שאלון ממאוהבת לנצח וסהרסושי

סהרסושי

New member
שאלון ממאוהבת לנצח וסהרסושי

טוף זה שאלון שאני {סהרסושי} ומאוהבת לנצח חיברנו אז כל מי שרוצה מוזמן לענות עליו כדי שנכיר קצת יותר טוב אחד את השני. השאלון: שם- מין- גיל- עיר- בי"ס- עדה- תאריך לידה- דמות אהובה בהאוס- פרק אהוב בהאוס- שיר אהוב- מוזיקה מועדפת- דיסק אהוב- זמר/ת אהוב/ה- סלבריטי/אית אהוב/ה- סרט אהוב- אגדה אהובה- ספר אהוב- טעם גלידה אהוב- משקה אהוב- מאכל אהוב- חטיף אהוב- ממתק אהוב- צבע אהוב- חנות בגדים אהובה- מידת נעליים- בגד אהוב- בילוי מועדף- מקצוע אהוב- פרח אהוב- ציפור אהובה- משחק אהוב- תחביבים- הכי שונא/ת בעולם- כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות- מורה שנוא/ה- יש לך חבר/ה? מאמין בה'? שומר/ת שבת? שומר/ת כשרות? האם את/ה שותה אלכוהול? האם את/ה מעשנ/ת? האם הפלגת אי פעם? מהו המקום האהוב אלייך בעולם? האם היית בחו"ל? האם את/ה עובד/ת? שר/ה במקלחת? שוקו או תה או קפה? חורף או קיץ? בוקר או לילה? ג'ילו או מאריה קארי? שירי מימון או מירי מסיקה? סלקום או אורנג' או פלאפון? סלין דיון או שאניה טווין? צ'יטוס או דוריטוס? מבטא בריטי או אמריקאי? סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה? ציפור אחת ביד או שתיים על העץ? מורה גבר או מורה אישה? חום או קור? בייביסיטר או מלצרות? קמרון או צ'ייס? האוס וסטייסי או האוס וקמרון? תל אביב או רמת גן? ים או מדבר? כחול או אדום? ערפדים או אנשי-זאב? פרפר או זחל? פייה או מכשפה טובה? סנדרלה או שלגיה? חצאית או מכנסיים או חולצה? שפתון או ליפגלוס? ארץ נהדרת או יצפאן? לרוץ או לדלג? לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד? בלט קלאסי או מחול מודרני? ראש גדול או השמיניה? yes או hot? השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? כוכב נולד או אמריקן איידול? icq או messenger? בשר או עוף או דגים? חמין או גפילטעפיש? יפן או סין? סושי או פסטה? לחם או פיתה? פורום או צ'אט או קומונה? קוקו או צמה? קצפת או מוס? דנונה או יופלה? במבה או שוש? תנובה או טרה? מוקה או פרנץ' ונילה? שוקו חם או קר? בריכה או ים? אילת או ים המלח? נעלי שפיץ או ריבוע? יהלומים או פנינים? תהנו!

