלהקה האהובה עליך?שייגעצ .. אולי.. מי הזמר האהוב עליך?אביב גפן! מי הזמרת האהובה עליך?אין.. מה סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק מה השיר האהוב עליך [רק אחד]?אממ.. story of a girl מה הדיסק האהוב עליך?אביב גפן-אור הירח מה הקליפ האהוב עליך?שייגעצ-מרלין מונרו איזה שיר גורם לך לצחוק?שזיף איזה שיר גורם לך לבכות?לעוף (היהודים) איזה שיר גורם לך להתגעגע?מלאך (אביב גפן) איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך?סאבלימינל והצל מי הנגן האהוב עליך?יפתח שחף!(מהיהודים לשעבר..) על מה הוא מנגן?גיטרה מנגן/ת על כלי כלשהו?גיטרה רוצה לנגן על כלי כלשהו?תופים אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו?אמא ואבא לא מרשים-עושה רעש איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?הלב-מאיה בוסקילה איזה קליפ אסור לשדר?כל קליפ מזרחית כמה ים יש בשאלון הזה?(?!?!?!!?) איזה שיר אתם שומעים כרגע?-שקט- מה השיר שתשמעו אחר כך?-לא יודעת- בטח משו של לימפ ביזקיט נכון שהשאלות שלי דפוקות? כן :)

•No¥a•

New member
גמפה? ../images/Emo122.gif

מי הלהקה האהובה עליך? כרגע.. דרים ת'יאטר מי הזמר האהוב עליך? אביב גפן מי הזמרת האהובה עליך? דנה ברגר מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]? כרגע.. green day - when i come around מה הדיסק האהוב עליך? אביב גפן ||| מה הקליפ האהוב עליך? ממ.. לא'דעת :X איזה שיר גורם לך לצחוק? פתח תקווה איזה שיר גורם לך לבכות? לפעמים פרפר
איזה שיר גורם לך להתגעגע? הדפוק הזה.. כשאני שומעת אותו אני חושבת על חברה שלי שלא ראיתי כבר המוןן זמן איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? יהודונים מי הנגן האהוב עליך? המ. על מה הוא מנגן? המ. שוב מנגן/ת על כלי כלשהו? לא :X רוצה לנגן על כלי כלשהו? אולי גיטרה.. אבל לא נראלי.. אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי אין חשק איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? הו.. הרשימה לא תיגמר, חבל בכלל להתחיל..
איזה קליפ אסור לשדר? הנני כאן!!! דיי כבר נמאס ממנו
כמה
ים יש בשאלון הזה? 15449932870323206 איזה שיר אתם שומעים כרגע? green day - when i come around מה השיר שתשמעו אחר כך? dream theater - overture 1928 נכון שהשאלות שלי דפוקות? נכון.

../images/Emo121.gifעונה..

מי הלהקה האהובה עליך?
כרגע-היהודים מי הזמר האהוב עליך?
אביב גפן מי הזמרת האהובה עליך?
אוריתTTשחף מה סוג המוזיקה האהוב עליך?
רוק מה השיר האהוב עליך [רק אחד]?
אממ זה קשה! טוב נו-זכוכיות על הלשון/אינפקציה.. רק כי הוא נתקע לי בראש. מה הדיסק האהוב עליך?
וואו זה קשה.. אבל או לילות לבנים/אביב גפן או Sleeping With Ghosts/Placebo מה הקליפ האהוב עליך?
אנ'לא מכיר קליפים.. איזה שיר גורם לך לצחוק?
פתח תקוה/אינפקציה איזה שיר גורם לך לבכות?
לילה/אביב גפן איזה שיר גורם לך להתגעגע?
כוכבי בלילה/אביב גפן איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך?
כל הרוני סופרסטאר למיניהן שחושבות שבגלל שהן יפות אז הן יכולות לשיר מי הנגן האהוב עליך?
אין לי כח לחשוב אז נגיד שמיטלמן כי הוא חמוד
על מה הוא מנגן?
קלידים מנגן/ת על כלי כלשהו?
כן, גיטרה רוצה לנגן על כלי כלשהו?
כן, תופים אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו?
כי אמאבא לא מרשים לי להכניס מערכת תופים הביתה איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?
אסור להשמיע איפה? זה תלוי איזה קליפ אסור לשדר?
כנ"ל כמה ים יש בשאלון הזה?
מה? איזה שיר אתם שומעים כרגע?
I'll Be Yours\Placebo מה השיר שתשמעו אחר כך?
לא יודע, זה מעביר לי שירים באופן רנדומלי-הכי כיף נכון שהשאלות שלי דפוקות?
דווקא לא ממש

