שאלון סופ"ש

AeroTom

New member
כן, הוציאו את התקליט על-גבי 6 עטיפות שונות

שהן אותו התמונה,רק מצולמת מזוויות שונות. לא יודע אם עושים זאת גם כיום...בטח יש כאלה שעושים דברים דומים לפעמים.

Shemesh161

New member
לי יש את השמאלי בשורה הראשונה../images/Emo3.gif

יש אולי תמונות ברורות של כל הוצאה?

SaintJohn

New member
לא הייתי אומר שזה אלבום גרוע.

אמנם יש בטח לא מעט שיגידו שזה האלבום הפחות אהוב עליהם (גם אצלי הוא מהפחות אהובים), אבל מכאן לבוא ולהגיד שהוא גרוע - המרחק די גדול לדעתי. דווקא במהלך השנה האחרונה התחברתי מאוד (מאוד!) ל-2 שירים שהיו מהפחות אהובים עליי עד אז - In the Evening ו-Carouselambra, שהיה במשך לא מעט זמן רשמית השיר שהכי פחות אהבתי של זפלין.

microbe15

New member
אתה לא היית אומר שזה אלבום גרוע

אני כן :p אני למשל לא יכול לסבול את כל מה שמסביב לסולו הנחמד ב-Carouselambra (אייטיז sucks), או את כל In The Evening.

Speed King

New member
אני עונה ../images/Emo195.gif

שיר השבוע של לד זפלין:trampled underfoot אלבום השבוע של לד זפלין:Led Zeppelin I (האמת שלפעמים זה רק בגלל המעבר מyou shook me לdazed and cofused פשוט קלאסי.......) שיר השבוע:תמוז - אהבה שקטה אלבום השבוע:פורטיסחרוף - סיפורים מהקופסא להקת השבוע:dire straits משהו טוב שקרה השבוע:יום ראשון ואני..... בבית! :] ותמונה:אחחח אין יותר מחסומים וערבים לתקופה הקרובה....
עד מתי אוג' 06?!?!?!?!

M e n s R e a

New member
עונה על שאלון סופ"ש ביום שלישי

איזה דיליי שיר השבוע של לד זפלין: אכילס אלבום השבוע של לד זפלין: פרזנס שיר השבוע: אכילס אלבום השבוע: פרזנס להקת השבוע: לדזפ משהו טוב שקרה השבוע: חשבתי שיש לי רק מועד ב' אחד לעשות (זה טוב כי בשבוע שאחריו, כלומר אתמול כבר, גיליתי שיש לי 3) ותמונה

למעלה