שאלון מוזיקה.

הקימזי! חחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר?ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?סגנון מוזיקה,וחלק גדול מהחיים שלי... גיטרה אקוסטית או חשמלית?חשמלית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?פרועה בעמידה! חח:]] שלום חנוך או שלמה ארצי?שלמה! בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה! שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?הוא חמוד מה הרגתם אותו?! חחחח פיטר רוט או יהלי סובול?הלו הלו! בלי קללות! כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?לא,אבל בהחלט אחד הטובים. אלג'יר - טובים או סתם פארשים?מה עשיתי רע בחיים שאתם באים לי עם שאלות כאלה?! אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה של מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב?לא יודעת. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?לא יודעת. ערן צור או שחר אבן צור?די! רמי פורטיס או ברי סחרוף?גם וגם יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר קורין אלאל או דנה ברגר?קורין! המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?לא נוגעות בי,אני שומרת את עצמי.. דודו טסה או אריק ברמן?מוגילדהךןוד החלונות הגבוהים או תמוז?המהץגדינאעוןך משינה או היהודים?משינה והיהודים אבטיפוס - מדברים אליכם?לא. הג'ירפות או ד"ר קספר?הג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע?נייט נורית גלרון או יהודית רביץ?יהודית מאור כהן או דן תורן?יגדןה הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?זקני צפת סתם מצחיקים אותי...חח אבל נראה בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא?חןדקך עמיר לב או שלומי שבן?רכגארכניגכאכענג סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?הם סבבה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שיכינו לי עוגיות מזתאומרת!? וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?הביטלס!! אואזיס או מטאליקה?מטאליקה! הקיור או בלר? לא יודעת. גאנס אנ רוזס או קווין?קווין וגאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ים מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט :] דפש מוד או הסקורפיונז?סקורפיונס פרינס או ג'נסיס?מחליון דה דורס או לד זפלין?אמא,זה קשה :[ ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 1 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 2 "ולא לוותר על החלומות..." - 4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות..3 שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. 2 ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 2 "אנחנו דור מזויין" - 3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 1 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" -4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -2

Dug E

New member
יעכעכמתחיעמ

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון בלבד גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? לא מייסד רוק אבל בהחלט מגיע לו כבוד פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי כנסיית השכל או שייגעצ? כ"כ לא אף אחד מהם. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? חחח ממש
אלג'יר - טובים או סתם פארשים? בסדר אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? היום שמעתי לראשונה את אהבה אפורה באריאל..דווקא ממש אהבתי. אבל אף פעם אין על המקור. אריק אינשטיין או גידי גוב? קשה..נראה לי אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? פוליקר ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אביתר בנאי או מאיר בנאי? מאיר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא מדברות אבל אחלה שירים דודו טסה או אריק ברמן? דודו הוכיח את עצמו מוסיקלית יותר מאשר אריק מן הסתם..אני ממש מעריך את דודו טסה
החלונות הגבוהים או תמוז? ת-מ-ו-ז משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? בקטנה הג'ירפות או ד"ר קספר? הקספרים
הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית מאור כהן או דן תורן? דן תורן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? שלושת הלהקות הכי מעצבנות שקיימות ביקום. יציאת חירום - טובים או לא? לא יצא לשמוע עמיר לב או שלומי שבן? עמיר לב סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? בסדר דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שמעתי רק שיר אחד והוא נחמד+ וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? אף אחת גאנס אנ רוזס או קווין? גאנז ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי
רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? אף אחד דפש מוד או הסקורפיונז? סקרופיונס (רוסי בנשמה
) פרינס או ג'נסיס? פרינס דה דורס או לד זפלין? קשה
...לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - גם פה יש כאלה? לא מספיק בעבודה?
"אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 0 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 4.5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 80! "אנחנו דור מזויין" - 3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 1 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -3

ב י ז י

New member
עונה..

