שאלון נחמד שכזה

שאלון נחמד שכזה ../images/Emo3.gif

מממ .. לא יודעת אם קוראים לזה שאלון או דיון , ווטאבאר . שאלון\דיון צבעים
השאלות : כחול
1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? אדום
1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? צהוב
1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? כתום
1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? ורוד
1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? שחור
1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? לבן
1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ?

dorkiflitz

New member
בהתחלה הוא נראה לי שאלון ממש נחמד

ואז שמתי לב שהשאלות חוזרות על עצמן..

crazysapir

New member
עונהXDD

השאלות : כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ?העטיפה של הארטיק שאני כרגע אוכלתXDD 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ?ים..למרות שתחלאס ים שקוף 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ?הארטיקXDD 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ?המחשב לא בחדר אבל פה זה העטיפה של הארטיעק שליXDD 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ?נופ! 6.מה מסמל הצבע הכחול בשבילך ?שקט אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ?לב כזה... 2.מהו הצבע האדום בשבילך ?תשוקה 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ?סוכריה אולי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ?נופ=] 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ?נופ 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ?תשוקה צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?הפסים של בילD: 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ?פרחים 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי שונא?הפסים של ביל>< 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? --טוב פרשתי באמצע כי אין לי כח--עצלנית:p 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ?

X Slider

New member
../images/Emo152.gif

השאלות : כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? - תעודת זהות! 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? - אמממ הצבע האהוב? o_O 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? - ים
(כן כן הים שקוף זה ההשתקפות של השמיים בלה בלה) 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? - צבע הכוס שלי בבית כחולה
(לכל אח יש צבע משלו
) וכן.. לוח שנה כחול.. סדין כחול.. 2 התמונות כחולות ברובן.. יש לא מעט!
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? - מתנגד!! 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? - הצהוב? הכחול אולי.. חח אממ מה ההבדל בין שאלה 2? אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? - החולצה שאני לובש XD 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? -
3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? - בגדים
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? - קצת.. אבל אם פותחים תארון.. 80% אדום! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? - בכיף!! 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? - אהבה
כמה פתטי צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? - לא מצאתי!!
2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? - אנרגיה?
3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? - שומדבר מיוחד 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? - אין כלום! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? - לאא איכסה 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? בית"ר ירושלים
כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? - ספר מחזור של התיכון
2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? -
3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? קלמטינה?
XD 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? - קצת מאוד 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? - איכס לא! 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? -
ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? XD לא מוצא! 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? מסטיק! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? כלום! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ?
לא
6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? בנות
שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? המחשב XD 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ?
בגדים
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? הרבההה 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? אמממ... אם היו מאיימים עלי אז כן..
6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? יובש
לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? הווו.. חח צלחת! 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? XXXXXXDDDDDDDDDDD אני לא יענה על זה
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? רוב החדר לבן.. המסך.. מלא ניירות לוח שנה הקיר פייייייי 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? מה פתאום!! חחח 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ? השחף (הציפור) לבן

X Slider

New member
אממ בורוד יותר קל להלביש אותי ../images/Emo3.gif אבל תלוי

לאן אני יוצא עם זה ולמה
.

SpongBobit

New member
עונה../images/Emo9.gif

כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ?תמונה של אחי 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? צבע ממש ממש יפה. 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? ים 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? אני לא בחדר,יש בבית פינת מחשב,אבל אין לי כמעט כחול בחדר. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ?אתנגד. 6.מה מסמל הצבע הכחול בשבילך ?ים ? אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? בובת פינוקיו מאיטליה 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? לא אוהבת כ"כ את הצבע, נחמד,תלוי איך משלבים אותו. 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? לא יודעת. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? יש קצת אדום.. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד. 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? הלב|לב ,הפועל ת"א
צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? תמונה של בובספוג 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ?יותר בכיוון שמנת. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ?בחיים אני לא לובשת צהוב,צבע מבחיל..... 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ?בית"ר י-ם
כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ?נעל אצבע. 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? צבע ? 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? לא יודעת? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? גם,יותר בכיוון שמנת... 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? יאק. 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? תפוז.S: ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?פרח,מדבקה של הלו קיטי, לב 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? צבע ? 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? כלום. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? אין.בעצם יש רק פוף. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ?איכככככ. 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? פאקצות. שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? רמקולים,אוזניות 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? צבע מדהים. 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? הבגדים שלי,היומן שלי,העיפרון לעיניים שלי(של בילון),הלק שלי. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? לא,זה לא מתאים בחדר. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? אמ...אני ממש אוהבת ללבוש שחור,אבל זה לא מתאים לבד,אני אוהבת עם סגול,אפור,לבן,ג'ינסD:,לא הייתי מסכימה בכלל ללכת עם צבע אחד כל החיים שלי. 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? צבע ? לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? נעץ. 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? צבע !גאד איזה שאלות חופרות וחסרות משמעות. 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? לא יודעת 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? לא,בכלל לא 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? עניתי כבר בזה של השחור,שאני לא אסכים ללכת רק עם צבע אחד כל חיי.לא נראה לי שמישהו יסכים. 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ?שבועות,רוגע. שאלון חופר
!

