שאלון(מפורום אבריל)!

LiTtalTal

New member
שאלון(מפורום אבריל)!

*אין שום קשר לאבריל* *יש מקום אחרי ה לראשום תשובה, פשוט תעשו קופי לשאלון* שם וגיל: איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: צבע(ים) אהוב(ים): שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? סרט אחרון שראית,האם תמליץ? איזה תכניות אתה רואה? הסרט הכי טוב שראית אי פעם: תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: זה או זה? בריטני או כריסטינה? אשר או אמינם? סרט מתח או קומדיה? מבחנים או עבודות? חתולים או כלבים? דיסקים או קאזה (צרובים)? טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? מיקי או דונלד? מיני או דייזי? אלאדין או פיטר פן? שחור או לבן? אלגברה או גאומטריה? אנגלית או עברית? MTV או VH1? ברד או קפה קר? בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? פסטה עם עגבניות או פטריות? ספרי מתח או ספרי "מופת"? חולצה או גופיה? *תשובות שלי* שם וגיל: ליטל נמיצוב יפת, 17 ממונוסון. איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: אייסי- 282263042, מסנג'ר ואימייל (במסנג'ר אני לא נמצאת כמעט בכלל) [email protected] צבע(ים) אהוב(ים): כסף, סגול, אדום ושחור. שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: 1) לשמוע מוזיקה. 2)ללמוד(כשמדובר באנקורי זה כייף, וטוב שכך..).3)לקרוא ספרים (בעיקר רומנים, מתח וקומדיה). ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? אני עדיין קוראת אותו, "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה". כן, מומלץ מאודדד! זה בעיקרון על ילד אוטיסט שכאשר הכלב של השכנים נרצח במסתוריות הוא מגלה סודות אפלים על משפחתו. מותח מאוד ומענייןמאוד! סרט אחרון שראית,האם תמליץ? אמממ... "אני, רובוט". שווה בטירוף!! וגם "כחול מופלא", אחלה סרטים! איזה תכניות אתה רואה? אמממ... "מיכאלה" (ראיתי, אני תמיד מתמכרת לטלנובלות המטופשות שלנו), "דוסון..." ו"ימי חיינו" (גם די דבילי..). הסרט הכי טוב שראית אי פעם: "המספריים של אדוארד"!!! תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: "דוסון קריק" ו"ג'ואן מארקדיה". גם "נעדרים" טובה! מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? אמממ... אני בקושי הולכת למסיבות אבל אני בעד ג'ינס וחולצה פשוטה ונעלי פלטפורמה... אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? "אחי הדוב", זה של דיסני, נכון?? אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? פעם שרתי מלא והייתי אצל מורה לפיתוח קול. אבל נטשתי ואני מתכננת לחזור בקרוב... חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): וואי קשה!יש 6! 1-"אניטינג בוד אורדינארי" (אבריל)2- "איים וויד יו" (אבריל)3- "טיים" (אנסטסיה)4- "איי דו" (אנסטסיה) 5- "ששת הימים" (נו באמת, שייגעצ) 6- "אינטרקום" (שייגעצ רולזזז) וזהו... שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: ג'וני דפ וקייטי הולאמס. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? לשון והיסטוריה... בעעעע מרוצה מהכיתה שלך? כן, מעולה (אנקורי רולזזזז) מה הארטיק האהוב עליך? כמעט ולא נוגעת בארטיקים.... אבל אם כבר אז ענבים... או משמש. מה טעם הגלידה האהוב עליך? שוקולד... מהי המסעדה האהובה עליך?- "אבו נאסאר", יפו. במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- חברים קרוב-רחוק לבית. ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון? וואט?? לא... נבר אבר. באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- פסיכולוגיה... איזה יומן קנית?- של מריצה מהמורדים (בעעעעע

שטיצה

New member
אני עונה:]

