שאלון סופ"ש

wasted years

New member
המשך...

איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהוא רוצה לשבת באוטו מקדימה והוא מוכן לעשות את זה בכל מחיר... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה, מותחנים פסיכולוגיים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם הסולן של סקידרואו אבל בתקופה שהמטאל פרח למה?כי זה הכי מטאל כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?זרע:) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?דן כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד נסיגה מהשטחים מתי זה היה?לפני 5 שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אהיה תימני מה הרגע המאושר ביותר בחייך?באמת לומר?:) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?זרע וזה רק(אם אתם אומרים מהר ו"זה רק" אז יוצא "זרע") בגלל יב הבנזונה הזה... מה עושה לך טוב?לנסוע 160 על חוצ"ש ולשמוע מטאל מה מעצבן אותך?כשמשטרה אחרי זה עוצרת אותך. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון, ארנק ומפתחות של האוטו איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?קול יפה מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודע מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט:המסור תוכנית טלוויזיה?ראיתי איזו תוכנית מצויירת מצחיקה בערוץ 3, אני לא זוכר איך קוראים לה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני שזיף איך את/ה מתגבר על באסה?בסבבה!!!! אוח, אלה מסוג האנשים שצריך להרוג איפה היית רוצה לבקר בעולם?ברומניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לקחת רברס למרות שיש מישהו מאחורה איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?חנוכה ופסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן אבל בגבול הטעם הטוב חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?9, ככה זה כשההורים גרושים ואבא שלך חרד.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?לא יודע את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?כמעט להררדם על ההגה בדרך חזרה הביתה ביום שישי ובסוף להגיע וללכת לישון במיטה מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשמוע מוזיקה, לרכב על אופניים, לרוץ, לשחק כדורסל מקומות בילוי מועדפים:סינמה סיטי, פאבים, בית הפנקייק את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?אממ.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך?כן לבוש:לא קבוע, לפעמים בא לי להזרק עם אותו הג'ינס 3 ימים ברציפות ולפעמים להראות כמו חתן בר מצווה איפור:לא מאכל אהוב:היה את זה שתייה אהובה:מיץ תפוזים להקה אהובה:סקידרואו ואיירון מיידן סרט אהוב:אוהב יותר ז'אנרים מאשר סרטים בודדים גלידה:שוקווניל עיר בעולם:ברטיסלבה ארץ:סקוטלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך להציק לאחותי שיר ברקע:עדין המאוורר שעת סיום:18:04

InfeCtedShesek

New member
שאלון סופ"ש

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

InfeCtedShesek

New member
מדגישומטיק

שעת התחלה: 18:46 שיר שמתנגן ברקע: אין (זו פעם ראשונה נראה לי.) ספר קצת על עצמך:טוב, אז אני הגר. בעוד חודש בערך אני אהיה בת 17, אני מנילי, שזה חור קטנטן באיזור מודיעין, לא מזמן אכלתי אפרסק ממש רך והוא ממש לא היה טעים. אפשרות למקולקל. מחשבה שעוברת בראש: לא עניינכם! מה עשית היום? ראיתי טלויזיה, ניגנתי, שמעתי מוזיקה, אכלתי, שתיתי, עישנתי וזהו בערך. מה תעשה מחר? עכשיו אתם מדברים! מחר נוסעים להתחשגז בפאב! חשק ל...:שסק. מה המידה שלך בנעליים? 38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אריאל, אחד שלא מדברים עליו, ואביתר בנאי. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בט'עחת. מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא יודעת. מה הצבע האהוב עלייך? כוווולם. מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? ממ לא יודעת כבר. הכל מתחיל לשעמם כבר. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה, ברור. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר, אני יודעת?.. עיר/ים אהובות: לא יודעת, אין עיר ספציפית. לפחות לא בארץ. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל הדיסקים איפה חגגת יומולדת אחרון? חח לא מדברים על זה. איך אתה הכי אוהב לבלות? באמת הכי? לשבת עם טשי, אריה ומיכאל בפיצוציה. וגם הייתה את הפעם הזאת שכווווולם היו בפיצוציה והיה ממש כיף. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין שעה קבועה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? חח אני לא יודעת. היה בכלל השנה? כמה קיבלת בו? - יש לך חברים מחוץ לכיתה? נגיד. ומחוץ לשכבה? נגיד. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? נגיד. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא נראה לי. חשבת פעם על התאבדות? מי לא? אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? חח :X מדוע? עזבו. אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? כמה ימים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? של סקיד רואו למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא רציתי את הדיסק. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?
יש לך חברה? לאאאא
ראית בחנוכה את הפסטיגל? ראיתי בDVD את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו שאלתם כבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כבר לא. קודם עם עדי שם מיוחד לבן? אביתר
שם מיוחד לבת? אריאל
מאכל אהוב: אוכל. מאכל שנוא: עגבניות ככ'/ק2353465 דבר אחרון שאכלת: אפרסק~~~~~~~~~!!!! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חח היה איזה ניסיון פתטי כזה שלא מדברים עליו. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הג'ינסים. אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? "לביאה קטנה" של לא זוכרת מי. יוסף משהו אהבת? בסדר.. מה הסרט האחרון שראית? ללכת על המים. אהבת? ממש! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ענבל על מה דיברת איתו? שאין לי כוח לנסוע היום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות נראה לי. כמה הוא עלה? 12? ממי הsms האחרון שקיבלת? בטח מטשי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לי? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "טוב" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בטח חודשיים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני ארבעה ימים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב. למה הלכת לשם? לנגן איך קוראים לאמא שלך? נתי יש לך שם שני? מהו? אין לי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי. אבל אם אתם מדברים על אבא הפעם- 7 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת. בטח בן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18, רק בגלל ההופעה ביום רביעי
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? משקל וגובה. ובפנימיות? אני בסדר. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמות בעיקר. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? פריס הילטון! למה? כי איזה כיף לה! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בראש. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אדם כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא יודעת, נראה לי שכן. הפגנה נגד (או בעד) מה? לא זוכרת. מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אהיה גדולה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אני לא יודעת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "רבין, למה לא לקחת אותי איתך?" מה עושה לך טוב? דברים כאלה שעושים טוב, נו. חברים, ולצחוק, ומוזיקה טובה, ולישון אחרי שאני ממש עייפה. מה מעצבן אותך? כשאנשים עושים דברים מהסיבות הלא נכונות. מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה לשיר ממש טוב, ולנגן ממש טוב ולכתוב ממש טוב. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינת כסף? אני לא יודעת. פסנתר?