עונה

השאלות : כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? החולצה שלי 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? צבע יפהה 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? החצאית ג'ינס שלייי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? הרבה 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? לא אסכים 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? זה אמור הליות הכחול ו.. מסמל את הראש של טום(ראש כחול חח) אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? המכנסים שלי 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? צבע יפה 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? ורדיםם 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? לאאאא 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? תשוקה והשם שלי!!(שני) צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? המטאטא 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? צבע השמש 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ?שמש 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ?חס וחלילה 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? כלום כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? דאורדורנט 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? איןןן 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? כמעט ולאאאא 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? חס ושלוםם 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? העגילים שליי 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? צבע חודדד 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? העגילים שלי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ?לאאאאאאא 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ?צבע פאקצי ..סתםם סתםםם מה זו השאלה הזוו???? שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? הכיסא שלי 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? צבע מרזה 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? הסקיני שלייי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? לאאא 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? אולייי 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך צבע מרזה ואבללל .. לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? הקיר 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? צבע נחמד 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? החולצה היפה שלי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? ככה ככה 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? לא!!! 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ? אמממ .....לאדעת

ElinorLahav

New member
עוווונה ../images/Emo9.gif כאילו שמישהו יקרא את זה ! :|

כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? עט XD 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? העיניים שלי , סקס ! 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? יייים ................... 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? קצת
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? אני יסכים
6.מה מסמל הצבע הכחול בשבילך ? ים ים וים !
אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? הארנק החדש שלי (:) 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? אהבהההה
3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? לק
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? הרבה ... 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אני יסכיםם 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? דם :| צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?
2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? שמששששששששששששששש 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? לא ניזכרת עכשיו ! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? קצת
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? יסכים ......
6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? בית"ר ירושליים !!!! כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ?
2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? היתנתקווווווווווות ! חחח XD 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? מנגו :) יאמיייייייייייייי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? הרבה !!!! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? יתנגד ! אני לא מתנתקת ! 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? לא יודעת :-\ ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? הקלמר שלי :) 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? לא יודעת ! 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? לא זוכרת
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? ממ.. לא ממש
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? לאאאאאאאאאא ! 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ?
שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? האוזניות של המחשב ! 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? חוששששששששששך 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? לקקק !
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? אין לי כלום !
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? מידי פעם לא תמיייד ! 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? בית"ר ירושלייים !!!!! XDDD לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? הלק של הפרנצ' ~ :S 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? שמיים !! 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? בגדדדדדים... 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? הקירות נחשב ?!
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? יאאאאאפ !!!!!!!!! 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ? אותי :) לא יודעת למה ....

ElinorLahav

New member
יאאאאי באמת ../images/Emo9.gif

חחחח סה חמודה ! ניקווווווווווולי אני אוהבת אותך
מתגעגעת :S

Rukia nik

New member
../images/Emo6.gif

גם את חמודה!
ואת עונה לי במסן כשאני כבר לא נמצאת על המחשב.

florgirl20

New member
עונה כי מצ'עמם \:

-כחול - 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? מודן של האינטרנט. 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? ממ צבע? O: 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? ים ושמיים
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? קצת... 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? התנגד. כי איך אפשר ללבוש צבע אחד כל החיים??
6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? שמש
-אדום- 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? כרית 2.מהו הצבע האדום בשבילך ?
3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ?
חח 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? יש. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אותו דבר כמו השאלה הקודמת. 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? אהבה. -צהוב- 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? וילון. 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ?
3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? צ'יפס ><" 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? כל החדר צבוע בצהוב ><" 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ?
6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? בדרך כלל אור... -כתום-
1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? מנורה. 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? הצבע הכי יפה שיש
3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? מנגו. ואת רוב הדברים הכתומים
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ?הרבה. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? ממ אם לא תהיה לי ברירה אחרת. 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? את orange >< -ורוד- 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? פלא'. 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? צבע של פאקצ'ות 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? מממממממ מסטיק בזוקה? >< 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? לא בחדר. אבל יש לי הרבה בגדים ורודים משום מה
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? ממ לא יודעת. 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? לדעתי החיים צריכים להיות כמו הצבע הזה! >< -שחור- 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? פייי יותר מדי דברים. אבל הדבר הראשון שהסתכלתי היה הרמקולים של המחשב. 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? החיים. חח סתם 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? אני אוהבת הרבה דברים שחורים ^^ 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? יש. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? אני חושבת שאסכים. 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? רוק,וכל הדברים האלה ... -לבן- 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? חלון 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? צבע טהור ויפה 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? יש הרבה. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? ניראלי שהרבה. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? התנגד. לבן מתלכלך מהר!! >< 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ? שמלת כלה . חח לא יודעת למה.

PerfectSP

New member
Escape The Fate../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ?השלט של הטלוויזיהXD 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ?ים... 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ?ים:) 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ?קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ?אתנגד!
6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ?צהוב?בננה
אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ?הפוני שליXDD 2.מהו הצבע האדום בשבילך ?צבע יפה
3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ?אה... 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ?חלק 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ?אתנגד 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ?אהבהP: צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?עטיפה של דיסקP: 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ?צבע...שמש... 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ?שמש 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ?קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ?אתנגד! 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ?בננהD: אה...אור... כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ?בפוסטר של 30 שניות יש קצת כתום...P: 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ?צבע נחמד 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ?אה.... 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ?לא 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ?אתנגד! 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ?תפוז
ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?התיק שליXDD אבל אל דאגה,הוא מלא בסיכות ומקושקש:) 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ?פרחות
3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ?התיק שלי
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ?לא הרבה 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ?אוי אבוי לי.מכנס ורוד זה מחריד
6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ?אופטימיות,תמימות,פרחות,עצבון. שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ?החולצה שלי
2.מהו הצבע השחור בשבילך ?אממ...הצבע שליP: 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ?הצמיד ניטים והחולצות שלי:) 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ?בין לבין 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ?אתפשר באמצע
6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ?חיי היומיוםXD אה...מוזיקה..."פריקים"... לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ?השולחן,מקלדת...?! 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ?אה...צבע בסיס כזה 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ?לא יודעת 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ?הקיר
אבל לא רואים אותו מרוב הפוסטרים:) 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ?אה...בספק 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ?נטרליות:)

3has3

New member
עונה DDDDDDD:

אויי, אני מתה על זה XDDD עניתי על זה כבר איזה שלוש פעמים בשנה האחרונה DD: השאלות : כחול
1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? הצבעים של תפוז (בשליחת הודעה DD:) והמודם
(כשעברתי לשאלה שלוש בכחול הרמתי את הראש וראיתי שיש מעליי עוד מלא מלא דברים כחולים!) 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? אממ.. צבע DDD: ? 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? אממ.. תפוז DDDDDDD: (מעכשיו, הוא כחול
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? באמצע כזה XDD 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? לא
6.מה מסמל הצבע הכחול בשבילך ? את הצבע של השיער שיהיה לי |גבות| אדום
1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? יש מעליי ספר אדום DDD: 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? צבעי האהוב P: 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? את הכתב במסן XDDD 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? קצת
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ?
6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? אממ.. אהבה *בדרמטיות
* צהוב
1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? האורות של המודם!~ 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? הדבר הכי דוחה שקיים!~ 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? אין.
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? איכס! שלא יכנס לשם אפילו קצת צהוב! אבל יש מצב שיש על הפוסטרים
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? בחיים לא! 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? את הדבר הכי דוחה שקיים! כתום
1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? העטיפה של הטיפקס ותפוז P: (האתר XDD ) 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? זה גם צבע שאני מאוד אוהבת
והתחלתי לאהוב אותו מזמן XDD כשעוד הייתה ההתנתקות
אז כל הזמן הייתי צריכה להגיד שלא בגלל ההתנקות!~ גררר 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? הוווו יש המון! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? *הולכת לבדוק
* המיטה שלי
ויש כמה ספרי בית ספר XDDD בערבית *
* החדר שלי בכלל כתום XDDD 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? לא. יש גבול לכל דבר
6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? אממ.. אני אחשוב על זה P: ורוד
1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? יש לכואסה מן דבר שמכסה אותה XDD וזה כזה ורוד/אדום פוקסיה O: 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? הדבר הכי דוחה שיש!~ 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? אני לא!~ 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? בחיים לא
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? לא!~ 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? דבר שבא להקיא ממנו! שחור
1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? הכבלים, המצלמת אינטרנט והמדפסת P: 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? משהו
3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? אממ.. עיפרון *מאושר של מסן* 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? לא הרבה ולא קצת P: 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? אולי 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? מה שבא לו XDD לבן
(רוצחים!~)
1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? דף נייר ויש לי גרב לבנה עם משבצות כחולות P: 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? צבע? 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? אני לא
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? קצת P: 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? בחיים לא!~ 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ? את המורה שלי בכיתה ו'. היא אהבה לבן

YuviR

New member
קול ../images/Emo98.gif

אעע. .מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? הדבר הזה שבלמטה של המסך. 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? משהו... קר :p 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? המיטה שלי
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? דיי הרבה, מיטה, קיר, וכו' 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? אמ, ברור שאני אתנגד, מה זה השטויות האלה. אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? החוט של המכנסיי פיג'מה שלי 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? הממ. צבע אדום מזכיר לי דם 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? אבטיח :p 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? המדבקה של "שבט עפר הבית שלי" על הקיר 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? איכסה 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? בננות D: 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? קצת, כמעט אין 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד, מה זה השאלה הזאת בכלל? כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? הגרביים שלי 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? תפוזים 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? תפוזים 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? XXX ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? החולצת פיג'מה שלי 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? חח אממ נו לא יודעת משהו חמוד כזה 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? השטיח שבחדרי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? יש כמה 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגדדדדד שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? המקלדת 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? צבע מגניב 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? הלק שלי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? דיי הרבה 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגדדדד לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? הקיר P: 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? טוהר -_- 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? חלב...? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? הרבה 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

chocolate chips

New member
יאיי אני!!

רק כי מאוד משמעם!!! כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ?התיק שלי!! 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? מה?!? 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? נו שלוק כזה כחול מכירים?? טעים!! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? יש כמה... 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? לא'דעת בכללי לא מאוד אכפת לי!! אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ?שקית של טאוור רקורדס 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? שוב פעם מה?!?! 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? הפוף שלי!!! ותותים!!
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ?קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד!! 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? דם!!! ותותים!! צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?השקית של טאוור רקורדס 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ?טוב נמאס לי מה הכוונה בשאלה הזאת??? 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? ביצת עין!! הסווצ'ר שלי מזארה הוא כזה שווה!!
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ?תאמת שאין לי כולום צהוב 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ?הפקק של הבקבוק מים 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ?--- 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? לא'דעת 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ?קצת!!!!!!! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד!!!!! ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? הקיר שלי בחדר סוג של ורוד והקלמר שלי שגם הוא סוג של ורוד 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ?צבע!!
3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ?קופסת תכשיטים שהביאו לי מקנדה של הלו קיטי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? דיי הרבה אבל לא ורוד פקאצי כזה ורוד כתום 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ?א-ת-נ-ג-ד שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ?הפלאפון שלי פיט השקסי!!! 2.מהו הצבע השחור בשבילך ?צבע קשוח ומסתורי 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב? פיט שלי!! |הפלאפון| 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? באמצע כזה!! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? א ת נ ג ד ! ! ! לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ?הפקק של הבקבוק מים והשקית של ליאונרדו 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? משהו טהור כזה!! |פלצנילגמרי| 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ?יש הרבה יותר מדי!! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? סביר כזה 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? א-ת נ-ג ד כי בטח אחרי שתי שניות אני אלכלך תבגד!! סיימתי סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה