NOW Meeee ../images/Emo26.gif
שם וגיל:טל נמש.. בת 18 עוד 10 ימים
איסיקיו, מסנג'ר, אימייל: 339598320-אייסי,
[email protected] צבע(ים) אהוב(ים): אדום, כחול, שחור וסגול
שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: לכתוב, מוזיקה, לישון.. ספר אחרון שקראת,האם תמליץ? "מי הזיז את הגבינה שלי?"- מומלץ בחום! סרט אחרון שראית,האם תמליץ? טירת הרוחות באיימקס באילת [תלת מימדי- רק שם יש את זה!]
מומלץ מומלץ מומלץ
!|
איזה תכניות אתה רואה? קומדיה ודרמה כאלה.. הא ו"השיר שלנו" שהיה. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: ארמגדון נראה לי..
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: השיר שלנו!
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות ובכלל בילויים? את הבגדים שלי
חחחח.. מממ.. מכנסיים מתרחבים, חולצות גזורות או גופיות.. נו את הלבוש ה"פריקי" שלי בכל מצב..
אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני? חולה על דיסני
הסרט הכי טוב של דיסני-
מלך האריות
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה? ציור כן..
חמשת השירים המועדפים עליך (אפשר יותר): 1- תחזור תחזור- משינה 2- סוף העולם- אביב גפן 3- גן החטאים- אביב גפן 4- Pink Floyd - Wish You Were Here 5- Bryan Adams - Everything I Do 6- אהבנו/מלאך/השיר שלנו/שנינו שווים- אביב גפן.
שחקן אהוב\שחקנית אהובה: שחקן- ג'וני דפ
, שחקנית- ג'וליה רוברטס
זה או זה? זה
בריטני או כריסטינה?
בעעעעעע.. אשר או אמינם? כנ"ל
סרט מתח או קומדיה? מתח אני אוהבת.. קומדיה זה פשוט מצחיק.. מבחנים או עבודות? תזכירו לי מה זה?
חתולים או כלבים? כלבים
דיסקים או קאזה (צרובים)? דיסקים
דפנטלי
טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה.)? מה שמעניין רואים..
מיקי או דונלד? דולנד.. אני מכורה אליו!.. מיני או דייזי? שתיהן מתוקות! אלאדין או פיטר פן? פיטר פן
[איפה אוהדי?
] שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? חחחח מה זה שמישהו יזכיר לי? אבל אלגברה עדיף... אנגלית או עברית? אנגלית
MTV או VH1? כ"כ VH1
[VH1 רוּלֶז
] ברד או קפה קר? אייקפהההההההה יו איך בא לי עכשיו... בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? יאמממממממממ...
שניהם! פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות. ספרי מתח או ספרי "מופת"?
חולצה או גופיה? גופיה, חולצה מה שבא..
שנה טובה לכולם