שאלון(מפורום אבריל)!

../images/Emo141.gifחחחחח...לא, זה לא אומר..

גמני הרבה קוראת שאלונים

Hezi The One

New member
יאיי אני משועמם וחולה בראש השנה ../images/Emo10.gif

אז אני עושה את זה... שם וגיל: חזי בן 14 וחצי איסיקיו, מסנג'ר, אימייל:רק אייסיק אני כותב אין לי כח לאימייל...173282917 צבע(ים) אהוב(ים):כחול! שולט! שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות:לראות מכושפות ללכת לחדר כושר ולשחק כדורגל (גאדדד אני נשמע כמו בן 10) ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? הארי פוטר...גם היחיד כל הסדרה מעולה!! תקראו סרט אחרון שראית,האם תמליץ? הכפר...אל תלכו!!!! אכזבה גדולה זה לא אימה זה דרמה! איזה תכניות אתה רואה? מכושפות וזהו! רציני... הסרט הכי טוב שראית אי פעם:טיטאניק תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם:מכושפות מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? כל פעם משתנה אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? אמממ נראה לי ש...מלך האריות! אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? משחק...כן! חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר):אממ רק של שייגעצ אבל אין לי כח לאחרים... משקאות חריפים,מרלין מונרו,אינטרקום,דיילת באל על וניו יורק רפיח שחקן אהוב\\שחקנית אהובה:לא יודע זה או זה? בריטני או כריסטינה? שתיהן לא אשר או אמינם? אמינם סרט מתח או קומדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? מבחנים...פחות זמן חתולים או כלבים? כלבים דיסקים או קאזה (צרובים)? קאזה לרוב...לא צריך לנות את כל הדיסק טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? ברור שסדרות איכות!!! מיקי או דונלד? מיקי מיני או דייזי? מיני אלאדין או פיטר פן? פיטר פן שחור או לבן? לבן אלגברה או גאומטריה? אלגברה! גיאומטריה דפק לי ת'ממוצע!!! ובגללו היה לי רק 92 אנגלית או עברית? אנגלית בעיקרון שפה יותר קלה MTV או VH1? MTV ברד או קפה קר? ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתח חולצה או גופיה? גופיה

Hezi The One

New member
עם הייתי לומד והייתי נמצא בכל

השיעורים ולא הייתי שובר מכונה בחדר טכנולוגיה אז הייתי מוציא ממוצע 100אולי...

זה שלייייי..../images/Emo3.gif

שם וגיל: דניאל בת 16. איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: אי סי קיו - צבע(ים) אהוב(ים): אדום, ורוד, ותכלת. שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לישון, איסוף מקלות יפים מהרחוב (כן אני מוזרה..) וכמובןן להיות עם הכלב שלי.. שהוא כל החיים שלי :) ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? מנסרות. הספר הכי טוב שקראתי עד היום. סרט אחרון שראית,האם תמליץ? לפני 15 שעה, הבת של הבוס שלי.. מצחיק.. איזה תכניות אתה רואה? חברים, ומיכאלה לשעבר. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: עידן הקרח. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: מיכאלה. מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? כל מיני. אני מגוונת! אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? חולת דיסני.. אממ. היפה והחיה! אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? במשחק! נראה לי :) חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): נמרוד והבודדים - צורח שייגעצ - קשה לי לחשוב אביב גפן - מלאך אביב גפן - השיר שלנו נמרוד שיקלר - כל יום שאת לא איתו שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: אשטון קוצ'ר. זה או זה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה! אשר או אמינם? שניהם לא.. סרט מתח או קומדיה? קומדיה!! אופקורס!!! מבחנים או עבודות? עבודות!! (איזו שאלה!) חתולים או כלבים? שתיהם :) דיסקים או קאזה (צרובים)? דיסקים.. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? יואו.. אין לי מושג.. מיקי או דונלד? מיקייי מיני או דייזי? מינייי אלאדין או פיטר פן? פיטר פןןן.. הוא כוסון שחור או לבן? שחור. אלגברה או גאומטריה? אלגברה! אנגלית או עברית? אמממ... עברית.. נראה לי.. MTV או VH1? אם טי וי ברד או קפה קר? ברד.. אני לא שותה קפה.. בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? יואו טוסט עם גבינה מותחת!! פסטה עם עגבניות או פטריות? פסטה עם עגנבניותתתת ספרי מתח או ספרי "מופת"? לא זה ולא זה.. ספרי רומנטיקה חולצה או גופיה? חולצות!!

