שאלון נחמד:]

A N I g M A

New member
שאלון נחמד:]

לקחתי מלא שאלונים וחיברתי, תהנו :] אני: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. מיקום: 5. השכלה: 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו: מיקה: 1. שיר אהוב של מיקה: 2. קליפ אהוב: 3. אלבום אהוב: משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? 8. שותה תה עם חלב? 9. שותה סתם חלב בלי כלום? 10. ספרייט או קולה? 11. נס קפה או שוקו? 12. שותה שוקו בשקית? 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? 23. איפה הייתה הנשיה הראשונה שלך, עם מי? 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? 25. מה צבע השיער שלך? מרוצה? זהו

noa08128

New member
אני!!

אני: 1. שם: נועה מזרחי 2. גיל:15 וחצי כיתה י' 3. תאריך לידה: 8/12/89 4. מיקום: ראשוניה 5. השכלה: תלמידת תיכון ממוצעת 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו: העלום הוא ביצת ענק וכשהיא תתפוצץ תיהיה פה שקשוקה מיקה: 1. שיר אהוב של מיקה: ממ הרבה- העיקריים - כמה פשוט- מיטשל- כל קיץ- נישקתי בחורה. 2. קליפ אהוב: נישקתי בחורה 3. אלבום אהוב: מיקה קרני משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? ממ אתמול 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? בגיל 12 חח-חתונה- 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? לפני שבוע 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? לפני חצי שנה 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? מעדיפה שלא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה לימון(כן אני יודעת אני מוזרה) 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? צ'אי 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לעיתים נדירות 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית?בטח!! 13.קרלו, יוטבתה או באדי? בדאי - הכי נוסטלגיה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? גורבת גרביים תמיד קר לי למרות שלפעמים אני מורידה אותם בהמשך ו לוקחת כפכפים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את מתהפכת במיטה.. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מ יש לי לעשות היום 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את אחי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? במכביצעיר (תנועת נוער) עם חברים או סתם לשמוע המון מוזיקה 6.מה מפחיד אותך? זריחה 7.מה מרתק אותך? טבע 8.מה מעציב אותך? שירים עצובים במיוחד שאני במצב רגשי קשה 9.מה משמח אותך? לראות אנשים צוחקים ומחייכים פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים? all u want is to breath 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורם מעשר..(עשירית) 3.מעשה נועז שעשית? ממ לחשוף את התחת בפומבי נחשב?! 4.מעשה טפשי שעשית? עניתי למישו על משו טיפשי שהוא אמר ניסיתי לתקן אותו והוא צדק ואני טעיתי מביך מאוד.. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: תמיד שאני הולכת אז אני חייבת ללכת בסדר מסוים (לספור משבצות במדרכה, תחנות כאלה בדרך חח) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? סיני נחשב.? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אולי .. 8.מה יש לך מתחת למיטה? מלא חומרים - בריסטולים -סול- טושים וכו' 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: פנים 10. מה סקסי בעיניך? תמימות ורוך.. 11. מה רומנטי בעיניך? מוזיקה טובה ובנאדם שאתה אוהב ביחד עם טבע.. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ממ לגן הכל היה מושלם יפה תמים פשוט בלי דאגות. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? שני הסבים שלי.. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כשרון משחק :) 1.מה היא המילה האהובה עליך? אהבה (כמה קיטשי ככה נכון) 2.מה היא המילה השנואה עליך?רקטום - בעעע 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ממ שמרגשים צביטה בלב... 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שנמצאים במב לחץ 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כושילרבאק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה :) :) 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של דיבורים וזימזומים שמנסים להקשיב למשו.. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? כן!! :) 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? תלוי מתי ואיפה 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגש ומפחיד גם יחד.. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה :) 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אהובתי בחוף הים 20. למי אתה מתגעגע? ל חברים שלי שבצבא עכשיו 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את אהובתי / אהובי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? עגיל באף חח 23. איפה הייתה הנשיקה הראשונה שלך, עם מי? עם קובי אחד באיזה טיול בתוך יער כזה עם עצים היה הכי כיף.. 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? הייתי מנהלת פורום מיקה קרני בהייד פארק שמת חח 25. מה צבע השיער שלך? מרוצה? צבע השיער חום אני מרוצה !!

