שאלון מושקע אם משעמם לכם

aviGODFATHER

New member
שאלון מושקע אם משעמם לכם

השקעתי עם הרבה אייקונים
איך קוראים לך ? מין הילוד:
\
שנים מאז היוולדך:
מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה)
===== מוזיקה
===== שירים אהובים של קולדפליי: שירים אהובים לא של קולדפליי: אלבום אהוב של קולדפליי: אלבומים אהובים לא של קולדפליי: להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני"
): כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד
===== טלוויזיה וקולנוע
===== תוכניות טלוויזיה אהובות:
דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: סרטים אהובים: שחקנים אהובים: ===== אינטרנט ומחשבים
===== אתרי אינטרנט אהובים: פורומים אהובים בתפוז:
סמיילי אהוב: משחקי מחשב אהובים:
יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס')
===== כללי
===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט):
יש לך פלאפון
אם כן, של איזה חברה
את\ה נוהג\ת
אם כן, במה
מעשנ\ת
ארץ אהובה: עיר אהובה בחו"ל: נהנית מהשאלון
אם כן, למה
אם לא, למה
אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך
אם כן, למה
אם לא, למה
לשורה זו לא חייבים להתייחס ברצינות.
תודו שהעברתי לכם איזה 5 דקות בכיף

MarishA M

New member
יאיי אבי..שאלון../images/Emo99.gif

איך קוראים לך ?מירי..מרישה. מין הילוד:
שנים מאז היוולדך: 15 ו-8 חודשים חח מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה) --חחח אממ מת"א. ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי:אני באמת לא יכולה לענות על זה. שירים אהובים לא של קולדפליי:טוב פה אני אבחר כמה סימליים.. Andy Williams - Cant Take My Eyes Off of You Foo Fighters - Walking after you Lifehouse - You And Me Maroon 5 - Woman עברי לידר - לאונרדו שייגעצ - אין לי אויר אלבום אהוב של קולדפליי:X&Y אלבומים אהובים לא של קולדפליי:דניאל סלומון-אהבה,שייגעצ-משקאות חריפים,The Killers-HOT FUSS,גלעד שגב-עכשיו טוב. להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך):חח קולדפליי ואממ עברית..שייגעצ,מוניקה סקס. אנגלית, FOO FIGHTERS. זה מתחלף.. זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין):טוב טוב..עברי לידר,אדם לווין,יובל מנדלסון,יהלי סובול,ממ בילי ג'ו.. זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ):פחח רוני..נוור. אממ סלין דיון.דנה ברגר.. כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד--אעע ביחד?! 1000 אם לא יותר ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: סמולוויל,מגרש ביתי,O.C,חברים,עקרות בית נואשות,ספיידרמן
. דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט:אכילס-טרויה,נייתן-מגרש ביתי,קלארק-סמולוויל,ספיידרמן!!!!! סרטים אהובים:טרויה,אפקט הפרפר,לפגוש את ג'ו בלאק. שחקנים אהובים:בראד פיט,מאט דיימון,מל גיבסון,גוינית פלאטרו(אני שונאת אותה אבל היא שחקנית מעולה),ריצ'ארד גיר. ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים:שירונט,האתר של עירוני א'..פחח סתם סךם. פורומים אהובים בתפוז: קולדפליי,מארון 5,דניאל סלומון. סמיילי אהוב:
,
משחקי מחשב אהובים: חח סוליטר,סוליטר עכביש...שונאת משחקי מחשב. יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') קלטתי ת'ראש שלך
169124315 ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט):אממ שחיה. יש לך פלאפון --כן. אם כן, של איזה חברה--אורנג'. את\ה נוהג\ת --לא אין לי רשיון
.אבל יהיה לי חח. אם כן, במה --אמ אפשר לפנטז??..אאודי TT או חיפושית חדשה..או וולוו ישנה! מעשנ\ת--חס ושלום! חח חשבתי שתשאל אם כן מה.. ארץ אהובה:אנגליה. עיר אהובה בחו"ל:לונדון. פריז.. נהנית מהשאלון --מאוווווווווד! אם כן, למה --אני חולת שאלונים..כזה כל יום!! אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך--חח לא אני אוהבת שחורים אותי חח אם לא, למה--כי אני אוהבת שאלונים!! לשורה זו לא חייבים להתייחס ברצינות. תודו שהעברתי לכם איזה 5 דקות בכיף ---זה לא היה מובן כבר ממקודם?!

