שאלון ממאוהבת לנצח וסהרסושי

Galaxy Girl

New member
אניי!

שם- נעמה מין- כן בבקשה. סתם, נקבה
גיל- 13 עיר- הוד השרון בי"ס- "השחר"
עדה- אשכנזית תאריך לידה- 30 לנובמבר דמות אהובה בהאוס- האוס
פרק אהוב בהאוס- הפרק האחרון של העונה הראשונה שיר אהוב- פחפחפ כל כך הרבה!!
מוזיקה מועדפת- אמאממממ.. רוק? דיסק אהוב- פסי קול של FMA, DMC3. אוונסנס, אבריל לאבין, לאקונה קוייל, סלדוולר ועעעוד. זמר/ת אהוב/ה- אבריל לאבין, אמי לי. סלבריטי/אית אהוב/ה- יש מלאאא סרט אהוב- גם מלא
אגדה אהובה- בעעע, הארי פוטר? ספר אהוב- הארי פוטר, שני ירחים. טעם גלידה אהוב- קינמון!!
משקה אהוב- קולה, מצי פירות מאכל אהוב- פסקה, שוקולד. חטיף אהוב- כל דבר עם שוקולדדד
ממתק אהוב- שוקולדללדלדלד
צבע אהוב-אדום חנות בגדים אהובה- NO NAME מידת נעליים- 38-40 בגד אהוב- ג'ינס בילוי מועדף- קניון מקצוע אהוב- הסטוריה פרח אהוב- צבעוני ציפור אהובה- פפפפ... לא 'דעת משחק אהוב- DMC3, KH תחביבים- לישון..... יפנית
הכי שונא/ת בעולם- סיגריות בעע כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות-רופאה, פסיכולוגית, עו"ד.. ועוד
מורה שנוא/ה- אושריתת.. בעעע יש לך חבר/ה? בן זוג, לא
מאמין בה'? כן
שומר/ת שבת? לא שומר/ת כשרות? לא האם את/ה שותה אלכוהול? לא באופן קבוע האם את/ה מעשנ/ת? לאא
האם הפלגת אי פעם? יאפ מהו המקום האהוב אלייך בעולם? החדר שלי האם היית בחו"ל? נכון האם את/ה עובד/ת? לא
שר/ה במקלחת? תפסתם אותי
שוקו או תה או קפה? קפה חורף או קיץ? חורף, אבל עם בריכה
בוקר או לילה? בוקר ג'ילו או מאריה קארי? מריה קרי שירי מימון או מירי מסיקה? שניהןןן
סלקום או אורנג' או פלאפון? סלקום סלין דיון או שאניה טווין? פפפ? צ'יטוס או דוריטוס? דוריטוס מבטא בריטי או אמריקאי? אמריקאי סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה? דרמה ציפור אחת ביד או שתיים על העץ? ציפור ביד מורה גבר או מורה אישה? גבר
חום או קור? פפ... חום? בייביסיטר או מלצרות? מלצרות קמרון או צ'ייס? צ'ייס
האוס וסטייסי או האוס וקמרון? האוס וקמרון!
תל אביב או רמת גן? תל אביב!
ים או מדבר? ים, פפ.. כחול או אדום? אדום ערפדים או אנשי-זאב? ערפדים פרפר או זחל? פרפר פייה או מכשפה טובה? פייה סנדרלה או שלגיה? סנדרלה חצאית או מכנסיים או חולצה? מכנסיים שפתון או ליפגלוס? ליפ גלוס ארץ נהדרת או יצפאן? ארץ נהדרת לרוץ או לדלג? לדלג לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד? לרקוד עם כוכבים בלט קלאסי או מחול מודרני? מחול מודרני ראש גדול או השמיניה? השמנייה yes או hot? הוטט השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טב"ע כוכב נולד או אמריקן איידול? אמריקן איידול icq או messenger? מסנג'ר בשר או עוף או דגים? דגים חמין או גפילטעפיש? גפלטע פיש יפן או סין? יפן סושי או פסטה? סושי ופסטה לחם או פיתה? לחם פורום או צ'אט או קומונה? פורום קוקו או צמה? קוקו קצפת או מוס? קצפת דנונה או יופלה? דנונה במבה או שוש? במבה תנובה או טרה? תנובה מוקה או פרנץ' ונילה? מוקה שוקו חם או קר? חם בריכה או ים? בריכה אילת או ים המלח? אילת נעלי שפיץ או ריבוע? שפיץ יהלומים או פנינים? יהלומים תהנו! פפפפ
הסוף בא לי בשוונג!

