שאלון סופשבוע :].

LimiMimi

New member
שאלון סופשבוע :].

למרות שאני על סף עילפון מרוב עייפות, ואני שונאת נורא מתמטיקה וחם לי ואני עייפה Limor's Gotta do what Limor's gotta do. תהנו!~
שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע

עונה

שיר השבוע: Seventenn של Winger שיר גאנז השבוע שלי: את יכולה להיות שלי אלבום השבוע שלי: אין תכנית טלויזיה של השבוע: כוכב נולד סרט השבוע: שודדי הקאריבים 2 נראה ממש מגניב ספר השבוע: ציטוט השבוע: המלצה לסופ"ש: לנוח הרבה תמונת השבוע: נאסטי לולו

eran377

New member
הממ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: היהודים - יכול להיות שיר גאנז השבוע שלי: November Rain אלבום השבוע שלי: Use Your Illusion I תכנית טלויזיה של השבוע: סיינפלד סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: נמאס לי כל שבוע לכתוב את אותו הציטוט... המלצה לסופ"ש: מי שעוד לא שמע את Christ 0 של Vanden Plas - רוצו לשמוע
תמונת השבוע הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo9.gif

שיר השבוע: צליל מכוון- יצחק קלפטר שיר גאנז השבוע שלי: civil war אלבום השבוע שלי: =X תכנית טלויזיה של השבוע: =XX סרט השבוע: רק ידידים ספר השבוע: =X ציטוט השבוע: "לא לא לא ניתן, את הבייגלה לכרסם" המלצה לסופ"ש: תנצלו את החופש למנוחה! תמונת השבוע

Walk On Water

New member
סאאאאאאפיר! ../images/Emo99.gif

שיר השבוע: מספיק בנאדם- מוניקה סקס שיר גאנז השבוע שלי: my michelle אלבום השבוע שלי: Gutterflower של גו גו דולס :] תכנית טלויזיה של השבוע: האנטומיה של גריי סרט השבוע: - ספר השבוע:ציפורים מתות בסתר ציטוט השבוע: "אין לי שם של חומוס, אנ'לא פנתר וורוד.. אבל כולם יודעים שסמינר יעל כבוווווווודדד!" המלצה לסופ"ש: המ. חווווווווופש! תמונת השבוע: >>>

הלו הלו../images/Emo13.gif

איימ באק.
אין לי כ"כ מה לספר על השבוע, מאחר וביליתי אותו ביער
[אבל היה מעולה פי מיליון מכל שבוע רגיל בבית] אז רק רציתי להגיד שאני פה, ואם כבר אז אני אשים תמונת השבוע, כשישלחו לי תתמונות מהמחנה.... התגעגעתי!

So like a rose

New member
הקדמתי את אסתי D:

שיר השבוע:eek:peth- in my time of need שיר גאנז השבוע שלי:Civil war אלבום השבוע שלי:הדיסקוגרפיה המלאה של הפפרס. תכנית טלויזיה של השבוע: YES STAR* סרט השבוע:- ספר השבוע:- ציטוט השבוע:אני ברוב טיפשותי :" למה לתפו"א קוראים תפו"א? מה יש כזה דבר תפוח עץ?" ואז הבנתי. המלצה לסופ"ש: לישון. תמונת השבוע :-

למעלה