Hieros Gamos

New member
*בנאדם משועמם ששומע בלופ יותר מדי

שירים* שם- גל מין- נקבה גיל- כמעט כמעט 17 (עוד חודש ויומיים) עיר- הכי קרובה לכאן?...טבריה אני חושבת...או עפולה. בי"ס- (בית הספר החקלאי הניסויי הששנתי על שם סר אליאס) כדורי... עדה- (?!) צ'רקסית
אני אוהבת את הצ'רקסים הלוואי והייתי יודעת לרקוד כמוהם. אני רבע רומניה רבע יוגוסלבית רבע פולנייה ורבע לטבית. קאפיש? תאריך לידה- 5.3.1989 דמות אהובה בהאוס- האוס...איזה מן שאלה זו?! פרק אהוב בהאוס- אני מאוד מתלבטת בין three stories ל2X11 אבל נראה לי שthree stories. שיר אהוב- יש יותר מדי מהם...כרגע אבל אני הכי מזדהה עם you can't always get what you want... מוזיקה מועדפת- הכל חוץ ממזרחית והיפ הופ/ראפ מתקבל אצלי בברכה...אה ועדיף שלא קלאסית.. דיסק אהוב- אממ לוידעת זה כל פעם הדיסק האחרון שאני קונה..כרגע זה 'אכטונג בייבי' של U2.. זמר/ת אהוב/ה- אממ שלמה ארצי אני מניחה. ושלום חנוך... סלבריטי/אית אהוב/ה- יש הרבה כאלה. לא בהערצה מטורפת של אהה-יש-תמונה-שלו/ה-בעיתון-בואו-נגזור-ונדביק-בחדר אלא יותר במשהו כמו היי יש סידרה/סרט איתו/ה בואו נראה את זה.. סרט אהוב- אממ, שוב יש הרבה (LOTR, StarWars, אושן 11 וכו') אגדה אהובה- ?! ספר אהוב- אממ HPPOA/HPHBP/the da vinci code... טעם גלידה אהוב- אממ אני אוהבת את הסורבה פסיפלורה.. משקה אהוב- קולה. משקה האלים
מאכל אהוב- סיני...באופן כללי כזה. חטיף אהוב- במבה ממתק אהוב- M&Ms, Oreos, אממ יש כל כך הרבה מהם (אל תסתכלו עלי ככה אני בקושי אוכלת אבל אם יש M&Ms בבית חבל להם על הזמן...בעיקר בטעם PB
) צבע אהוב- כחול חנות בגדים אהובה- אני שונאת לקנות בגדים...עושה את זה רק כשאני ממש חייבת. מידת נעליים- 40-41 בגד אהוב- ג'ינס וחולצות של השבט שאמא שונאת בילוי מועדף- חברים מקצוע אהוב- אנגלית
פרח אהוב- WTF?! ציפור אהובה- כנ"ל משחק אהוב- קופסה, ספורט או מחשב?! תחביבים- מוזיקה, ספרים, תוכניות טלוויזיה למיניהן שרואים במחשב(
), כפיתות
הכי שונא/ת בעולם- כימיה, מתמטיקה ומחשבים. שמישהו יסביר לי למה אני עושה 5, 5, 10 במקצועות האלה?! כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות- משהו שיתנו לי לזיין לאנשים ת'שכל וישלמו לי על זה. זה הכי רחוק שהגעתי בכיוון. מורה שנוא/ה- לאה מירה. מורה למתמטיקה. פיכס. יש לך חבר/ה? נופ מאמין בה'? לא... שומר/ת שבת? ברור, אני לא מאמינה באלוהים ושומרת שבת...יחד עם השמנת שאכלתי עם העוף בארוחת ערב.. שומר/ת כשרות? ראה תשובה למעלה.. האם את/ה שותה אלכוהול? לא. ובאמת שלא..פשוט לא מגרה אותי. האם את/ה מעשנ/ת? לא. האם הפלגת אי פעם? בימיה זה נחשב? או באילת.. מהו המקום האהוב עלייך בעולם? קיסריה בהופעה
האם היית בחו"ל? כן האם את/ה עובד/ת? בערך...במשרד של אבא אבל אני מרוויחה כסף שר/ה במקלחת? ומדברת לעצמי. שוקו או תה או קפה? קפה
חורף או קיץ? חורף. בוקר או לילה? לילה. אני לא טיפוס של בוקר. ג'ילו או מאריה קארי? מי?!?! שיהיה מאריה קארי. שירי מימון או מירי מסיקה? לא אכפת לי מאף אחת מהן. סלקום או אורנג' או פלאפון? לי יש אורנג' באופן אישי. סלין דיון או שאניה טווין? ראה תשובה למירי מסיקה ושירי מימון. צ'יטוס או דוריטוס? דוריטוס מבטא בריטי או אמריקאי? אירי למען האמת.. סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה? אקשן... ציפור אחת ביד או שתיים על העץ? אחת ביד. מורה גבר או מורה אישה? הממ בהתחשב בעובדה שמתוך 6 מורים אהובים עלי 4 הם בנים ו2 בנות אני מניחה שגבר... חום או קור? באמצע.. אבל אם חייב לבחור אז קור...כי אפשר פשוט להתעטף בפוך החמה שלי
בייביסיטר או מלצרות? בייביסיטר.. קמרון או צ'ייס? צ'ייס. האוס וסטייסי או האוס וקמרון? האוס וסטייסי!!!!!!!!! תל אביב או רמת גן? ת"א...יש שם צוותא. והיכל התרבות. וזאפה! ים או מדבר? ים כחול או אדום? כחול ערפדים או אנשי-זאב? אנשי זאב (לופין!? מי אמר לופין?!) פרפר או זחל? פרפר פייה או מכשפה טובה? מכשפה רעה! סנדרלה או שלגיה? שלגיה. הנסיך שם הרבה יותר חמוד
חצאית או מכנסיים או חולצה? מכנסיים. שפתון או ליפגלוס? לאבלו
ארץ נהדרת או יצפאן? משחק מכור. לרוץ או לדלג? לדלג לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד? אמריקן איידול. בלט קלאסי או מחול מודרני? אפחד מהם. ראש גדול או השמיניה? שיהיה השמיניה..זה מה שאח שלי רואה. yes או hot? הוט. לנו יש זהות בדויה!! מוואהאהאהא השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אפחד מהם.. כוכב נולד או אמריקן איידול? אמריקן איידול
סיימון תעשה לי סטייק בתחרות של המבורגרים!! icq או messenger? מסנג'ר בשר או עוף או דגים? דגים..(שרימפס וקלאמרי רולז
) חמין או גפילטעפיש? חמין. יפן או סין? יפן סושי או פסטה? פסטה לחם או פיתה? לחם פורום או צ'אט או קומונה? פורום... קוקו או צמה? פזור. קצפת או מוס? קצפת...בעצם תלוי במוס (מוס פסיפלורה
) דנונה או יופלה? דנונה במבה או שוש? אוסם תנובה או טרה? תנובה מוקה או פרנץ' ונילה? מוקה שוקו חם או קר? חם עם קצפת בריכה או ים? ים אילת או ים המלח? אילת (סיני למען האמת) נעלי שפיץ או ריבוע? נעלי ספורט נורמליות מה אתם רוצים ממני?! יהלומים או פנינים? אפחד מהם! אבל תביאו יהלומים אני אמכור אותם ואטיס את עצמי להופעה של U2 אי שם בחו"ל...

אן בל

New member
2X11 הגיע? ואף אחד לא אמר לי!

איפה זה נמצא?(כן,כן, אני יודעת שאסור לדבר על זה כאן..אבל אם תוכלי איכשהו לעזור לי..)