EPRT

New member
מדלגת

גיל-20 טרי עיר-דרומית בי"ס-20 דקות מהבית
עדה-אשכנזיה תאריך לידה-3.2 דמות אהובה בהאוס- האוס? קאדי חביבה גם והמבטא של צ'יס. פרק אהוב בהאוס-אין מועדף שיר אהוב-רשימה
מוזיקה מועדפת-רוק קלאסי דיסק אהוב- אממ, מתלבטת.. תלוי במצברוח , בגדול THE WALL או THE DARK SIDE OF THE MON זמר/ת אהוב/ה- שוב, אין אחד ולרוב אלו להקות דווקא סלבריטי/אית אהוב/ה- אני משוחדת לא מהכשרון משחק דווקא
סרט אהוב-החומה
אגדה אהובה-אההה! אוף אני לא יכולה לבחור. אבל אני מעדיפה אגדות מעובדות של דיסני במקום המקור (הזאב לא מת! בוכה) ספר אהוב- אוף, אוף..אני אוהבת מאוד ספרי ילדים- למשל הארי פוטר, פיטר פן המקורי. "פעמון הזכוכית ", ה"תפסן בשדה השיפון",זה רק חלקי. קשה לי לתת מדרג. אני יכולה אבל לתת קישור לרשימה של
. טעם גלידה אהוב-שוקלד משקה אהוב- מיץ פירות טבעי מאכל אהוב-שוקלד
חטיף אהוב-שוקלד ממתק אהוב-שוקלד צבע אהוב-שוקלד
, סתם, כחול. חנות בגדים אהובה-רנואר מידת נעליים- 36 בגד אהוב-חצאית, אבל קר.. אז מעילים בילוי מועדף- ביתי מקצוע אהוב- ספרות והסטוריה פרח אהוב- ורד, יסמין ציפור אהובה- תוכי? אבל שתקן. אין העדפה. משחק אהוב- גמבוי, סימס, דיאבלו תחביבים-לקרוא, לשמוע מוזיקה, בע"ח-דוגי, להיות עם אנשים ספציפים. סרטים. הכי שונא/ת בעולם- הכי? אני שונאת הרבה. חוסר הגינות, מנפולציות כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות- גדולה מורה שנוא/ה- פלאשבק, מתמטיקה או המנהל יש לך חבר/ה? לונלי מאמין בה'? מאמינה במשהו
שומר/ת שבת?לא.. שומר/ת כשרות? כן, לפעמים קצת סוטה האם את/ה שותה אלכוהול? לפעמים האם את/ה מעשנ/ת? כרגע היתי רוצה.. די בגמילה האם הפלגת אי פעם? כן,אבל הפלגה קצרה, כשהיתי בתורכיה מהו המקום האהוב אלייך בעולם? הבית האם היית בחו"ל? אכן האם את/ה עובד/ת? לא שר/ה במקלחת? כן
שוקו או תה או קפה? שלושתם עם חלב חורף או קיץ? חורף
בוקר או לילה? לילה ג'ילו או מאריה קארי? אממ ג'ילו עדיפה שירי מימון או מירי מסיקה? מנועה סלקום או אורנג' או פלאפון? פלאפון כי זה מה יש סלין דיון או שאניה טווין? לשתיהן יש מידי פעם דברים נחמדים צ'יטוס או דוריטוס? צי'טוס מבטא בריטי או אמריקאי? ברור שבריטי!!
סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה? דרמה קומית
, דרמה ציפור אחת ביד או שתיים על העץ? אחת ביד מורה גבר או מורה אישה? לאיזה מטרות?
חום או קור? מזגן בייביסיטר או מלצרות? מלצרות קמרון או צ'ייס? אממ לא משנה האוס וסטייסי או האוס וקמרון? האוס וקאדי. האוס ואופנע. תל אביב או רמת גן? י"ם ים או מדבר? הר כחול או אדום? חצי חצי ערפדים או אנשי-זאב?
הו!!! יחד בבקשה! יש לי קינק לערפדים, כל הקטע של הנשיכה האלגנטית בצוואר והתוספות, אבל אנשי זאב*נמסה* חמודיייייים.. כמו חיית מחמד מופרעת במיוחד*מציעה אלזאב כדי ללטף מאחורי האזניים* פרפר או זחל? בשני המצבים ש יופי פייה או מכשפה טובה? פייה מכשפית סנדרלה או שלגיה? שילגי!
חצאית או מכנסיים או חולצה? חחח שפתון או ליפגלוס? ליפגלוס ארץ נהדרת או יצפאן? ארץ נהדרת, לא אוהבת יצפאן לרוץ או לדלג? לדדדלג לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד? לרקוד בכלל בלט קלאסי או מחול מודרני? קלאסי
ראש גדול או השמיניה? אממ לא מכירה yes או hot? לא משנה מה השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו- בערוץ 2 כוכב נולד או אמריקן איידול? נמאס, אבל עדיף את שלנו icq או messenger? תלוי, באיסי יש משחקים יותר כיפים, מסנג' פחות נכבה בשר או עוף או דגים?עוף זה בשר
,עוף. חמין או גפילטעפיש? צ'ולנט
יפן או סין? אף אחד לא מושך אותי במיוחד סושי או פסטה? שונאת סושי
. פסטה
לחם או פיתה? אממ תלוי מה
בפנים פורום או צ'אט או קומונה? פורום קוקו או צמה? הלוואי היתי יודעת לעשות צמה
קצפת או מוס? מוס שוקלד דנונה או יופלה? לא משנה העיקר היה בצד את הנישנושים השוקלדים במבה או שוש? שוש
תנובה או טרה? תנובה מוקה או פרנץ' ונילה? מוקה שוקו חם או קר? חם בריכה או ים? בריכה אילת או ים המלח? אם כבר בדרך אז שניהם נעלי שפיץ או ריבוע? לא אוהבת שפיץ יהלומים או פנינים? אממ תלוי, לא עמדתי באופציה

למעלה