אנוכי ../images/Emo15.gif

אני . 1. שם : חן . 2. גיל : 14 ומשהו . 3. תאריך לידה : 13.1.1991 4. מיקום : חולוניה . 5. השכלה : תלמידת ביניים . 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו : מיקה . 1. שיר אהוב של מיקה : מיטשל . 2. קליפ אהוב : שניים בעולם . 3. אלבום אהוב : משקאות . 1. מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי ? ביום-הולדת שלי . 2. מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי ? לפני שלוש שנים בערך . 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת ? ממ .. לפני כמה חודשים . 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת ? לפני שלוש שנים בערך . הייתי על בטן ריקה מה . 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרבה ? בכלל לא . 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף ? קולה
7. איזה משקה חם אתה מעדיף ? לא אוהבת חם . שוקו קר . 8. שותה תה עם חלב ? לא . 9. שותה סתם חלב בלי כלום ? איכ . 10. ספרייט או קולה ? קולה . 11. נס קפה או שוקו ? שוקו . 12. שותה שוקו בשקית ? אכן
13. קרלו, יוטבתה או באדי ? יוטבתה . יומיום . 1. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר ? חוזרת לישון
2. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה ? מכבה את האור . 3. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר ? מי ער חוץ ממני . 4. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר ? אמא . 5. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך ? מה שיוצא . 6. מה מפחיד אותך ? 7. מה מרתק אותך ? 8. מה מעציב אותך ? 9. מה משמח אותך ? הם
פשוט תענו . 1. מה המוטו שלך בחיים ? אין כזה כרגע . 2. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה ? קודם תנו לזכות בהם . 3. מעשה נועז שעשית ? מזה נועז בשבילכם
4. מעשה טפשי שעשית ? לא חשבתי . 5. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך :
6. האם היית בחו"ל, ואיפה ? כן . ברחבי ארה"ב . 7. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת ? אם יכולתי ? עם בני דודים שלי [סיאטל ] 8. מה יש לך מתחת למיטה ? עוד מיטה . 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא : עיניים . 10. מה סקסי בעיניך ? 11. מה רומנטי בעיניך ? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה ? לפני ארבעה חודשים . רק לחמש דקות . 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה ? - 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך ? כתיבה . ציור . 1. מה היא המילה האהובה עליך ? פאק . 2. מה היא המילה השנואה עליך ? אין כזאת . 3. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית ? 4. מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך ? 5. מה היא הקללה האהובה עליך ? פאק . $%& . 6. איזה קול/רעש אתה אוהב ? מוזיקה [?] 7. איזה קול/רעש אתה שונא ? מוזיקה מזרחית
8. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן ? מישהו מחכה לך שם למעלה . 9. גלידה – בכוס או בוופל ? וופל . 10. שוקו או וניל ? שניהם . 11. חוף או הרים ? הרים . 12. לישון או לקום ? לישון
13. שקיעה או זריחה ? גם וגם
14. לילה או יום ? לילה . 15. בזבזן או חסכן ? זה תלוי . 16. קור או חום ? קור
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות ? מרגשות . 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה ? מלאה . 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה ? 20. למי אתה מתגעגע ? להרבה . 21. את מי היית לוקח לאי בודד ? 22. מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית ? שאתוודה [?] . 23. איפה הייתה הנשיקה הראשונה שלך, עם מי ? 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה ? כמו כולם אני מניחה . 25. מה צבע השיער שלך? חום כהה . מרוצה ? אפשר להגיד .

