שאלון מתוך שיעמום של שישי...

RoCKeR121

New member
שאלון! אני אוהב שאלונים:)

אוכל: אוכל אהוב?בשר.נקודה. אוכל שנוא?חצילים אוכל שלא תעזו להכניס לפה?חצילים....בעעע...מגעיל יודעים לבשל?אם כן אז מה?כן, אני מבשל פסטות, סטייקים, פשטידות, חביטות, סלטים, קינוחים....אני כזה בשלן כזה... אנשים: מה אתם מצפים מחבר טוב?שיהיה לידי כשאני הכי יצתרך אותו מה אתם לא מצפים מחבר טוב?אמממממ....לא יודע.... כמה זמן לוקח לכם לתת אמון בבנאדם? מהר. מהר מידי... עד כמה אתם פתוחים עם אנשים שהם לא החבר הכי טוב שלכם? מאוד...לפעמים יותר מידי מה אתם מחפשים בבן או בת זוג?בגרות, כנות, שתהיה חכמה, חמודה, שתאהב את המוזיקה שאני אוהב, מה אתם מעדיפים בנים או בנות?בנתיים רק בנות!:) עד כמה חשוב לכם המראה של בן או בת הזוג?לא חשוב... עד כמה אתם נפגעים במהירות?מהר מאוד...לפעמים יותר מידי מהר... מוזיקה: להקה אהובה?יש הרבה...לד זפלין, פינק פלוייד, ביטלס, ג'ימי הנדריקס, דיפ פרפל, גאנז אנ רוזס, בית הבובות, אביב גפן, רד הוט צ'ילי פפרס, יהודים...יש עוד... שיר אהוב?אממממממ.... כרגע הציורים של יובל סוג מוזיקה מועדף?רוק/מטאל/רוק כבד...יש עוד כל מיני תתי ז'אנרים...אני לא אכנס לזה... שיר שעולה לכם בראש עכשיו?led zeppelin - ramble on מנגנים?אם כן על מה?אני גם שר וגם מנגן על גיטרה בקרוב חשמלית כותבים שירים?(תנו דוגמא אם בא לכם כן, אבל אם אני אכתוב פה אז אתם קצת תאבדו את השפיות ככה שרק אם תבקשו יפה....

RoCKeR121

New member
אם רק לא היית אומר גילי היית זוכה

לראות איזה יצירת אומנות... אבל לא!

גמני רוצה גמני רוצה :]

אוכל: אוכל אהוב? פופ-אייס :] אוכל שנוא? פיצה!!! אוכל שלא תעזו להכניס לפה? פיצה!! יודעים לבשל?אם כן אז מה? מממ סתם דברים פשוטים אנשים: מה אתם מצפים מחבר טוב? שיחבק המון ובעיקר שיקשיב. מה אתם לא מצפים מחבר טוב? להתנהג בצביעות. כמה זמן לוקח לכם לתת אמון בבנאדם? מעט מאוד מאוד. עד כמה אתם פתוחים עם אנשים שהם לא החבר הכי טוב שלכם? פתוחים מאוד... נגדיר את זה ככה :] מה אתם מחפשים בבן או בת זוג? אהבה! מה אתם מעדיפים בנים או בנות? בעיקר בנים, אבל גם בנות סבבה. עד כמה חשוב לכם המראה של בן או בת הזוג? כמעט ולא. עד כמה אתם נפגעים במהירות? פגיעה מאוד, רגשי כזאת :] מוזיקה: להקה אהובה? בית הבובות (בכל זאת, אני פה, לא? P: ), מטרופולין. שיר אהוב? הציורים של יובל. סוג מוזיקה מועדף? ישראלי, רגאיי. שיר שעולה לכם בראש עכשיו? creep מנגנים?אם כן על מה? לצערי על כלום :] כותבים שירים?(תנו דוגמא אם בא לכם) כן, כותבת. חע, שאלון מאגניב, המשך שבוע קסום

shiroosh999

New member
אני :)

