שאלון סוף החופש

גם לי בא לענות...../images/Emo9.gif

איזה תיק בצפר יש לכם? חדש של ג'אנספורט..בגוונים של כחול..
להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? להשקיע טיפה יותר..אבל לא בהגזמות :]
לאיזה כיתה אתם עולים? י'!
מה אתם לובשים ביום הראשון? אני לא מהאנשים שמכינים על הכיסא בגדים ליום הראשון כבר מתחילת אוגוסט...אני מאמינה שבגדים :)
מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? שאלה של פאקצות..סתם.. בכל מקרה אין לי מושג...

אדוו

New member
יוו אנשים כנסו במיוחד לשאלה הראשונה

איזה תיק בצפר יש לכם? אני קונה תיק ג'נספורט פשוט ואני רציתי להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לקנות...?? להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? יש ל תלבושת אחידה אבל בכללי אני לא חושבת שכאזה צריך להשקיע.. כאילו לבוא שונה אבל לא בהגזמה.. לאיזה כיתה אתם עולים? ט' מה אתם לובשים ביום הראשון? חולצה שחורה של התלבושת האחידה עם צווארון צמודה כזו , ג'ינס כהה של גרי נראלי ותיק שק צבעוני..:) מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? וואלה אל תשאלו אותי..

Stripperella

New member
אני../images/Emo9.gif

איזה תיק בצפר יש לכם? של קדס חדש! להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט? אממ קצת להשקיע אבל לא יותר מידי..... לאיזה כיתה אתם עולים? ט'3 מה אתם לובשים ביום הראשון? חולצה פרחונית של no name מכנס שחור נעליי ספורט/קפקפי אצבע אממ ולא צמיד עם האות הראשונה שלי וזהו בערך... מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? בגדים ספורטיבים ובכל מיני עיצובים ספורטיבים

KitiKiti

New member
../images/Emo42.gifהנה שלייייייייייייי:

איזה תיק בצפר יש לכם?שחור,של לי קופר
להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט?אני אישית משקיעה,אתמול קניתי חולצה ומכנס חדשים ואני באה בנעלי ספורט חדשות שעוד אף פעם לא לבשתי...
לאיזה כיתה אתם עולים?ח'..אמורה לעלות לט'
מה אתם לובשים ביום הראשון?ג'ינס חדש מהמםםם מ-H&O(וואו כמעט אין שם מה לבחור כבר כשהלכנו שמתי לב למשו יפה...)וחולמה תכלת עם כל מיני תוספות יפות.
מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה?אין לי מושג...אםם...חגרות?חולצות בטן?הכל אפשרי בארצנו הקטנה והלא מרפה מגזרה נמוכה..!

H e l p3

New member
תשובות...

איזה תיק בית ספר יש לכם?
תיק ורוד בהיר של ג'אנספורט. להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט?
לדעתי, צריך לבוא בלבוש רגיל. אם מתחשק להשקיע- בבקשה. אבל נראה לי מטופש לבוא ביום הראשון כאילו אני הולכת למסיבה ופתאום ביום השני, השלישי והרביעי ללבוש בגדים רגילים. לאיזה כיתה אתם עולים?
י' מה אתם לובשים ביום הראשון?
ג'ינס חדש מ Red Zed. חולצה קצרה בצבע תכלת של פומה, שבצד למעלה כתוב פומה ויש את התלתול שלהם. נעליי אולסטאר בצבע תכלת. הדבר הבא באופנה?
אין לי מושג. נחכה ונראה...

Keanne

New member
משעמם לי ../images/Emo3.gif

איזה תיק בצפר יש לכם?אממ...ג'נספורט
(לא התעמקתי בשם..) הוא תכלת אפור כזה... להשקיע בלבוש ביום הראשון או לבוא פשוט?בחפיף ! טוב נו,לי זה לא משנה...סתם ג'ינס וחולצה של בצפר..בלע! לאיזה כיתה אתם עולים?ט' מה אתם לובשתם ביום הראשון?ג'ינס וחולצת בצפר מה אתם משערים הולך להיות הדבר הבא באופנה? אממ..לא יודע..!

dbdfu

New member
תשובה באיחור..

אפילו שעבר הזמן אני חייב לשטף 1) תיק של POLO SPORT שחור שקניתי בארה"ב 2)השנה לא השקעתי אבל בדרך כלל כן 3)כבר ב-יב(טומשין סאקס) 4)ביום הראשון לבשתי חולצה פשוטה שחורה וגינס יפה של לי קופר עם כפכפים של ריף.... 4)כל מעילי הפרווה ...אין עליהם(אפילו שזה לא פוליטיקלי קורקט) נ.ב אתם יודעים שקסטרו עשו מעילים עם פרווה א-מ-י-ת-י-ת.

למעלה