Hieros Gamos

New member
סורי התכוונתי לכתוב 2X10...אבל זה

היה באמצע פיק ומוזיקה ששמעתי בפעם ה-15 באותו יום.. 2X11 עוד לא כאן. רק עוד 4 ימים עד שאני אראה אותו (בעצם אני בטח לא אראה אותו ברביעי...יש מבחן בהיסטוריה יום אחרי...ומבחן במורחב יומיים לפני...ובכימיה מחר *בוכה*)

*חירחור חירחור* בוינק אוינק.

זה מה שקורה כשאין לי רעיון לכותרת... שם- ניצן מין- בחורה גיל- 17 וחצי עיר- אריאל בי"ס- התיכון היחיד שיש פה עדה- לא עניינכם תאריך לידה- 29.6.88 דמות אהובה בהאוס- האוס (וגם ווילסון וקמרון) פרק אהוב בהאוס- יש כמה שיר אהוב- אי אפשר לבחור אחד מוזיקה מועדפת- בעיקר רוק, אבל גם כל דבר שנשמע לי טוב. הלהקות האהובות עליי הן משינה, מטאליקה, רד הוט והסמיתס. דיסק אהוב- אין אחד זמר/ת אהוב/ה- אני אוהבת את אנוק, סטינג, יובל בנאי, שלמי ברכה, קצת יזהר אשדות. סלבריטי/אית אהוב/ה- אין לי "סלבריטי" אהוב. יש שחקנים וכו' סרט אהוב- קשה לבחור אחד אגדה אהובה- בשביל לבחור אגדה אהובה אני אצטרך לחזור בזכרוני לגיל חמש ובשעה כזאת אין סיכוי. ספר אהוב- יש הרבה. בואו נגיד בכללי שאני אוהבת ספרי פנטזיה וגם ספרים שמצחיקים אותי ובעקרון כל דבר שכתוב טוב. טעם גלידה אהוב- הממ. בננה? משקה אהוב- אין (כוח לחשוב) מאכל אהוב- אוכל ביתי, אוכל איטלקי. חטיף אהוב- לא יודעת. ממתק אהוב- צבע אהוב- כחול חנות בגדים אהובה- אין מידת נעליים- 39/40 בגד אהוב- הפיג'מה שלי בילוי מועדף- קולנוע, מסעדות. מקצוע אהוב- אין. בקושי יש מקצועות בכלל. אם הכוונה היא כנושא ולא רק כמקצוע שלומדים בבי"ס אז היסטוריה. פרח אהוב- הורדים בגינה שלי נחמדים. ציפור אהובה- אתן שואלות שאלות קשות מדי בשביל שעה כזאת משחק אהוב- מונופול? תחביבים- לטייל, מוזיקה, לקרוא, סרטים. הכי שונא/ת בעולם- הכי שונאת בעולם? בכל העולם כולו? קשה לי לחשוב על משהו שראוי לכזה תואר מפוצץ. אני לא אוהבת אנשים צבועים ושקרנים, נסתפק בזה? כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות- מאושרת מורה שנוא/ה- אין יש לך חבר/ה? לא מאמין בה'? זאת גם שאלה מסובכת מדי לשעה כזאת. שומר/ת שבת? לא שומר/ת כשרות? אני צמחונית אז אין לי שאלה של חלבי - בשרי. האם את/ה שותה אלכוהול? לא האם את/ה מעשנ/ת? לא האם הפלגת אי פעם? בטח. מהו המקום האהוב עלייך בעולם? קשה. הייתי רוצה מאוד לחזור לונציה, אבל בטח קפוא שם עכשיו. האם היית בחו"ל? כן האם את/ה עובד/ת? לא כרגע. יש למישהו הצעות? שר/ה במקלחת? לא שוקו או תה או קפה? קפה זה איכס בריבוע, שוקו רק אם זה קר ותה זה סבבה. מאוד בריטי. חורף או קיץ? חורף בוקר או לילה? בוקר (כמו שהבנתם מתלונותיי החוזרות ונשנות אני מבני הנוער הנדירים שאוהבים ללכת לישון בשעות נורמליות, לא שאני קמה בזמן). ג'ילו או מאריה קארי? מי זאת ג'ילו, למען השם? שירי מימון או מירי מסיקה? מסיקה סלקום או אורנג' או פלאפון? כ"כ לא אכפת לי סלין דיון או שאניה טווין? כנ"ל צ'יטוס או דוריטוס? יאכ. הקאה או בחילה? מבטא בריטי או אמריקאי? בריטי. בריטים שולטים |הזלת ריר| סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה? קומדיות מטורפות (נטייה לכיוון הפארודיה והסאטירה זה גם מבורך), פנטזיה, אנימה. ציפור אחת ביד או שתיים על העץ? על העץ. אני נוהגת לשמור מרחק סביר מציפורים. עורבים בכלל עושים לי התקפי לב ועל יונים אני גם לא מתה כשהן קרובות מדי. מורה גבר או מורה אישה? לא היו לי כמעט מורים גברים. בכלל לא יזיקו לי עוד גברים בחיים. אבל בנוגע למורים זה ממש לא משנה לי. לעזאזל, עוד כמה חודשים כל זה יהיה מאחורי. חום או קור? קור בייביסיטר או מלצרות? אבוי, אולי תוסיפו תחנת דלק וזהו? קמרון או צ'ייס? קמרון האוס וסטייסי או האוס וקמרון? האוס עם קמרון או עם מי שלא יהיה שיעשה אותו מאושר. תל אביב או רמת גן? אתם יודעים, לא נראה שבחיים שלי הייתי ברמת גן. ים או מדבר? תלוי במצב הרוח, בדר"כ ים, אבל למדבר יש המון קסם. כחול או אדום? כחול ערפדים או אנשי-זאב? בתור מה? שותף לדירה? כמו הבחורה שמעליי אני משוחדת עקב אהבתי הבלתי נדלית ללופין. איזה גבר. פרפר או זחל? אני מניחה שפרפר. אבל אני מעדיפה ששניהם ישארו מחוץ לבית שלי. פייה או מכשפה טובה? לא מחבבת פיות. סינדרלה או שלגיה? אף אחת. סתם זוג פוסטמות, מה לעזאזל ההבדל? חצאית או מכנסיים או חולצה? זה חייב להיות או-או? כי אם הולכים רק עם חולצה או רק עם מכנסיים בלי החלק השני זה יכול להיות מאוד בעייתי. אם כי מבדר. שפתון או ליפגלוס? שפתון במובן של שקוף ומגן על השפתיים או במובן של אודם? אם הראשון אז זה תפור לי ליד כי יש לי שפתיים עדינות ונוטות להתייבשות, אם במובן השני אז יאכ לכם ותעזבו אותי בשקט. ארץ נהדרת או יצפאן? ארץ נהדרת. היה טוב היום. כ"כ הצחיק אותי איך שביבי ניסה להפחיד את כולם עם הפנס. אוי. לרוץ או לדלג? וואה, זה הולך ונהיה הזוי. תמיד הייתה לי חיבה לדילוגים. לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד? באמת שלא יכול להיות לי אכפת פחות. בלט קלאסי או מחול מודרני? לא משנה לי. ראש גדול או השמיניה? מה זה, למען השם, ראש גדול? yes או hot? יש לי הוט. וחבל. חבל מאוד. אם היה לי יס הייתי רואה היום סרט של טרי גיליאם יקירי ובשבוע הבא הייתי רואה את הסדרה החדשה של ריק מאייל. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ, אבל רק כי זה מה שהיה לי בטלוויזיה. כוכב נולד או אמריקן איידול? לא משנה לי icq או messenger? אין לי מסנג'ר בשר או עוף או דגים? פוי, תועבה. אני צמחונית. חמין או גפילטעפיש? לא טעמתי אף אחד מהם. יפן או סין? הממ. בדר"כ הייתי אומרת יפן אבל התחלתי לפתח חיבה לסין מאז שבת דודה שלי עברה לגור שם וגיליתי שיש שם המון שלג. סושי או פסטה? פסטה, כמובן לחם או פיתה? פיתה פורום או צ'אט או קומונה? קומונה קוקו או צמה? אני הולכת עם קוקו בדר"כ, פשוט לוקח פחות זמן. קצפת או מוס? אל תנסו לפתות אותי בשעה כזו. מוס. דנונה או יופלה? דנונה במבה או שוש? במבה תנובה או טרה? תנובה מוקה או פרנץ' ונילה? לא טעמתי פרנץ' ונילה, אבל אני אעשה את זה מתישהו. שוקו חם או קר? קר בריכה או ים? ים אילת או ים המלח? אילת נעלי שפיץ או ריבוע? מה? יהלומים או פנינים? אוי. לא לוקחת אחריות על שום דבר שרשמתי פה.