שם וגיל: דניאל:X איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: 267673766, [email protected] צבע(ים) אהוב(ים): שחור אדום וכחול כהה שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה, לדבר ולישון
ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? אנה פראק. לא ממש אהבתי. סרט אחרון שראית,האם תמליץ? אני ממש לא זוכרת]: איזה תכניות אתה רואה? ברגע זה אני לא רואה טלויזיה, ובכלליות אחוזת הטרוף
הסרט הכי טוב שראית אי פעם: נפלאות התבונה תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: רוזוול מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? בדר"כ בגדים אוהב דיסני? לא איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? לא אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? לדעתי לא
חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): וואו, יש המון. שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: סיימון בייקר מהסניגור:] זה או זה? בריטני או כריסטינה? איכססססס
אשר או אמינם? איכס סרט מתח או קומדיה? דרמה מבחנים או עבודות? כלום חתולים או כלבים? חתולים דיסקים או קאזה (צרובים)? גם וגם
טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? איכות]: מיקי או דונלד? מיקי מיני או דייזי? מיקי]: אלאדין או פיטר פן? פיטר פן
שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? גאומטריה אנגלית או עברית? לא יודעת;< MTV או VH1? אמ טי וי ברד או קפה קר? אייס קפה|סגידה| בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? שניהם
פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות ספרי מתח או ספרי "מופת"? מה]: חולצה או גופיה? גם וגם

הו אני ^_^

שם וגיל: שאיה בת 14 עוד מעט 15 איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: איציקי הנחמד: 349011118 ואי מייל פרטי צבע(ים) אהוב(ים): סגול אדום שחור וכתום ^^ (לפעמים כתום.. מצבי רוח) שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: אינטרנט וחברות, מוזיקה, ה"פ ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? הארי פוטר
אבל הספר האחרון זה בואדולינה
סרט אחרון שראית,האם תמליץ? ליזי מגוויר בצהרים
אבל כעיקרון המלצה: המסע המופלא
זה לא לילדים איזה תכניות אתה רואה? סאקורה ^^ הסרט הכי טוב שראית אי פעם: לא זוכרת..
נראה לי שיהיה.. סאקורה כשאני אראה אותו
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: הו יש הרבה.. נראה לי שסאקורה זה העכשווי ואין לי מושג מה הלאה מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? חצאיות מיני ועניבות ^_^ אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? בטח
דיסני רולז.. אהה ואני הכי אוהבת את אלאדין מלך האריות ובת הים הקטנה.. תחליטו אתם איזה סרט יותר שווה אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? ציור לא..
ריקוד ככה.. שירה יותר טוב אבל אני מעולה במשחק ^^ *גאה* חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): שירי הביטלס.. "שחק את המשחק" של שייגעצ', השיר בחתימה שלי..
כמעט כל שירי היהודים שיר נבחר זה "מחפש תשובה" ו"ג'קי", שירי רד הוט צ'ילי פפרס כולם.. וכל שירי יוני בלוך.. אין שירים מועדפים יותר מהם שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס וזאת שמשחקת בשר הטבעות שחכתי איך קוראים לה ^-^;, ושחקן אין לי מושג זה או זה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה רולז אשר או אמינם? אמינם ^_^ סרט מתח או קומדיה? קומדיה אפקורס מבחנים או עבודות? מבחנים נראה לי.. אין לי מושג חתולים או כלבים? כלבים ^^ דיסקים או קאזה (צרובים)? דסקים כשיש לי כסף
טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? סדרות אפקורס מיקי או דונלד? לא פייר
נראה שמיקי אבל זה לא פייר.. זה כמו לשאול מה אתה מעדיף גלידה או שוקולד מיני או דייזי? אררררררררררררררר
אלאדין או פיטר פן? אלאדין ^^ שחור או לבן? שחור
אלגברה או גאומטריה? די.. שוב מתמטיקה.. אחרי כל היום הסריח הזה?! טוב נראה לי שאלגברה אנגלית או עברית? אנגלית שפה יפה ^^ חבל שאני לא יודעת אותה MTV או VH1? אמ טי וי ברד או קפה קר? אייס קפה בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? בייגלה כי טוסטים יש לי חופשי פסטה עם עגבניות או פטריות? גם וגם.. נראה שפיטריות ספרי מתח או ספרי "מופת"? העיקר שיהיו מעניינים לא?!
חולצה או גופיה? תלוי במבנה הגוף של הבנאדם.. לי מתאים גופיות.. יש דבות שמתאים להן חולצות והולכותץ עם גוביות.. אני ראיתי כאלה.. מחזה מדהים

No¥a

New member
חח.. רק בגלל שמשעמם לי...