שלי

איך קוראים לך ?גלי מין הילוד: נקבה. שנים מאז היוולדך: 14 וחצי מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה) קיבוץ אחד..עזבי ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפלייthe scintist'yellow'shiver'warning sign sqwer 1 ' what if' white shadows''dont panic שירים אהובים לא של קולדפליי:Oasis - Stand By Me'REM - Losing My Religion'nirvana-the man who soll the world'Oasis - Don't Look Back in Anger (1)'Muse- TIME IS RUNNING OUT'Three Doors Down - Here Without You אלבום אהוב של קולדפליי:הראשון אלבומים אהובים לא של קולדפליי:של הביטלס להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך):קולדפללי גרין דיי פינק פלויד ביטלס ונירבנה זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין):אבל אני הכי אוהבת את כריס מרטין!! זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ):אין כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד 1000+ ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: טרי היל, חברים דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט:אין סרטים אהובים:גבעת חלפון? שחקנים אהובים:אין ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים:אין פורומים אהובים בתפוז: קולדפללייי סמיילי אהוב:
משחקי מחשב אהובים: אין יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') 234141310 ושיוסיפו אותי רק מי שבאמת אוהב את קולדפלי -יהיה לנו על מה לדבר.. ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): כדור יד יש לך פלאפון לא אם כן, של איזה חברה את\ה נוהג\ת לא אם כן, במה מעשנ\ת לא ארץ אהובה:הוואי עיר אהובה בחו"ל:אממממ.....אין נהנית מהשאלון אם כן, למה אני באמצע........ אם לא, למה אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך אם כן, למה מצידי תמשיך.. אם לא, למה לשורה זו לא חייבים להתייחס ברצינות. תודו שהעברתי לכם איזה 5 דקות בכיף

Broken Wings1

New member
שלומות ../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? סלעית. נמנמ. מין הילוד: נקבה :) שנים מאז היוולדך: 15. מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה)? באר שבע. דרום זה יאק. ===== מוזיקה ===== - נמנעת מלענות, קשה מידי
- שירים אהובים של קולדפליי: שירים אהובים לא של קולדפליי: אלבום אהוב של קולדפליי: אלבומים אהובים לא של קולדפליי: להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד: הרבה. ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: אפקט הפחד, המירוץ לאתמול, חברים וכל מיני :) דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: פולי, אבודות והוזות
סרטים אהובים: אבודות והוזות. שחקנים אהובים: נמנמ. ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים: deviantART פורומים אהובים בתפוז: קולדפליי. סמיילי אהוב:
משחקי מחשב אהובים: Volfied יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס')? כה, 306176747 ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): אה. יש לך פלאפון? כה. אם כן, של איזה חברה? פלאפון. את\ה נוהג\ת? נופ. אם כן, במה? מעשנ\ת? לא. ארץ אהובה: אה. לא יודעת. עיר אהובה בחו"ל: נמנמ. נהנית מהשאלון? לא כלכך. אם כן, למה? אם לא, למה? כי אהמ. לא יודעת. שאלות קשות. אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך? לא ;[ אם כן, למה? אם לא, למה? יהיה לי משעממ ;[ לשורה זו לא חייבים להתייחס ברצינות. תודו שהעברתי לכם איזה 5 דקות בכיף. מודה
אהמ תודה על השאלון

