שאלון מוזיקה :)

העתקתי מפורום יוני בלוך

מי הלהקה האהובה עליך? היהודים, בוטן, שייגעצ, אינפקציה סינרגיה מוניקה ועוד כמה. מי הזמר האהוב עליך? אביב גפן, יוני בלוך ועיברי לידר. מי הזמרת האהובה עליך?דנה ברגר, אפרת גוש, בתי. מה סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק ישראלי. מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]?לא יכולה לבחור אחד. מה הדיסק האהוב עליך? כרגע יוני בלוך. מה הקליפ האהוב עליך? מחפש תשובה- היהודים. איזה שיר גורם לך לצחוק?עושה ביד-שייגעצ. איזה שיר גורם לך לבכות?מלחמה שקטה-היהודים. איזה שיר גורם לך להתגעגע?מקדם אהבה-היי פייב (בלי לצחוק) איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? מושיק כפיה (ככה כותבים?) מי הנגן האהוב עליך?מיטלמן :) על מה הוא מנגן? קלידים. מנגן/ת על כלי כלשהו?ניגנתי גיטרה אורגן חליל וכו. רוצה לנגן על כלי כלשהו?תופים! אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי אני עדינה (לדברי המורה שהיה אמור ללמד אותי) איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? כל מה שהוא מזרחי. איזה קליפ אסור לשדר? זה של רגב הוד עם הטבעת. כמה ים יש בשאלון הזה? ים? איזה שיר אתם שומעים כרגע?אם יש לך זמן-שייגעצ. מה השיר שתשמעו אחר כך?השיר שאחריו בדיסק ;) נכון שהשאלות שלי דפוקות? לא...דווקא נחמד.

lil baker

New member
ממ... אני לא מפה אבל בא לי לענות.

להקה: רדיוהד זמר: אביב גפן זמרת: --- סוג מוזיקה: רוק אלטרנטיבי- פאנק, בריטפופ... שיר אהוב: bones של רדיוהד... נדבקתי אליו לאחרונה
דיסק אהוב: לרגע זה אני מאוד אוהבת את "the bends" של רדיוהד. יצא לי לשמוע אותו מלא לאחרונה. ואיך אי אפשר לאהוב את "משקאות חריפים" של שייגעצ...?
קליפ: מרילין מונרו של "שייגעצ".... קליפ מושקע ויפה. שיר שגורם לי לצחוק: שיר של הדג נחש.... נראה לי שזה המכונה של הגרוב. לר ברור. שיר שגורם לי לבכות: "אמש" ו"קרן אור" של אביב גפן. שיר שגורם לי להתגעגע: ממ... לא יודעת. אומן שהוא נזק מוזיקלי: האחיות פיק
נגן אהוב: אבי מרקוביץ'... הוא גם בן אדם מקסים. על איזה כלי הוא מנגן: גיטרה בס אני מנגנת: על גיטרה ופסנתר רוצה לנגן על: תופים. למה לא מנגנת: לא יצא עדיין
שיר שאסור להשמיע: "אני שומעת"- האחיות פיק. קליפ שאסור לשדר: לא יודעת... כמה ים יש בשאלון: הא?? איזה שיר אתם שומעים כרגע: שום שיר. מה השיר שתשמעו אח"כ: וואלה, לא יודעת. נכון שהשאלות דפוקות: חס וחלילה

JALULA2

New member
תשובות:) שלי!

מי הלהקה האהובה עליך? שייגעצ (לא ברור?!) וגרין די המעולים מי הזמר האהוב עליך?אביב גפן מי הזמרת האהובה עליך?אורית שחף, אפרת גוש אבל יש עוד... מה סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק ישראלי וגם לא.. מה השיר האהוב עליך [רק אחד]?פקיד אפרורי חזק! אבל גם אמריקן אידיוט (סליחה שכתבתי את זה בעברית) של גרין די -שיר מעולה של להקה מעולה מה הדיסק האהוב עליך?משקאות חריפים ולטס גו של אבריל לאבין מה הקליפ האהוב עליך?אמריקן אידיוט ומרלין מונרו איזה שיר גורם לך לצחוק?מרילין מונרו ועוד פעם אמריקן אידיוט איזה שיר גורם לך לבכות?אילנה של אביב גפן-שיר מדהייים איזה שיר גורם לך להתגעגע?ארים ראשי (שי גבסו) למשפחה שלי :( איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? סבלימינל והצל ושרית חדד איכססס מי הנגן האהוב עליך?דודי לוי ושחר אבן צור על מה הוא מנגן?(דודי) גיטרה (שחר) תופים מנגן/ת על כלי כלשהו?גיטרה, פסנתר וכינור (לצערי) רוצה לנגן על כלי כלשהו?אממ.. חליל?! אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו?כי יש לי עומס איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?כל השירים של סבלימינל והל ומזרחית איזה קליפ אסור לשדר?לא עולה לי משו כרגע איזה שיר אתם שומעים כרגע?אהבנו של אביב גפן מה השיר שתשמעו אחר כך?אילנה של אביב נכון שהשאלות שלי דפוקות? נסבלות