שם וגיל: נויה, עוד מעט 13 איסיקיו, מסנג'ר, אימייל:<מסנג'ר> msnsm@hotmail <אימייל> [email protected] צבע(ים) אהוב(ים): שחור שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לשמוע מוסיקה, לראות טלויזיה, לנגן בגיטרה <לא שכ"כ הולך לי בזמן האחרון.. =/> ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? "מי הזיז את הגבינה שלי", אמ.. ספר נחמד סרט אחרון שראית,האם תמליץ? הכוכבים של שלומי <לא את הכל =/> איזה תכניות אתה רואה? השיר שלנו <אבל נגמר
>, פרויקט וואי, וכל היום אני על ערוץ 24... הסרט הכי טוב שראית אי פעם: אמ.. יש מלא.. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: השיר שלנו..? מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? מלך החיות אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? אף אחד... חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): וואי יש המוןן שירים!!! שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: איילת זורר זה או זה? אמ.. זה.? בריטני או כריסטינה? אף אחת! שונאת את שתיהן..!
אשר או אמינם? שונאת ראפפפפפפ!!! סרט מתח או קומדיה? קומדיה
מבחנים או עבודות? מבחנים... חתולים או כלבים? חתולים דיסקים או קאזה (צרובים)? דיסקים! טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? אמ.. לא אוהבת אפאחד.. מיקי או דונלד? מיקי! מיני או דייזי? מיני.. <סורי על הבורות, אבל מי זי דייזי..?> אלאדין או פיטר פן? פיטר פן שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? נראה לי גאומטריה.. אנגלית או עברית? עברית MTV או VH1? VH1 ברד או קפה קר? ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? בייגלה פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? מה ז"א ספרי "מופת"..? חולצה או גופיה? חולצה

ואנשים! אני קראתי את שלכם..

תקראו גם את שלי.. ואז נדבר על הטימטום שפורץ מתוכי ברגעים אלו ממש!! הולכים לפרמט לי ת'מחשב
אולי אני יצליח לשכנע את אמא שלי רק להגדיל את הפאקינג דבר הזה ששכחתי איך קוראים לו..

LiTtalTal

New member
איזה תיזמון לפירמוט...

לי לפני יומיים (בערך..) הוחזר המחשב מפירמוט שלקח שבועיים וחצי...

who is this

New member
אני גם אענה...

שם וגיל: עומר נרוי, 16 איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: 255926322, [email protected] צבע(ים) אהוב(ים): שחור, כחול ולבן שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לכתוב שירים, לשמוע מוזיקה, לשיר קריוקי במחשב ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? הארי פוטר החמישי.. ממליץ למי שכבר קרא את שאר הספרים סרט אחרון שראית,האם תמליץ? זהות במלכודת, סרט חובה! איזה תכניות אתה רואה? חברים, וכל מה שיש בערוץ 2 הסרט הכי טוב שראית אי פעם: קשה... נראה לי שכופר תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: חברים מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? כמעט ולא יוצא אבל אם כבר אז גינס ואיזה חולצה יפה אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? מלך האריות אוף קורס! אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? בכתיבה אולי קצת גם בשירה חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): גניבה (היהודים), מדרגות לגן עדן (לד זפלין), אנטר סנדמאן (מטאליקה), נובמבר ראיין (גאנס אנ' רוזס) אינטרקום שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: בראד פיט / ג'ניפר אניסטון זה או זה? בריטני או כריסטינה? גועל נפש שתיהן.. מזכירות **** מוכרות את גופן בשביל כסף אשר או אמינם? גועל נפש שניהם, הדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה לקלל וללכת מכות או ללכת לכלא סרט מתח או קומדיה? קומדיה אבל לא יותר מדי קיטשית מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים? שניהם דיסקים או קאזה (צרובים)? דיסקים (אבל רק של אומנים שאני ממש אוהב ושהם מהארץ) טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? סדרות "איכות" מיקי או דונלד? דונלד מיני או דייזי? מיני אלאדין או פיטר פן? פיטר פן שחור או לבן? לבן אלגברה או גאומטריה? אלגברה אנגלית או עברית? שניהם MTV או VH1? וי.אייץ'1 ברד או קפה קר? ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? פסטה עם עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? ספרי מתח חולצה או גופיה? חולצה

תות15

New member
חח וואלה את ממונסון?

אני מאור יהודה.. וואי כמעט כל הפורום פה מהאזור הזה..

תות15

New member
אני עונהההה..