Hieros Gamos

New member
אוהבת לופין!!

פאק אנ'לא מאמינה שהוא עם טונקס! (מאלה שחושבות שלופין צריך להיות באבל על סירי ולא לקפוץ למיטה עם אחיינית שלו
) *לא קשורה בעליל*

קודם כל,

טונקס היא לא האחיינית של סיריוס (אמא שלה הייתה בת דודה שלו) ואני מעדיפה שרמי יהיה איתה מאשר באבל. לופין הוא פחות או יותר גבר החלומות שלי אבל טונקס בהחלט עומדת בסטנדרטים.

Hieros Gamos

New member
אחיינית, בת דודה מדור שני. you say

פוטאטו...
אני נורא slashית במקרה הזה...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא לא מת! הוא במאליבו (עוד סטייה קטנה שאני וחברה שלי המצאנו...את לא רוצה לדעת)... אבל...אם את סלאשרית איך בדיוק את רוצה את לופין עם טונקס? הוא ביי?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif

כן הא? למען האמת בסוף הספר, כאילו, בהלוויה של פרסיבל כשהם החזיקו ידיים הייתי כזה- אווווווו עם פרצוף משתפך כזה אבל כשהם דיברו במרפאה...רציתי להקיא!

lorien

New member
אוי! אוהבי הארי פוטר

אמיתיים!!! שלום אחיותי, שלום! אני הייתי ממש המומה שנודע לי שטונקס עם לופין. למרות שזה ממש הגיוני, אחרי חושבים על זה. רק לא הבנתי למה השיער שלה היה אפור עכברי בגללו....