LiTtalTal

New member
מקלות מהרחוב???

עשיתי את זה בכיתה ג' אוליי וגם הפרחים האלה שנמסים ביד....

Dani my love

New member
אוי אני אוהבת שאלונים

שם וגיל: קטה 15 איסיקיו: 288708607 מסנג'ר: [email protected] (זה גם כתובת האי מייל) צבע(ים) אהוב(ים): סגול כהה ושחור שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לקרא.. לשמוע מוזיקה לדבר בטלפון ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? ג'ק המרטש-דיוקן של רוצח מאת פטרישיה משהו.. מומלץ בחום סרט אחרון שראית,האם תמליץ? היום ראיתי להרוג את ביל 1.. סרט מעולה לאוהבי דם איזה תכניות אתה רואה? לאחרונה רק פרוייקט ואי הסרט הכי טוב שראית אי פעם: יש הרבה כאלה ואיין לי אחד בראש לצערי תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: מופע שנות ה-70 מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? ג'ינסים רחבים וגופיות של פלייבויי אוהב דיסני? כן איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? אנסטסיה אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? משחק.. לומדת דרמה במקום מקצועי חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): 1. ניו יורק רפיח - שייגעצ 2. האם להיות בך מאוהב- אביב גפן 3. עכשיו מעונן - אביב גפן 4. שובניסט - הבליינים 5. חייל של מאה שערים - שייגעצ שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: קולין פארל זה או זה? בריטני או כריסטינה? בעע על שתיהם אבל אם כבר כרסטינה אשר או אמינם? ושוב בעע על שניהם ושיהיה אמינם אם כבר סרט מתח או קומדיה? מתח מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים? כלבים דיסקים או קאזה (צרובים)? דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? איכות מיקי או דונלד? מיקים מיני או דייזי? מיני אלאדין או פיטר פן? אלאדין שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? אלגברה אנגלית או עברית? עברית MTV או VH1? בעעע איין 24? MTV ברד או קפה קר? אייסקפה בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? מופת חולצה או גופיה? גופיה

NOW Meeee ../images/Emo26.gif

שם וגיל:טל נמש.. בת 18 עוד 10 ימים
איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: 339598320-אייסי, [email protected] צבע(ים) אהוב(ים): אדום, כחול, שחור וסגול
שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לכתוב, מוזיקה, לישון.. ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? "מי הזיז את הגבינה שלי?"- מומלץ בחום! סרט אחרון שראית,האם תמליץ? טירת הרוחות באיימקס באילת [תלת מימדי- רק שם יש את זה!] מומלץ מומלץ מומלץ
!|
איזה תכניות אתה רואה? קומדיה ודרמה כאלה.. הא ו"השיר שלנו" שהיה. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: ארמגדון נראה לי..
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: השיר שלנו! |סגידה|
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? את הבגדים שלי
חחחח.. מממ.. מכנסיים מתרחבים, חולצות גזורות או גופיות.. נו את הלבוש ה"פריקי" שלי בכל מצב..
אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? חולה על דיסני
הסרט הכי טוב של דיסני- מלך האריות
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? ציור כן..
חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): 1- תחזור תחזור- משינה 2- סוף העולם- אביב גפן 3- גן החטאים- אביב גפן 4- Pink Floyd - Wish You Were Here 5- Bryan Adams - Everything I Do 6- אהבנו/מלאך/השיר שלנו/שנינו שווים- אביב גפן.
שחקן אהוב\שחקנית אהובה: שחקן- ג'וני דפ
, שחקנית- ג'וליה רוברטס
זה או זה? זה
בריטני או כריסטינה?
בעעעעעע.. אשר או אמינם? כנ"ל
סרט מתח או קומדיה? מתח אני אוהבת.. קומדיה זה פשוט מצחיק.. מבחנים או עבודות? תזכירו לי מה זה?
חתולים או כלבים? כלבים
דיסקים או קאזה (צרובים)? דיסקים
דפנטלי
טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? מה שמעניין רואים..
מיקי או דונלד? דולנד.. אני מכורה אליו!.. מיני או דייזי? שתיהן מתוקות! אלאדין או פיטר פן? פיטר פן
[איפה אוהדי?
] שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? חחחח מה זה שמישהו יזכיר לי? אבל אלגברה עדיף... אנגלית או עברית? אנגלית
MTV או VH1? כ"כ VH1
[VH1 רוּלֶז
] ברד או קפה קר? אייקפהההההההה יו איך בא לי עכשיו... בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? יאמממממממממ...
שניהם! פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות. ספרי מתח או ספרי "מופת"?
חולצה או גופיה? גופיה, חולצה מה שבא..
שנה טובה לכולם