שם וגיל: עדי, כמעט 16, כיתה י"א איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: איסי: 255908714, אימייל: [email protected] צבע(ים) אהוב(ים): סגול שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: צופים צופים ועוד קצת צופים ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? פעם אחרונה קראתי הארי פוטר החמישי.. ספר נחמד.. לא יותר מזה סרט אחרון שראית,האם תמליץ? ראיתי שרק 2 בקולנוע ונרדמתי.. איזה תכניות אתה רואה? סמולוויל, החיים זה לא הכל, דאבל דייט הסרט הכי טוב שראית אי פעם: החיים יפים תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: אני אוהב את סמולוויל במיוחד.. מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? לא משו מיוחד אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? לוידע אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? משחק ככה ככה.. שירה וציור ממש לא חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): אין לי 5 מועדפים.. אבל נתקע לי בראש בזמן האחרון "בטי" של לונה פאנק שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: רומי אבולעפיה חמוווווווודה זה או זה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? אמינם סרט מתח או קומדיה? תלוי בסרט מבחנים או עבודות? מבחנים חתולים או כלבים? כלבים דיסקים או קאזה (צרובים)? תלוי בלהקה.. לרוב צרוב טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? "איכות".. למרות שאני בקושי רואה טלויזיה.. ולא אוהב את חברים מיקי או דונלד? דונלד מיני או דייזי? מיני אלאדין או פיטר פן? אלאדין שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? איכס איכססס אנגלית או עברית? עברית MTV או VH1? ערוץ 24 ברד או קפה קר? קפה קר בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? מה שבא.. חולצה או גופיה?

Crazy Girl2000

New member
אני../images/Emo3.gif

שם וגיל:סהר,בנובמבר 13. איסיקיו, מסנג'ר, אימייל:[email protected] - גם אימייל וגל מסנג'ר. צבע(ים) אהוב(ים):הגוונים הכהים של הכחול,שחור,אדום :) שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות:גיטרה,מוזיקה,לישון ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? הארי פוטר הרביעי בפעם ה17 בערך <בלי להגזים>,וכן,אם לא קראתם אותו עדיין. סרט אחרון שראית,האם תמליץ?אמ,שרק 2 אם אני לא טועה.וכן,אחלה סרט. איזה תכניות אתה רואה?אממ , קיץ נצחי,הארוס השמן שלי (
) הסרט הכי טוב שראית אי פעם:שישי הפוך רולז
. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: אריזה משפחתית וצער גידול בנות :) מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים?ג'ינס וחולצה צמודה...לא טיפוס של מסיבות בכל מקרה. אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?דיסני אימפריה :) וסרט אהוב..אמ...פו הדב ופיטר פן :) אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? חח.ממש לא. חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר):כרגע , RHCP-Otherside Good Charlotte-Perdictebale כנסיית השכל-איך זה מרגיש אלג'יר-מנועים קדימה איפה הילד-נפלת חזק ובערך כל השירים של הובאסטנק :) שחקן אהוב\\שחקנית אהובה:אין.אבל צ'אד מארי אם איך שלא קוראים לו חמוד
זה או זה? בריטני או כריסטינה?אפחת. אשר או אמינם?אמינם,אשר סתם מתלהב מכוער. סרט מתח או קומדיה?קומדיה. מבחנים או עבודות?עבודות :\ חתולים או כלבים?שניהם :*) דיסקים או קאזה (צרובים)?דיסקים,למרות שאצלי הרוב צרוב... טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)?שתיהן.:) מיקי או דונלד?מיקי מיני או דייזי?דייזי אלאדין או פיטר פן?פיטר פן!! שחור או לבן?שחור אלגברה או גאומטריה?לא התחלתי ללמוד גיאומטריה עדיין,אבל בכל מקרה מתמטיקקה זה חרא. אנגלית או עברית?עברית. MTV או VH1?VH1!!! ברד או קפה קר?ברד|מכורה| בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות?עגבניות=קטשופ? ספרי מתח או ספרי "מופת"?מתחח חולצה או גופיה?חולצה שאלון נחמד :*)

