שאלון סוף החופש

Daniel MSG

New member
שאלון סוף החופש ../images/Emo180.gif../images/Emo63.gif

ממ נגמר החופש אנשים.. עוד ארבעה ימים אנחנו בבצפר. להלן שאלון: חח איזה תיק בצפר יש לכם? להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? לאיזה כיתה אתם עולים? מה אתם לובשים ביום הראשון? מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה?

Daniel MSG

New member
אניניניני!!! ../images/Emo13.gif

איזה תיק בצפר יש לכם? ג'נספורט בצבע תכלת שיש בו גם כמה קטעים של כחול כהה. יש בו שלושה תאים. אני לא אוהבת אותו אבל לתיכון קונים לי חדש. להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? פשוט. אולי טיפה שונה מהרגיל אבל להשקיע בטח שלא. כולה בצפר! לאיזה כיתה אתם עולים? ט' מה אתם לובשים ביום הראשון? חולצה של התלבושת האחידה בצבע שחור וג'ינס. מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? אני צריכה לחשוב על זה..

No BoDy1

New member
../images/Emo7.gifלא רוצה../images/Emo7.gif

איזה תיק בצפר יש לכם? Explore ב-50 שקל... צבע שחור... זרוק כזה... להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? פשוט... אין לי כוח להשקיע... לאיזה כיתה אתם עולים? י"א
מה אתם לובשים ביום הראשון? ג'ינס פשוט וחולצת בליינד פשוטה מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? לא יודע

lein

New member
אניי

איזה תיק בצפר יש לכם? כרגע של לי קופר בצבע תכלת אבל אני הולכת לקנות חדש מתישהו... להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? להשקיע קצת לאיזה כיתה אתם עולים? ט' מה אתם לובשים ביום הראשון? עדיין לא יודעת מה אתם משערים שהולך להיות הדבר הבא באופנה? אממ... לא יודעת זהוו

../images/Emo135.gifתשובות../images/Emo175.gif

קניתי 2 תיקים. אחד של OUTDOOR שאת החלק הקדמי שלו אפשר לפרק ולהפוך אותו לתיק קטן.. ועוד תיק של קרוקר.. משהו יפה.. מהפקטורי 54.
אני אישית חושב שצריך להשקיע קצת, לא יותר מדי שזה לא יראה מגוכך אבל בכ"ז, לא כל יום זה ה-1 בספטמבר
אז ביום הראשון אני לובש מכנס 9\7 (?
) בסגנון דגמח"י בצבע לבן - מלי קופר. חולצה שחורה צמודה עם הדפס יפה בצבע סגול מכאוס, כפכף תנכ"י שחור מגזית וזהו נראה לי.. אגב, החולצה והמכנס דווקא ממש מתאימים
אי אפשר לדעת מה יהיה.. היום כל דבר יכול להיות מחר ה-דבר

coolel

New member
--->

איזה תיק בצפר יש לכם? לי קופר להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? לא להשקיע יותר מדי אבל לא פשוט מדי... לאיזה כיתה אתם עולים? י"א מה אתם לובשים ביום הראשון? עוד לא סגור אני כנראה מחר או מחרתיים אלך לקנות איזה ג'ינס חדש כנראה של לי קופר וחולצה עוד לא החלטתי אם תלבושת או חולצה אחרת... מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? לא יודע...

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנייייי../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

איזה תיק בצפר יש לכם? תכלת של בילבונג להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? להשקיע לאיזה כיתה אתם עולים? י"ב מה אתם לובשים ביום הראשון? עדיין לא יודעת מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? וואלה לא חשבתי על זה..

../images/Emo26.gif...