Hard To Beat

New member
522462

איך קוראים לך ?הגר מין הילוד:נקבה שנים מאז היוולדך:14 מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה)?ירושלים ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי:לא יכולה שירים אהובים לא של קולדפליי: Slipknot-Before I Forfet Hard Fi-Hard To Beat Anastasia Feat.Ben Mody-Everything Burns James Blunt-You're Beautiful The Rasmus-No Fear Gorillaz-Dare Whitin Temtation-Stand My Ground אלבום אהוב של קולדפליי:parachutes אלבומים אהובים לא של קולדפליי: Green Day-American Idiot James Blunt-Back To bedlam Gorillaz-Demon Days להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך):גרין דיי זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד?יותר מ-1,000 ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות:האו.סי,מגרש ביתי,אבודים,אפקט הפחד,מה בנים רוצים,פארסקייפ,מתחלפים,צוות לעניין,הרקולס,תיקים באפלה,CSI מיאמי... דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: סרטים אהובים:שודדי הקאריביים,צ'ארלי בממלכת השוקולד
,המתופפים,אפקט הפרפר... שחקנים אהובים:ג'וני דפ ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים:VampireFreaks
פורומים אהובים בתפוז:MTV סמיילי אהוב:
משחקי מחשב אהובים:Codition Zero יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס')277196165 ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט):כדורגל יש לך פלאפון?כן אם כן, של איזה חברה?אורנג' את\ה נוהג\ת ?לא אם כן, במה מעשנ\ת?לא ארץ אהובה:בריטניה עיר אהובה בחו"ל:לונדון נהנית מהשאלון?כן

../images/Emo9.gif../images/Emo125.gif

איך קוראים לך ? שי מין הילוד:
שנים מאז היוולדך: שי מאיפה את\ה בארץ? צפון ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי: Warning Sign, Green Eyes, In My Place, Trouble, Yellow, Beautiful World ויש עוד מלא שירים אהובים לא של קולדפליי: Lifehouse - Everything REM - Everybody Hurts John Lennon - Woman The Verve - Bitter Sweet Symphony Travis - Why Does It Always Rain On Me mark wills - Good Morning Beautiful Queen - The Show Must Go On ועוד מלא... כמובן אלבום אהוב של קולדפליי: השני אלבומים אהובים לא של קולדפליי: The best of John Lennon Green day - Nimrod האוסף של הביטלס ו-REM להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): קולדפליי, לייפהאוס, הביטלס, קווין, REM, אה-הא, בון ג'ובי, אוונסנס, קין, טראוויס.... זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): ג'ון לנון, רובי וויליאמס זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): אין כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד מליון ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: אלי מקביל, בנות גילמור, בנות מקלאוד, מגרש ביתי, האו סי... ועוד כלמיני... דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: לא יודעת, יש הרבה סרטים אהובים: שר הטבעות
שחקנים אהובים: אלייז'ה ווד, ג'וני דפ, ויגו מורטנסן ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים: תפוז פורומים אהובים בתפוז: קולדפליי
, רוכבים צעירים, שמיניסטים, גרין דיי, צילום... יש הרבה
סמיילי אהוב:
משחקי מחשב אהובים: סימס יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') 280011550 ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): רכיבה על סוסים יש לך פלאפון? כן אם כן, של איזה חברה? סלקום? את\ה נוהג\ת? עדיין לא אם כן, במה -- מעשנ\ת
ארץ אהובה: אנגליהההה
עיר אהובה בחו"ל: לונדווווון
נהנית מהשאלון
אם כן, למה לא יודעת