oRockGirLr

New member
עכשיו אני!!../images/Emo11.gif ../images/Emo105.gif

שם וגיל: אור נממ ועוד 15 יום בת 14
איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: אייסיקיו - 248881424 אימייל/מסנג'ר - [email protected] צבע(ים) אהוב(ים): כתום כתום כתום! שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לישון
לשהות בקונסרבטוריון של קרית אתא
, מוזיקה
ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? נאממ "צינורות" - אתגר קרת ו"מכשפה" של סיליה ריס. סרט אחרון שראית,האם תמליץ? לא אוהב סרטים =] איזה תכניות אתה רואה? נגמר השיר שלנו
וישנן בנות
ואין לי מה לראות. בוהו. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: - תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: חברים כמובן. מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? בגדים. אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? הו דיסני
הסרט האהוב עליי של דיסני זה מלך האריות. =[ כל פעם אני בוכה כשאני רואה אותו
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? במשחק אומרים לי שכן
ריקוד... לא. חח שירה... נאמ כן. בערך. וציור.. אני די גרועה בזה. חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): -שבק ס' - אין כבוד -הדג נחש - רק פה/הפה לפתוח -Scorpions - Send me an angel -עברי לידר - זמן -P.O.D - Will you שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: ג'וליה סטיילס ומת'יו פרי. זה או זה? בריטני או כריסטינה? בריטני. אשר או אמינם? אותו זבל. סרט מתח או קומדיה? קומדיה. מבחנים או עבודות? מבחנים חתולים או כלבים? כלבים. שונאאאאת חתולים. דיסקים או קאזה (צרובים)? הא? טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? ברור שסדרות איכות. מיקי או דונלד? דונלד מיני או דייזי? מיני אלאדין או פיטר פן? פיטר פן שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? אלגברה אנגלית או עברית? גם וגם
MTV או VH1? וי אייג' 1 ברד או קפה קר? אייסקפה
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט עם גבינה מותכת פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? לוידעת חולצה או גופיה? גופיה.

עכשיו תורי ! דניאל השולטת!!

שם וגיל: דניאל או סתם דניאל איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: 214154043 ומסנג'ר אין כוח לרשום צבע(ים) אהוב(ים): כחול שחור ואדום !!! שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לצלם , לשמוע מוזיקה ! לשיר ולשחק !! ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? מי קורה ספרים ? נראה לי הספר האחרון שקראתי היה מעשה בחמישה בלונים בכתה א' סרט אחרון שראית,האם תמליץ? הכפר סרט יפה בטרוף לכו לראות !! וגם אפקט הפרפר משהו בן זונה איזה תכניות אתה רואה? מופע שנות השבעים ! כמעט וכל התוכניות בערוץ 3 פשוט כל הזמן זה דלוק אצלי בחדר !! מכושפות בנות גילמור וכל אלה ! וכמה תוכניות בערוץ 22 ולפעמים אמ טי וי הסרט הכי טוב שראית אי פעם: מי זוכר ?? מלא !! תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: איזה שאלות מעצבנות !! הכל יפה !!! מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? בגדים יפים מן הסתם ?? כמובן שלא חצאית או משהו כזה אבל ג'ינס יפה וחולצה של טי אן טי חיחיחי אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? חולת דיסני !! את הכל הכל הכל !! פשוט חולה על דיסני אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? אממ לא נראה לי אני מוכשרת אני פשוט אוהבת לשיר ואוהבת לצייר ואוהבת לשחק ! לרקוד אני אוהבת אבל רוקדת כמו הצרות שלי חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): כל השירים של נירוונה כמובן כמובן ! כל השירים של היהודים חוץ מג'קי ! כל השירים של שייגעצ חוץ משזיף כמה שירים של בלינק 182 כמה שירים של גאנז אנד רוזס וכמה שירים של אבריל לוין ! כמה שירים של הקאספרים ! הרבה שירים של צ'ילי פפרס !! אוף זה לא יגמר לעולם שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: ג'וליה רוברט
, אנג'לינה ג'ולי
ובארד פיט זה או זה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? אמינם סרט מתח או קומדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? מבחנים חתולים או כלבים? כלבים דיסקים או קאזה (צרובים)?ברור שדיסקים ! אבל כשאין כסף מורידים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? סדרות איכות ברוררר מיקי או דונלד? דונלד מיני או דייזי? דייזי אלאדין או פיטר פן?אלאדין שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? אלגברה !! שונאת גאומטריה !! מיה מציא את המקצוע המיותר הזה ?? אנגלית או עברית? אנגלית כי זאת שפה יפה ! אבל עברית כי השפה קלה MTV או VH1? אני רואה את שנייהם אותה מידה ברד או קפה קר? ברור שאייס קפה ! בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוס עם גבינה !! יאמייי
פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות !!! ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתח !!! חולצה או גופיה? לפעמים זה ולפעמים זה

L i l A L o

New member
מי.