InfeCtedShesek

New member
המשך

מה נמצא אצלך תמיד במקרר? פפסי מקס וחומוס. מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: 21 גרם, ללכת על המים. תוכנית טלוויזיה? חברים, משפחה בהשאלה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? וואי, היה משהו. ועכשיו אני לא זוכרת. איך את/ה מתגבר על באסה? חח אני לא. איפה היית רוצה לבקר בעולם? במזרח הרחוק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הקלילות הזאת. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פורים, חנוכה, שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש חיית מחמד: יש לי צבים וארנבת כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודעת, אולי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא נראה לי, אבל אולי. מהי אהבה בשבילך? סתם את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? עניתי על זה כבר. מה את/ה אוהב/ת לעשות? :| מקומות בילוי מועדפים: פאבים, הופעות, ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים, עכשיו אין לי כוח יותר. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא יודעת, נדבר על זה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? די ותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממש לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: עניתי כבר!! האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך? בד"כ כן, עכשיו אני מתחילה לפקפק בזה. לבוש: כרגע? טרנינג אפור וגופיה בורדו איפור: לא מאכל אהוב: דיייי. שתייה אהובה: נסטי, בירה להקה אהובה:מ איפה הילד, אלג'יר סרט אהוב: 21 גרם, ללכת על המים, מיסטיק ריבר. גלידה: משמין עיר בעולם: לונדון? ארץ: אנגליה? מה תעשה כשתסיים את השאלון? נחיה ונראה. שיר ברקע: אין שעת סיום: 19:51, אבל בגלל שעשיתי הפסקה של איזה שעה, ראיתי טלויזיה ואכלתי. (אם קראתם תמליצו לי על ספר) הודגש באמצעות מדגישומטיק

bloodline44

New member
וואו זה ארוך

שעת התחלה: 20:25 שיר שמתנגן ברקע: alkaline trio - time to waste ספר קצת על עצמך: אחלה גבר מחשבה שעוברת בראש: עברתי שלשום טסט מה עשית היום? בצפר ואחרי זה כלום מה תעשה מחר? אהיה עסוק בלצבור שעות מנוחה לקראת הערב חשק ל...: אסור לי להגיד מה המידה שלך בנעליים? נתון משתנה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אריאל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? או מסומם טילים או שפשוט תתקשרו עוד 15 שנה ונראה מה אתה הכי אוהב לאכול? נראה לי שצ'יפס מה אתה הכי שונא לאכול? צימוקים ופירות יבשים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לעלות עם דנגור לאוטו כשהוא עושה ללירון ולאורן שינוי צורה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לחרוט לעצמי על היד מה הצבע האהוב עלייך? או כחול או לבן מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? מוזיקה מה המקצוע השנוא עלייך? הרמוניה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה גבר עיר/ים אהובות: אמסטרדם מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? רישיון איפה חגגת יומולדת אחרון? לא זוכר איך אתה הכי אוהב לבלות? סקס סמים ורוקנרול מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? נתון משתנה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ברבע לשמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? לא זוכר אבל היה לי טסט ביום שלישי כמה קיבלת בו? עברתי יש לך חברים מחוץ לכיתה? יש אבל הם לא ממש נורמלים ומחוץ לשכבה? יש כמה ומבית ספר אחר? כמעט כולם ומהעיר אחרת? יש כמה אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם הגיטרה שלי היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? בקטנה אם כן - סיפרת למישהו? לא ממש מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר מדוע? אמרתי לא זוכר לקחת סמים מתישהו? אכן כן אתה מעשן? סיגריות לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? השישי האחרון לפני בצפר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? crazytown - butterfly למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה מה שבזין שלי לעשות מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? וואי היו הרבה ולחבק? האקסית ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? נראה לי שגברי או מישהו מהגנג יש לך חברה? הייתה ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ליב טילור את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עזבו שטויות אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם גברי שם מיוחד לבן? זיו שם מיוחד לבת? כלבה מאכל אהוב: כבר עברנו על זה לא? מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: לא זוכר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מישהי מאשדוד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את כל הגופיות אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? לא זוכר אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אני חושב שזה היה "מסיבת רווקים בווגאס" אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחד מהחברים על מה דיברת איתו? שטויות כמו תמיד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נראה לי שהאקסית על מי אתה יודע הכי הרבה? על כל כך הרבה אנשים מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס ברוטובוס כמה הוא עלה? נראה לי 8 ועשרים ממי הsms האחרון שקיבלת? מישהי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? האקסית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מאמי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? צ'יפס יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? אכן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פתח תקווה למה הלכת לשם? בדרך מהכפר הירוק לבית איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מאיפה לי? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודע בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אותו דבר מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודע ובפנימיות? כנ"ל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ואימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בראד פיט, הוא מזיין את אנג'לינה ג'ולי למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני רוצה או חמישה או שישה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שישה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? חנן כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רוקסטאר מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הארדקור מה עושה לך טוב? סקס סמים ורוקנרול מה מעצבן אותך? אנשים לא מצחיקים וערסיות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וקונדום איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שמיעה אבסולטוית מה הפריט הכי יקר שיש לך? נראה לי מחשב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אני חושב שחלב מה היית לוקח לאי בודד? וילה המלצה לסרט: "שלוש בנות וסוס" תוכנית טלוויזיה? נישואים פלוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני הכי מדהים בעולם איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה או ניו זילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצעוק איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב או סתיו איזה חג אהוב עליך? חופש גדול האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד חיית מחמד: עדיין לא כמה אחים יש לך? שנים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? להרגיש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? סקס סמים ורוקנרול מה את/ה אוהב/ת לעשות? סקס סמים ורוקנרול מקומות בילוי מועדפים: אין את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: הארדקור האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? בשבילי מאוד לבוש: אני נוהג להתלבש ולהפשיט איפור: נוהג לא מאכל אהוב: עברנו עח זה שתייה אהובה: אייסטי אפרסק להקה אהובה: נתון משתנה אבל עכשיו אלו avenged sevenfold סרט אהוב: מסור גלידה: פקאן עיר בעולם: אמסטרדם ארץ: הולנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אשחרר לעצמי כדור לראש שיר ברקע: atreyu - The Crimson שעת סיום: 20:46