Michali17

New member
אני אני אני אני *אהמ* אני

מי הלהקה האהובה עליך? שיגעצ מי הזמר האהוב עליך? אביב גפן מי הזמרת האהובה עליך? אממ יש המון לא פייר מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי מה השיר האהוב עליך [רק אחד]? אוונסנס אימורטל מה הדיסק האהוב עליך? יש המון אבל לאחרונה אני שומעת היהודים אנפלג המון מה הקליפ האהוב עליך? לא פייר איזה שיר גורם לך לצחוק? חחח יש המון איזה שיר גורם לך לבכות? לא יודעת תלו במצב רוח איזה שיר גורם לך להתגעגע? אממ אהבה של דניאל סלומון איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? רוני מי הנגן האהוב עליך? יובל כפרע שלי! על מה הוא מנגן? גיטרה חשמלית סקסית ביותר מנגן/ת על כלי כלשהו? אורגן רוצה לנגן על כלי כלשהו? גיטרה אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? אינזמן בלאט איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? אדוני של רוני איזה קליפ אסור לשדר? וואו יש הרבה כמה ים יש בשאלון הזה? אה? איזה שיר אתם שומעים כרגע? אביה גפן מלאך שלי מה השיר שתשמעו אחר כך? איזהו שיר גם שלו נכון שהשאלות שלי דפוקות? לא בכלל לא :p

סקוויד

New member
נושא להודעה

מי הלהקה האהובה עליך? נירוונה מי הזמר האהוב עליך? קורט קוביין
מי הזמרת האהובה עליך? כריסטינה אגילרה ומדונה מה סוג המוזיקה האהוב עליך? גראנג', רוק וואט אבר מה השיר האהוב עליך [רק אחד]? פולי- של נירוונה מה הדיסק האהוב עליך? משינה ההופעת פרידה ב95'..דיסק מדהים!! מה הקליפ האהוב עליך? לאדעת איזה שיר גורם לך לצחוק? סמי חופשי איזה שיר גורם לך לבכות? שומדבר איזה שיר גורם לך להתגעגע? כולם
כמעט.. איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? אני!! אה וג'ניפר לופז.. וואו.. היא אסון!!!! מי הנגן האהוב עליך? קורט/אבי מרקו/דייב גרוהל/אהוד בנאי[?] על מה הוא מנגן? גיטרה/תופים מנגן/ת על כלי כלשהו? גיטרה רוצה לנגן על כלי כלשהו? פסנתר אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי אני טיפשה!! איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? ג'ניפר.. איזה קליפ אסור לשדר? לא ממש אכפת לי.. כמה
ים יש בשאלון הזה? כנ"ל בתשובה הקודמת איזה שיר אתם שומעים כרגע? כלום מה השיר שתשמעו אחר כך? צליל של הודעה [?] נכון שהשאלות שלי דפוקות? אמ.. לא, לא ממש..

כי ממש משעמם לי

מי הלהקה האהובה עליך? שייגעצ. מי הזמר האהוב עליך? מאור כהן
. מי הזמרת האהובה עליך? אין אחת כזאת. מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי ורוק לועזי [לא ניו מטאל וכל השיט הזה]. מה השיר האהוב עליך [רק אחד
]?
"הכי יפה בעולם"-מאור כהן. מה הדיסק האהוב עליך? אממ כרגע ניו יורק רפיח, *חייבת לקנות דיסק*. מה הקליפ האהוב עליך? וואי לאדעת. איזה שיר גורם לך לצחוק
?
"עושה ביד", "חייל של 100 שערים". איזה שיר גורם לך לבכות
?
כל מיני שירים של אביב איזה שיר גורם לך להתגעגע? לאדעת. איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך
?
ממ כל המזרחית והדכאון, רוני "סופרסטאר", אבריל לבין. מי הנגן האהוב עליך? אספיס. על מה הוא מנגן?תופים. מנגן/ת על כלי כלשהו
?
לא
. רוצה לנגן על כלי כלשהו? כן
. אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי אין לי זמן, ועוד לא מצאתי מורה... =\. איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? 2 השירים שאבריל חידשה, של גאנס ושל הביטלס, והשירים של רוני "סופרסטאר" המפגרת הזאת [אנשים היא עכשיו מדגמנת לאולסטאר
]. איזה קליפ אסור לשדר? שירים של אבריל, רוני. כמה ים יש בשאלון הזה? אע?!. איזה שיר אתם שומעים כרגע? לא שומעת מוסיקה עכשיו. מה השיר שתשמעו אחר כך? לא אשמע מוסיקה אח"כ. נכון שהשאלות שלי דפוקות? דווקא לא.

שטיצה

New member
..

מי הלהקה האהובה עליך? המון]; מי הזמר האהוב עליך? תום פטרובר. מי הזמרת האהובה עליך? שילה פרבר, ענבל פרלמוטר ז"ל. מה סוג המוזיקה האהוב עליך? לא משהו מוגדר. מה השיר האהוב עליך? אני מניחה שג'קי. מה הדיסק האהוב עליך? המון. מה הקליפ האהוב עליך? מחפש תשובה. איזה שיר גורם לך לצחוק? מושית DD: איזה שיר גורם לך לבכות? רבים. איזה שיר גורם לך להתגעגע? מה תרצי (אני לא סגורה על השם). איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? מאיה בוסקילה? מי הנגן האהוב עליך? מה
על מה הוא מנגן? מה~!@ מנגן/ת על כלי כלשהו? לא. רוצה לנגן על כלי כלשהו? כן. אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? איןליכוח. איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? כל דבר שיוצא מגרונה של מאיה בוסיקה? S: איזה קליפ אסור לשדר? מה כמה ים יש בשאלון הזה? מה איזה שיר אתם שומעים כרגע? אני לא. מה השיר שתשמעו אחר כך? משהו של מוניקהסקס. נכון שהשאלות שלי דפוקות? לאO:

למעלה