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gifאיך קוראים לך ? סופר דפי חפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה|אישלג| מקבימבו../images/Emo68.gif וויקס האנה-דה לאטור-בוניאן-וארטן-דורמן-ג'ונסון. או בקיצור דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif. ../images/Emo9.gif ../images/Emo94.gifמין הילוד: ../images/Emo90.gif ../images/Emo39.gifשנים מאז היוולדך: 17 ../images/Emo68.gifמאיפה את\ה בארץ (או בקנדה): חיחיח אהבתי את התוספת המתחשבת../images/Emo9.gif. נסציונה../images/Emo82.gif ===== מוזיקה ===== ../images/Emo185.gifשירים אהובים של קולדפליי: יותר מדי... warning sign, amsterdam, trouble, fix you, והרשימה עוד ארוכה.... ../images/Emo94.gifשירים אהובים לא של קולדפליי: שוב הרשימה ארוכה מדי../images/Emo122.gif. אני לא יודעת אפילו איפה להתחיל../images/Emo122.gif ../images/Emo39.gifאלבום אהוב של קולדפליי: AROBTTH ../images/Emo68.gifאלבומים אהובים לא של קולדפליי: כל הדיסקים שלי../images/Emo9.gif. יוני בלוך, אריק איינשטיין - שתי גיטרות בס תופים, פיטרוט, אפרת גוש, REM, אואזיס... ../images/Emo185.gifלהקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): קולדפליי, מקפליי, באסטד, קין, קרנבריס, אואזיס, מוניקה סקס... יש עוד מלא.. אלה הכי הכי. ../images/Emo94.gifזמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): פיטרוט, יוני בלוך, שחר אבן צור, יהלי סובול, אריק איינשטיין, שלום חנוך, דניאל קורן, וכו... ../images/Emo39.gifזמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): אפרת גוש, סוזן ווגה, אלה פיצג'רלד, אלניס מוריסט, דנה ברגר. ורוני. דאפי מוסרת שתתבייש לך. ../images/Emo68.gifכמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד: בערך בטח 400-500. ===== טלוויזיה וקולנוע ===== ../images/Emo185.gifתוכניות טלוויזיה אהובות: השבט, זהות בדויה, פליסיטי, סודות החיים, ביאינג איב, בנות גילמור. ../images/Emo94.gifדמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: מייקל ווהן../images/Emo99.gif, אמבר מהשבט, ווד מהשבט, אדם מביאינג איב, אוון מסודות החיים, נואל מפליסיטי, מייגן מפליסיטי, וויס מזהות בדויה, לורליי מבנות גילמור, קירק מבנות גילמור. ../images/Emo39.gifסרטים אהובים: מרי פופינס, מטריקס ועוד כל מיני שאני לא זוכרת../images/Emo122.gif ../images/Emo68.gifשחקנים אהובים: דן וויקס האנה, דייויד דה לאטור, ג'יי בוניאן, מייקל וארטן, מייקל דורמן, סמואל ג'ונסון, ועוד מייקלים למיניהם. ===== אינטרנט ומחשבים ===== ../images/Emo185.gifאתרי אינטרנט אהובים: הפורומים של תפוז../images/Emo43.gif ../images/Emo94.gifפורומים אהובים בתפוז: השבט, זהות בדויה, פה, יוני בלוך, מקפליי, ניפטאק ../images/Emo39.gifסמיילי אהוב: ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo185.gif ../images/Emo68.gifמשחקי מחשב אהובים: לא משחקת במחשב../images/Emo3.gif ../images/Emo185.gifיש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס'): 122003809 אבל אני בכלל לא נמצאת בו ===== כללי ===== ../images/Emo94.gifספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): אתלטיקה (חוץ מריצות ארוכות), כדורסל ../images/Emo39.gifיש לך פלאפון: ../images/Emo127.gif אם כן, של איזה חברה: סלקום נראה לי ../images/Emo68.gifאת\ה נוהג\ת: ../images/Emo128.gif אם כן, במה ../images/Emo185.gifמעשנ\ת:../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif ../images/Emo94.gifארץ אהובה: ישראל../images/Emo104.gif וניו זילנד../images/Emo160.gif../images/Emo99.gif ואנגליה../images/Emo160.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo39.gifעיר אהובה בחו"ל: וולינגטון, לונדון, ליברפול ../images/Emo68.gifנהנית מהשאלון: ../images/Emo127.gif אם כן, למה: אוקיי זו שאלה מעצבנת../images/Emo3.gif אם לא, למה: די../images/Emo11.gif ../images/Emo185.gifאתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך: ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif אם כן, למה: ../images/Emo3.gif אם לא, למה: ../images/Emo11.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifסליחה../images/Emo7.gif אבל את מנצ'סטר לא שכחתי../images/Emo70.gif הייתי בטוחה שכתבתי גם אותה../images/Emo122.gif

