שאלון מושקע אם משעמם לכם

lol lypop

New member
רוגוזין ב'

כיתה ט' 7..<של החננים, כן>..אבל כולם בתיכון עכשיו

aviGODFATHER

New member
היית בכתה עם גיא כהן ../images/Emo35.gif

איזה כיתה את עכשיו

../images/Emo13.gif

איך קוראים לך ?- אושר מין הילוד: בת שנים מאז היוולדך: 15 וחצי מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה) - קרית ים ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי:- פו כולם.. אבל ה-שיר שלי זה yellow שירים אהובים לא של קולדפליי: אני לא אסיים >< אלבום אהוב של קולדפליי: AROBTTH אלבומים אהובים לא של קולדפליי: the calling - two, דפנטלי מייבי - אואזיס, טראוויס - the man who להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): קולדפליי, אואזיס, דה קולינג, טראוויס, גו גו דולז... זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): ממ זמר? נראה לי רובי וויליאמס
זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): אין מישי מסויימת.. כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד - במחשב.. בערך 1500-2000.. בדיסקים אין לי מושג ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: הישרדות, מגרש ביתי, THE OC.. דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: ממ כל הדמויות שאורלנדו משחק
סרטים אהובים: שר הטבעות, שודדי הקאריביים ולאחרונה גם צ'רלי בבמלכת השוקולד [סרט ע-נ-ק
] שחקנים אהובים: אורלנדו בלום
, ג'וני דפ, ניקולס קייג', בראד פיט, אנג'לינה ג'ולי ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים: גוגל? פורומים אהובים בתפוז: אורלנדו בלום, קולדפליי, מגרש ביתי, כוכב נולד סמיילי אהוב:
משחקי מחשב אהובים: לא משחקת.. אבל פעם הייתי מכורה לסימס יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') - אין ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): כדורסל יש לך פלאפון -כה אם כן, של איזה חברה- סלקום את\ה נוהג\ת אם כן, במה - באופניים?
מעשנ\ת - חס וחלילה ארץ אהובה: מבין הארצות שהייתי בהן.. אז הולנד.. ארה"ב מבין אלו שעוד לא הייתי בהן עיר אהובה בחו"ל: בטח לונדון.. או לוס אנג'לס.. נהנית מהשאלון אם כן, למה - כי הוא העביר לי תזמן |: אם לא, למה - אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך - לא אם כן, למה - >< אם לא, למה ...

coldplayit

New member
נצל"ש- חדשה../images/Emo9.gif

מין הילוד:
שנים מאז היוולדך: 16.5 מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה) בחור נוראי בצפון... ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי: a rush of blood to the head, life is for living, god put a smile upon your face, not swollown in the sea שירים אהובים לא של קולדפליי: Train- drops of jupiter, Incubus- Drive אלבום אהוב של קולדפליי: לא החלטתי.... אלבומים אהובים לא של קולדפליי: אין משו מיוחד להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): קולדפליי, זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין):
זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ):
כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד 133 (הכל בMP3 אז אני זוכרת בדיוק
, אבל אל דאגה יש דיסקים מקוריים- נגד צרובים..) ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: הסימפסונס וחברים דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: גארפילד נקרא? סרטים אהובים:אין משהו אהוב במיחד אז אני אלך על הקלאסיקה- מלך האריות, והסרט האחרון שראיתי- צ'ארלי והשוקולדה שחקנים אהובים: ג'וני גפ הוא אחלה.... ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים:
פורומים אהובים בתפוז: אין סמיילי אהוב:
משחקי מחשב אהובים: לא משחקת... יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): שחיה, צלילה... דברים שקשורים במים... יש לך פלאפון אם כן, של איזה חברה סלקום את\ה נוהג\ת עוד מעט... עוד מעט... אני מתחילה אחרי סוכות אם כן, במה מעשנ\ת לא- יאק! ארץ אהובה:ישראל
וארה"ב god bless america... עיר אהובה בחו"ל: ניו יורק סיטי! נהנית מהשאלון אם כן, למה כי היה לי משעמם... ====================== קיצר אני דיי שיטחית.. אני אוהבת יותר מידיי סוגי מוזיקה אבל בעיקר, מעל כולם, הכי תפס אותי קולדפליי...

דיתוּש

New member
ארבע לפנות בוקר, לא נרדמת...