ranushh

New member
../images/Emo98.gifhere is mine

1. שם:רן 2. גיל:17! 3. תאריך לידה:12/3/88 vהיום 4. מיקום:איזור ירושלים 5. השכלה:לומד בתיכון בשאיפה לתעודת בגרות. 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו:חח... מיקה: 1. שיר אהוב של מיקה:כולם:) 2. קליפ אהוב:"רחמים" 3. אלבום אהוב:הראשון. משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?לפני שלושה ימים בחתונה 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?בקידוש של יום שישי בכיתה א'? 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?בחתונה של אח של ידידה שלי לפני 3ימים 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?בגיל 16..בדייט. 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?לא לא אני לוקח רוקוטן אז יש הגבלה 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?נס 8. שותה תה עם חלב?בלעעעע לא! 9. שותה סתם חלב בלי כלום?שאין מה לשתות אז כן 10. ספרייט או קולה?קולה 11. נס קפה או שוקו?שוקו דה 12. שותה שוקו בשקית?בוודאי 13.קרלו, יוטבתה או באדי? שלושתם...ואפשר אפילו לערבב בינהם זה יוצא טוב
יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?next 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?אממ זה לא אמור לעניין אתכם 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?יש לי יום הולדת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי הקטנה 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?אוו...עם ידידים טובים 6.מה מפחיד אותך?אממ יש הרבה... 7.מה מרתק אותך?וואוו..שאלה קשה..כל כך הרבה 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? חברים, מוזיקה , אוכל,בגדים פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים?next 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?מוציא דיסק 3.מעשה נועז שעשית?נפגשתי עם מישהו לאחר שעה שדיברתי איתו באטרף? 4.מעשה טפשי שעשית?נפגשתי עם מישהו שעה אחרי שהכרתי אותו באטרף. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:חחח... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?איטליהה!! 8.מה יש לך מתחת למיטה? מה!? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:שפתיייייייייייייים 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך?להיות ביחד עד הבוקר שיושבים על החוף 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?ליוון העתיקה. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ריקודדד 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?ציפורניים לא גזורות! 5.מה היא הקללה האהובה עליך?בהמהה!! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?את החתול שלי מילל בבוקר..כי אז אני יודע שהוא צריך אותי[או לשם שינוי צריך אוכל] 7.איזה קול/רעש אתה שונא?שואב אבק 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?"וואלה אתה היית בן אדם טוב" 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוסס 10. שוקו או וניל?שוקווו 11. חוף או הרים?חוףף 12. לישון או לקום?לקום 13. שקיעה או זריחה?שקיעה... 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזןןן 16. קור או חום?חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם עידן רייכל עושה ילד אתיופי 20. למי אתה מתגעגע?לליהי ומיטל 21. את מי היית לוקח לאי בודד?לא יודע שאלה קשה 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?שתיתי...מספר לאנשים סודות 23. איפה הייתה הנשיה הראשונה שלך, עם מי?עם רונןןןןןן בגן שעשועים!! 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה?... 25. מה צבע השיער שלך? מרוצה?שחור. וודאי!

d s d s

New member
מזל טוב בעיקר

הי קודם כל מזל טוב.. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא יהיו כאלה שיגידו : אף פעם מאשר מוקדם.. אבל זה לא קשור חוץ מזה אהבתי את ה "בוודאי" על השוקו.