אנייי

איך קוראים לך ? עדי מין הילוד: \ בת! שנים מאז היוולדך: 15 מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה) תלאביב ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי: SHIVER ועוד המוןןןןןן...IN MY PLACE... שירים אהובים לא של קולדפליי: הכל של 3 דלתות למטה אלבום אהוב של קולדפליי: מממ קשה.....לא יודעת... אלבומים אהובים לא של קולדפליי: נו...=\ להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): קולדפליי 3 דלתות למטה ועוד המון זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): כריס מרטין :p זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): אין...:| כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: מכושפות רוזוול סמולוויל הדיר שלנו דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: כולם ממכושפות.... סרטים אהובים: כלמיני שחקנים אהובים: ג'וני דפ נחמד...ג'וד לאו...גווינית' פאלטרו (ואני מקנאת בה מוות) ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים: הייד פארק.. האתר של קולדפליי פורומים אהובים בתפוז: דיסני סמיילי אהוב:
משחקי מחשב אהובים: סימס... יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') יש לי ואין לי כוח ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): ריקוד יש לך פלאפון כן אם כן, של איזה חברה אסקיייפ את\ה נוהג\ת אממ לא... אם כן, במה מעשנ\ת בעע לא ארץ אהובה: אנגליה .... עיר אהובה בחו"ל: ניו יורק נהנית מהשאלון בעע אמ כן? אם כן, למה כי ככה אם לא, למה אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך כןן אם כן, למה כי דיי נו כמה אפשר אם לא, למה

ברררר

New member
אני

השקעתי עם הרבה אייקונים
איך קוראים לך ?בר מין הילוד: אישה!
שנים מאז היוולדך:16 וחצי מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה): צפון. משגב. ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי:וורנינג סיין, דה סיינטיסט, דונט פאניק, פיקס יו, סקוור וואן ועוד רבים וטובים! שירים אהובים לא של קולדפליי:הכל של עברי ועד מלא שלא שלו... אלבום אהוב של קולדפליי:מצנחים? אלבומים אהובים לא של קולדפליי:הכל של עברי ועוד הרבה!! להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך):קולדפליי, היהודים זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין):עברי וכריס מרטין
זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ):רונייייייי!! סתם. דנה ברגר כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד מיליון ושתיים? מאיפה לי? ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: מגרש ביתי, עקרות בית נואשות דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט:צ'אד מייקל מורי! בראד פיט! קמרון דיאז! סרטים אהובים:פורסט גאמפ, היום שאחרי מחר ועוד מלא שחקנים אהובים:הרגע כתבתי לא
===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים:מממממממ חיפוש שירים חחחח פורומים אהובים בתפוז: קודלפליי!!! נובה!! דניאל סלומון!!! סמיילי אהוב:
כי הוא חמוד משחקי מחשב אהובים: מממממממממממ אייסי טאוור? יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') יש. לא יודעת מספר!! ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): דמקה? חחח סתם. סקי! יש לך פלאפון: כן אם כן, של איזה חברה: פלאפון את\ה נוהג\ת: עוד מעט נבחנת בתאוריה!!!
.... אם כן, במה: מרצדס :)$$$$ מעשנ\ת : לא ארץ אהובה:ישראל עיר אהובה בחו"ל:פרייייייזססזסזסזסזסז נהנית מהשאלון : כןןןןן אם כן, למה: כי ככה אם לא, למה:אני כן נהנתי!!! אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך: הא?! חחחח אם כן, למה : חחייחחחחייחייייחחחייחיחחייחיחיחיח אם לא, למה: &&&& תנקס היה נחמד!