(אתה מודע לעובדה שכשאני מעתיקה את השאלון לכאן, אני לא רואה אייקונים, נכון?)
איך קוראים לך
יהודית
מין הילוד:
שנים מאז היוולדך: 16+
מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה)
בקנדה-אני מטורונטו. בארץ-אני מירושלים. ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי: See You Soon, AROBTTH, Careful Where You Stand, Sparks, Green Eyes ועוד רבים וטובים. זה עניין של מצברוח. שירים אהובים לא של קולדפליי: המון, המון, המון. אלבום אהוב של קולדפליי: AROBTTH אלבומים אהובים לא של קולדפליי: המון, המון, המון. להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): The Beatles, Queen ועוד המון, המון, המון. זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): כריס מרטין (על הפרנציפ) זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): רוני סופרסטאר (על הפרנציפ2) כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד
יש לי יותר מ-1000 שירים על המחשב ובערך 70 דיסקים אז תעשו את החישוב לבד כי מאוחר ואין לי חשק. ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות: כמעט כל דבר שיש בערוץ 3 דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט: דנה בלום כאילו דוה סרטים אהובים: אני בקושי רואה סרטים. באמת. שחקנים אהובים: כל מי שלא משחק כמו פצלוח אהוב עליי. ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים: www.albinobalcksheep.com www.yahoo.com www.bip.co.il פורומים אהובים בתפוז: פורום החלפת מפיות, פורום דובים גאים סמיילי אהוב:
,
משחקי מחשב אהובים: בוא נראה הפעם האחרונה ששיחקתי במחשב... דייב
יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס')
כן, ואם בא לכם, אז תחפשו אותו בכרטיס האישי שלי. אם עד כדי כך מתחשק לכם. ===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): מישהי אמרה ששחמט זה ספורט? אה כן, אני לא אוהבת ספורט. אבל אם אתם מתעקסים, ריצות קצרות. יש לך פלאפון
כן. אם כן, של איזה חברה
כתום את\ה נוהג\ת
כן! אם כן, במה
משאית! (סתם, אני לא נוהגת בכלל) מעשנ\ת
כן. ארץ אהובה: ארץ ישראל עיר אהובה בחו"ל: לונדון נהנית מהשאלון
לא במיוחד אם לא, למה
כיוון שהייתי -אמורה- לשחזר את כל האייקונים
אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך
אהמ... אם כן, למה
כי זה לא נשמע טוב.

דיתוּש

New member
לא../images/Emo3.gif אבל הוא שאל, בקנדה-אז אם

הייתי גרה בקנדה, זה היה בטורונטו

lol lypop

New member
<מוחמאת>

יא נחמד מצידך להתחשב בי
)) איך קוראים לך ? רון <ונמאס לי להגיד כבר, אני בת!> מין הילוד: \בת!!! שנים מאז היוולדך: 16 מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה) וויקטוריה, בריטיש קולומביה ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי: yellow, RBH שירים אהובים לא של קולדפליי:daylight אלבום אהוב של קולדפליי:parachute אלבומים אהובים לא של קולדפליי: ממ..רציתי משהו קולי כזה..אבל אין מה לעשות אני חננית
..אז רמי קלינשטין להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): קולדפלי ואז מארון 5 זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): אוו יש מלא..אני אוהבת זמרים
זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): חחח רוני..אממנטלי אימרויה <או משהו כזה> כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד יותר מדי..משהו כמו 500 ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות:simpsons דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט:lisa simpson וג'וני בראובו סרטים אהובים: הל השיטחי <הפנטזיה של הל> ומשתגעים על מרי.. שחקנים אהובים: ג'ק בלק!! ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים: תפוז
<מתחנפת> פורומים אהובים בתפוז: קולדפלי <הפעם זאת לא התחנפות, זה אחד הפורמים היותר נחמדים שהכרתי>, והארי פוטר- הספר סמיילי אהוב:
משחקי מחשב אהובים: סימס 2!! יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') לא, יש מסנג'ר..רוצים?
===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): אוף, שחמט לא נחשב
..אממ..taekwon do <אומניות לחימה> יש לך פלאפון אם כן, של איזה חברה כן, של איזה חברה קנדית..נראה לי bell את\ה נוהג\ת אם כן, במה עוד כמה חודשים, בוואן ירוק מעשנ\ת רק ירקות
ארץ אהובה: אנגליה עיר אהובה בחו"ל: מותר לי להגיד וויקטוריה?
נהנית מהשאלון מאוד אם כן, כי הוא חמוד וחינני אם לא, למה na אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך חחחחח..קצת אם כן, למה כי חזרתי אחרי 7 שעות בדרכים ואני עייפה ורוצה לישון אם לא, למה לשורה זו לא חייבים להתייחס ברצינות. יש! תודו שהעברתי לכם איזה 5 דקות בכיף נכון נכון..כיף גדול!!

למעלה