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 11:00 שיר שמתנגן ברקע: אין. ספר קצת על עצמך: אממ, אני מרינה, בת 19 גרה בראשון לציון/בת ים, כרגע בבת ים מקשיבה לגשם
רכוש צה"ל, חיל המודיעין גבעתיים, בתפקיד כח אדם. עוד משהו
מחשבה שעוברת בראש: "הלוואי והסופ"ש הזה ימשך לנצח, יש לי 7685940 ראיונות לעשות בשבוע הבא". מה עשית היום? אממ, התעוררתי
. מה תעשה מחר? אין לי עדיין איזו תוכנית מוגדרת אבל בגדול - לנוח! חשק ל...: ספגטי! מה המידה שלך בנעליים? 36. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אריאל / ישראל ברוסית. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אמממ , חוקרת גנטיקה במכון ויצמן (חלום חיי!). מה אתה הכי אוהב לאכול? אמממ בשר / ספגטי / סושי / טוסטים מושקעים / כל סוגי הסלטים!/ כריכי סלומון!!! מה אתה הכי שונא לאכול? סנדויצ'ים לארוחת צהריים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אווווו
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? האמנתי וסמכתי על בן אדם שפל ונתתי לו לפגוע בי שוב ושוב. (בכל פעם מחדש...). מה הצבע האהוב עלייך? חום / ירוק. מה הצבע השנוא עלייך? אדום. מה המקצוע האהוב עלייך? חוקרת גנטיקה? ... אוהבת עבודה עם אנשים מתחחלפים, משהו שאפשר ללמוד ממנו עוד ועוד, משו מתחדש ולא קבוע ומשעמם... מה המקצוע השנוא עלייך? מקצוע שקשור בעיסוק קבוע ומשעמם. התעסקות ידנית עם פריטים קטנים אין לי סבלנות לזה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? דיכאון טוטאלי! עיר/ים אהובות: חולמת על מוסקווה, מתה על אריאל, מאוהבת בראשון לציון (סביבה לא משו, אבל נוחה ביותר!), הולכת לגור בתל אביב בזמנו ... מתכננת לבקר בקרית גת שנטשתי
. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ואי, מתה על מתנות, אני אוהבת הכל! אבל הכי אהובה זה מעיל עור שקיבלתי בינואר שעבר - פשוט מדהים! איפה חגגת יומולדת אחרון? טרבין עם החבר'ה ושבוע אחרי עם האריאלים בנאפיס (התיכנון היה סינמה סיטי אבל השתבש..). איך אתה הכי אוהב לבלות? ברים, מסעדות, פאבים, מעדונים ומסיבות, טיולים על חוף הים באמצע הלילה, סטנד אפ, פיקניקים רומנטיים בפארקים, הופעות, פסטיבלים וירידים, מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? האמת .. אחרי יום עבודה אני הרוגה אז ברגע שאני נרדמת...
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אמממממ... בית ספר? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא שידוע לי. מה היה המבחן האחרון? בגרות בספרות. כמה קיבלת בו? אין לי שמץ! יש לך חברים מחוץ לכיתה? היו... ומחוץ לשכבה? עדיין יש. ומבית ספר אחר? אממ גם כן... ומהעיר אחרת? כן! אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפימים, במיוחד עם מכשירים חשמליים כשהם לא עובדים! היית פעם אצל פסיכולוג? עדיין לא. ואצל פסיכיאטר? כנ"ל. חשבת פעם על התאבדות? היו לי מחשבות על עצם העובדה שאני לא רוצה להמשיך לחיות אבל אני לא באמת מסוגלת לעשות לעצמי משהו.. פחדנית
אם כן - סיפרת למישהו? כן, אני תמיד מספרת.. בן אדם מאוד פתוח =] מתי פעם אחרונה שבכית? מלפני חצי שנה בערך, מאז אני לא מסוגלת לבכות. מדוע? דיכאון... לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? גם לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ מעולם לא. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה שירים מהאינטרנט, עומרי צורב לי דיסקים! למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אמממממ... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חחח, למלש"בים המעצבנים עם השאלות המטרידות! ולחבק? את האחיין שלי. ולנשק? את לאוניד. ולספר לו משהו מהלב? לאישיתי. יש לך חברה? יש לי הרבה
... וגם חבר
. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? האמת? אף אחד..... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם אירצ'קה. שם מיוחד לבן? עירד. שם מיוחד לבת? יהלום / תפארת / אנאיס. מאכל אהוב: לא עברנו על זה כבר? מאכל שנוא: וגם על זה... דבר אחרון שאכלת: עוגה! ריבת חלב, שוקלד ואגוזים. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמממ כרגע אין כזה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הג'ינסים בעיקר והמעיל עור (בקרוב)! אתה לומד ביום שישי? שנה שעברה הייתי אמורה אבל פשוט לא הייתי באה. מה הספר האחרון שקראת? אממ "מישהו לרוץ איתו".. אהבת? מאוד! מה הסרט האחרון שראית? חחח בקולנוע? "מישהו לרוץ איתו".. אבל יצא "הטינה 2" , חייבת ללכת אבל אין עם מי אף אחד לא אוהב אימה
אהבת? מאוד!! אבל הספר יותר טוב (_את הספר קראתי אחרי הסרט.. אל תשאלו אני עוף מוזר =]. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? אבא, פנים מול פנים - לאוניד. על מה דיברת איתו? על יריד האוכל? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני
על מי אתה יודע הכי הרבה? על הרוב, כנירא שנורא פשוט לדבר איתי... מה הדבר האחרון שקנית? קפוצ'ינו גדול וכריך סלומון - כל מה שאכלתי אתמול מהבוקר עד שעה שש וחצי בערב. כמה הוא עלה? הקפה או הכריך? או שניהם? ... בערך 40 שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת? לאוניד. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאוניד. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי אני מוחקת אותם. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ספגטי! יש לך עדשות/ משקפיים? יש גם וגם.