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? תלוי בסיטואציה ומצב רוח הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? כנ"ל שלום חנוך או שלמה ארצי? שלמה ארצי בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ? שניהם טובים אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? בין הראשונים אלג'יר - טובים או סתם פארשים? הם סבבה אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן החלונות הגבוהים או תמוז? חלונות גבוהים משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? ככה.. הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? ואללה לא נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? יציאת חירום - טובים או לא? הם אחלה עמיר לב או שלומי שבן? עמיר לב סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס אנד רוזס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונס פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? דה דורס ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 1 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 3 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 1 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 3 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 2 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 1 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -1

תקראי לי שוביניסט, תקראי לי בן זונה

לא מקפיץ אותך הביתה, כאן למטה בפינה יש תחנה ירמי קפלן או חמי רודנר? נוטה יותר לחמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוסיקה אבל מוסיקה זה המון גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? בעמידה אבל לא פרועה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלמה, יש משהו במרץ שלו חוץ מזה הם אחלה שילוב בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? אופציה א' פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי כנסיית השכל או שייגעצ? אם חייבים לבחור אז כנסיית השכל, אני ממש לא אוהבת את שייגעצ :| אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? היו יציאות טובות אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? וואי בדרך כלל המקור הוא הכי הכי [חוץ מכמה יוצאי דופן], שניהם טובים אבל מוניקה נראה לי יותר אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק אינשטיין [נו אחרי הכל הוא אדון שוקו] יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? בפוליקר יש משהו נורא מיוחד ופגיע אז אני מהמרת עליו ערן צור או שחר אבן צור? לערן יש טקסטים טובים אבל הוא מפחיד אותי, נו הקול שלו והוא גם לא בדיוק שר ושחר אבן צור הוא שחר אבן צור, אני נמנעת רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי, פורטיס מפחיד אותי כל פעם מחדש יוני בלוך או אסף אמדורסקי? נמנעת אביתר בנאי או מאיר בנאי? מאיר קורין אלאל או דנה ברגר? קורין המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? אף פעם לא יצא לי להתעמק יותר מדי דודו טסה או אריק ברמן? הו בדיוק שומעת את אריק, אני חושבת שדודו החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? יהרגו אותי אם אני אכתוב פה משינה ולא היהודים חח, אני לא יותר מדי עם זה ולא יותר מדי עם זה, תודה :] אבטיפוס - מדברים אליכם? "אמרת לי אתמול שחלמת עליי בלילה.." יאמ! הג'ירפות או ד"ר קספר? קספרים! הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? אני לא מתה עליהם הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? הבילויים זה רע [גולה גולה גולה גולה או או או], זקני צפת כבר יותר הגיוני,אבל בית הבובות זה טוב גם אם לא הכי מכירים אותם, הם ניטרליים ומתאימים לשכבות רבות ושונת באוכלוסייה כמו הפרוייקט של עידן רייכל יציאת חירום - טובים או לא? לא התלהבתי יותר מדי עמיר לב או שלומי שבן? עמיר בניון!!! סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? למה הביתה? שישארו ויעשו מה שעושה להם טוב, לסולן יש אחלה קול דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לאכול עוגיות ומהר וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? ביטלס אואזיס או מטאליקה? אואזיס, כי מטאליקה לפעמים יותר מדי רועשים בשבילי הקיור או בלר? תיקו גאנס אנ רוזס או קווין? קווין
ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס הוא סוגשל מלך בלתי מעורער שכזה ומולו מר מוריסון היפה, הבחירה קשה רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? פלפלים דפש מוד או הסקורפיונז? שקט :| פרינס או ג'נסיס? לשניהם יש איכויות וקטעים טובים נו לא עושים תחרות שם ]: דה דורס או לד זפלין? דלתות ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - ^ אין לי כח לזה ליל"ט חתיכים

לפני הבגרות...

נגנב מפורום אביב גפן. תהנו.. ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רודנר|סדגש רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית?חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?תלוי שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי?בן ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?המלך של הרוק הישראלי, היה וישאר פיטר רוט או יהלי סובול?יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?
בין הטובים אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק אינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק אנשטיין ברורררר ערן צור או שחר אבן צור?שחר אבן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? המכשפות-אחת הלהקות הכי טובות שהארץ הזאת ראתה אי פעם דודו טסה או אריק ברמן?אריק ברמן החלונות הגבוהים או תמוז?תמוז משינה או היהודים?פעם זה היה משינה,אבל היום ברור שיהודים אבטיפוס - מדברים אליכם?
הג'ירפות או ד"ר קספר?ואוו קשה,אבל ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?
נורית גלרון או יהודית רביץ? נורית גלרון מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?כולם לא משהו,אם כבר לבחור אז בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא? בסדר עמיר לב או שלומי שבן?שלומי שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?אחלה להקה וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלוייד אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר?בלר גאנס אנ רוזס או קווין?גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ימי הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?קשהההשניהם טובים דפש מוד או הסקורפיונז?דפש מוד פרינס או ג'נסיס?פרינס| דה דורס או לד זפלין?לד זפלין
ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" -5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" -1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" -1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -2 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -2 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 4 "אנחנו דור מזויין" -5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 4 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -2 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" -5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -3

אוי זה טוב...