pink panther 8

New member
שאלון קצר..חעחעחע-תשובות שלי!../images/Emo140.gif

שם-לידר דיין
מין-נקבה המין השולט
גיל-14
עיר-חולון שליטה!
בי"ס-נבון
עדה-חצי מצריה רבע מרוקאית ורבע אשכנזיה
תאריך לידה-17.2.92-תאריך שקל לרשום וקשה לשכוח!!!
דמות אהובה בהאוס-האוס(יו לורי המוכשר)
פרק אהוב בהאוס-יש לי כמה אחת האהובים ביותר פרק 20(LOVE HURTS) ופרק מס' 5 עונה שנייה(DADD'S BOY)
שיר אהוב-THE RESON-HOOBASTANK
מוזיקה מועדפת-מזרחית ושירי פופ והיפ פופ באנגלית
דיסק אהוב-עמיר בניון הכל עד כאן
זמר/ת אהוב/ה-יש הרבה!,יו לורי,בקסטריט בויז,אשר,כריסטינה אגילרה,שית חדד,עמיר בניון,עופר לוי ועוד כמה...
סלבריטי/אית אהוב/ה-יו לורי,ויקטור גרבר,ג'ינפר גרנר.
סרט אהוב-"פתאום שלושים" "בחורה מריו" "טיסת הפיניקס"
אגדה אהובה-"הדוב והשועל"
ספר אהוב-אני ממש קוראת ספרים אבל אני אוהבת הרפתאות וספרי מתח ובילוש.
טעם גלידה אהוב-וניל עוגיות
משקה אהוב-מים ודיאט קולה לימון.
מאכל אהוב-פסטה וכל אכל איטלקי אחר
חטיף אהוב-ENERGY
ממתק אהוב-טוויסט
צבע אהוב-טורקיז
חנות בגדים אהובה-CROCKER&LEE COOPER
מידת נעליים-38 וחצי
בגד אהוב-ג'ינס וחולצה
בילוי מועדף-לצאת לשופינג או למועודון עם חברות וחברים
מקצוע אהוב-אנגלית הכי קל לי...
פרח אהוב-ציפור גן עדן
ציפור אהובה-נחליאלי
משחק אהוב-כדור יד
תחביבים-רולר בליידס,שופינג,לצאת להיסתובב בשכונה לשמוע מוזיקה וכמובן לראות האוס!
הכי שונא/ת בעולם-ג'וקים וכל החרקים המגעילים האחרים!! כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות-רופאה/עורכת דין לא החלטתי עוד...
מורה שנוא/ה-רונית המורה שלי לספורט!!ואתי המורה שלי לערבית!!! יש לך חבר/ה?לא כרגע
מאמין בה'?ברור לא קראתם את החתימה שלי?
שומר/ת שבת?לא אי אפשר יש יותר מדי מה לעשות אבל כן הולכת לבית כנסת שומר/ת כשרות?ברור! האם את/ה שותה אלכוהול?משתדלת שלא אבל לפעמים ברור שכן האם את/ה מעשנ/ת?לא! האם הפלגת אי פעם?לא מהו המקום האהוב אלייך בעולם?אוסטרליה והאיים הקריביים והוואי. האם היית בחו"ל?כן האם את/ה עובד/ת?לא שר/ה במקלחת?לפעמים... שוקו או תה או קפה?שלושתם תלוי מה בלי... חורף או קיץ?חורף...
בוקר או לילה?לילה ג'ילו או מאריה קארי?מאריה קרי שירי מימון או מירי מסיקה?שירי מימון סלקום או אורנג' או פלאפון?פלאפון סלין דיון או שאניה טווין?מי אלה??סלין דיון (נראה לי) צ'יטוס או דוריטוס?צ'יטוס ודוריטוס שניהם טעימים מבטא בריטי או אמריקאי?בריטי ואמריקאי למרות שבריטי יותר סקסי! סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה?הכל אני רואה מלא אבל הכי אהוב קומדיה קומנטית ציפור אחת ביד או שתיים על העץ?שתיים על עץ! מורה גבר או מורה אישה?מורה גבר צריך טיפה שינוי! חום או קור?קור וחון חום=בגד ים וים,קור=שוקו חם ביד עם חבר חמוד בשמיכה בייביסיטר או מלצרות?מלצרות קמרון או צ'ייס?קמרון האוס וסטייסי או האוס וקמרון?האוס וקמרון ברורררר תל אביב או רמת גן?ת"א העיר השולטת(חוץ מחולון כמובן) ים או מדבר?ים! כחול או אדום?כחול ערפדים או אנשי-זאב?אנשי זהב פרפר או זחל?פרפר פייה או מכשפה טובה?פייה סנדרלה או שלגיה?סינדרלה חצאית או מכנסיים או חולצה?מכנסיים וחולצה שפתון או ליפגלוס?ליפגלוס ארץ נהדרת או יצפאן?יצאפן לרוץ או לדלג?לרוץ
לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד?לרקוד עם כוכבים בלט קלאסי או מחול מודרני?מחול מודרני ראש גדול או השמיניה?השמינייה yes או hot?HOT כל מה שחם
השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?טלנובלה בע"מ כוכב נולד או אמריקן איידול?אמריקן איידול ברור. icq או messenger?אי סי קיו בשר או עוף או דגים?לא אוכלת בשר חמין או גפילטעפיש?לא אוהבת את שתייהם
יפן או סין?יפן סושי או פסטה?פסטה לחם או פיתה?פיתה פורום או צ'אט או קומונה?פורום קוקו או צמה?קוקו קצפת או מוס?מוס דנונה או יופלה?דנונה במבה או שוש?במבה תנובה או טרה?תנובה מוקה או פרנץ' ונילה?פרנץ' ונילה שוקו חם או קר?חם בריכה או ים?ים אילת או ים המלח?אילת נעלי שפיץ או ריבוע?שפיץ וריבוע אוהבת את שניהם יהלומים או פנינים?יהלומים

../images/Emo204.gifחרק שולט!

