שאלון נחמד שכזה

i panic

New member
עונה =]

השאלות : כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ?מראים עכשיו משהו כחול בלויזיה.ח..אז הטליויזיה.. 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ?צבע... 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ?מיים...חח.. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ?אמ.ל.א.חוץ מפרח מפלסטיק..ח.ח. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ?אמ...לא אכפת לי 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ?אמ..שמש..וחום!! אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ?השלט לש הוט >< 2.מהו הצבע האדום בשבילך ?אמ..אנעארף.. 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ?תותים..3>> 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ?הסדי ןשלי >< 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ?אנתגד 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ?אממ...לא יודעת... צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?יש כתבה צהובה בעיתון שלידי 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ?שמש 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ?גלידה..לא יודעת.. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ?אין לי הרבה והסדין של אחותי 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ?אתנגד 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ?אמ..שמש חום@ כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ?המשקופים שלי ביית (סוג לש כתום) 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ?גזר 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ?אמ..גזר 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ?אמ..כן...השולחן מין כתום כזה.. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ?לא.. 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ?לא יודעת..גזר.. ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?אמ..ווא אין הרבה אבל כרגע הכי קרוב זה התחתונים שלי >< 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ?אמ..פאקצי.. 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ?אממ..התחתונים שלי .ח..סתם תם...אמ..לא יודעת 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ?אין רבה אלב יש לי מין כרית מסאז' בצבע ורוד >< 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ?אתננגד 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ?אמ..פאקצות!! שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ?אני..חח...ח..סתם...אצצצ..לא יודעת.. 2.מהו הצבע השחור בשבילך ?אמ..מבע יפה ..מה הוא עוד יכול להיות.. 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ?לא ידודעת .. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ?הרבה...ויותר מידי שאני לא יודעת הרוב זה בגדים ..א.בל אל יודעת אין המון 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ?איסכים 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ?אמ..צבע יפה לא יודעת. לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ?אמ...אח שלי הוא לבנבן.. 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ?אשכנזיות 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ?אממ...............ביל הוא לבנבן...ח.ח..סתם.. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ?אמ.לא.. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ?אמ.ל.א אכפת לי 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ?אמ...נקי כזה..

Rukia nik

New member
גם לי משעמם!../images/Emo3.gif

כחול
1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? הצמיד שלי. 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? אממ..ים 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? את הצמיד שלי!
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? ממש טיפה. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? מתנגדת בתוקף! 6.מה מסמל הצבע הכחול בשבילך ? את הים! אדום
1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? הצמיד שלי. (יש לי הרבה צמידים על היד) 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? אהבה 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? מממ..לא בטוחה, או כן, גמבה!
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? יותר מכחול אבל עדיין לא הרבה. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? לאלא ולא! 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? חום! צהוב
1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? ושוב הצמיד שלי! 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? השמש
3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? את הכרית שלי, היא צהובה! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? אהאה יש הרבה! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? ממש לא! 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? את האור! כתום
1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? אוהו, הצמיד שלי! 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? אש! 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? תפוז! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? כל החדר שלי כמעט כתום! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? בהחלט! אני אוהבת כתום!
6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? אש! ורוד
1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? ממש לא הצמיד שלי! 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? מסטיק? 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? בזוקה! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? קצת! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? אין מצב, תהרגו אותי ולא! 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? בלי להכליל אבל פאקצה! שחור
1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? הלק שעל האצבעות שלי, וכמה מפתיע הצמיד שלי! 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? עפרון שחור לעיניים? 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? את הצמיד שלי! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? לא הרבה! 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? לא, הייתי משתעממת! 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? רוק! לבן
1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? הצמיד שלי! 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? מפה 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? וואה אין לי מושג @.@ 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? לא קצת ולא הרבה, סביר 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? תוך 5 דקות זה כבר לא לבן!
6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ? שלווה!