שם וגיל:ענת. 15 איסיקיו, מסנג'ר, אימייל:[email protected]. 152073846 צבע(ים) אהוב(ים):כתום, כחול, שחור ועוד
שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות:לצייר, לשמוע מוזיקה, לקרוא וכו'. ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?הממ, עכשיו אני קוראת את 1984ץ וול, זה ספר טוב, אבל הוא די קשה לקריאה ולא נראה לי שהרבה יאהבו אותו.. והספר לפני זה שקראתי הוא "ישהו לרוץ איתו". ספר מצוין! מומלץ לכולם
סרט אחרון שראית,האם תמליץ?בלע. מלא זמן לא ראיתי סרטים. לא זוכרת
איזה תכניות אתה רואה?חברים|מאוהב, מש"ה
, ג'ואן מארקדיה, אנג'ל, רווזול
, מכושפות , בנות גילמור ועוד.. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:הו. יש המון. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם:אני חושבת חברים
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים?אני תמיד בעד ג'ינס וגופיה. או חצאית שכזו,אבל לא מיני. אוהב דיסני?יאפ. איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?מלך האריות
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?אני אוהבת לצייר, לאו דוקא מוכשרת בזה
חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר):יש המון. שחקן אהוב\\שחקנית אהובה:אשטון, ג'וני דפ.. זה או זה? בריטני או כריסטינה?נונ. אשר או אמינם?אשר
סרט מתח או קומדיה?תלוי במצברוח. מבחנים או עבודות?מבחנים
חתולים או כלבים?כלבים(בובייייייי
) דיסקים או קאזה (צרובים)?דיסקים. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)?איכות, דה?
מיקי או דונלד?מיקי מיני או דייזי?דייזי. אני לא אוהבת את מיני
אלאדין או פיטר פן?פיטר פן השקסי שלי. שחור או לבן?שניהם. אלגברה או גאומטריה?אר. אלגברה. אנגלית או עברית?אנגלית
אבל עברית Zו גם שפה יפה. MTV או VH1? לא יוצא לי לראות אף אחד מהם. ברד או קפה קר?ברד. לא אוהבת קפה
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט.. פסטה עם עגבניות או פטריות?עגבניות. ספרי מתח או ספרי "מופת"?מתח. חולצה או גופיה?גופיה.

../images/Emo141.gif אווווווקיי

שם וגיל:
גלושית, היום-15 וחציקולולולולו
איסיקיו, מסנג'ר, אימייל:
אייסי-131212046 מסנג'[email protected] אי מייל[email protected] צבע(ים) אהוב(ים):
שחור, תכלת וכתום שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות:
לישון, לגלוש בנט ולרקוד ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?
אמליץ. "כישרון לאהוב" סרט אחרון שראית,האם תמליץ?
מזמן לא ראיתי סרט, אבל אני אמליץ על "רווק+ילד". אני יכולה לראות אותו שוב ושוב ושוב ושוב... איזה תכניות אתה רואה?
חבריםםם
, וויל וגרייס, מלך השכונה, קיץ נצחייי, צרבת, הכי גאים שיש, 3 אחיות, נני, כולם אוהבים את ריימונד, איפה אתה חי!?, 20+ ועוד.. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:
אנ'לא יכולה לבחור רק 1 תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם:
כנ"ל מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים?
בגדים יפים ונוחים אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?
אוהבת את כללל הסרטים של דיסני
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?
ריקוד-אפשר לומר, שירה-לדעתי ממש לא...אבל המנהל של להקת ביצפר חושב שכן, הוא רוצה שאני אצטרף
חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר):
אינמצב! אני אוהבת כ"כ הרבה שירים! אחד מהם זה "את" של מוש בן-ארי.. [פשוט אני שומעת אותו עכשיו, במצעד של גלגל"צ] שחקן אהוב\\שחקנית אהובה:
יו גרנט, ג'ולייה סטיילס, ג'וש הארטנט, בראד פיט, מאט' דיימון זה או זה? בריטני או כריסטינה?
לא'דעת אשר או אמינם?
שניהם נחמדים סרט מתח או קומדיה?
קומדיהההה מבחנים או עבודות?
עבודות חתולים או כלבים?
אוגרים סיביריים
דיסקים או קאזה (צרובים)?
תלוי של מי
טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה)?
יש רק טלנובלות מסויימות שאני אוהבת..אז בעיקרון, "איכות" מיקי או דונלד?
שניהם מיני או דייזי?
שתיהן אלאדין או פיטר פן?
שניהם שחור או לבן?
שחור..? אלגברה או גאומטריה?
אם אני ממש חייבת אז אלגברה אנגלית או עברית?
אנגלית
MTV או VH1?
שניהם ברד או קפה קר?
אייס קפה בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?
בייגלה פסטה עם עגבניות או פטריות?
לא ולא ספרי מתח או ספרי "מופת"?
ספרים רגילים
חולצה או גופיה?
גם וגם

למעלה