אני../images/Emo3.gif

אני: 1. שם:רחלי 2. גיל:13 3. תאריך לידה:8/9 4. מיקום:כרמיאל המצחינה 5. השכלה:תלמידת חטיבת ביינים
6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו: מיקה: 1. שיר אהוב של מיקה:מיטשל
2. קליפ אהוב:מיגדלור 3. אלבום אהוב:מרגע לרגע משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?אף פעם
2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?מיץ ענבים נחשב?
3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?קולההה
7. איזה משקה חם אתה מעדיף?שוקו
8. שותה תה עם חלב?עדיף תה
9. שותה סתם חלב בלי כלום?לא 10. ספרייט או קולה?קולה! 11. נס קפה או שוקו?שוקו 12. שותה שוקו בשקית?לפעמים 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יוטבתה!! יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?במחשב
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?על לחזור לישון 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בבית או לצאת תלוי 6.מה מפחיד אותך?גוקים חומים גדולים
7.מה מרתק אותך?הארי פוטר שלא סייתי לקרוא 8.מה מעציב אותך?לא ללכת להופעה של מיקה 9.מה משמח אותך?ללכת להופעה של מיקה פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים?חייה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?'קניות
3.מעשה נועז שעשית?התקשרתי ליהודה לוי
אבל הוא ניתק חחח 4.מעשה טפשי שעשית?התרדתי אנשים בטלפון
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לא מכירה כזה 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?הייתי,פריס 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ניו יורק אולי
8.מה יש לך מתחת למיטה?ארגז מצעים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך?חחח שאלות של יאיר לפיד הע??
11. מה רומנטי בעיניך?סרט יפה
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?להחזיר אצת הזמן ללפני שנה לתקן הכל
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?סבתא שלי ז"ל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?שירה או משהו כזה 1.מה היא המילה האהובה עליך?נחמד 2.מה היא המילה השנואה עליך?לבקן 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?רגישות
4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?שמעיקים עלי ושחופרים לי 5.מה היא הקללה האהובה עליך?בן זונה 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?מוזיקה 7.איזה קול/רעש אתה שונא?צעקות, ותריקות דלת מעצבנות 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?לא הבנתי את השאלה
9.גלידה – בכוס או בוופל?תלוי 10. שוקו או וניל?וניל(שולט
) 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יולילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזן 16. קור או חום?חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?לא זה ולא זה 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?בטיול שנתי
20. למי אתה מתגעגע?חברי עבר 21. את מי היית לוקח לאי בודד?לא יודעת
22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?שיעורים
23. איפה הייתה הנשיה הראשונה שלך, עם מי? 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה?פורום של טלי שרון+אפרת כהן+מיקה קרני
25. מה צבע השיער שלך? מרוצה?שחור, אני חושבת בין שחור לחום כזה

שלי

אני: 1. שם: לירן 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 11 לינואר 4. מיקום: רוסיה הקטנה(כרמיאל). 5. השכלה: חטיבת ביניים כרגע 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו: חולה על טיסנים, מטוסים וכו'... מיקה: 1. שיר אהוב של מיקה: שיר מספר אחת 2. קליפ אהוב: מגדלור 3. אלבום אהוב: מרגע לרגע. משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? מלפני כמה ימים 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? מסיבה בכתה ד' 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? מלפני חודשיים(מיקום.. עדיף שלא תדעו) 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? כמה ימים לפני הבר-מצווה(מסיבה עם חברים) 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? לא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? ק-ו-ל-ה! שולט 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקו 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לא 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית? כן 13.קרלו, יוטבתה או באדי? הכל, אבל באדי הכי טעים
יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכל על הטיסן.. ואומר לו בוקר טוב. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מסתכל על הטיסן.. ואומר לו לילה טוב. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "אוי שיט... עוד שבוע ביצפר
" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? יום שישי בצהריים להטיס, עד הערב, לאכול ולצאת אל/עם חברים 6.מה מפחיד אותך? לריב עם חבר/ידידה קרובים שלי... 7.מה מרתק אותך? לראות סרטים שאני אוהב(אפילו 1000 פעם אותו סרט) 8.מה מעציב אותך? לראות טיסן של חבר קרוב, מתרסק / לריב עם חבר 9.מה משמח אותך? לקבל מתנות, או תגובות טובות על דברים שאני עושה. פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים? החיים כמו אופניים, אם קל לך - אתה בירידה. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה את כל החנויות טיסנים בארץ. 3.מעשה נועז שעשית? מעדיף לא לספר... 4.מעשה טפשי שעשית? רבתי עם חבר(שהיה) טוב שלי... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אווו, בהמון מקומות, ארצות הברית,אנגליה,סקוטלנד,צרפת,בלגיה,יוון,טורקיה,מצריים,ספרד, קנדה.. ועוד ועוד ועוד(השנה מתכננים לאוסטרליה). 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארצות הברית או קנדה 8.מה יש לך מתחת למיטה? ה-מ-ו-ן חוברות טיסנים, תיקים, ובקבוקי קולה
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: כל הגוף. 10. מה סקסי בעיניך? להיות בתחתונים בלבד
11. מה רומנטי בעיניך? ארוחת ערב, שני אנשים בלבד
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ליסודי, לתקן כמה טעויות שאני מצטער עליהן היום... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שלי, ז"ל. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? יכולת מיקוח - אתם יודעים, להתווכח על דברים, היום קשה לי להתווכח עם אנשים על מחירים, גזרות - וכו'. 1.מה היא המילה האהובה עליך? תעיף תעיף/תעיפי תעיפי 2.מה היא המילה השנואה עליך? לא עכשיו 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שחבר בא אלי ומזכיר לי כמה אנחנו חברים טובים
4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שמבטיחים שיתקשרו אלי ולא מתקשרים. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? בן זונה 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? רעש של מנוע 4 פעימות, של טיסן
7.איזה קול/רעש אתה שונא? קול של ילד מהכיתה שלי, מור. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אמממ... יפה?
9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? הרים(ולקחת איתי איזה דאון צוקים) 12. לישון או לקום? לקום(שונא לישון) 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? יום יום יום!!! 15. בזבזן או חסכן? חסכן, עד גבול מסוים ואז מוציא הכל. 16. קור או חום? קור, תמיד עדיף קור על חום. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה =\ 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם ג. בהאנגר שלו(הסדנא שלו..) 20. למי אתה מתגעגע? לילד שהייתי חבר שלו, ועכשיו התרחקנו מכל מני סיבות. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את ר. - תמיד יש לו משהו חכם להגיד... 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לאדע, תמיד האמנתי שכל מה שאני ארצה אני אעשה, כי הכיטוב
אופטימי. 23. איפה הייתה הנשיה הראשונה שלך, עם מי? במסיבה, עם חברה. 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? טיסנאות(יוו הלוואי) 25. מה צבע השיער שלך? מרוצה? שחור, אממ דיי מרוצה(אם היה אפשר בהיר יותר).