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif

עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנים ארוכות.... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ואי לא זוכרת אפילו.. אבל מה ירושלים עכשיו? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? גבעתיים? למה הלכת לשם? צבא.. איך קוראים לאמא שלך? ילנה. יש לך שם שני? מהו? חחח יש לי שם שני מומצא על ידי חברים - מאשה או מרוסיה כל אחד לפי מה שבא לו. אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם חברה מעצבנת של אמא. אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד!ר כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המון אבל כולם ברוסיה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כנ"ל
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מאלה שאני מכירה. .לא מעדיפה אף אחד מהם... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אמממ עשרים!.. לא עשרים ושתיים אחלרי צבא
. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום, אני מושלמת! ( טוב נו אולי עוד כמה סנטימטרים לגובה.. ). ובפנימיות? פחות לסמוך על אנשים. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא מושלמת, טוב בעצם שתיהן! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): הכל אבל העדפה לקומדיות ואימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אממ עם אף אחד, יש לי שבוע עמוס.. אבל אני מרוצה מעבודה שלי! למה? ככה, כי כיף לי בה! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שניים. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה קשור? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אישתי! כמה קומות יש לך בבית? 8! חחח .. הלכת פעם להפגנה? כן, אפילו השתתפתי בה ואפילו בשניים! הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד סגירת הנדסאים וקורסים באונ' תל אביב. מתי זה היה? שנה שעברה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: חוקרת גנטיקה במכון ויצמן? / עובדת בחברת כח אדם? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עוד לא הגיע כזה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין כזה. מה עושה לך טוב? חורף, גשם, אהבה, רומטיקה, מתנות, שוקלד, אוכל טעים, הפתעות, טיולים, נופש ומנוחה, חבר שלי, אנשים שאני אוהבת, לישון, לפגוש ולהכיר אנשים חדשים, הערכה על עבודתי.. ..... מה מעצבן אותך? כשמזלזלים בי , דעות קדומות, מסקנות על סמך כלום, שקרים וצביעות, גזענות. מה תמיד צריך להיות בכיס? עט, פלאפון, ארנק, מפתח. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה לשיר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אמממ טלויזיה? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל! מה היית לוקח לאי בודד? עברנו על זה לא? המלצה לסרט: "מישהו לרוץ איתו" . תוכנית טלוויזיה? לא דעת.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אמרו הרבה =] איך את/ה מתגבר על באסה? גלידה וניל צעוגיות. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל אירופה, במיוחד באיטליה ובייון. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? סילבסטר. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים...
חיית מחמד: דולי. כמה אחים יש לך? 2 אחיות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן חוייתי אחת.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. / נפגשת איתו/ איתה? יצאנו שנה וחצי. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? חיים! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא סגורה על זה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה, מתנות. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מאיזו בחינה? מקומות בילוי מועדפים: עברנו על זה.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כל כך .. אבל לפעמים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מאוד. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? שונה טוב או שונה רע? את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אין האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? לפעמים. לבוש: הכל. איפור: תמיד! מאכל אהוב: פעם שלישית, גלידה! שתייה אהובה: נסטי אפרסק להקה אהובה: אין. סרט אהוב: אין. גלידה: וניל עוגיות. עיר בעולם: לא דעת.. ארץ: כנ"ל. מה תעשה כ שתסיים את השאלון? אלך לחנות לקנות אוכל! שיר ברקע: אין שעת סיום: 12:02

DredLox

New member
כוסעומו...

שעת התחלה: 14:27 שיר שמתנגן ברקע: כלום כרגע... ספר קצת על עצמך: אני סטודנט לאווירונאוטיקה בטכניון. בן 21, אוהב מטאל, נרגילה וטיולים ארוכים על החוף. מוכן לקרצף רצפות בתמורה לאוכל. מחשבה שעוברת בראש: אני עייף : \ מה עשית היום? התעוררתי בת"א עישנו נרגילה וחזרנו הבית. מה תעשה מחר? אתעורר בית ומשם נזרום : ) חשק ל...: לא יודע...לזיין : )) מה המידה שלך בנעליים? 42 ככה...פלוס מינוס. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פורום אריאל. וזהו. לא בוגד, בחיאת עיוני, לא בוגד. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? חחחח...או מהנדס אווירו בכיר, או בצבא, או בקיבוץ : ) מה אתה הכי אוהב לאכול? לא יודע...אמא מכינה פסטה וזה מריח כזה טוב : )) מה אתה הכי שונא לאכול? לא יודע...רגל קרושה...בעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חחחחח...אתמול ביקשתי ממיכאל שיזרוק עלי מאפרה, והוא זרק ויש לי סימן כחול על המצח עכשיו : \ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? שכבתי עם גופה...עד עכשיו יש לי חתיכות של עור רקוב על החיה : ) מה הצבע האהוב עלייך? אדום ושחור מה הצבע השנוא עלייך? אוף ווייט : ) מה המקצוע האהוב עלייך? חחחחחחח....לא יודע : ) ספורט : ))) מה המקצוע השנוא עלייך? ל יודע...דברים של חשמל : ) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ככה...עברה לה עוד שנה שלא תחזור לעולם. סה"כ היה בסדר גמור, אין תלונות. עיר/ים אהובות: אריאל!!! ויקנעם זה מקום מגניב... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? תופי בונגו מגניבים כאלה...הכי מקורי בארץ : ) איפה חגגת יומולדת אחרון? הממממ...בנאפיס חוצות המפרץ עם הילה המקסימה : )) איך אתה הכי אוהב לבלות? במשתלה : ) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בזמן האחרון ב3 בלילה ככה...וקם ב1 בצהריים... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חחחחחחחחחחחחחח...איזה ביה"ס?? מתחיל בד"כ ב8 וחצי. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ממש...כאילו שאני לא בא עם סמרטוט על האיברים המוצנעים וזהו... מה היה המבחן האחרון? וואו...לפני 3 שבועות...איזה כיף : ) כמה קיבלת בו? אהההה...92 במבחן, 91 סופי. לא רע... יש לך חברים מחוץ לכיתה? יש לי חברים גם מחוץ לבית. ומחוץ לשכבה? וגם מחוץ לארץ. ומבית ספר אחר? וגם מהטע'חת!!!! ומהעיר אחרת? אמרתי, טע'חתתתתתתתתת!!!!!!!! אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן...אם אפשר לקרוא לנשים חפצים : ) היית פעם אצל פסיכולוג? חיובי ואצל פסיכיאטר? לא יודע מה ההבדל...אצל אחד מהפסיכו האלה... חשבת פעם על התאבדות? חשבתי...ומה יצא לי מזה? חור רקטום רחב... אם כן - סיפרת למישהו? כן...ומה יצא לי מזה? אותו כנ"ל... מתי פעם אחרונה שבכית? הממממממ...לפני כמה חודשים ככה... מדוע?ראיתי את החומה של פינק פלויד, וזה ריגש אותי...בכלל אני בן אדם רגיש. 0545898257 - בנות, תתקשרו : ) לקחת סמים מתישהו? אהההההההה....גם אלכוהול, וטבק, וקפאין נחשבים סמים... אתה מעשן? רק נרגילה : ) מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חחחחחחחח!!! לפני 14 שעות התחלתי לשתות : ) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? חחחחחחחח...לא זוכר כבר...אבל ניסיתי להוריד את sing של travis לא מזמן ולא הצלחתי : \ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למה? כובע! כי זה חינם, ומה אני, בלאט איזה כלב, בשביל לשלם 60 שקל על דיסק, כ80 אחוז מזה הולך לחברות התקליטים??? פאשלי!! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא יודע...לא זוכר כבר...אני בכלל זורם ונוח עם הבריות... ולחבק? הבאתי לטשי חיבוק אתמול : ) ולנשק? גם נשיקה הבאתי לה. ולספר לו משהו מהלב? וגם סיפרתי לה משהו מהלב. יש לך חברה? וגם טשי חברה שלי...לא...סתאם נסחפתי. אין לי חברה. ראית בחנוכה את הפסטיגל? חחחחחחחח...זין בעין ונקע בכוס! את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו שיש לו מטוס פרטי, שיטיס אותי חזרה לאריאל : ) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא יודע...מישהי עם חזה שופע : ) וחולצה של הנוער העובד והלומד : )))) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם עומרי שלו ודני מגנר. שם מיוחד לבן? אשד!!!!!!!!!!! שם מיוחד לבת? זרע...תודו שזה מיוחד : ) מאכל אהוב:היה כבר שאלה כזאת! אתם לא תעבדו עלי. לא עונה פעמיים, מה אני פראייר? מאכל שנוא: אמרתי שאני לא פראיר, וזה אומר לא פראיר! חיממתם אותי עכשיו! דבר אחרון שאכלת: בורקס פיצה אצל לעוס... בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא יודע...תום . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? יש לי חולצה שחוקה כזאת של לד זפלין...אני מת עליה : ) אתה לומד ביום שישי? איפה...אני מסיים ללמוד בימי שלישי : )) מה הספר האחרון שקראת? אהה...סייימתי לקרוא ספר של מוטה גוןר על פלוגה שלו בצנחנים ועכשיו קורא ספר על החמאס...אבל אין לי כוח לסיים אותו... אהבת? את הספר של מוטה? מאוד!! מה הסרט האחרון שראית? המממממ...ראיתי אתמול את מיליון דולר בייבי שוב...סרט על : ) אהבת? מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בלייב? אבא...שאל איך נהגתי אתמול : ) על מה דיברת איתו? כבר ציינתי. שאל איך נהגתי אתמול. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודע...אריה...ובכלל, אריה הוא החבר שאני הכי אוהב מכל החברים שלי. ויש לו איבר מין עבה. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודע...על מיכאל אני חושב.

