שאלון סופשבוע :].

חהחה

שיר השבוע: Metallica - Hit the Lights
שיר גאנז השבוע שלי:לא שמעתי גאנז השבוע
אלבום השבוע שלי Metallica - Ride The Lightning
תכנית טלויזיה של השבוע: ורוניקה מארס!
סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרטים
ספר השבוע: לא קראתי השבוע ספרים
ציטוט השבוע: אביב בחזרה: 'בוא רגע אני אשמיע לך את השיר', שניר: ' אל תתכופף כשהוא יבקש ממך!'
המלצה לסופ"ש:תכינו אותכם נפשית למה שיש בתמונה!
תמונה השבוע:

minerali1

New member
../images/Emo6.gif ברזיליקה

זה מזכיר לי שידיד שלי היה קורא להם "מתכתיה".

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifMe../images/Emo9.gif

שיר השבוע: היהודים - הזמן שלך שיר גאנז השבוע שלי: Sweet Child אלבום השבוע שלי: System Of A Down - Hypnotize תכנית טלויזיה של השבוע: הפסדתי שנות ה-70
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים ספר השבוע: המאהב (עוד לא סיימתי
) ציטוט השבוע: אני זוכרת שג'ים אמר משו במפגש של סיסטם ואמרתי שאני ארשום את זה בציטוט שבוע אבל שכחתי
המלצה לסופ"ש: תישנו!!! תמונת השבוע:

Queen for a day

New member
:p

שיר השבוע: Always - Bon Jovi כי הוא נטחן אצלי;[ שיר גאנז השבוע שלי: X: פיישנס? אלבום השבוע שלי: What's the story morning glory - Oasis תכנית טלויזיה של השבוע: אנדי מילונאקיס שואו *_* סרט השבוע: ;[ ספר השבוע: ;[ ציטוט השבוע: ;[ המלצה לסופ"ש: ;[ תמונת השבוע

oneman2

New member
מיאו../images/Emo54.gif

שיר השבוע: מאיר אריאל- שיר כאב
שיר גאנז השבוע שלי: Paradise City (כן, שוב)
אלבום השבוע שלי: מאיר אריאל- שירי חג ומועד ונופל
תכנית טלויזיה של השבוע: מונדיאל (שוב)
סרט השבוע: לא ראיתי
ספר השבוע: לא קראתי
ציטוט השבוע: "שימו לב לזה שהכדור של רונאלדו עלה ואז התחיל לרדת" (ניר לוין מגלה את חוקי הכבידה באיחור של 300 שנה)
המלצה לסופ"ש: תספ"שפשו
תמונת השבוע:

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif

שיר השבוע: papa roach - she loves me not שיר גאנז השבוע שלי: you could be mine אלבום השבוע שלי: אין משהו מיוחד. תכנית טלויזיה של השבוע: S: סרט השבוע: S: ספר השבוע: X: ציטוט השבוע: "אבל מה זה הדבר הזה תפוח אדמה, מה, יש כזה דבר תפוח עץ?" המלצה לסופ"ש: אל תצחקו יותר מדי \: תמונת השבוע: -_-

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

שיר השבוע: ימי התום-ריטה שיר גאנז השבוע שלי: אינט איט פאן אלבום השבוע שלי: ONE תכנית טלויזיה של השבוע: נמלטים סרט השבוע: - המלצה לסופ"ש: לכו,פשוט לכו לONE תמונת השבוע

SomebodyElse

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Oasis - Champagne Supernova שיר גאנז השבוע שלי: לא להאמין, עדיין the blues אלבום השבוע שלי: PF - Dark Side Of The Moon תכנית טלויזיה של השבוע: סקראבס [אני לא מאמינה, הזמנתי שנות ה70, וישבתי מול הטלוויזיה ורק חיכיתי שהערוץ יתחלף, והערוץ לא התחלף והצלחתי לפספס
אני שונאת הוט
] סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: אין המלצה לסופ"ש: אין תמונת השבוע אין, אני לא בבית.

צליל בר

New member
אני

שיר השבוע: מוניקה סקס - מספיק בנאדם שיר גאנז השבוע שלי: Don't Cry- הולך מעולה עם הציונים של מתמטיקה
אלבום השבוע שלי: תכנית טלויזיה של השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: טיפה חוצבת בסלע ולא מהכוח, אלא מההתמדה [משהו כזה] המלצה לסופ"ש: ללמוד למתמטיקה תמונת השבוע

tirasc15

New member
השבוע...

שיר השבוע:bullet for my velantine - tears don't fall שיר גאנז השבוע שלי:november rain אלבום השבוע שלי:- תכנית טלויזיה של השבוע:האוס סרט השבוע:סיפורו של אביר ספר השבוע:בסימן ונוס-אורי אדלמן ציטוט השבוע: המלצה לסופ"ש:תיזהרו שרכילויות לא יעברו לסבתא שלכם. זה לא כיף בכלל. תמונת השבוע

danduuu

New member
אני../images/Emo9.gifאחרי מלא זמן שלא הגבתי בפורום

גמאני שונאת מתמטיקה!!! שיר השבוע: Pink-who knew Lostprophets-Broken hearts,torn up letters and the story of a lonely girl RHCP-otherside Crowded house-into temptation goo goo dolls-better days סינרגיה-מרגיש אחר שיר גאנז השבוע שלי: Sweet child o' mine paradise city אלבום השבוע שלי: HIM-Love Metal תכנית טלויזיה של השבוע:מגרש ביתייי!! סרט השבוע: "פאניק רום" סרט מעולה עם ג'ודי פוסטר וג'ארד לטו
ספר השבוע:"השטן והעלמה פרים" של פאולו קואלו..עדיין קוראת ולא יכולה להפסיק ציטוט השבוע: חחח אממ לא ממש זוכרת אבל כמעט כל דבר שיצא מהפה של דניאל בסופ"ש הזה
המלצה לסופ"ש: לעשות "בייביסיטר" עם דניאל[
] ואז להשאר לישון בגבעה
תמונת השבוע בעעע התמונות היחידות שיש לי במחשב..חח אני מור ופיפי
אני נראית פשוט זוועה ומור

למעלה