אני.

אני: 1. שם: דניאל 2. גיל: 13 ומשהו 3. תאריך לידה: 7.8.91 4. מיקום: חולון. 5. השכלה: תלמידת חטיבת ביניים 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו: אוותר על זה. מיקה: 1. שיר אהוב של מיקה: כולם
, אבל בעיקר 'אהוב יקר', 'מיטשל', 'נישקתי בחורה'. 2. קליפ אהוב: 3. אלבום אהוב: כולם. משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? בחתונה של אחי, לפני 7 חודשים 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? בגיל חצי שנה, בקידוש [כדברי אמא] 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? בחתונה של דוד שלי 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? כנ"ל 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרבה? לא [!] 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? דיאט קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? תה עם נענע [וללקק את הנענע אחר כך, יאמ] 8. שותה תה עם חלב? לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? כבר לא 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שניהם 12. שותה שוקו בשקית? כבר לא 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יטבתה יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכוונת את השעון המעורר לעוד 5 דקות וחוזרת לישון
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? קוראת ספר 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אם כדאי להחזיר את העגיל באף |מוזרה| 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? אם אני לא יוצאת מהבית, אז לצייר, לכתוב או לקרוא. 6.מה מפחיד אותך? מוות, 'הצלצול', ליצנים [יש משהו מאחורי החיוך התמים הזה..] 7.מה מרתק אותך? הספר שאני קוראת. 8.מה מעציב אותך? שאמא שלי בוכה, שירים של אביב גפן. 9.מה משמח אותך? זכרונות של אושר, שאנשים שאני אוהבת שמחים. פשוט תענו: 1.מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מוציאה ספר. 3.מעשה נועז שעשית? תיקנתי את המורה ללשון [נחשב?] 4.מעשה טפשי שעשית? הייתי חברה של מישהו שלא באמת אהבתי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לצפות בקביעות בערוץ בית פלוס. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא הייתי. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנגליה או במקום כלשהו בארה"ב. 8.מה יש לך מתחת למיטה? הרבה זבל ולכלוך. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים. 10. מה סקסי בעיניך? תמימות, חיבוקים, ליטופים. 11. מה רומנטי בעיניך? להיות עם מי שאוהבים, אפילו בלי לדבר, מבטים. זה מספיק לי. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? סוכות. כי היה לי טוב. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אחי, מיכאל ז"ל. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? נגינה 1.מה היא המילה האהובה עליך? זה משתנה הרבה. ברגע זה- יאפ. 2.מה היא המילה השנואה עליך? מאמי, כפרה, נשמה. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חיבוק חזק ואוהב, שאומרים לי שאוהבים אותי ומתכוונים לכך. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =))אותך? בשורה לא טובה. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? פאק [בהנחה שזו קללה..] 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה [!] 7.איזה קול/רעש אתה שונא? מוזיקה מזרחית, מכונת כביסה באמצע הלילה. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? welcome to heaven, טוב שהגעת, מיכאל רוצה להכיר אותך. 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס. 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? שניהם. 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שניהם גם יחד. 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? תלוי כמה כסף יש לי \= 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? תלוי אם אני רואה סרט אימה באותו רגע. בד"כ מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אהובתי, על גדות נהר, לשבת על סלע גדול ולהביט אחת בשניה בעיניים. 20. למי אתה מתגעגע? אליה.. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? מתלבטת. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? שאתן לה נשיקה בפה, שאהיה עם מישהו שאני לא באמת אוהבת. 23. איפה הייתה הנשיקה הראשונה שלך, עם מי? על המיטה שלי, עם קונדסון. 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? לא יודעת \= 25. מה צבע השיער שלך? שתני כהה. מרוצה? אפשר לומר. לפעמים הייתי רוצה שחור.