DredLox

New member
המשך, יוב ואשו דיוויזיו!

מה הדבר האחרון שקנית? חחחחחחחחח...כרטיס נסיעה מת"א לאריאל : )) כמה הוא עלה? 8.90 ממי הsms האחרון שקיבלת? ממיכאל. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מיכאל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודע, ולא בודק גם...פאשלי! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? זרע! סתאם...אמא מכינה פסטה נראה לי... יש לך עדשות/ משקפיים? כן...אבל אני לא לובש אותם בכלל עשית ישור שיניים? חחחחחחחחחחחחח...כל החיים שלי סובבים סביב הישור המחורבן הזה... מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חחחחחחחחח....לפני שנתיים בטירונות... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? קרחאנה בברו האוס : ) איך קוראים לאמא שלך? נינה יש לך שם שני? מהו? יוסף אני חושב...כשעשו לי ברית, העניקו לי שם נוסף... אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא... אתה אוהב ילדים קטנים? אוהב לאכול אותם...מואהאהאהא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 : )) כמה בני דודים יש לך מצד אמא?לא פראייר! אותה שאלה, ואפילו לא ניסיתם להסתיר את זה! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני אוהב את יורי...הוא מגניב : ) ואת יעקוב : ) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודע...שיער יותר ארוך : ) ובפנימיות? לבלב יותר ארוך. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא הומו. זה לא בסדר...אלוהים תכנן את האנושות להיות לא הומואים : ) איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הממממ...מתח דרמה וקומדיה : ) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודע...באמת שאין לי תשובה. למה? --- כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיותר...5 ככה... מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא יודע...חוץ מזרע לא עולה לי כלום : ) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ענבר כמה קומות יש לך בבית? 2 או 3...תלוי איך מסתכלים על זה. הלכת פעם להפגנה? בטח! הפגנת הסטודנטים נגד היחס המכפיר של הטכניון. "חוזרים מלבנון, למבחנים בטכניון!!!" "מוות לנשיא!!" הפגנה נגד (או בעד) מה?כפר אמרתי...הפגנה שמטרתה להשיג ציון עובר לכל סטודנט! מתי זה היה? לפני חודש וחצי אולי טיפה יותר. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כבר אמרתי...או מהנדס אווירו או עובד בקיבוץ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הפעם הראשונה שגיליתי שאם מנגבים את הטע'חת, לא נשאר כתם בתחתונים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חחחחחחחחח...טע'חת...וכפרה עלי : ) מה עושה לך טוב? חחחחחחחחח...לא יודע...מציצות : ) מה מעצבן אותך? כשהבת זונה משתמשת בשיניים! מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח לבית? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שמיעה מוזיקלית : \ מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודע...מבחינה כספית? אני מניח המחשב...מבחינה רגשית? לא יודע...הגיטרה זה די חשוב לי... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? תמיד יש שם אוויר...ואיזה פקט מרגרינה... מה היית לוקח לאי בודד? נו כוסעומו!! כבר היה ת'שאלה בלאט! !@$$%$% המלצה לסרט: המממ...הטבח, הגנב, אשתו, והמאהב שלה. סרט הזוי מעט, מאוד לא צפוי ומאוד מהנה. תוכנית טלוויזיה? איש משפחה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? המממממ...אןי לי כוח לספר...אבל זה היה יפה. איך את/ה מתגבר על באסה? פורק את חמתי על עובדות תאילנדיות : ))) איפה היית רוצה לבקר בעולם? המממ...שוודיה...והונגריה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודע...לגדל כרס : ) איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח...תמיד יש אווירה של חג. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בטח! זה הכי מצחיק...הכי כיף אבל לצחוק עליהם מאחורי הגב : ) חיית מחמד: בנמצא! כמה אחים יש לך? יש לעוס אחד. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? חחחחח...מה יש להאמין בזה? זה קיים, כן...אבל לא קיים תחליף למגע אנושי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הכרתי המון אנשים מהאינטרנט. נפגשת איתו/ איתה? וגם נפגשתי איתם, כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מאמין ועוד איך. מנסיון. מהי אהבה בשבילך? אהבה זה כשבחורה בולעת לך את הזרע, ומבקשת עוד : )) סתאם...אהבה זה להחזיק ידיים בגשם : ))) את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא הכי חזק בארץ... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להחזיק ידיים בגשם? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאונן לחיות מקומות בילוי מועדפים: משתלה, פיצוציה...ואל תחשבו שלא שמתי לב שזה גם כבר נשאל! את/ה אוהב/ת להיות בבית? זה בסדר... כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? חיובי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרן כנראה... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? יאלללללללה...אני יביא לך בעיטה בטע'חת. את/ה בחור/ה קנאי/ת? הממממ..כן, טיפה... מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: די כבר...נשאל כבר! האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא מאמין. החיים טובים לדעתך? החיים זה בסט. לבוש: כן, אני לבוש : ) סתאם...נעליים, גרביים לבנות כאלה עם פס אדום וכחול כהה...ג'ינס, וחולצה שחורה עם חור ענק. ותחתונים עם פלפלים : ) איפור: חחחחחחחחח!!! כן...שמתי סומק על הלחיים של הטע'חת : ) מאכל אהוב: עיצבנתם כבר! שתייה אהובה: אני אוהב קולה להקה אהובה: פינק פלויד סרט אהוב: אמריקן ביוטי גלידה: אוהב גלידה : ) סתאם...ריבת חלב זה בסט...אבל הכי טעים בארץ זה רום צימוקים : ) עיר בעולם: אריאל! ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון נראה לי שיר ברקע: אין שירים...אין פרפרים בגטו... שעת סיום: 15:17 אבל לא נחשב...הלכתי לאכול באמצע.

