<מוחמאת>
יא נחמד מצידך להתחשב בי
)) איך קוראים לך ? רון <ונמאס לי להגיד כבר, אני בת!> מין הילוד: \בת!!! שנים מאז היוולדך: 16 מאיפה את\ה בארץ (או בקנדה) וויקטוריה, בריטיש קולומביה ===== מוזיקה ===== שירים אהובים של קולדפליי: yellow, RBH שירים אהובים לא של קולדפליי:daylight אלבום אהוב של קולדפליי
arachute אלבומים אהובים לא של קולדפליי: ממ..רציתי משהו קולי כזה..אבל אין מה לעשות אני חננית
..אז רמי קלינשטין להקה אהובה (אם זאת קולדפליי אז תרשום שזאת קולדפליי ואח"כ הלהקה השנייה האהובה עליך): קולדפלי ואז מארון 5 זמרים אהובים (ולא לרשום כריס מרטין): אוו יש מלא..אני אוהבת זמרים
זמרות אהובות (ולא לרשום "רוני" ): חחח רוני..אממנטלי אימרויה <או משהו כזה> כמה שירים בערך יש לך במחשב ובדיסקים ביחד יותר מדי..משהו כמו 500 ===== טלוויזיה וקולנוע ===== תוכניות טלוויזיה אהובות:simpsons דמויות אהובות מתכנית טלוויזיה או מסרט:lisa simpson וג'וני בראובו סרטים אהובים: הל השיטחי <הפנטזיה של הל> ומשתגעים על מרי.. שחקנים אהובים: ג'ק בלק!! ===== אינטרנט ומחשבים ===== אתרי אינטרנט אהובים: תפוז
<מתחנפת> פורומים אהובים בתפוז: קולדפלי <הפעם זאת לא התחנפות, זה אחד הפורמים היותר נחמדים שהכרתי>, והארי פוטר- הספר סמיילי אהוב:
משחקי מחשב אהובים: סימס 2!! יש לך ICQ (ואם יש אז תרשמו מס') לא, יש מסנג'ר..רוצים?
===== כללי ===== ספורט אהוב (ולא, שחמט זה לא ספורט): אוף, שחמט לא נחשב
..אממ..taekwon do <אומניות לחימה> יש לך פלאפון אם כן, של איזה חברה כן, של איזה חברה קנדית..נראה לי bell את\ה נוהג\ת אם כן, במה עוד כמה חודשים, בוואן ירוק מעשנ\ת רק ירקות
ארץ אהובה: אנגליה עיר אהובה בחו"ל: מותר לי להגיד וויקטוריה?
נהנית מהשאלון מאוד אם כן, כי הוא חמוד וחינני אם לא, למה na אתה רוצה שאני כבר אפסיק לחפור לך חחחחח..קצת אם כן, למה כי חזרתי אחרי 7 שעות בדרכים ואני עייפה ורוצה לישון אם לא, למה לשורה זו לא חייבים להתייחס ברצינות. יש! תודו שהעברתי לכם איזה 5 דקות בכיף נכון נכון..כיף גדול!!