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה שיש כאלה שהפכו את זה לדרך חיים. גיטרה אקוסטית או חשמלית? תלוי למה. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? פרועה שלום חנוך או שלמה ארצי? ברור ששלום... בן ארצי או שלמה ארצי? :/ שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדי הרוק בארץ, בהחלט. פיטר רוט או יהלי סובול? לא יכולה להחליט... כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם? כן אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה סקס אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? :/ אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? די בסדר דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? לא הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? ממש קצת, לא משו... נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? דן תורן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? אף אחד יציאת חירום - טובים או לא? לא מכירה עמיר לב או שלומי שבן? קשה להחליט... סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה פיפי ולישון. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא שמעתי אותם... וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? לא מכירה גאנס אנ רוזס או קווין? לא מכירה את קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונז פרינס או ג'נסיס? לא מכירה דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 3 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 4 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -1

מישהו שר את זה קודם.

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? תלוי כמה קיצוני לוקחים את זה. גיטרה אקוסטית או חשמלית? שוב, תלוי. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? פרועה בעמידה
שלום חנוך או שלמה ארצי? שלמה ארצי בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? לא יודעת אם ממייסדי הרוק בארץ, אבל לגמרי מוכשר. פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל! אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? ממש לא. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה, של מוניקה. אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? פוליקר ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור:) רמי פורטיס או ברי סחרוף? סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך. (את כולםםםם את כולם אני מכיר) אביתר בנאי או מאיר בנאי? מאיר קורין אלאל או דנה ברגר? ה כ ל עדיף על קורין אלאל
המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? בטח מדברות:) דודו טסה או אריק ברמן? ברמן!!! החלונות הגבוהים או תמוז? לא מכירה יותר מדי שירים של תמוז
משינה או היהודים? היהודים:) אבטיפוס - מדברים אליכם? כן הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר! הקליק - יצא לכם לשמוע? לא|: נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ
מאור כהן או דן תורן?
הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? הבילויים יציאת חירום - טובים או לא? בסדר. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? מוזיקה סבירה. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו:) וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד. אואזיס או מטאליקה? וואי, לאדעת, קשה מידי. שניהם! הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין? גאנז
ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונז, יש מה להשוות בכלל? פרינס או ג'נסיס? פרינס דה דורס או לד זפלין? זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2, אבל זה תלוי מתי תשאלו אותי. "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 2 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -3 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -5 אחלה שאלון:)

Niran2

New member
חפירה בע"מ ../images/Emo13.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי. איפה הילד שולטיםםםם רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ כמובן אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא, אני מחשיב את תום כהכי טוב. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? לא שמעתי, צריך לנסות אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה ערן צור או שחר אבן צור? שח"צ רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן משינה או היהודים? היהודים הג'ירפות או ד"ר קספר? הקספרים אחד הלהקות הטובות שצמחו פה הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? להקה ענקית וקצת מחו"ל: אואזיס או מטאליקה? מטאליקה רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 2 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 1 "אנחנו דור מזויין" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 3 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 מחקתי את כל הזמרים/להקות שאני לא שומע ואת המשפטים שאני לא מכיר

חלקי..

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית, אקוסטית זה כואב הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר ומדור המייסדים פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? באזור אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? לא מכירה את אהבה אפורה, אז מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק אינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אע
יהודה פוליקר ערן צור או שחר אבן צור? המ רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? קורין, למרות הכל המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? בטח מדברות דודו טסה או אריק ברמן? נה החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? מדי פעם הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? איכ נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? דן תורן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? לא אוהבת את שלושתם במיוחד.. זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? חביבים עמיר לב או שלומי שבן? לא מכירה את שיהם יותר מדי.. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? בסדר דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו, למה לא וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?
פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? לא מכירה מספיק גאנס אנ רוזס או קווין? עא
ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונז פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? דה דורס

little WhiSper

New member
.....