שאלון על הבוקר הכי סבבה..ולקחת בחשבון שעוד חצי מהשאלות אני המצאתי חח שם-טלי מין-נקבה חח גיל-14 עיר-ערד..בעעע
בי"ס-אלון איכס
עדה-תוניזאית תאריך לידה-9.12 דמות אהובה בהאוס-האוס וקמרון פרק אהוב בהאוס-שלושה סיפורים
שיר אהוב-My All וCradle וRainy days and mondays ויש עוד המווןןן!! מוזיקה מועדפת-אר אנ בי..אבל הכי טוב מאריה קארי חח דיסק אהוב-צארםברסליטט של מאריה והאוסף להיטים של אטומיק קיטן האוסף להיטים של ווסטליף והרשימה עוד ארוכה חעחע זמר/ת אהוב/ה-מאריה קארי סלבריטי/אית אהוב/ה-אמממ.. סרט אהוב-Glitter אגדה אהובה-סינדרלה ספר אהוב-אמ אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה קראתי ספר.. טעם גלידה אהוב-שוקולד ותות..ביחד! משקה אהוב-קולה מאכל אהוב-אוכל של אמא חטיף אהוב-יש הרבה ממתק אהוב-סוכריות ומסטיקים
שליטה! צבע אהוב-תכלת וצהוב חנות בגדים אהובה-תמנון וזארה מידת נעליים-37 38 בגד אהוב-כול בגדי הקיץ למינהם בילוי מועדף-לצאת עם חברות חח לעשות בלאגנים מקצוע אהוב-מטמתיקה
פרח אהוב-ורדים
ציפור אהובה-תוכי חח משחק אהוב-טאקי שליטה!!
תחביבים-מחשב..לצאת..לשחות הכי שונא/ת בעולם-שמאחרים לי או שמשקרים לי כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות-מאושרת(ואם זה לגבי מקצוע אז טייסת חחח) מורה שנוא/ה-מוזי פוזי תזיזי ת'עכוזי וטלי אוחח יש לכם מזל שאתן לא מכירות אותן!! יש לך חבר/ה?לא מאמין בה'?כן שומר/ת שבת?לא שומר/ת כשרות?כן האם את/ה שותה אלכוהול?לא האם את/ה מעשנ/ת?לא חס וחלילה טפו טפו טפו האם הפלגת אי פעם?לייק דא מהו המקום האהוב אלייך בעולם?הים
האם היית בחו"ל?כה האם את/ה עובד/ת?לא שר/ה במקלחת?בארוררר הכי כיף שוקו או תה או קפה?שוקו ואם קפה אז רק קפוצ'ינו...חחחח
חורף או קיץ?קיץ רולז בוקר או לילה?לילה... ג'ילו או מאריה קארי?מאריושקה שירי מימון או מירי מסיקה?איכסה שירי מימון פויה מירי מסיקה!!! סלקום או אורנג' או פלאפון?לא אכפת לי
סלין דיון או שאניה טווין?סלין צ'יטוס או דוריטוס?שניהם טעימים לי
-יאא איזה חמוד זהה!! מבטא בריטי או אמריקאי?בריטי שונאת אמריקאי
סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה?רומנטיקה
ציפור אחת ביד או שתיים על העץ?שתיים על העץ מורה גבר או מורה אישה?מורה אישה
חום או קור?חום בייביסיטר או מלצרות?חח אפחד קמרון או צ'ייס?קמרון
האוס וסטייסי או האוס וקמרון?האוס וקמרון
תל אביב או רמת גן?ת"א ים או מדבר?איכסה מדבר שונאת מדבר..ים כחול או אדום?כחול ערפדים או אנשי-זאב?אפחד שניהם מפחידים
פרפר או זחל?פרפרררר
פרפר| פרפר| פייה או מכשפה טובה?פייה
סנדרלה או שלגיה?סינדרלה חצאית או מכנסיים או חולצה?חצאית שפתון או ליפגלוס?ליפגלוס
ארץ נהדרת או יצפאן?ארץ נהדרתת לרוץ או לדלג?לדלג חחחח לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד?אפחד שונאת את שתיהם בלט קלאסי או מחול מודרני?מחול מודרני ראש גדול או השמיניה?ראש גדול..זה הרבה יותר נורמלי מהשמיניה yes או hot?לא אכפת העיקר שיש מה לראות השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?טלנובלה כוכב נולד או אמריקן איידול?אמריקן איידול!!
icq או messenger?מסנג'ר בשר או עוף או דגים?איכסה דגים
חמין או גפילטעפיש?חמין יפן או סין?יש הבדל בכלל?
סושי או פסטה?פסטה לחם או פיתה?פיתה
פורום או צ'אט או קומונה?פורום קוקו או צמה?צמה קצפת או מוס?קצפת דנונה או יופלה?מה יותר טעים?
במבה או שוש?במבה תנובה או טרה?אממ לא בדיוק אכפת לי מוקה או פרנץ' ונילה?פרנץ' ונילה שוקו חם או קר?קר
בריכה או ים?ים אילת או ים המלח?אילת איכסה ים המלח נעלי שפיץ או ריבוע?ריבוע יהלומים או פנינים?יהלומים
זהו

אן בל

New member
ואו. זה היה ארוך..אבל סיימתי.