טע'חת! זרע! מטללללללללל...

שעת התחלה: 16:11 לפי המחשב והפלאפון. אז כנראה 16:11 שיר שמתנגן ברקע: "בלוז כנעני" של אהוד בנאי ספר קצת על עצמך: אני אליאור. מחשבה שעוברת בראש: "וואי, זה היה גרוע" מה עשית היום? התעוררתי על מזרון צה"לי מלא בכתמי זרע\ריר [לא סגור על זה], הקלטתי תחזית, רבתי עם קצינים, צעקתי על צעירות מטומטמות שיתאבדו כבר, רבתי עם קצינים בגלל זה, נסעתי בקו 186 האגדי, הסתפרתי, אכלתי שתי לחמניות עם חומוס וסלט חצילים, ושמעתי מטאל ומוזיקה ישראלית טובה של חורף. מה תעשה מחר? מה שיצווה המטאל ^^ חשק ל...: חודש הבא :) מה המידה שלך בנעליים? 46-47. דורך על כל מה שנמצא ברדיוס של 2 מטר. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 177,393,442,733,760,165 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במרכז :|||||||| מה אתה הכי אוהב לאכול? בגט עם שניצל, חומוס וצ'יפס עמוס בסלטים וגדוש בכל טוב. מה אתה הכי שונא לאכול? עוגת חנק. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
לא כדאי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
לא כדאי מה הצבע האהוב עלייך? כחול ואדום עושים ביניהם רוטציות. מה הצבע השנוא עלייך? ממש קשה לי עם דברים ירוקים לאחרונה.. מה המקצוע האהוב עלייך? זנות מה המקצוע השנוא עלייך? חגים איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעניין יחסית לצבא :) עיר/ים אהובות: אריאל, זכרון יעקב, הרצליה, ירושלים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שעון של מכבי חיפה :| נו, לא יודע איפה חגגת יומולדת אחרון? האחרון היה מחריד. מעדיף לשכוח איך אתה הכי אוהב לבלות? בנסיעות סתמיות לאנשים מקריים, כוס קפה בזריחה שלאחר לילה ללא שינה ^^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין הבוקר לבוקר שאחריו מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8? 8 וחצי? מאיפה אני יודע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, "תלבושת אחידה" תהיה הגדרה הולמת :| מה היה המבחן האחרון? "מבחן 50 שאלות" :|| כמה קיבלת בו? 96 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. כולם ומחוץ לשכבה? טוב, מספיק להתחכם, בלי שאלות בצפר ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? פוזיטיבה אתה נוהג לדבר עם חפצים?
וזה הדדי בינינו, סתם שתדעו היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
למה מה
אם כן - סיפרת למישהו? כן. לחפצים מתי פעם אחרונה שבכית? כמה חודשים... מדוע? כי קיבלתי מכה
לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שלושה חודשים אחורה? ארבעה? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של Lordi
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מה אכפת לך? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? שני!!! ולחבק? קטיה :( ולנשק? אמא ^^ והיא הסכימה
ולספר לו משהו מהלב? אחותך יש לך חברה? נדמה לי שלא ראית בחנוכה את הפסטיגל? אני בטוח שלא את מי היית לוקח לאי בודד? בחורה אקראית שאני פוגש ברחוב. זה יכול להיות מעניין את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אני לא מצליח לדמיין ת'צמי מחבק אף אחד עכשיו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? שגאל [על שם הצייר. או שהוא פשוט זיין] שם מיוחד לבת? ליבת! יש כזה דבר!!! מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא: היה כבר דבר אחרון שאכלת: לחמניה של תימנים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא קיים איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצת זידאן! כ"כ מתבקש אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר ומסדר עוף החול אהבת? סחבתי מה הסרט האחרון שראית? סיילנט היל
אהבת? כן, רק היו צריכים להודיע שזו קומדיה ולא סרט אימה כמו שחשבתי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? הסברתי לה ששומדבר בחדר שלי לא נשרף, ושאני בטוח בזה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודע. מתישהו אני אעשה תחרות בין כולם על מי אתה יודע הכי הרבה? מאיפה לי? זה לא שהשוויתי.. מה הדבר האחרון שקנית? שוקו ממכונה בצבא כמה הוא עלה? שני שקלים ממי הsms האחרון שקיבלת? איזה גיא אחד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותו גיא אחד