אוכל: אוכל אהוב? קוסקוס אוכל שנוא? כל דבר חריף אוכל שלא תעזו להכניס לפה? חיות לא כשרות. יודעים לבשל?אם כן אז מה? הממ הכול, אבל יש לי עוגות שוקולד ממש טעימות, ועוגיות ממש טובות. אנשים: מה אתם מצפים מחבר טוב? שיהיה שם. מה אתם לא מצפים מחבר טוב? שלא ידבר עליך רעות. כמה זמן לוקח לכם לתת אמון בבנאדם? לא הרבה. עד כמה אתם פתוחים עם אנשים שהם לא החבר הכי טוב שלכם? די הרבה :) מה אתם מחפשים בבן או בת זוג? הקשבה, ואהבה. מה אתם מעדיפים בנים או בנות? בנים. :) עד כמה חשוב לכם המראה של בן או בת הזוג? לא הרבה. שלא יהיה בלתי בלתי נסבל. עד כמה אתם נפגעים במהירות? הממ. תלוי במקרה. מוזיקה: להקה אהובה? בית הבובות
שיר אהוב? זה לא אותו דבר/עברי לידר סוג מוזיקה מועדף? הכול. שיר שעולה לכם בראש עכשיו? הולכת ממך/שרון חזיז מנגנים?אם כן על מה? לע כותבים שירים?(תנו דוגמא אם בא לכם) מידי פעם. שיר :)

psycho maiden

New member
בלאט!

אוכל: אוכל אהוב? ספגטי של אמא אוכל שנוא? בשר (=רצח) אוכל שלא תעזו להכניס לפה? מדוזה יודעים לבשל?אם כן אז מה? לא
אנשים: מה אתם מצפים מחבר טוב? שיהיה אמין מה אתם לא מצפים מחבר טוב? שישקר, שיברח כמה זמן לוקח לכם לתת אמון בבנאדם? ה-מ-ו-ן עד כמה אתם פתוחים עם אנשים שהם לא החבר הכי טוב שלכם? אני פתוחה עם כל אחד.. מה אתם מחפשים בבן או בת זוג? לא מחפשת מה אתם מעדיפים בנים או בנות? בנים עד כמה חשוב לכם המראה של בן או בת הזוג? חשוב שיראה טוב ויהיה אסטתי עד כמה אתם נפגעים במהירות? תלוי עד כמה הבנאדם חשוב לי מוזיקה: להקה אהובה? TC, כנסיית השכל, בית הבובות שיר אהוב? אוו..המון סוג מוזיקה מועדף? רוק ישראלי שיר שעולה לכם בראש עכשיו? רוץ נתי- מוקי מנגנים?אם כן על מה? לא כותבים שירים?(תנו דוגמא אם בא לכם) לא

SponT

New member
אני

אוכל: אוכל אהוב? כל מה שקשור לבשר...
אוכל שנוא? אמממ לא'דע
אוכל שלא תעזו להכניס לפה? כל מה שקשור בדגים...
יודעים לבשל?אם כן אז מה? הרבה... אין לי כוח לפרט
אנשים: מה אתם מצפים מחבר טוב? שיהיה לצידי תמיד כשאני אצטרך. מה אתם לא מצפים מחבר טוב? שיהיה מניאק איתי. כמה זמן לוקח לכם לתת אמון בבנאדם? כמה שצריך, כל בן אדם זה שונה. עד כמה אתם פתוחים עם אנשים שהם לא החבר הכי טוב שלכם? לא הרבה. מה אתם מחפשים בבן או בת זוג? אישיות ואופי טובים. מה אתם מעדיפים בנים או בנות? אמממ בנות מן הסתם... עד כמה חשוב לכם המראה של בן או בת הזוג? לא הרבה... עד כמה אתם נפגעים במהירות? אין לי מושג מה לענות פה...
מוזיקה: להקה אהובה? System Of A Down שיר אהוב? Chop Suey סוג מוזיקה מועדף? רוק שיר שעולה לכם בראש עכשיו? אבא עורך דין - שייגעצ מנגנים?אם כן על מה? כן, על גיטרה בס כותבים שירים?(תנו דוגמא אם בא לכם) כן , אני והלהקה שלי כתבנו והלחנו שיר, ניתן להוריד אותו בלינק הבא: http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=1Y6UB8ELUXAYN1N1XXET6YU8H1 שאלון חמוד.

למעלה