ירמי קפלן או חמי רודנר? רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? שילוב גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית
הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? בן ארצי או שלמה ארצי? האבא! שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר ממייסדי פיטר רוט או יהלי סובול? שניהם!
כנסיית השכל או שייגעצ?שניהם!
אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא מס' אחד, אבל בין הראשונים אלג'יר - טובים או סתם פארשים? לא אוהבת אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה? (לאהבנתית'שאלה) אריק אינשטיין או גידי גוב? יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? ערן צור או שחר אבן צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף! יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר? המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? אמצע? דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז? משינה או היהודים? היהודים
אבטיפוס - מדברים אליכם? לא? הג'ירפות או ד"ר קספר? דר' קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? לא.. נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? חחחח בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא? לאדעת עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה ויותר!
דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיעשו דיאטה וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? שניהם? אואזיס או מטאליקה? מטאליקה? הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? גאנז!
ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? שניהם! דפש מוד או הסקורפיונז? פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? לד זפלין נראה לי ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3.5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3.5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4 "ולא לוותר על החלומות..." - 4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 3 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 10 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 4 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3.5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 3

עונה חצי

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר רוט כנסיית השכל או שייגעצ? שניהם אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? אממ דוגרי כה אלג'יר - טובים או סתם פארשים? אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אביתר בנאי או מאיר בנאי? קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? יש להם כמה שירים טובים דודו טסה או אריק ברמן? החלונות הגבוהים או תמוז? משינה או היהודים?היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? יאפ הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר! הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? יציאת חירום - טובים או לא? לא שמעתי עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? אואזיס או מטאליקה? מטאליקה הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? אממ רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונס פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? דה יוסד.... ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -4 "ולא לוותר על החלומות..." - 2 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -

תמיד, כשאני צולל אל תוך עינייך ../images/Emo79.gif

קדימה... ירמי קפלן או חמי רודנר?
ירמי. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?
משתלב. גיטרה אקוסטית או חשמלית?
אקוסטית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?
פרועה בעמידה. שלום חנוך או שלמה ארצי?
שלום בן ארצי או שלמה ארצי?
בן ארצי. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?
ללא ספק, מוכשר וחלוץ. פיטר רוט או יהלי סובול?
פיטר רוט כנסיית השכל או שייגעצ?
כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?
יוצר מוכשר וזהו. אלג'יר - טובים או סתם פארשים?
מעולים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?
הגרסה הרגילה! אריק אינשטיין או גידי גוב?
אריק אינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?
יהודה פוליקר ערן צור או שחר אבן צור?
שחר אבן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף?
ברי סחרוף ללא ספק. יוני בלוך או אסף אמדורסקי?
יוני. אביתר בנאי או מאיר בנאי?
אביתר
קורין אלאל או דנה ברגר?
דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?
נוגעות, וגם יותר מזה. דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן. החלונות הגבוהים או תמוז?
תמוז. אבל בחירה קשה. משינה או היהודים?
היהודים. אבטיפוס - מדברים אליכם?
יש כמה שירים. הג'ירפות או ד"ר קספר?
הג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע?
נורית גלרון או יהודית רביץ?
יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן?
מאור כהן. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?
ב"ה יציאת חירום - טובים או לא?
מעולים. עמיר לב או שלומי שבן?
קשה... ממש קשה. עמיר לב. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?
מוזיקה סבבה. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?
חביבים. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?
אמא או אבא? סתם. זה ממש קשה. הביטלס. כי זה יותר נוסטלגיה. אבל אין על פינק פלויד. אואזיס או מטאליקה?
, מטאליקה. הקיור או בלר?
דה קיור. גאנס אנ רוזס או קווין?
גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?
דייי. קשה. ג'ים מוריסון. רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?
רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?
סקורפיונס פרינס או ג'נסיס?
ג'נסיס. דה דורס או לד זפלין?
לא עושים כאלה דברים! שווה בשווה. [הדורס קצת יותר...] ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" -2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" -5! "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - חח 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 4.5 "אנחנו דור מזויין" -3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -4 "איש זקן בגוף של ילד" -4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -2 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" -4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -2