קוצ'יקוווווווווו

מה ממש בא לך לאכול עכשיו? תפוח עץ יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני 4 שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודשיים-שלושה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? כי יש לי שם צבא :| איך קוראים לאמא שלך? :(( בלי אמהות יש לך שם שני? מהו? השם הראשון מספיק ארוך :| אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם איזה שיר במזרחית שאמא שלי אהבה :| אתה אוהב ילדים קטנים? באיזו צורה? ^______^ כמה בני דודים יש לך מצד אמא? קשה לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא השתנה מהשאלה הקודמת איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא אוהב אותם :| בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני רוצה להפסיק להיות שחור :( ובפנימיות? אני רוצה להפסיק להיות בחורה :( איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא משתחרר עוד מעט :| איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כן, זה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איסמעיל הנייה... למה? ככה, לגוון קצת, מה יש כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיצא. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בראש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא עולים לי שמות בראש סתם ככה.. כמה קומות יש לך בבית? 1 וחצי הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד ההתנתקות מתי זה היה? כשזה עוד היה אקטואלי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: את הדברים הרגילים שגדולים עושים... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הוא עוד לא הגיע. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מטאל מה עושה לך טוב? שאמא ממלאת דלק בלי להתקמצן מה מעצבן אותך? פקמ"ציות טיפשות מה תמיד צריך להיות בכיס? פטיש 20 קילו?
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אנא ערף..לאכול בלי להשמין? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשבון מדעי? :| מה נמצא אצלך תמיד במקרר? פטרוזיליה שהשכן מביא מה היית לוקח לאי בודד? קונדום, למקרה שהבחורה מהשאלה הקודמת תזרום המלצה לסרט: נראה אותך אוהב תוכנית טלוויזיה? לא. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?
איך את/ה מתגבר על באסה? מתבאס עד שכבר לא נשאר על מה להתבאס יותר, ואז אין ברירה ומכאן אפשר רק לעלות איפה היית רוצה לבקר בעולם? כל פינה ופינה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא בדיוק תכונה, אבל גישת ה"כולם מנסים לדפוק אותי" איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד חיית מחמד: זרע מצוי כמה אחים יש לך? 0 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? פה ושם... נפגשת איתו/ איתה? שם ופה... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. רוצה לעבור שוב? :| מהי אהבה בשבילך? אופוריה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? למי אכפת? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? דיי! מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאונן במקומות ציבוריים! מקומות בילוי מועדפים: הקריה את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ממש, אבל ממש לא! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אני אנסה לגרום לך להבין שאת\ה טועה ושאני תמיד צודק. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נו, כמו חצי מהאנשים פה. טע'חת זרע מטאל וכו' האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? מעולים :) לבוש: בטח. איפור: דמעה שחורה מזווית העין. מאכל אהוב: פעם שלישית, לא? שתייה אהובה: שייקים למיניהם להקה אהובה: סונטה ארקטיקה לנצח סרט אהוב: חלאס!!! מילא לחבר כמה שאלונים לאחד, אבל למה כל שאלה עשרים פעם?! גלידה: יוגורט פירות יער עיר בעולם: מכה ארץ: כורדיסטן מה תעשה כשתסיים את השאלון? ארוץ למקלחת שיר ברקע: נגמר שעת סיום: 16:49

wasted years

New member
אני עצמי והמטאל..

שעת התחלה: 17:26 שיר שמתנגן ברקע:ה"וווווו" של המאוורר לידי ספר קצת על עצמך: היי, אני עומר^_^ ואני חי את הרוקנרול, בעוד שבוע וחצי יוצא לחופשת שחרור וכמיטב המשוחררים האריאלנקים אני בטח אמצא את עצמי עובד באורנג' באזור תעשייה אפק, בסדר, כל מסע מתחיל בצעד אחד קטן, אני עוד אכבוש ת'עולם. מחשבה שעוברת בראש:למה לעזאזל לא מרימים אף ששעשריים לאוויר ומשטיחים את עזה? מה עשית היום?חריף, התעוררתי ב14:00 עד שהצלחתי לגרד את הפנים מהכרית עברה חצי שעה, הכנתי סלט לאמא שלי, יצא על הפנים ואז היא זרקה אותי לרחוב ואמרה לי: "אתה לא ילד, אתה יבלת" מה תעשה מחר?אני רוצה לנסוע לרמת הגולן:) חשק ל...: סתם לשבת עם החבר'ה מה המידה שלך בנעליים?44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הנה מצאתם אותי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מדריך קבוצות מטיילים על מאדים.. מה אתה הכי אוהב לאכול? קורנפלקס עם חלב אחרי שהוא נהיה רך קצת.. מה אתה הכי שונא לאכול?את הסוכריות ערק המסריחות האלה שנראות כמו כדורים של "אדוויל" מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא אהיה מאלה שכותבים "לא כדאי לכם לדעת"....אבל אני כן אכתוב...........זרע.... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?ניסיתי ללטף דבורה מה הצבע האהוב עלייך?חום מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?נושא מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?על הכפאק עד ה12 ליולי השנה עיר/ים אהובות:אריאל, הרצליה, הוד השרון, תל אביב אל רק בחלק שלפני דיזינגוף כי אז אין חנייה כבר... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מעיל מטאל מרועי וטשי איפה חגגת יומולדת אחרון?בצבא בתגבור צירים איך אתה הכי אוהב לבלות?חברים ביד אחד ומיץ תפוזים ביד שניה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?זרע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?תחת מה היה המבחן האחרון?מטאלללללללללל כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?מה אני הומו?:| ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?כשנגמרים האנשים היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן, אחרי שראיתי הטינה 2 אתמול עם טשי... אם כן - סיפרת למישהו?כרגע כן.. מתי פעם אחרונה שבכית?לפני חודשיים מדוע?חברים שנהרגו בלבנון לקחת סמים מתישהו?אולי בטעות אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני חודשיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?"אני זוכר אותך" של סקידרואו למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אני קונה דיסקים גם אז יש לי לגיטמציה להוריד שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אליאור כשהוא לא רצה להכנס איתי לערב מחווה של איירון מיידן ומטאליקה ולחבק?גם:) ולנשק?
לא, באמת שלא!!!!לא!!!!! ולספר לו משהו מהלב?לטחור אני מספר כמעט הכל יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?ושוב, מה אני הומו? את מי היית לוקח לאי בודד?את הספר "אלגברה" של בני גורן..באמת, זה יותר טוב מכל חבל תלייה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אנא ערף, את מי שתבוא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?חחחח אף אחד.. שם מיוחד לבן?זרע.. שם מיוחד לבת?זרעית:)) מאכל אהוב:לא יודע מאכל שנוא:לא יודע דבר אחרון שאכלת:חתיכה מלחם בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין כזו חיה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?את הבגד היחיד שיש לי אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?תולי תעלולי..לא זוכר כבר אהבת?נו:\ מה הסרט האחרון שראית?הטינה 2 אתמול אהבת?סרט אידיוטי אבל יש קטעים עם כבוד שם.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?יב על מה דיברת איתו?על איך לעזאזל אני מחזיר אותם למעונות של אח שלו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?כבר אין כזה.. על מי אתה יודע הכי הרבה?אין לי מושג מה הדבר האחרון שקנית?וואי, לא הוצאתי כסף עד אתמול כמעט 3 חודשים בגלל המצב הכספי הנוראי שלי כמה הוא עלה?קניתי כרטיס לסרט, עלה 25 ממי הsms האחרון שקיבלת?מאורנג' מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מישהו מהצבא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?נו, הוא בחדר השני, אין לי כוח להביא מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא משהו מיוחד יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שנתיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני חודש מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם?אחרי הסרט נסעתי עם טשי לפגוש את יב וחבורתו באיזה פאב איך קוראים לאמא שלך?חניתה מטאל יש לך שם שני? מהו?פרבי אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן, על שם בובת פרבי אתה אוהב ילדים קטנים?לא, אבל ילדות קטנות כן:) סתם סתם סתם.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?לא יודע כמה בני דודים יש לך מצד אמא?לא יודע איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אני לא אוהב אותם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?כלום

