Galaxy Girl
New member
אניי!
שם- נעמה מין- כן בבקשה. סתם, נקבה
גיל- 13 עיר- הוד השרון בי"ס- "השחר"
עדה- אשכנזית תאריך לידה- 30 לנובמבר דמות אהובה בהאוס- האוס
פרק אהוב בהאוס- הפרק האחרון של העונה הראשונה שיר אהוב- פחפחפ כל כך הרבה!!
מוזיקה מועדפת- אמאממממ.. רוק? דיסק אהוב- פסי קול של FMA, DMC3. אוונסנס, אבריל לאבין, לאקונה קוייל, סלדוולר ועעעוד. זמר/ת אהוב/ה- אבריל לאבין, אמי לי. סלבריטי/אית אהוב/ה- יש מלאאא סרט אהוב- גם מלא
אגדה אהובה- בעעע, הארי פוטר? ספר אהוב- הארי פוטר, שני ירחים. טעם גלידה אהוב- קינמון!!
משקה אהוב- קולה, מצי פירות מאכל אהוב- פסקה, שוקולד. חטיף אהוב- כל דבר עם שוקולדדד
ממתק אהוב- שוקולדללדלדלד
צבע אהוב-אדום חנות בגדים אהובה- NO NAME מידת נעליים- 38-40 בגד אהוב- ג'ינס בילוי מועדף- קניון מקצוע אהוב- הסטוריה פרח אהוב- צבעוני ציפור אהובה- פפפפ... לא 'דעת משחק אהוב- DMC3, KH תחביבים- לישון..... יפנית
הכי שונא/ת בעולם- סיגריות בעע כשאני אהיה גדול/ה אני רוצה להיות-רופאה, פסיכולוגית, עו"ד.. ועוד
מורה שנוא/ה- אושריתת.. בעעע יש לך חבר/ה? בן זוג, לא
מאמין בה'? כן
שומר/ת שבת? לא שומר/ת כשרות? לא האם את/ה שותה אלכוהול? לא באופן קבוע האם את/ה מעשנ/ת? לאא
האם הפלגת אי פעם? יאפ מהו המקום האהוב אלייך בעולם? החדר שלי האם היית בחו"ל? נכון האם את/ה עובד/ת? לא
שר/ה במקלחת? תפסתם אותי
שוקו או תה או קפה? קפה חורף או קיץ? חורף, אבל עם בריכה
בוקר או לילה? בוקר ג'ילו או מאריה קארי? מריה קרי שירי מימון או מירי מסיקה? שניהןןן
סלקום או אורנג' או פלאפון? סלקום סלין דיון או שאניה טווין? פפפ? צ'יטוס או דוריטוס? דוריטוס מבטא בריטי או אמריקאי? אמריקאי סרטי אימה או דרמה או רומנטיקה או קומדיה? דרמה ציפור אחת ביד או שתיים על העץ? ציפור ביד מורה גבר או מורה אישה? גבר
חום או קור? פפ... חום? בייביסיטר או מלצרות? מלצרות קמרון או צ'ייס? צ'ייס
האוס וסטייסי או האוס וקמרון? האוס וקמרון!
תל אביב או רמת גן? תל אביב!
ים או מדבר? ים, פפ.. כחול או אדום? אדום ערפדים או אנשי-זאב? ערפדים פרפר או זחל? פרפר פייה או מכשפה טובה? פייה סנדרלה או שלגיה? סנדרלה חצאית או מכנסיים או חולצה? מכנסיים שפתון או ליפגלוס? ליפ גלוס ארץ נהדרת או יצפאן? ארץ נהדרת לרוץ או לדלג? לדלג לרקוד עם כוכבים או נולד לרקוד? לרקוד עם כוכבים בלט קלאסי או מחול מודרני? מחול מודרני ראש גדול או השמיניה? השמנייה yes או hot? הוטט השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טב"ע כוכב נולד או אמריקן איידול? אמריקן איידול icq או messenger? מסנג'ר בשר או עוף או דגים? דגים חמין או גפילטעפיש? גפלטע פיש יפן או סין? יפן סושי או פסטה? סושי ופסטה לחם או פיתה? לחם פורום או צ'אט או קומונה? פורום קוקו או צמה? קוקו קצפת או מוס? קצפת דנונה או יופלה? דנונה במבה או שוש? במבה תנובה או טרה? תנובה מוקה או פרנץ' ונילה? מוקה שוקו חם או קר? חם בריכה או ים? בריכה אילת או ים המלח? אילת נעלי שפיץ או ריבוע? שפיץ יהלומים או פנינים? יהלומים תהנו! פפפפ
הסוף בא לי בשוונג!
שם- נעמה מין- כן בבקשה. סתם, נקבה