עניתי על השאלון המתיש../images/Emo8.gif
אני: 1. שם:דסדס 2. גיל:23 3. תאריך לידה:9.2.82 4. מיקום:גבעת שמואל זמני 5. השכלה:לומדת לתואר ראשון בגיאוגרפיה 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו:שבהתחלה חשבתי שהשאלון מטופש ואז כשקראתי מה כתבו, זה שיעשע אותי והחלטתי לשתף אתכם גם.. אניגמה.. סליחה מיקה: 1. שיר אהוב של מיקה:אביגיל 2. קליפ אהוב:אין 3. אלבום אהוב:מיקה קרני משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?לפני 3 שנים 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? לפני 5 שנים 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? לפני 5 שנים 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? לפני 5 שנים 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? כנראה שלא 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? מקופלת על חלב 8. שותה תה עם חלב? לא.. אנגלי מידי לטעמי 9. שותה סתם חלב בלי כלום? לעיתים נדירות 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? נס קפה 12. שותה שוקו בשקית? בוודאי!! 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יוטבתה, סטייה כזו, להיצמד למה שאתה מכיר יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מעשנת סיגריה.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מעשנת סיגריה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? למה צריך לקום לעבודה ב6??? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?את החבר שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? סרט טוב, ארוחה טובה וספר 6.מה מפחיד אותך? להיכשל במטרות שלי לחיים 7.מה מרתק אותך? אנשים מיוחדים 8.מה מעציב אותך? אנשים רעים,אנשים אנוכיים בצורה מוגזמת 9.מה משמח אותך? לראות מישהו נופל או מחליק.. צר לי. פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים? לאכול טוב 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טסה לאיטליה לקנות מכונת פסטה 3.מעשה נועז שעשית? אוהו.. גנבתי את המתכונות של הבגרויות מהחדר של סגנית המנהלת בתיכון. 4.מעשה טפשי שעשית? אני מתביישת במעשים הטפשיים שלי 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: כולי סטיות 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? איטליה כמובן 8.מה יש לך מתחת למיטה? פינת שנטי שמוצאים כשיש יותר אורחים משהדירה יכולה להכיל
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:חזה נשי ואני לא לסבית 10. מה סקסי בעיניך? מבטים, שמלות 11. מה רומנטי בעיניך? מילים יפות וכנות 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתיכון, לתקן עוול שעשיתי. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? חברה טובה לשעבר 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מוזיקה.. לדעת לנגן 1.מה היא המילה האהובה עליך? בוודאי 2.מה היא המילה השנואה עליך? זובי.. אפילו לכתוב אותה כאב לי 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אנשים טובים 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? יפות נפש 5.מה היא הקללה האהובה עליך? נבלה 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של החבר שלי שר(הוא שר מדהים) 7.איזה קול/רעש אתה שונא? נפצים של פורים כשלא אתה זורק אותם 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא הייתי רוצה לפגוש אותו 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? הרים עם נוף לחוף? 12. לישון או לקום? לישון ברור 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה בוודאי 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? סוד 20. למי אתה מתגעגע? סוד 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? פסיכומטרי 23. איפה הייתה הנשיה הראשונה שלך, עם מי? בחוף דוגית עם אחד שיצאתי איתו 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? 25. מה צבע השיער שלך? מרוצה? משתנה, לא מרוצה- מחליפה..