עונה

השאלות : כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? כוס
2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? עצבות 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? ממ לא בדיוק כחול אבל את הים (קיטשי קיטשי) 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? ממ לא ממש הרבה... 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד כי אני נגד זה שמכריחים אותי לעשות משהו. 6.מה מסמל הצבע כחול? עצבות אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? *מסתכלת* תיק של חדר כושר 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? חייות (כאילו מ"לחיות") 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? את הבגד ים שלי לשעבר.. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? באמצע 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אולי אסכים כי זה צבע מיוחד... 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? דם..כאב וניגודיות ורצון לתשומת לב צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?האמת אני לא רואה שומדבר צהוב לידי 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? בעע יובש מדבר דברים כאלה 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ?החול של הים... 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? כלום.... 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגדד~ 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? איכסיות וזהו אני ממש לא אוהבת תצבע הזה כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ?צמיד 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? כלום~סתם צבע 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? הכתום שבצמיד שלי 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? כלום~ 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד... 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ?כלום ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?
*מבויש* תיק 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? פאקציות~ וואנבי פריקים~ אופטימיות 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ?אחת מהחולצות שלי... 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? לא הקרבה ולא קצת~ באמצע 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? חח יש מצב שאני אסכים *מבויש* 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? אופטימיות.. שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ?פפפפ הלק השחור שלי 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? מוות...ניקיון... 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ?חולצה 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? הרבה אם מחשיבים תבגדים שלי 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? יש מצב שאסכים 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? כתוב בשאלה 2 לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ?הרגליים שלי
2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? טוהר... שלום 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? אממ אממ לוידעת 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? ממ יש קצת... 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? ממ לא יודעת 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ? כתבתי ב-2

never cry

New member
עונה

כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? הפלאפון 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? צבע נחמד 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ?ים ועיניים נראה לי.. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? נראה לי יתנגד 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? צהוב? לא כחול? אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? הכפתור בשלט
2.מהו הצבע האדום בשבילך ?צבע נחמד 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ?נקסט|חיוךמרושע| 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ?קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ?לא נראה לי 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ?דם נראה לי.. ואהבה
צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?לודעת.. 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ?לודעת 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? לודעת 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ?לא
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ?יתנגד
6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ?לודעת כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ?לודעת 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ?לודעת נראה לי תפוז כי תמיד שאומרים כתום זה מה שקופץ לי לראש.. 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ?לודעת.. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ?לא
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? יתנגד 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ?תפוז נראה לי.. ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?כלום 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ?לודעת 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ?לודעת 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ?קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? יתנגד 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ?לפעמים פאקצות לפעמים לודעת.. שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ?החגורה 2.מהו הצבע השחור בשבילך ?
3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ?כל דבר שחור טוב..(טוב כמעט..) 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? קצת
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ?בטח
6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ?
לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ?השידה של שמחשב 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ?צבע 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ?לק בפנץ' שחור נראה לי.. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? לודעת.. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? יתנגד! 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ?לודעת.. מישו קורא בכלל?

I LOVE TH

New member
עונההP:p:

באיחור, אבל נתגברP: השאלות : כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? אח שלי:S 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? אממ... ים...? 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? טום=]] 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? קצתP: 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? לאדעת... 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? כתבת בטעות צהובP: מואהאהאהאה. אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? הכיסא שלי... חח אני שעה מחפשת מה אדום ואז אני קולטת שאני יושבת על כיסא אדום
2.מהו הצבע האדום בשבילך ? צבע יפהP: 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? חח לאדעת.. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אממ... נראלי שאני אסכים... 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? את הבולבול של הכלב שלי... צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? עיפרון 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? אחח, כואב נורא בעיניים... 3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? עיפרונות, אני אוהבת ללעוס אותם... 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ?קצת 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? שמש כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? כתום? אין כאן שומדבר כתום... אה, אופס, המיטה שלי והארון שלי... 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? ארטיק מלון 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? ארטיק מלון 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? ארטיק מלון. חח סתם... לא הרבה.. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? ארטיק מלון ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? בעעע! שומדברררררררר!!!!! 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? חרא צבע!!!! בעעעעעעעעעעע לא סובלת את הצבע ההיטלרי הזה! 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? בעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? בטח שאסכים!!!!!! בעעעע זה צבע חלרעיךחלנידכחלעיבמדקרעידגכחנעחלכ! 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? למען הילדים הקטנים, #%$^%&^%#^%^#%&^*))#$^!@%$&#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? הבגדים שלי, הלק שלי.... 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? אחח, וואחד צבע! חולעליו! כפרה עליווווווווווווווווווווו 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? מלאאאאאאאאאאאאאאא 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? זה מה שאני עושה.... 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? אחחחחחחחחחחחחחחח, הכל!!!!!!!!! לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? הווילון 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? אממ.... אתם יודעים, גן עדן... 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? גן עדן.. 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? אמממ.. די בסדר 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? אתנגד. לבן במים זה שקוף
6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ? מהו הצבע בשבילך ומה הוא מסמל בשבילך זה אותה שאלה..P:

Rukia nik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי הרגע!! "הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? אח שלי"
אוקיי נרגעת!

dorkiflitz

New member
טוב נו... נגררת.