רק הבהרה קטנה...

השירים המועדפים עליי.. לכל אחד מהם יש סיפור שלם למה אני אוהבת אותו כ"כ..
[כן.. הסיפורים האלה דיי עצובים...] כמובן שאת המוזיקה של שייגעצ אני אוהבת לא פחות... טוב לא משנה.. סתם קמתי עם מצב רוח חרא...

Dj SuNsHiNe

New member
גם אני רוצה =)

שם וגיל: נעמה בת 16 וחצי איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: אייסקיו!!! צבע(ים) אהוב(ים): כחול שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לכתוב, לקרוא ולשמוע מוזיקה ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? ארמדין-ספר של סופר חדש ממש מומלץ סרט אחרון שראית,האם תמליץ? לא זוכרת =\ איזה תכניות אתה רואה? הרבה.. מה, להתחיל לפרט? הסרט הכי טוב שראית אי פעם: אישה יפה =))) תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: מכושפות ושנות ה-70 וגו'אן מארקדיה מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? מכנס שחור וחולצה כולשהי.. אוהב דיסני? כן!!! איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? אלאדין אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? בכתיבה חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): אין דבר כזה, אוהבת את כל המוזיקה שבעולם, חוץ ממוזיקה מזרחית דיכאונית סטייל אבי ביטר ושות' שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: ברוס וויליס ודרו ברימור זה או זה? בריטני או כריסטינה? כרסיטנה אשר או אמינם? אשר סרט מתח או קומדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים? כלבים! דיסקים או קאזה (צרובים)?לא משנה לי העיקר מוזיקה טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? גם וגם מיקי או דונלד? מיקי מיני או דייזי?מיני אלאדין או פיטר פן?אלאדין!!! שחור או לבן? לבן אלגברה או גאומטריה? גיאומטריה אנגלית או עברית? אנגלית MTV או VH1? אמטיווי ברד או קפה קר? ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות ספרי מתח או ספרי "מופת"? גם וגם חולצה או גופיה? גם וגם באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה מרוצה מהכיתה שלך? כן מה הארטיק האהוב עליך?דודבנים מה טעם הגלידה האהוב עליך? וניל שוקולד צ'יפס!!! מהי המסעדה האהובה עליך?-"אל גאוצו" במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?אי אפשר להגדיר ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?מה? אתם מתכוונים למורה למתמטיקה? כי אם כן היא זקנה מידי... באיזה חוגים היית רוצה ללמוד? שפות איזה יומן קנית? של ברטז