21:24-21:53 מלאתי את השאלון

שעת התחלה: 21.24 שיר שמתנגן ברקע: מוש בן ארי - משא ומתן ספר קצת על עצמך:יורש. מחשבה שעוברת בראש:איך לארגן נסיעה למוסד בלי לרצוח מישהו! מה עשית היום?עבדתי מה תעשה מחר?פסיכומטרי חשק ל...:גדול שחור _ שוקובו!!!! מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אריאל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בעולם הבא מה אתה הכי אוהב לאכול?שוקובו מה אתה הכי שונא לאכול?ירוקות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חתכתי ת הלשון ל2 בגיל 4 מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לצבוט לעוברי אורח תתחת. מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?צהוב לבן מה המקצוע האהוב עלייך?זנות מה המקצוע השנוא עלייך?אכיפת הזנות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?צבא צבא צבא צבא עיר/ים אהובות:תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כסף וזנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה חגגת יומולדת אחרון?בית איך אתה הכי אוהב לבלות?אלכוהול שחור והרבה שחור! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כשנגמר הלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?מי לומד?! חח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?פחחח מה היה המבחן האחרון?פחחח לפני שנתיים וחצי כמה קיבלת בו?מי זוכר? יש לך חברים מחוץ לכיתה?בכל העולם ומחוץ לשכבה?גם כי אני מגניבה ומבית ספר אחר?כןןןןןןן אני הכי מאגניבה בארץ! ומהעיר אחרת?פששששששששש וואי אני בכלל קולית! אתה נוהג לדבר עם חפצים?רק כשאני שפויה. אבל ממש שפויה. היית פעם אצל פסיכולוג?לא! אני פסיכולוגית! ואצל פסיכיאטר?לא! אמא שלי פסיכיאטרית! חשבת פעם על התאבדות?כן... מישהו לא חושב? אם כן - סיפרת למישהו?לא. אולי הערות בקטנה.. מתי פעם אחרונה שבכית?הרבה זמן כבר לא. מדוע?כי אני לא רוצה לתת לדברים קטנים להשפיע עליי לקחת סמים מתישהו?לא. אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אתמול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?Rem - Losing My Religion למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?קמצנית. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?דגנית. אני עדיין רוצה! ולחבק?נוש נוש כפרה עליו חיים שלי! ולנשק?שישרף הבן אדם הזה! ולספר לו משהו מהלב?אמא. יש לך חבר/ה? אין לי ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא. את מי היית לוקח לאי בודד?את בל ז"ל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?בל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אורית. שם מיוחד לבן?שנהב שם מיוחד לבת?חושן מאכל אהוב:פתיתים עם שניצל וטחינההההההה מאכל שנוא:סלט דבר אחרון שאכלת:שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הדס מהצבא . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?שחור והרבה אתה לומד ביום שישי?לא.. נה נה בננה מה הספר האחרון שקראת?ספר לבן על כיפה אדומה אהבת?כןןן מה הסרט האחרון שראית? קליק אהבת?ואו אחושרמוטה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?הדרי היפה שלי! על מה דיברת איתו?על כמה שבן אדם יכול להיות מעצבןןןןן מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?הדר על מי אתה יודע הכי הרבה?הדר, דורין, נקסון מה הדבר האחרון שקנית?שוקו כמה הוא עלה?3 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?דגנית :~* מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?דגנית. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?תודה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוקובו יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים. עשית ישור שיניים?כן רק למטה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שלושה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?חודשיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם?לבלות איך קוראים לאמא שלך?אוסנת יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?אף אחד אתה אוהב ילדים קטנים?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?10 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?ענברי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?להרזות ובפנימיות?לקחת ללב פחות דברים. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?תחרותיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה אימה ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם מישהי שאני לא אגיד את שמה כאן בחיים. למה?כי יהיה לי פאדיחות רצח. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?כוסאמק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?דורין כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?לא הלכתי מתי זה היה?לא הלכתי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מי יודע מה יהיה מחר... מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אין כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?קטנה קטנה מה עושה לך טוב?לדעת שאני לא עוד סתם בן אדם בעולם מה מעצבן אותך?שאומרים לי שאני משקרת! ואני לא! מה תמיד צריך להיות בכיס? סגריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך?קופסאת הזיכרונות שלי מהילדות מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קולה סופרדרינק במקרה הטוב ובמקרה הרע קולה סופרדרינק דיאט לימון :( מה היית לוקח לאי בודד?מוזיקה כרית ושמיכה המלצה לסרט:קליק תוכנית טלוויזיה?האלופה והשיר שלנווווווווווווווווווווווווו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא אמרו איך את/ה מתגבר על באסה?הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניוזילנד, תיאנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?להיות בהמה איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חיית מחמד:כלבה כמה אחים יש לך?1 כפרה עליו מאמינ/ה באהבה וירטואלית?פחחחחחחחחחחח איח. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?שמי שאני אוהבת יגיד לי שהוא לא יכול לעדיי :~* את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?קצת. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לחשוב שיש תמיד יותר גרוע מה את/ה אוהב/ת לעשות?ביד בעיקר מקומות בילוי מועדפים:מוסד,דרים באר ז"ל :(( את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית. כשרוצה צומי עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:קטנה קטנה, סחף באין גלים האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?יכול להיו יותר טוב לבוש:שחור איפור:ברגיל מאכל אהוב:דייייייייייייי דייייייייייייייייייי עם האוכל הזה! שתייה אהובה:קולה דיאט/ תות בננה. להקה אהובה:היהודים סרט אהוב: גלידה:שוקובו עיר בעולם:אריאל ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך להתארגן למוסד שיר ברקע:הדג נחש - הסטאטיסטיקה אומרת. שעת סיום:21:53

למעלה