Drorrrrrr

New member
מחבק את הלילה בזרועותי האוהבות ../images/Emo12.gif

איך קוראים לך
דרור. מין הילוד
. שנים מאז היוולדך
כמעט 18. מאיפה את\ה בארץ
ר"ג. שירים אהובים של קולדפליי
Politik, The hardest part, We Never change. שירים אהובים לא של קולדפליי
יש יותר מדי. אלבום אהוב של קולדפליי
AROBTTH. אלבומים אהובים לא של קולדפליי
כרגע 'כשהגיטרה מנסרת את הלילה' של פורטיסחרוף. להקה אהובה: קולדפליי, the verve. זמרים אהובים
ברי סחרוף, אביב גפן, עברי לידר, ירמי קפלן, רובי וויליאמס. זמרות אהובות
דיידו. כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד
ביחד? המון, על המחשב 1600, ויש לי בסביבות ה-200 דיסקים, אז תחברו. תוכניות טלוויזיה אהובות
השיר שלנו
סוף הדרך, עקרות בית נואשות. דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט
לא יודע. סרטים אהובים
'לבבות באטלנטיס' 'לשמור אמונים' 'החיים ע"פ אגפא'. שחקנים אהובים
אדם סנדלר, יורם חטב, גאל גרסיה נואל. אתרי אינטרנט אהובים
תפוז, במה חדשה, וואלה. פורומים אהובים בתפוז
שמיניסטים, בין תיכון לצבא, קולדפליי. סמיילי אהוב
. משחקי מחשב אהובים
Roller Coaster Tycoon. יש לך ICQ
יש. ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט)
מחניים? יש לך פלאפון
כה. אם כן, של איזה חברה
פלאפון. את\ה נוהג\ת
כן. אם כן, במה
המכונית שלנו? מעשנ\ת
לא. ארץ אהובה
יזרעאל. עיר אהובה בחו"ל
לונדונדרי. נהנית מהשאלון
לא. אם כן, למה
אם לא, למה
ככה. אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך
קצת, למען האמת. אם כן, למה
אם לא, למה
כי אני עייף.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo6.gif אני בעצמי עוד לא עניתי ../images/Emo26.gif

איך קוראים לך ? אבי מין הילוד:
שנים מאז היוולדך: 16 וחצי מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה): קרית אתא ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי: Clocks, fix you, brothers and sisters, AROBTTH שירים אהובים לא של קולדפליי: James Brown - The Payback Radiohead - Karma Police \ No Surprises אלבום אהוב של קולדפליי: X&Y אלבומים אהובים לא של קולדפליי: Michael Jackson - Thriller Depeche Mode - Violator Radiohead - OK Computer להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): קולדפליי, דפש מוד זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): ג'יימס בראון, מייקל ג'קסון זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): ביונסה, מירי מסיקה
כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד 350 בערך (לא משהו...) ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: חברים!!, The O.C., מופע שנות ה-70, עקרות בית נואשות, קינן וקל, אחיות או לא להיות, השיר שלנו. דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: צ'נדלר ורוס (חברים), סת' כהן (OC). סרטים אהובים:חומות של תקווה, ללכת על הכל (1+2), קון אייר, ארמגדון. שחקנים אהובים: ששת החברים, ברוס וויליס, ניקולאס קייג', ג'ים קארי, אדי מרפי, מרטין לורנס. ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים: תפוז, Allmusic.com. פורומים אהובים בתפוז: קולדפליי, חברים וג'ואי, the o.c., זיהוי שירים. סמיילי אהוב:
,
משחקי מחשב אהובים: סדרת GTA, Mafia יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') :320237641 ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): כדורגל יש לך פלאפון
אם כן, של איזה חברה
(סלקום) את\ה נוהג\ת
אם כן, במה
אני נוהג ללכת ברגל
מעשנ\ת
ארץ אהובה: ארה"ב עיר אהובה בחו"ל: מיאמי, ניו יורק, לאס וגאס. נהנית מהשאלון: לא ממש... השאלון משעמם... פעם הבאה תשאל דברים יותר מעניינים...

lol lypop

New member
יא אני גרתי בקריית אתא לפני..

שנה וחצי...קול אולי אתה מכיר אנשים מהביה"ס שלי <לשעבר>..חח

למעלה