heaven is here

New member
:X

אני: 1. שם:שירה 2. גיל:17-18 3. תאריך לידה:3/11 4. מיקום:ראשל"צ 5. השכלה:תיכונית? 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו:עייפה מיקה: 1. שיר אהוב של מיקה: קח יפיפה
2. קליפ אהוב:לא ראיתי:X 3. אלבום אהוב: הראשון משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? יום חמישי:X 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? מאז שהייתי קטנה.. 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?יום חמישי:X 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? י"ב 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? לא:X 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? לא אוהבת מוגז 7. איזה משקה חם אתה מעדיף?שוקו 8. שותה תה עם חלב?רק מסאלה 9. שותה סתם חלב בלי כלום?כן 10. ספרייט או קולה?איככככ 11. נס קפה או שוקו?שוקו 12. שותה שוקו בשקית?לפעמים 13.קרלו, יוטבתה או באדי?קרלו יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פותחת עיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?סוגרת עיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?בצפר 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אחי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברות 6.מה מפחיד אותך?הפחד עצמו 7.מה מרתק אותך? אנשים..סיפורים 8.מה מעציב אותך?כל מני דברים.. 9.מה משמח אותך?גם הרבה דברים:] פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים? חיה את היום 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בודקת שזה נכון:X 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?הרבה מקומות 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון 8.מה יש לך מתחת למיטה?בגדים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים 10. מה סקסי בעיניך? :X 11. מה רומנטי בעיניך?
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? כיתה י' 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? גלעד 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?שירה 1.מה היא המילה האהובה עליך?איכ 2.מה היא המילה השנואה עליך?בלעע 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?:X 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?
5.מה היא הקללה האהובה עליך?כוסאמק, סעמק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?שאמא צועקת שהאוכל מוכן 7.איזה קול/רעש אתה שונא?:X 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? היי 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?הרים 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?בזבזנית 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגש
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?ליד רמאללה:$ 20. למי אתה מתגעגע?לגלעד 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את אחי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? :X 23. איפה הייתה הנשיקה הראשונה שלך, עם מי?עם מישהו במשחק אמת או חובה בבית שלו.. 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? לא יודעת.. אני רוצה לנהל את זה:] 25. מה צבע השיער שלך? מרוצה?חום. מאוד!

למעלה