sivi88

New member
ארוךךך

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית?אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? בעמידה לאא ספק שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר רוט! כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא, תום אלג'יר - טובים או סתם פארשים? סתם פארשים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מונ יקה סקס אריק אינשטיין או גידי גוב?גידי גוב יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? יהודה פוליקר ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסק'י אביתר בנאי או מאיר בנאי? קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?לא מדבר דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז? משינה או היהודים?היהודים!!!!!!! אבטיפוס - מדברים אליכם? אממ .. קצת הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא? לא מכירה עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיחזירו תעוגיות..חח וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?מטאליקה הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין? ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט צ'ילי פפרס דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" -4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 1 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 2 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - "איש זקן בגוף של ילד" - "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -

אני חושב על זה ולא נושם....

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? יותר ממוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? בעמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? זמר פיטר רוט או יהלי סובול? כנסיית השכל או שייגעצ? כנסית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? מס' 2 אחרי תום אלג'יר - טובים או סתם פארשים? פארשים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי גוב יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות דודו טסה או אריק ברמן? החלונות הגבוהים או תמוז? משינה או היהודים? היהודים כמובן אבטיפוס - מדברים אליכם?
הג'ירפות או ד"ר קספר? ג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע?
נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? מאור הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? הבילויים יציאת חירום - טובים או לא? עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה!!! דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו לעשות בהחלט וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? אואזיס או מטאליקה? הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? גריין דיי דפש מוד או הסקורפיונז? פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 2 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 4 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 4 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

אממ..

ירמי קפלן או חמי רודנר?
ירמי קפלן רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?
סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית?
שתיהן אבל חשמלית יותר הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?
בעמידה שלום חנוך או שלמה ארצי?
אממ.. בן ארצי או שלמה ארצי?
אממ.. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? אין תגובה פיטר רוט או יהלי סובול?
יהלי כנסיית השכל או שייגעצ?
כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?
אחרי היהודים כמובן אלג'יר - טובים או סתם פארשים?
פעם אהבתי אותם אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?
לא יודעת אריק אינשטיין או גידי גוב?
לא מתה עלהם יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?
לא מתה עלהם ערן צור או שחר אבן צור?
רמי פורטיס או ברי סחרוף?
ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי?
אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי?
בוב הבנאי... סתם לא יודעת קורין אלאל או דנה ברגר?
קורין המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?
מדברות דודו טסה או אריק ברמן?
דודו החלונות הגבוהים או תמוז?
משינה או היהודים?
חח בואו נחשוב.. אממ.. היהודים?! ברור היהודים! אבטיפוס - מדברים אליכם?
ככה ככה הג'ירפות או ד"ר קספר?
ג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע?
לא נורית גלרון או יהודית רביץ?
רביץ נראה לי מאור כהן או דן תורן?
הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?
בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא?
לא זוכרת מי זה עמיר לב או שלומי שבן?
סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?
הם סבבה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?
וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?
פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?
מטאליקה! הקיור או בלר?
קיור גאנס אנ רוזס או קווין?
גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?
מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?
אממ.. גם וגם דפש מוד או הסקורפיונז?
גם וגם פרינס או ג'נסיס?
פרינס דה דורס או לד זפלין?
שניהם טובים ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -
5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" -
5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -
4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -
3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" -
2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" -
4 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -
4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -
4 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" -
5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -
5 "ולא לוותר על החלומות..." -
4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -
3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." -
4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" -
5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -
4 "אנחנו דור מזויין" -
5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -
3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -
3 "איש זקן בגוף של ילד" -
4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -
5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" -
5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -
4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -
4

danieli rose

New member
היי.. חדשה :)

ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?דרך חיים. גיטרה אקוסטית או חשמלית?חשמלית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?בעמידה.:) שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום חנוך. בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה ארצי. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר בטירוף... פיטר רוט או יהלי סובול?הממ..שיהיה יהלי.. כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?לא. אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים טובים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?הממ לא מכירה את אהבה אפורה.. אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק איינשטיין. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?יהודה פוליקר. ערן צור או שחר אבן צור?שחר אבן צור. רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף. יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני בלוך. אביתר בנאי או מאיר בנאי?מאיר. קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?לא נוגעות בי.. דודו טסה או אריק ברמן?אפחד? החלונות הגבוהים או תמוז?תמוז. משינה או היהודים?היהודים. אבטיפוס - מדברים אליכם?המממ אנערף..מכירה רק שיר אחד. הג'ירפות או ד"ר קספר?קספר. הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?יהודית רביץ. מאור כהן או דן תורן?אף אחד... הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?לא מכירה את הראשונים:/ יציאת חירום - טובים או לא?טובים:) עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?אחלה אבל קצת ממחזרים. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שימשיכו.. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?המ...מטאליקה הקיור או בלר? אפחד גאנס אנ רוזס או קווין?קשה לאללה... אוהבת מאוד את שניהם. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ימי אני חושבת.. רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?פפרס. דפש מוד או הסקורפיונז?סקורפיונז. פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין?לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 2 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 2 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -3

bazmaster

New member
העתק-הדבק מפורום אביב גפן

ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית?אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?פרועה שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר וגאון הרוקרים פיטר רוט או יהלי סובול?הא.... כנסיית השכל או שייגעצ?הכנסייה אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?לא..אבל בין הטובים אלג'יר - טובים או סתם פארשים?מעולים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?האמ...אני אוהב מאוד את love song של the cure שעליו מבוסס אהבה אופרה...אבל המקור שולט אריק אינשטיין או גידי גוב?הא...אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק ערן צור או שחר אבן צור?שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני אביתר בנאי או מאיר בנאי?מאיר קורין אלאל או דנה ברגר?דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?לא יותר מידי דודו טסה או אריק ברמן?דודו החלונות הגבוהים או תמוז?תמוז משינה או היהודים?לא מסכים לענות על זה! אבטיפוס - מדברים אליכם?כן הג'ירפות או ד"ר קספר?קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?יהודית מאור כהן או דן תורן?מאור הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?האמ...הבילויים וזקני צפר יציאת חירום - טובים או לא?טובים עמיר לב או שלומי שבן?הא? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?אהבתי יותר את הראשון דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?לא מכיר וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?הוורודים אואזיס או מטאליקה?מטאליקה הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין?קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?הגרמנים פרינס או ג'נסיס?ג'נסיס דה דורס או לד זפלין?הוו!!!! מה אתם דפוקים????לא עונה על זה!! ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -2 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 2 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 4 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 3 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

yuvizz

New member
ועכשיו שאין שמיים

ירמי קפלן או חמי רודנר?לא יודעת. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?.. גיטרה אקוסטית או חשמלית?אקוסטית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?תלוי.. שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום חמוך. בן ארצי או שלמה ארצי?לא זה ולא זה, תודה. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר וממייסדיי... פיטר רוט או יהלי סובול?ממ.. כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל, ברור. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?לא. אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים!. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מוניקה.. אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק אנשטיין. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק אנשטיין. ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף
. יוני בלוך או אסף אמדורסקי?אסף אמדורסקי. אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר בנאי. קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?מדברות, נוגעות.. דודו טסה או אריק ברמן? החלונות הגבוהים או תמוז?החלונות הגבוהים. משינה או היהודים?היהודים. אבטיפוס - מדברים אליכם?לא ממש.. יש שירים שכן ויש שממש לא.. הג'ירפות או ד"ר קספר?ממ.. הקליק - יצא לכם לשמוע?לא. נורית גלרון או יהודית רביץ?קשה להחליט. מאור כהן או דן תורן?כנ"ל. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? יציאת חירום - טובים או לא?בסדר.. עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?הביתה ומהר. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שיחזרו לאכול. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?קשה ממש.. אבל בכל זאת פינק פלויד. אואזיס או מטאליקה?אואזיס. הקיור או בלר?מממ.. גאנס אנ רוזס או קווין?גאנס.. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?קשה ממש.. רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?לא ולא. דפש מוד או הסקורפיונז?דפש מוד. פרינס או ג'נסיס?פרינס. דה דורס או לד זפלין?קשה.. ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -4וחצי.. "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - כל-כך מתאים עכשיו.. 4 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 4 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 4 "אנחנו דור מזויין" - 3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -3

למעלה