noyaרצח

New member
הרבה זמן לא הייתי פה \=

מי הלהקה האהובה עליך?היהודים מי הזמר האהוב עליך?תום פטרובר מי הזמרת האהובה עליך?אורית שחף :) מה סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק מה השיר האהוב עליך [רק אחד]?גניבה מה הדיסק האהוב עליך?פחד מוות מה הקליפ האהוב עליך?aeriels לא סגורה שככה כותבים \= איזה שיר גורם לך לצחוק?אציטון איזה שיר גורם לך לבכות?לעוף איזה שיר גורם לך להתגעגע?סוף העולם איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? רוני סופרסטאר \מאיה בוסקילה מי הנגן האהוב עליך?אבי סטרול על מה הוא מנגן?בס מנגן/ת על כלי כלשהו?בקטנה.. גיטרה רוצה לנגן על כלי כלשהו?תופים אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו?סרטים.. קודם נסיים ללמוד גיטרה איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?ממ לא יודעת איזה קליפ אסור לשדר?ממ גם לא כמה ים יש בשאלון הזה?הא?!!? איזה שיר אתם שומעים כרגע?zombie מה השיר שתשמעו אחר כך?hey you נכון שהשאלות שלי דפוקות?קצת..

אניאניאניאני

מי הלהקה האהובה עליך? שייגעצ
מי הזמר האהוב עליך? עברי לידר
מי הזמרת האהובה עליך? אין מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק, פאנק רוק, רוק-פופ מה השיר האהוב עליך [רק אחד]? ניו יורק רפיח מה הדיסק האהוב עליך? ניו יורק רפיח ויותר טוב כלום מכמעט של עברי מה הקליפ האהוב עליך? ני"ר איזה שיר גורם לך לצחוק? pogo של סיסטם איזה שיר גורם לך לבכות? מלאך-אביב גפן, משהו אמיתי- עברי לידר איזה שיר גורם לך להתגעגע? משהו אמיתי-עברי לידר, כמה שאני אוהב-עברי לידר איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך?יוצאי כוכב נולד, שרית חדד מי הנגן האהוב עליך? טראביס מבלינק(דוגמא לכל המתופפים) על מה הוא מנגן? תופים מנגן/ת על כלי כלשהו? תופים רוצה לנגן על כלי כלשהו? גיטרה אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי אין לי כוח להתחיל איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? כל מיני איזה קליפ אסור לשדר? מרגלית צענני נו החדש עם הילדה הקטנה כמה ים יש בשאלון הזה? :p איזה שיר אתם שומעים כרגע? כלום מה השיר שתשמעו אחר כך? לויודע נכון שהשאלות שלי דפוקות? מוי

GalushGalush

New member
קדימה|../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"So what, if you gave me?.." [חברות שלי תירגמו ת'שיר של מרגלית לאינגליש.. חחחחחחח
]

h e n y

New member
תשובות...

מי הלהקה האהובה עליך?: שייגעצ...
מי הזמר האהוב עליך?: נמרוד שיקלר מי הזמרת האהובה עליך?: מיקה קרני מה סוג המוזיקה האהוב עליך?: רוק{ישראלי בעיקר} מה השיר האהוב עליך [רק אחד]?: "לב מפלסטיק"- שייגעצ מה הדיסק האהוב עליך?: חחח הצרוב שלי?
מה הקליפ האהוב עליך?: "רבות הדרכים"- דניאל סלומון+דנה עדיני איזה שיר גורם לך לצחוק?: "אוי ואבוי"- זה שיר מצחיק!
איזה שיר גורם לך לבכות?: "מי תרצי"
איזה שיר גורם לך להתגעגע?: "רבות הדרכים"
איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך?: מאיה בוסקילה
מי הנגן האהוב עליך?: אין לי מושג על מה הוא מנגן?: ראה למעלה.. מנגן/ת על כלי כלשהו?: על חללית נחשב?
רוצה לנגן על כלי כלשהו?: תופים!!
אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו?: כי אין כסף ואין מורה...
איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?: "בוא וננסה שוב" של רוני
איזה קליפ אסור לשדר?: לא יודעת.. כמה ים יש בשאלון הזה?: ים?
איזה שיר אתם שומעים כרגע?: "אהבה שקטה"- תמוז מה השיר שתשמעו אחר כך?: אין לי מושג תלוי מה יהיה המצב רוח שלי.. נכון שהשאלות שלי דפוקות?: חח למה

למעלה