שם- אן מין- נקבה,אישה,בחורה,ילדה גיל- 18 עיר- תל אביב דמות אהובה בהאוס- האוס (אלא מה..) פרק אהוב בהאוס- ממ.. וואו. אין לי משוג. אבל בעונה השניה יש כמה פרקים מובחרים. שיר אהוב- הרבה..הרבה. מתשנה מהר מידי כדי לכתוב מוזיקה מועדפת- רוק/פופ של שנות שישים,שבעים,שמונים דיסק אהוב- אין רק אחד כזה זמר/ת אהוב/ה- אין רק אחד כזה. אבל להקה אהובה יש. הרולינג סטונס, מאז שהייתי בהופעה שלהם סלבריטי/אית אהוב/ה- אני לא חושבת שיש מישהו כזה.. סרט אהוב- המון סרטים אהובים, אבל סרט טוב שראיתי לאחרונה- הר ברוקבק. מדהים. אגדה אהובה-מנסה להיזכר במשהו.. לא מצליחה. ספר אהוב- חייבת להודות,אף פעם לא הצלחתי להתחבר לזה. טעם גלידה אהוב- וניל? נראה לי.. משקה אהוב- קוסמופוליטן מאכל אהוב- ממתקים. והרבה מהם. חטיף אהוב- במבה(!) ממתק אהוב- גומים צבע אהוב- סגול וורוד אבל סוג מסוים של.. חנות בגדים אהובה- אין מקום ספציפי...אולי זארה..אבל לא נראה לי. מידת נעליים- 36 בגד אהוב- ג'ינס וחולצות יפות, או וינטאג'ים בילוי מועדף- חברים מקצוע אהוב- כל מה שקשור לבית ספר לא אהוב, אבל שיהיה פסיכולוגיה פרח אהוב-
ציפור אהובה-
משחק אהוב- משחק? תחביבים- לא יודעת...בתי קפה עם חברות.לראות סרטים. לתפור דברים. הכי שונא/ת בעולם- התנשאות.. ושונאת שדברים משתנים. כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות- כל מה שאני ארצה באותו ברגע מורה שנוא/ה- אין אף מורה שמזיז לי מספיק עד כדי שנאה יש לך חבר/ה?לא מאמין בה'?לא שומר/ת שבת?לא שומר/ת כשרות?לא האם את/ה שותה אלכוהול? לא בקביעות... האם את/ה מעשנ/ת? כן האם הפלגת אי פעם? לא מהו המקום האהוב אלייך בעולם? מנהטן,ניו-יורק. האם היית בחו"ל? כן האם את/ה עובד/ת? כן שר/ה במקלחת? עם רדיו חזק שוקו או תה או קפה? שוקו, אבל בבוקר רק קפה חורף או קיץ? התשובה משתנה בהתאם למצבי הנפשי :) בוקר או לילה? לילה,לילה ג'ילו או מאריה קארי? שתיהן לא. אבל אם כבר את ג'ניפר לופז.. לזכר ימים עברו (ג'ילו=ג'ניפר לופז, לא?) שירי מימון או מירי מסיקה? שוב,שתיהן לא..אין העדפה. סלקום או אורנג' או פלאפון? אורנג' סלין דיון או שאניה טווין? סליון דיון כי אין לי מושג מי זאת השנייה, וגם כי בכיתי המון בטיטאניק. צ'יטוס או דוריטוס? דוריטוס. מבטא בריטי או אמריקאי? בריטי,אבל לא לכולם סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה? דרמה וקומדיה ציפור אחת ביד או שתיים על העץ? אחת ביד מורה גבר או מורה אישה? ממש לא משנה.. חום או קור? קור בייביסיטר או מלצרות? תלוי כמה משלמים :) כרגע עושה את שניהם לסירוגין. קמרון או צ'ייס? קמרון, אף-על-פי היותה(לפעמים) אחת המרגיזות. האוס וסטייסי או האוס וקמרון? האוס וקמרון, אבל משהו חד פעמי. תל אביב או רמת גן?גרה בת"א אז פה...אבל למה רמת גן? ים או מדבר? ים כחול או אדום? כחול ערפדים או אנשי-זאב? ערפדים פרפר או זחל? פרפר פייה או מכשפה טובה? מכשפה סנדרלה או שלגיה? שלגיה חצאית או מכנסיים או חולצה? שלושתם שפתון או ליפגלוס? כמו שנאמר- לאבלו. וליפגלוס גם. ארץ נהדרת או יצפאן? ת'אמת, לא ממש רואה. אבל ארץ נהדרת לרוץ או לדלג? תלוי. לבד? לרוץ. לא לבד? אפשר לדלג. לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד? שיהיה נולד לרקוד.. בלט קלאסי או מחול מודרני? באמת נסיתי, אבל אין לי דעה. ראש גדול או השמיניה? מה זה ראש גדול? yes או hot? הוט, ברור. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בעמ.. כוכב נולד או אמריקן איידול? אפחד מהם icq או messenger? איסיקיו בשר או עוף או דגים? בשר, אבל בעקרון עדיף לא לאכול חיות בכלל. חמין או גפילטעפיש? חח מה? לא יודעת יפן או סין? אלו עם הstreetwear המגניב זה יפן? אז יפן סושי או פסטה? פסטה,כמובן. לחם או פיתה? פיתה,כמובן. פורום או צ'אט או קומונה? פורום, לא ממש מנוסה בשאר. קוקו או צמה? קוקו, או פזור,או צמה סינית,זה כן. קצפת או מוס? קצפת דנונה או יופלה? יופלה?..נראה לי, כן. במבה או שוש? במבה, (איכס..שוש?) תנובה או טרה? תנובה מוקה או פרנץ' ונילה? מוקה,מוקה. שוקו חם או קר? חם,חם. בריכה או ים? ים,ים. אילת או ים המלח? אילת,סיני. נעלי שפיץ או ריבוע? חח מה? יהלומים או פנינים?diamonds are a girl best frind אבל אין העדפה

סהרסושי

New member
עליי!

