שאלון סופ"ש

JumpInTheFire

New member
שאלון סופ"ש ../images/Emo152.gif

יאללה :) שיר השבוע של לד זפלין: אלבום השבוע של לד זפלין: שיר השבוע: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: ותמונה סופ"ש רגוע/פרוע ושבת שלום

JumpInTheFire

New member
אע, תמחקו את "משהו טוב שקרה השבוע:"

בשביל זה יש את השרשור השני

JumpInTheFire

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לד זפלין: Achilles' Last Stand אלבום השבוע של לד זפלין: Presence שיר השבוע: Megadeth- Peace Sells אלבום השבוע: Pink Floyd- Dark Side Of The Moon להקת השבוע: לד זפלין אין תמונה

Shemesh161

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לד זפלין: אעמ אעמ.. In The Light אלבום השבוע של לד זפלין: אין לי האמת...לא כרגע. אבל בערך כל התקליטים, כי פשוט כייף לשמוע אותם בפטיפון :). שיר השבוע: Jeff Buckley - Despite The Tears. Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond אלבום השבוע: Pink Floyd - Pulse להקת השבוע: אנערף, אני לא החלטית השבוע.

Anuerysm

New member
מוצאים בזבל

אני מצאתי את שלי מול הדלת של השכנים ושאלתי אם אני יכול לקחת והם אמרו שהם רוצים לזרוק את זה מאוחר יותר אבל אם אני רוצה אז בכיף

FunkyMonk

New member
תמצאי איזה קרוב משפחה זקן והיפי

שכבר לא משתמש בפטיפון שלו.

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif

שיר השבוע של לד זפלין: Royal Orleans. אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו הוא הגיע ב-Random באייפוד וממש נהנתי ממנו.
אלבום השבוע של לד זפלין: לא היה אחד כזה מלא, אבל שמעתי חלק מ-Physical Graffiti בעותק של הקלטת טייפ שלי באוטו. זה לא היה מלא כי האוטו שווק חיים באמצע הדרך ושמעתי רק חלקית אלבום.
שיר השבוע: The Black Crowes - Got To Get Better In a Little While הקאבר המדהים ל-Derek And The Dominos מה-Instant Live של ההופעה בקולומבוס, שנה שעברה, שחגגה השבוע שנה (1.8.2006).
אלבום השבוע: אקח את הכי בולטים: The Black Crowes - Columbus Instant Live 8.1.2006 Tom Petty - Highway Companion Creedence Clearwater Revival - Willy & The Poor Boys The Derek Trucks Band - Songlines
להקת השבוע: Tom Petty
משהו טוב שקרה השבוע: מוזיקה. הידיעה על השחרור של זפלין בנובמבר, ההזמנה של ה-Special Edition של Highway Companion.
ותמונה
מישהו מוכר כרגע באי ביי את כל 6 העותקים השונים של התקליט של In Through The Out Door: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130139017407&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=003 מסתיים עוד יומיים וחצי. המחיר הסופי יהיה די גדול בטח...אני רוצה להשתתף במכרז, אבל המחיר הגבוה מאוד גם של המשלוח בטח יעצור בעדי.

JumpInTheFire

New member
איזה קטע ../images/Emo2.gif

בדיוק אתמול נתקלתי באלבום CHRONICLE של Creedence Clearwater Revival וחשבתי שאני אזכור את השם של הלהקה ואבדוק אותה בבית, אבל שכחתי את השם שלה וכשחיפשתי באינטרנט זה לא העלה יותר מדי תוצאות ועכשיו שכתבת את זה כאן נזכרתי בהם אז חיפשתי אלבומים שלהם והגעתי למה שרציתי
מה אתה אומר על האלבום הזה?

AeroTom

New member
זה אוסף, אז אני נגד האמת

אני תמיד בעד אלבומי סטודיו, שהם היצירות השלמות האמיתיות בתקופת זמן של האמן כשהם יצאו. האוסף הזה הוא הכי מוכר שלהם ויש בו פשוט 20 שירים שלהם מהאלבומים השונים. פשוט רשימת שירים מהיותר מוכרים שאין ביניהם הרבה קשר, כי זה כמו כל אוסף להיטים של להקה מסויימת. אני ממש נגד אוספים אז אמליץ ללכת כמובן על אלבומי הסטודיו. זה רק אני אישית כמובן. Willy And The Poor Boys Green River Cosmo's Factory שלושה המלצות שלי להתחלה איתם. 3 אלבומים נהדרים.

JumpInTheFire

New member
וואלה... לא ידעתי שזה אוסף

גם אני כמובן בעד האלבומים השלמים, אין מה להשוות בכלל תודה על ההמלצות, אבדוק את זה :)

M e n s R e a

New member
זה עד כדי כך נדיר, שהמחיר גבוה?

כלומר-6 ההוצאות השונות כתקליטים?

AeroTom

New member
זה כי זה כולן ביחד

אפשר להשיג כל תקליט לחוד בטח באיזה 10 דולר או קצת יותר. אבל זה יהיה גם קצת יותר קשה וגם יותר טרחה (עם המחיר משלוח של כל אחד לחוד זה גם ממש יעלה את המחיר). ככה שזה ממש נוח וגם ממש ממש מעולה להשיג ככה את כולם במכה אחת. אם לא היו לי הרבה הוצאות בזמן האחרון אולי הייתי משקיע בזה. בכל זאת אולי אשים איזו הצעה שם רק כדי לראות את השם שלי במכרז

M e n s R e a

New member
תגיד, הם עשו את זה רק באלבום הזה?

כלומר כמה עטיפות וכו'? יש לך מושג מה הייתה המטרה? או שזה רק טריק שיווקי?

AeroTom

New member
זה היה רק באלבום הזה

וזה היה סוג של טריק שיווקי. גם כל אלבום היה עטוף באריזה חומה כזאת כדי שאנשים לא ידעו איזו גרסה של עטיפת האלבום הם קונים.

JumpInTheFire

New member
אני רוצה לראות אם הבנתי נכון

מכרו את אותו תקליט בכמה אריזות שונות שבכל אחת מצולם אותו דבר מזווית שונה? גם היום בדיסקים מוכרים בעטיפות שונות?

למעלה