../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם וגיל:ליז,14. איסיקיו, מסנג'ר, אימייל:301006497 צבע(ים) אהוב(ים):שחור&כחול&לבן שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות:צילום&עיצוב בגדים&לשמוע מוזיקה ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?לא זכור לי משהו טוב שקראתי. סרט אחרון שראית,האם תמליץ?אממממ נדמה לי שהאחרון היה "היום שאחרי מחר".אני בכל אופן לא הכי אהבתי... איזה תכניות אתה רואה?הייתי רואה לפעמים השיר שלנו,רפואה שלמה,ובעיקרון הרבה ערוץ 24 הסרט הכי טוב שראית אי פעם:טיטאניק
&ארמגדון
&פרל הארבור
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם:המירוץ למיליון מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים?ג'ינס ואיזה חולצה/גופיה. אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?לא אהבתי אף פעם סרטים מצוירים אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?בציור ואפשר להגיד שגם בריקוד. חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר):1-"הזמן שלך" {היהודים}2-"אינטרקום" {שייגעצ} 3-"קשה לי לחשוב"{שייגעצ} 4-"אימג'ינרי"{אוונסנס} 5-"מותק שלי"{גלעד שגב}. שחקן אהוב\\שחקנית אהובה:בן אפלק זה או זה? בריטני או כריסטינה?את שתיהם אני לא אוהבת אבל אם כבר אז כריסטינה אשר או אמינם?אמינם סרט מתח או קומדיה?מתח מבחנים או עבודות?עבודות חתולים או כלבים?חתולים דיסקים או קאזה (צרובים)?דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)?סדרות איכות מיקי או דונלד?דונלד מיני או דייזי?דייזי אלאדין או פיטר פן?פיטר פן שחור או לבן?שחור אלגברה או גאומטריה?אלגברה אנגלית או עברית?עברית MTV או VH1? אם כבר אז MTV אבל 24 שולט ספרי מתח או ספרי "מופת"?מתח חולצה או גופיה?גופיה

orkerist

New member
אין לי משהו אחר לעשות.. וגם זה נחמד

שם וגיל: יונתן, 14 וחצי איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: איסיקיו:198359034 מסנג'ר: [email protected] צבע(ים) אהוב(ים):ממ.. שחור, כחול ו.. לבן? שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לנגן בגיטרה, מוזיקה, צופים ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? זה חלק מסדרה, קוראים לזה בסימן החדקרן, וכן, אני ממליץ=) סרט אחרון שראית,האם תמליץ? איזה מין שכנה, סרט חביב.... איזה תכניות אתה רואה?כרגע אין לי ממש טלוויזיה, אבל כעיקרון ערוץ 3 ו24.. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: זה תלוי במצברוח, אבל או מטריקס הראשון, או איזה סרט דרמה שאני תמיד שוכח איך קוראים לו, אבל בדרך כלל זה הטרילוגיה המחאה של שר הטבעות.. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: פרפר נחמד!!! מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? חח מה זה השאלה הזאת? רוצים שאני אפרט לכם איזה בגדים יש לי?! אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? חה! הטירה המכושפת=) זה שלהם.. אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? ציור.זהו. חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): ממ קשה.. עוד פעם/מוניקה סקס, תתחיל מאפס/ירמי קפלן, בוקר טוב עולם/אבטיפוס, מועקה/אבטיפוס, שנים חסומות/מוניקה סקס, ויש עוד גם של קספר, שייגעצ, ועוד כמה פשוט אין לי כוח לכתוב.. שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: אין זה או זה?זה בריטני או כריסטינה? פיכס אל תשאלו אפילו! אשר או אמינם? אמינם? סרט מתח או קומדיה? מתח מבחנים או עבודות? מבחנים חתולים או כלבים? כלבים שליטה!=) דיסקים או קאזה (צרובים)? דיסקים!! טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? איכות!!.. מיקי או דונלד? מיקי? מיני או דייזי? מיני? אלאדין או פיטר פן? פיטר!! שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? גאומטריה יותר קל=) אנגלית או עברית? עברית MTV או VH1? אמטיוי ברד או קפה קר? קפה קר בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? בייגלה חם פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות! ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתח חולצה או גופיה? חולצה וגם גופיה

LiTtalTal

New member
לא עניתי על שום שאלון אחר...