שם- סהר מין- בת גיל- 14 עיר- ת"א בי"ס- תיכון חדש עדה- לבנונית, טורקיה ועיראקית תאריך לידה- 19/11/1991 דמות אהובה בהאוס- האוס!
פרק אהוב בהאוס- שלושה סיפורים שיר אהוב- יש המון! אבל אני אלך על tainted love מוזיקה מועדפת- פופ, רוק והיפ הופ אבל בעיקרון הכל חוץ ממזרחית וקלאסי דיסק אהוב- כל הnow לדורותיו זמר/ת אהוב/ה- כריסטינה אגילרה סלבריטי/אית אהוב/ה- יו לורי
סרט אהוב- ואוו זה קשה... אממ... simone אגדה אהובה- אלאדין נחשב אגדה? ספר אהוב- אני שונאת לבחור... אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות טעם גלידה אהוב- גבינה וקינמון משקה אהוב- קולה מאכל אהוב- ספגטי חטיף אהוב- פרינגלס ממתק אהוב- טורטית צבע אהוב- ורוד דהה! סתם... חנות בגדים אהובה- zara מידת נעליים- 38 בגד אהוב- גופייה ירוקה של נוניים בילוי מועדף- ארומה מקצוע אהוב- אנגלית פרח אהוב- טוליפ ציפור אהובה- שיהיה שלדג משחק אהוב- סימס תחביבים- טלוויזיה, מחשב, חברות, ריקוד, עיצוב. הכי שונא/ת בעולם- אנשים צבועים ואנשים ששופטים דברים או אנשים שהם לא מכירים. כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות- או מעצבת אופנה או מעצבת פנים או אדריכלית או רופאה. מורה שנוא/ה- רוממה {מורה לפיסיקה, שם משפחה לא ברור, זה ההדדי בינינו} יש לך חבר/ה? לא
מאמין בה'? כן שומר/ת שבת? לא שומר/ת כשרות? כן האם את/ה שותה אלכוהול? לא, פשוט לא טעים האם את/ה מעשנ/ת? לא אני כולה בת 14. האם הפלגת אי פעם? כשהייתי ממש ממש קטנה. מהו המקום האהוב אלייך בעולם? אני רוצה לנסוע ליער הפיות בסקוטלנד. האם היית בחו"ל? לא. האם את/ה עובד/ת? לא. שר/ה במקלחת? לפעמים
שוקו או תה או קפה? תה. חורף או קיץ? קיץ. בוקר או לילה? בוקר. ג'ילו או מאריה קארי? ג'יילו. שירי מימון או מירי מסיקה? מירי מסיקה. סלקום או אורנג' או פלאפון? פלאפון. סלין דיון או שאניה טווין? שאניה טווין. צ'יטוס או דוריטוס? צ'יטוס. מבטא בריטי או אמריקאי? בריטי
סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה? קומדיה ציפור אחת ביד או שתיים על העץ? אחת ביד. מורה גבר או מורה אישה? מורה גבר {יש כאלה ממש חתיכים} חום או קור? חום. בייביסיטר או מלצרות? בייביסיטר. קמרון או צ'ייס? קמרון האוס וסטייסי או האוס וקמרון? האוס וקמרון!! תל אביב או רמת גן? ת"א ים או מדבר? ים. כחול או אדום? כחול. ערפדים או אנשי-זאב? ערפדים. פרפר או זחל? שניהם מגעילים אותי, אני אאלץ לבחור בפרפר. פייה או מכשפה טובה? פייה. סנדרלה או שלגיה? שלגיה. חצאית או מכנסיים או חולצה? מכנסיים. שפתון או ליפגלוס? ליפגלוס. ארץ נהדרת או יצפאן? ארץ נהדרת. לרוץ או לדלג? לדלג. לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד? נולד לרקוד. בלט קלאסי או מחול מודרני? מחול מודרני. ראש גדול או השמיניה? ראש גדול. yes או hot? יס. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו. כוכב נולד או אמריקן איידול? אמריקן איידול. icq או messenger? מסנג'ר. בשר או עוף או דגים? דגים. חמין או גפילטעפיש? חמין. יפן או סין? יפן. סושי או פסטה? סושי. לחם או פיתה? פיתה. פורום או צ'אט או קומונה? צ'אט. קוקו או צמה? צמה. קצפת או מוס? קצפת. דנונה או יופלה? דנונה במבה או שוש? במבה תנובה או טרה? תנובה מוקה או פרנץ' ונילה? פרנץ' ונילה שוקו חם או קר? שוקו חם בריכה או ים? בריכה אילת או ים המלח? אילת נעלי שפיץ או ריבוע? שפיץ יהלומים או פנינים? שניהם!

למעלה