חח איזה תיק בצפר יש לכם? אמממ...תיק אפור בהיר של סטיב, הכי טוב סטיב!!
להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? אני חושבת שכן צריך להשקיע אבל לא להגזים ולדפוק הופעה שלחתונה שלי לא היית לובשת..
לאיזה כיתה אתם עולים? י"ב..אין כמו 8ניסטים!!
מה אתם לובשים ביום הראשון? אני עוד לא סגורה על זה אבל כנראה שחולצה ורודה (זה הצבע שלנו) עם חצאית ג'ינס חדשה או שאולי סתם עם ג'ינס...נראה!! מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? יש הרבה שאני חושבת אבל אני מעדיפה לא לדבר כי אם זה לא יצא לפועל אז פאדיחה שהגזמתי...

מממ..טוב

איזה תיק בצפר יש לכם? תיק שאנטי כזה,בצבע אדום,עם תמונה של בלינקי ביל. להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? אני באה פשוט,כמו שאני מתלבשת בחיי יום יום. אבל מי שרוצה להשקיע,שיהיה לו בכיף. לאיזה כיתה אתם עולים? יא'. מה אתם לובשים ביום הראשון? ממ חצאית,חולצת סבא,וסנדלים תנכיות. מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? אני באמת לא יודעת.

אז ככה ../images/Emo42.gif

1) יש לי תיק ביצפר של לי קופר יענו קיבלנו אותו מאיזה מבצע ממזמן אבל הוא פצצצהההה הצבעים שלו הם כחול חזק ואפור והוא מהממם!! 2)וואלה לא יודעת עים להשקיע בגלל שיש לי תלבושת אחידה יענו רק חולצה אבל נירא לי אני יבוא משהו כזה יפה לא משהו פצצה או מיוחד סתם משהו כזה יפה..! 3)עולה לח' 4)ביום הראשון אני חייבת ללבוש תחולצה של ביצפר אז אני לובשת חוצה של הביצפר בצבע תכלת ומיכנס שחור שלוש תרבע מ TNT נירא לי ונעלים כאלה שחור עים לבן יפות..ואולי אני לובדת חולצה לבנה אז אני קונה שרשרת כחולה או ורודה מחרוזים מה זה יפה. 5)וואלה כולם אומרים מכנס גבוה .. אבל לא יודעת לא נירא לי..

Man½Amazing½

New member
אני

איזה תיק בצפר יש לכם? כחול כהה, עם רצועה אחת ששמם על הכתף, תיק סטודנטים נראה לי קוראים לזה, של ג'אנספורט להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? רגיל, זובי שלי להשקיע בשביל אחרים יותר מדי לאיזה כיתה אתם עולים? י''א, ס''ח- כבוד. מה אתם לובשים ביום הראשון? מכנס חום בהיר יפה כזה, תנכיות, טי שירט חביבה שאני אוהב מפול אנד בר. מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? אין לי שמץ של מושג. אולי דולדו'ס תלויים מהאוזניים..

pink banni

New member
../images/Emo65.gif אני ../images/Emo65.gif

איזה תיק בצפר יש לכם? ורוד לבן של בילבונג
להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? אני אוהבת להשקיע ביום הראשון:)
לאיזה כיתה אתם עולים? ט....
מה אתם לובשים ביום הראשון? ג'ינס של לי קופר החדש חדש חדש שיש לו מאחורה כיסים עם ריצר'ץ אדום וחולצת בצפר אדומה...
מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? נעליי אסקימוסים עם הפרווה (נעליים מהממות)
ממממ זהו

חחחח...גם לי בא לענות וזה מצחיק..

איזה תיק יש לי לביצפר? -כל יום משהו אחר בהתאם ללבוש... בעיקרון יש לי בסביבות ה6 ג'נספורטים. להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבו פשוט? -תיהיו אתם... הכי טוב תאמינו לי,מנסיון... לאיזה כיתה אני עולה? -י"ג 1 (נקרעת מצחוק) מה לבשתי ביום הראשון? -בטח איזה גינס ואיזה חולצת T מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? -כל האופנה בארץ גועל נפש... ככה שזה לא עקרוני.

למעלה