אררר יצאו לי טעויות בהעתקה זה הכל... בעעעעעעעעעע

yael1040

New member
חח עניתי...

אין שום קשר לאבריל* *יש מקום אחרי ה לראשום תשובה, פשוט תעשו קופי לשאלון* שם וגיל:יעל תיכף 15(טוב נו עוד חצי שנה) איסיקיו, מסנג'ר, אימייל:314461849 צבע(ים) אהוב(ים):אדום שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות:לישון לאכול לצאת ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? הארי פוטר 5 כן הוא ממש יפההה סרט אחרון שראית,האם תמליץ? יום בניו יורק.. חח לא איזה תכניות אתה רואה?שנות השיבעים הסרט הכי טוב שראית אי פעם:מממממממ לא דעתתתתתת תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם:גם לא דעתתתתתת מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים?ג'ינס וגופיה אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? מל האריות!!!!! אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? לא)= חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר):אא משקאות חריפים-שייגעצ קשה לי לחשוב -שייגעצ, תחזור תחזור-משינה,creep-radiohead,greenday-time of your life,goo goo dolls-iris שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: חיחי החמודי הזה מלא יכול בלי ופרל הארבוררר זה או זה? בריטני או כריסטינה?אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אף אחת מהן אשר או אמינם?חחחח אמינם סרט מתח או קומדיה?אאא שניהם? מבחנים או עבודות?מבחנים חתולים או כלבים?שניהם(= דיסקים או קאזה (צרובים)?קאזההה טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)?סדרות "איכות" מיקי או דונלד?דונלדדדד מיני או דייזי? דייזי אלאדין או פיטר פן?פיטר פן- כי אלאדין ערבי שחור או לבן?שחור אלגברה או גאומטריה?אלגברה! אנגלית או עברית?עברית MTV או VH1? אם טי וי ברד או קפה קר? ברדדד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? בייגלה חם פסטה עם עגבניות או פטריות? לא יודעת מה שבא לי באותו רגע ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתח חולצה או גופיה?גופיה

Scream my name

New member
תשובות שלי.

שם וגיל: שרון 16 איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: מסרים. לא שמישהו ירצה. צבע(ים) אהוב(ים): תכלת. לא אני לא פאקאצה :&#39
שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לשיר, אינטרנט, לשמוע מוזיקה. אה כן, לאכול. ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? אני לא חכמה מספיק כדי לקרוא. סרט אחרון שראית,האם תמליץ? אוי לא זוכרת
איזה תכניות אתה רואה? חברים. ועוד כמה. אבל לא עכשיו, כשיש עונה טובה. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: שודדי הקאריביים
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: חברים! מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? ג'ינס וגופיה/חולצה צמודה/בלעבלעבלע אוהב דיסני? כע. איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? מלך האריות
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? אעע... שירה?
חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): Seeher feet Amy Lee - Broken Evanescence - my immortal Ana Johnson - We are שייגעצ - אוי ואבוי שייגעצ - אבא עורך דין שייגעצ - חייל של 100 שערים שייגעצ - לב מפלסטיק הראל סקעת - הנני כאן שחקן אהוב\\שחקנית אהובה: ג'וני דפ זה או זה? בריטני או כריסטינה? אף אחת מהן. אשר או אמינם? אף אחד מהם. סרט מתח או קומדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? לישון חתולים או כלבים? כלבים דיסקים או קאזה (צרובים)? קאזה.
לא לסקול. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? גם וגם?
מיקי או דונלד? דונלדדדדד
מיני או דייזי? מיני אלאדין או פיטר פן? פיטר פן שחור או לבן? אפור
אלגברה או גאומטריה? אלגברה אנגלית או עברית? אנגלית MTV או VH1? עשרים וארבע. למה כתבתי את זה במילים? 24
ברד או קפה קר? קפה ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? שניהם ביחד. פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות. ספרי מתח או ספרי "מופת"? WTF חולצה או גופיה? גופיה בקיץ, סווטשרט ענקי בחורף.

למעלה