חסרת אופי שכמותי. סתם נו, אז הוא בכל זאת לא כזה משעמם.. נענה עליו. כחול 1.מהו הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? חבילת מגבונים וספל(שהוא מש יפה ורק בו אני שותה קפה D: חרוז!!!) 2.מהו הצבע הכחול בשבילך ? את האמת אני די אוהבת אותו 3.מהו הדבר הכחול שאתה הכי אוהב ? ים? 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כחול , או קצת ? לא כזה.. חוץ מהלונג אין לי כל כך דברים כחולים 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כחול כל החיים , תתנגד או תסכים ? אם היו ממש מכריחים אותי.. 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? מה צהוב עכשיו? אדום 1.מהו הדבר האדום הכי קרוב אלייך ? קוקיה ופקק של בקבוק אציטון 2.מהו הצבע האדום בשבילך ? תשוקה וכאלה 3.מהו הדבר האדום שאתה הכי אוהב ? ליקריץץץץץץ'!%#@%#@ 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע אדום , או קצת ? לא אדומים.. יותר בורדו..
5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש אדום כל החיים , תתנגד או תסכים ? מתנגדת כל כך.. אדום בבגדים זה מכוער 6.מה מסמל הצבע האדום לדעתך ? כמו שאלה 2 צהוב 1.מהו הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? עוד ספל XDD (אומייגאד הטלפון כרגע עשה לי שעון מעורר וקפצתי כמו מטורפת) 2.מהו הצבע הצהוב בשבילך ? לא יודעת
3.מהו הדבר הצהוב שאתה הכי אוהב ? נראלי שמש.. או חביתה 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע צהוב , או קצת ? רק השיער של ז'קלין (הציור על הדיקט) 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש צהוב כל החיים , תתנגד או תסכים ? יש מצב.. 6.מה מסמל הצבע הצהוב בשבילך ? עהעעה שאלה 2 ו6 זה אותו דבר כתום 1.מהו הדבר כתום הכי קרוב אלייך ? עוד ספל XDDDג (ואני רצינית) 2.מהו הצבע הכתום בשבילך ? אוו אני אוהבת כתום. אממ.. צבע יפה? 3.מהו הדבר הכתום שאתה הכי אוהב ? לא יודעת :S 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע כתום , או קצת ? אין לי כל כך כתום בחדר.. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש כתום כל החיים , תתנגד או תסכים ? רק אם אני ממש מאויימת 6.מה מסמל הצבע הכתום בשבילך ? תפוזזזזR@#%@
ומתנחלים. ורוד 1.מהו הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? ספללל! (סתם לא) אממ אציטון 2.מהו הצבע הורוד בשבילך ? צבע 3.מהו הדבר הורוד שאתה הכי אוהב ? מסטיק
4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע ורוד , או קצת ? יש לי כרית ורודה פרוותית XD 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש ורוד כל החיים , תתנגד או תסכים ? אפשר לנסות.. 6.מה מסמל הצבע הורוד בשבילך ? דהה. פקאצות. שחור 1.מהו הדבר השחור הכי קרוב אלייך ? טלפון 2.מהו הצבע השחור בשבילך ? צבע! 3.מהו הדבר השחור שאתה הכי אוהב ? אממ.. נראלי בגדים. אבל גם עיפרון שחור XD 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע שחור , או קצת ? לא.. 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש שחור כל החיים , תתנגד או תסכים ? טוב 6.מה מסמל הצבע השחור בשבילך ? פריקיםםםםםםם קשוחעיים ואפלים$!$!%$ לבן 1.מהו הדבר הלבן הכי קרוב אלייך ? דף? 2.מהו הצבע הלבן בשבילך ? צצצצצצצצצצצבע 3.מהו הדבר הלבן שאתה הכי אוהב ? צמר גפןןן מתוק~ 4.תסתכל רגע על החדר שלך , יש לך הרבה דברים בצבע לבן , או קצת ? הקירות? 5.אם היו אומרים לך שמהיום אתה צריך ללבוש לבן כל החיים , תתנגד או תסכים ? כן 6.מה מסמל הצבע הלבן בשבילך ? אמממ שאנטי כזה. חחח

למעלה