שאלון סופ"ש

RainPainter

New member
../images/Emo215.gif

שעת התחלה: 10:37 שיר שמתנגן ברקע: - ספר קצת על עצמך: פעם הייתי בקרית גבול, היום אני בן אדם
מחשבה שעוברת בראש: הלוואי שיבטלו את יום א' בצבא... מה עשית היום? קמתי, ניסיתי להעיר את אשד, השתעלתי נורא, זרקתי כמה מילים על שח"ם לסאס וזהו. מה תעשה מחר? אלך לצבא, אעבוד על תרבות יום א' והטקס של רבין, אציק למאור ואסתכל על המחליפה הכוסית אש שלו, אעשה סיבובים במטה ואלך לפחות 50 פעם לשק"ם [או: הביסטופ] בשביל לראות שעדיין אין מיים או פאנטה, אחזור הביתה והלאה לא ברור. חשק ל...: שאני אפסיק להשתעל
מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אריאל ואריהל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מעצבת אופנה, נשואה+ 1 או גג 2 מה אתה הכי אוהב לאכול? כל דבר טעים וביתי שאינו חריף. מה אתה הכי שונא לאכול? כבד
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הכי מטורף? באמת שאין לי שמץ. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נהייתי בקרית גבול מלכתחילה מה הצבע האהוב עלייך? כתום, סגול, אדום ושחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מרקר מה המקצוע האהוב עלייך? בבית ספר זה היה שיעורי מגמה, וממש אהבתי טקסטיל. מה המקצוע השנוא עלייך? פסיכולוגיה, כשלמדתי במקיף. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה קראחנה. נקווה שהשנה הזאת תהיה חסרת שבתות, ריבים ואנשים צבועים שלא רק שמגיע להם למות, אלא הלוואי שיתאבדו ויגאלו את העולם מיסוריו. [ואמרו אמן!] עיר/ים אהובות: אני אוהבת רק את אריאל. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא קונים לי כאלה מתנות שוות... איפה חגגת יומולדת אחרון? הוא היה מזוויע. איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת עם אנשים שיכורים, אולי להפסיק מידי פעם את השיחות של אנחנו לאן, במיוחד כשרק בהתחלה וכל אחד מספר את הדברים ההזויים שעברו עליו בזמן שלא נפגשנו, ואף אחד לא חסר. ומצד שני גם להשאר עם אש בבית או לסוע להרטב ממטרות בחופי הרצליה
ואפילו לעשות סיבובים עם מאיה או ניקה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אחד עשרה.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אני צריכה להיות בבסיס ב-8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, מדים של מג"ב. מה היה המבחן האחרון? מבחן מסכם בקורס
כמה קיבלת בו? 92
גאון גאון אבל חרא תפקיד. יש לך חברים מחוץ לכיתה? היו. ומחוץ לשכבה? ^^ ומבית ספר אחר? מבסיס אחר כן. ומהעיר אחרת? כן ^^ אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. אני אומרת כל הזמן הלוואי ש... היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? נו, הייתי קטינה מיוסרת, ברור שכן. אם כן - סיפרת למישהו? כן. מתי פעם אחרונה שבכית? יום שני או שלישי מדוע? חטפתי חררה לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול ^^ איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? האלבום של איה כורם למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני חיילת ואין לי כסף! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? סתם זונה
ולחבק? את מאי... ולנשק? את אש, הוא חווה חמרמורת ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חברה? יש לי חבר, כן. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את אש. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו, מה זה כל האהבה הזאת? אני קשוחה, בסדר?! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? תם [TOM] שם מיוחד לבת? אליסה ואמילי מאכל אהוב: לודעת מאכל שנוא: כבד! דבר אחרון שאכלת: צ'יפס אתמול בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין

RainPainter

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת את שמו, משהו שמאיה נתנה לי אהבת? היה הזוי אבל חזק מה הסרט האחרון שראית? עם ה- "remember, remember the 5th of november" אהבת? נחמד מאוד
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אש על מה דיברת איתו? שאלתי אותי אם יש לו חמרמורת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אש על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל, נראה לי מה הדבר האחרון שקנית? לוזכרת כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מאי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אין לי שיחות יוצאות
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?חחח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? איפושו לפני הקורס מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני איזה חודש מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לוד למה הלכת לשם? בסיס איך קוראים לאמא שלך? נדיה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? דוד של סבתא שלי שנהרג במלחמה, משמו הוציאו אותיות לשם שלי. אתה אוהב ילדים קטנים? אתם אוהבים סוכריות שלא נגמרות? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא מכירה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא אוהבת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אין העדפה שונה מהמצב הנוכחי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני מהממת נקודה
ובפנימיות? להפסיק עם הפראנויות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר החלטיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה, מתח, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם פאריס הילטון למה? בגלל הכסף- שהוא אמצעי, ואצלה האפשרויות לא מוגבלות כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? גג 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא עולה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? זרע, נו מה? כמה קומות יש לך בבית? בבניין 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? ^^ מתי זה היה? ^^ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה מעצבת אופנה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לוזכרת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הלוואי ש... מה עושה לך טוב? אשד מה מעצבן אותך? זונות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פצירה! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? זה לא כסף, אבל הדברים שלי ושל אש, והדברים של סבתא שלי ז"ל. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יוגורט מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה, ספרים, אשד המלצה לסרט: - תוכנית טלוויזיה? אין כוח לפרט מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שהוא רואה אותי כאם ילדיו
איך את/ה מתגבר על באסה? בבוקר של בכי ואז לצאת לעולם והכל נורא הזוי, ואם יש לי מזל אז אני מעריכה דברים יותר אחרי זה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אירלנד, אנגליה, רוסיה וכו' מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אתמול דיברנו- לתת למלצרית טיפ ואז להתלונן שהיא היתה חרא איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? נוביי גוד האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, רק על זונות. חיית מחמד: הכלבה שלי כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הרבה נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? לסמוך על מישהו עד האחוז ה-100, לספר לו הכל ושהוא יספר לי, להרדם ביחד ושזה אפילו אחרי יום נורא עמוס יהיה הדבר הכי כיף בעולם, להיות מסוגלים לבלות ביחד ואפילו לעשות שני דברים שונים ועדיין להנות, להסתכל ולחבק מישהו ולדעת שלא היית רוצה להיות בשום מקום אחר בעולם, עם אף אחד אחר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה שיחות ובילויים שלנו מה את/ה אוהב/ת לעשות? זרע. מקומות בילוי מועדפים: המשתלה רולז!
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: הלוואי ש... האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? סבירים ביותר
לבוש: אלגנטי, ספורטיבי, מקורי, אבל לא מוגזם מידי איפור: עדין ליום יום, ומודגש יותר לאירועים אחרים מאכל אהוב: כמה דיבורים על אוכל? שתייה אהובה: פאנטה להקה אהובה: צ'ילדרן, נורת'ר, סלייר, ט'רשהולד, לורדי
סרט אהוב: פייט קלאב גלידה: תות עיר בעולם: לונדון ארץ: אירלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא ברור שיר ברקע: אין שעת סיום: 11:13

גכנישגיאאח

שעת התחלה: 16:41 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: אני ט'עחת, אני צריכה לסדר את החדר ולעשות שעורים ובגלל זה אני כאן, הכניסו אותי לשני פאבים ברציפות ובגלל זה אני כלה, קיבלתי מנילה והחיים בזבל. מחשבה שעוברת בראש: "ובגלל זה אני כלה" מה עשית היום? התעוררתי מה תעשה מחר? כנראה אותו דבר ואחרי זה אלך לביתספר חשק ל...: זרע מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ברטורנו מה אתה הכי אוהב לאכול? סטייק מה אתה הכי שונא לאכול? אין חייה כזאת מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? דפקתי את המערכת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? קברתי פרפר מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? צהוב כהה מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קראחנות לפנים. וזרע.. עיר/ים אהובות: אריאל, הרצליה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הגירסה המורחבת של שר הטבעות (עדיין) איפה חגגת יומולדת אחרון? בסינמה סיטי, אחרי זה בנאפיס, ובאבא איך אתה הכי אוהב לבלות? סינמה סיטי, פאבים, הפיצוציה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 07:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? לא היה כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? יש ומחוץ לשכבה? יש ומבית ספר אחר? יש ומהעיר אחרת? יש אתה נוהג לדבר עם חפצים?כשהם לא עובדים, או כשהם עובדים בן זונה היית פעם אצל פסיכולוג? ביסודי ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? חשבתי. אבל רק חשבתי אם כן - סיפרת למישהו? אולי.. לא זוכרת מתי פעם אחרונה שבכית? לפני חודש או חודשיים מדוע? כי נשבר הזין לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? בטח משהו של מייקל ג'קסון למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יותר נגיש מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לכלבתא ולחבק? את דנגור ולנשק? דנגור ולספר לו משהו מהלב? וואי נשבר הזין יש לך חברה? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד? את בון ג'ובי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את צור. לא ראיתי אותו הרבה זמן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? מיכלה שם מיוחד לבת? מיכלה דבר אחרון שאכלת:סטייק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין דבר כזה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אני מתחילה ולא מסיימת אז יש הרבה אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? הטינה 2 אהבת? סרט מהט'עחת. אפילו לא מפחיד. אולי קצת. רק כשיוליה נכנסת איתך לחדרים חשוכים ועושה "ארראהאאהה". מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הגר ויוליה על מה דיברת איתו? על אתמול ועל היום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הגר נראה לי על מי אתה יודע הכי הרבה? על הגר נראה לי מה הדבר האחרון שקנית? בירה כמה הוא עלה? 19,19 ו-15 ממי הsms האחרון שקיבלת? צור מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דנגור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "נו..." מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את הלב יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחטיבה בטיול סליחות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? יומולדת לפקווו . השמדנו את המקום איך קוראים לאמא שלך? אילנה יש לך שם שני? מהו? ט'עחת אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם האל הדגול אתה אוהב ילדים קטנים? בדרך כלל לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הם תימנים אז בטח 30-40 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא אוהבת אותם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער יותר ארוך ואף פחות יהודי ובפנימיות? כלום. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר ביטע'ון איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מלחמה ואקשן עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אישתו של בון ג'ובי למה? נו למה?? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "נו למה?" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? זרע כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: סמים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשפגשתי את טרי גיליאם באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ט'עחת וכלבתא מה עושה לך טוב? סמים מה מעצבן אותך? שאין סמים מה תמיד צריך להיות בכיס? סמים וזרע איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? כרית מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? את בון ג'ובי המלצה לסרט: הסוחר מוונציה תוכנית טלוויזיה? אבודים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? את מאוד נחמדה אבל זה רק בגלל שמיכלה אמר את זה איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? רומניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לגרד בתחת איזה עונה בשנה אהובה עליך? תחילת החורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כםן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשו ן? כן מהי אהבה בשבילך? לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? בירה, זרע וחברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? זה קשה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי מי אתה את/ה בחור/ה קנאי/ת?כשצריך מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ט'עחת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? עד כה הם בסדר גמור לבוש: ג'ינס צמוד, נעליי שר ומעיל עור שתייה אהובה: קולה ובירה להקה אהובה: סקידרו ובון ג'ובי סרט אהוב: כוסעומו אין לי כוח להמשיך גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

מומחוי!!#$$%^^

שעת התחלה: 18:05 שיר שמתנגן ברקע: hey ya ספר קצת על עצמך: אלוף הארץ בדרג ב' בשתיית בירה בשלוק, חובב זרע מושבע ומגדל זאלופה ששוכבת אצלי עכשיו באוטו מחשבה שעוברת בראש: ... מה עשית היום? קראחנות אצל אבו עלי (2 ק"ג קלמנטינות וק"ג מלפפונים!!!) מה תעשה מחר? לא יודע, לצוד ערבים חשק ל...: שוט זרע טרי מה המידה שלך בנעליים? 44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בשום פורום, בלאט איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שוכב בתוך שלולית קיא בתחנה המרכזית אחרי בילוי מטורף בברוהאוס מה אתה הכי אוהב לאכול? סטייק פילה מה אתה הכי שונא לאכול? נקניק ציידים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ... מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? אדום מה המקצוע האהוב עלייך? יסודות האוננות מה המקצוע השנוא עלייך? חדו"א 3 איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה טוב וטוב שהיה עיר/ים אהובות: אריאל ואלפי מנשעעע מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואו...נראה לי שזה היה יומן של רמת אביב ג' עם יעל בר זוהר על הפרונט!!! איפה חגגת יומולדת אחרון? במשתלה איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה איפה העיקר שיש לי בירה ביד... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 00:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? איזה בי"ס בלאט יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? .. מה היה המבחן האחרון?מומחוי... כמה קיבלת בו? -------> ר יש לך חברים מחוץ לכיתה? יא ומחוץ לשכבה? יא ומבית ספר אחר? יא ומהעיר אחרת? יא אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? נייט ואצל פסיכיאטר? נופ חשבת פעם על התאבדות? נכון אם כן - סיפרת למישהו? יש מצב מתי פעם אחרונה שבכית? לא בוכה, פשוט מכווץ חזק חזק את שרירי הרקטום ומחכה שזה יגמר מדוע? ... לקחת סמים מתישהו? לאא אתה מעשן? כבר לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול (מתי פעם אחרונה שלא השתכרתי?!?!) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? היי יא של איזה דוד שמן עם זקן למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי הפסקתי לחרבן זהב, אז פשוט לא משתלם לי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא רוצה להרביץ לאפחד ולחבק? בז'ו ולנשק?בז'וולספר לו משהו מהלב? בז'ו יש לך חברה? 2 ראית בחנוכה את הפסטיגל? ברור את מי היית לוקח לאי בודד? את בז'ו וארגז בירות את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בז'ו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ... שם מיוחד לבן? בז'ו שם מיוחד לבת? בז'ה מאכל אהוב: זה היה כבר בלאט...אאההה!! מאכל שנוא: וואוו..אני שונא את מי שהביא לכאן ת'שאלון המזויין הזה דבר אחרון שאכלת: זרע בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא עניינכם, חזירים . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בוקסר לבן עם כלבים אתה לומד ביום שישי? ... מה הספר האחרון שקראת? התחלתי לקרוא את "כשניטשה בכה" ואז נשבר לי הזין באמצע אהבת?חפירות מה הסרט האחרון שראית? פתאום 30 אהבת? חמוד, סרט חובה לגברים שאוהבים גברים אחרים.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? על פות , נו על מה אני אדבר עם אבא בלאט?!?! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? בלאט על מי אתה יודע הכי הרבה? בלין מה הדבר האחרון שקנית? הייתי שותף ברכישת ענק של 2 בקבוקי יגגרטרום,מיץ,קולה וביסלי חלונות. בסופו של דבר השארתי את רוב המצרכים שציינתי למעלה על רצפת השרותים והדלת בבית של א' וחלק גדול על הנעליים ועל הג'ינס. כמה הוא עלה? מאללללאן תאלפים ממי הsms האחרון שקיבלת? לא עניינכם, כבש מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אחי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?תפוח יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? א חולי?! מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה שבועיים, היה קראחנות! מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכר, חצי שנה בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? כי יש שם ת'בירה הכי טובה בעולם איך קוראים לאמא שלך? טע'חת יש לך שם שני? מהו? זרע אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? שונא אותם, מיותרים... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? יותר כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מידי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21 ו3 חודשים מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער ארוך ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, מתח ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם בשם המוכר הכי כלי אצל אבו עלי למה?כי יש להם "מכוניית מיץ" ו"ברות יער" כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? זאלופה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? בשם כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? ... מתי זה היה? ... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשאילן הסכים לתת לי את הזאלופה שלו (זה נשמע רע, אני יודע..לא מה שנראה לכם) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? זרע, זאלופה, טע'חת, כבש מה עושה לך טוב? בירה וחמוצים מה מעצבן אותך? ישראלים מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא כישרון, אבל הייתי מת לשפם בוראט!!#@#@ מה הפריט הכי יקר שיש לך? הספר יידיש שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? סחוג, בזאת אני מזמין כל אחד לנסות להתחרות מולי באכילת חריף מה היית לוקח לאי בודד? את הזאלופה שלי המלצה לסרט: לא עולה לי משהו מיוחד לראש תוכנית טלוויזיה? סאות'פארק, פמלי גאי, ופריסון ברייק לפנים!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "שיניים שלך יפה" איך את/ה מתגבר על באסה? משתכר ושומע קולדפלי איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? שונא חגים, אולי פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחח...אואה, זה כמו אויר לנשימה בשבילי חיית מחמד: חתול כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? הזאלופה שלי, היא בעצם ההגדרה לאהבה בשבילי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? חזזזק מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? פורנו מה את/ה אוהב/ת לעשות? זה היה כבר...בלאט, מי המומחוי שכתב ת'סקר הזה "סקיים און שוטיט?!?!" מקומות בילוי מועדפים: אוטובוסים את/ה אוהב/ת להיות בבית? ככה ככה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא רואה בעיניים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי, בגדול אני דיי סמרטוט אבל בזמן האחרון אני עקשן כמו זונה נרקומנית שחייבת ת'סנפה שלה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אם אתה שונה אז אל תדבר איתי, בשביל אנשים "שונים" יש מקומות שמתאימים להם את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: בלאט,זרע,זאלופה,זרע, זרע האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך?הם בסדר, 7-8 ככה לבוש: כן איפור: להה מאכל אהוב: זרע שתייה אהובה: בירה להקה אהובה: DMB, קולדפליי,פינק פלוייד וקאניבל קורפס סרט אהוב: חומות של תקווה גלידה: תות עיר בעולם: עפולה ארץ: ניו זילנד או אירלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אני כנראה אלך לחטט לחתול שלי בטוטה שיר ברקע: מונית גדולה וצהובהשל קאונטיג קרוז שעת סיום:18:50

maya metal

New member
ביי.

שעת התחלה:18:36 שיר שמתנגן ברקע:אין ספר קצת על עצמך: אני מאיה אני ספונטנית, מצחיקה, אוהבת ללכת לאורך השקיעה ואוהבת לפנק. מחשבה שעוברת בראש: 8 שבועות בלי חופש! מה עשית היום? ישנתי לרוב. מה תעשה מחר? אלך לברית של האחיין השמם והמסכן שלי. חשק ל...: לזה שאחי יבוא ויקפיץ אותי לאשד כי אין לי כוח ללכת ברגל.. מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בקולנוע.. מה אתה הכי אוהב לאכול? זיתים. מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל מקסיקני. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? זהב מה המקצוע האהוב עלייך? תולדות הקולנוע מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חסרת תועלת. עיר/ים אהובות: הכל שווה לטע'חת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מפוחית מאחי כפרע עליו. איפה חגגת יומולדת אחרון? אממ.. אצלי בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת עם חברים טובים על בירה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? זה משתנה כל יום בצורה קיצונית. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? אחת הבגרויות שנה שעברה אני מניחה.. כמה קיבלת בו? ... יש לך חברים מחוץ לכיתה? רובם כאלו.. ומחוץ לשכבה? רובם כאלו.. ומבית ספר אחר? יאפ. ומהעיר אחרת?יאפ. מזה השאלות ברני האלה!? אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן. היית פעם אצל פסיכולוג? וואו.. המון!. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. חוץ מבכיתה ה' שכל פעם שלא הייתי מקבלת מה שרציתי הייתי עולה על החלון ואומרת שאני אקפוץ. אם כן - סיפרת למישהו? לכווולכם. מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת.. מדוע? לקחת סמים מתישהו? מילד קטן. אתה מעשן? hell no! מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אתמול... קצת יותר מידי... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים. למה אתה תוקף?! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? העניין חסוי. ולחבק? את האחיין השמן שלי וזויה. ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? זויה. יש לך חברה? יש לי כמה.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? חחח.. לא.. מה הקשר?! את מי היית לוקח לאי בודד? את כל מי שבא לי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם אופיר ולוסט. שם מיוחד לבן? מיכאל שם מיוחד לבת? אמלי מאכל אהוב:זיתים. מאכל שנוא:עגבניות. דבר אחרון שאכלת: שיפוד על האש. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אף אחד... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מאקזיט. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? חכמת הבייגלה. אהבת?מאוד. מה הסרט האחרון שראית? להרוג את המזל. אהבת? הוא סביר. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? זויה. על מה דיברת איתו?היא אמרה לי לבוא לאשד עכשיו! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי, טשי ובולי. על מי אתה יודע הכי הרבה? על הכל! מוהא הא הא מה הדבר האחרון שקנית? חליפה לאחיין השמן שלי. כמה הוא עלה? 120 ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עוז. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"יש" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בעע כלום. יש לך עדשות/ משקפיים?לא. עשית ישור שיניים?לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?חודש בערך.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א. למה הלכת לשם?ככה! איך קוראים לאמא שלך?אלן. יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם החברה הכי טובה של אחותי בגיל 6.. מלא משמעות לא? אתה אוהב ילדים קטנים?לא! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? עדין 2... איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אך אחד.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לגבוהה. ובפנימיות? ליהיות סבלנית יותר. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הפסימיות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ג'ורי. למה? כי זה נראה כיף.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "די" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ג'ורי כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה שחקנית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מהממתתתת" מה עושה לך טוב? שינה. מה מעצבן אותך? אנשים. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מעיל ב800 שקל. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב. מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: התפוז המכני!! תוכנית טלוויזיה? האוס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"גם אם הייתי ממש מכוערת עדין כולם היו נמשכים אלייך כי האישיות שלך קורנת החוצה" מירדן כפרע עליה ו"יש לי ביצים, הייתי עושה אותך" מסטס שתמיד היה כ"כ רגיש.. איך את/ה מתגבר על באסה? חופרת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אירלנד.. בפסח. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? טמטום? איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך? הרמדאן. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מידי פעם. חיית מחמד:יש. כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא.אבל אחותי הכירה את בעלה בצ'ט. נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? הדבר הכי יפה בעולם.. מזה החרא הזה?!!? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שינה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון. מקומות בילוי מועדפים:המיטה שלי. את/ה אוהב/ת להיות בבית?יאפ. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?יאפ. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בסיטוטציה אבל לרוב עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מי אתה?! את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "מהממתתת" "כוסע'ומו" האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? מאוד! לבוש: יש איפור:יש מאכל אהוב:בפעם השלישית.. זיתים! שתייה אהובה: קפה. להקה אהובה: אני לא יכולה לבחור. סרט אהוב:התפוז המכני. גלידה: וניל. עיר בעולם: לונדון. ארץ: אנגליה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאשד. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 18:56

אילייני

New member
אההההההההההההההההההההההההההההההההה

שעת התחלה: 21:02 שיר שמתנגן ברקע:איה כורם-אתה זורם אצלי בדם ספר קצת על עצמך:אני כוש. סתן...אני חובשת במערך צה"ל,עוד טיפה בת 19 אני אוהבת מוזיקה ושונאת את הפלוגה שאני נמצאת בה :) מחשבה שעוברת בראש:ליטל יורש.. מה עשית היום?ישנתי אכלתי,באתי לדגנית,ראיתי סרט,אכלתי שוב,ואז הגעתי לפה.. מה תעשה מחר?אל תזכירו לי אפילו
חשק ל...:מסיבה!!! מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?זיהוי שירים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אר"הב או עדיין לומדת איפשהו.. מה אתה הכי אוהב לאכול?סיני!!!!! מה אתה הכי שונא לאכול?חריף מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?טיפלתי בפצוע מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הגעתי לפלוגת "סחלב" מה הצבע האהוב עלייך?הכל חוצ מורוד מה הצבע השנוא עלייך?ורוד דה מה המקצוע האהוב עלייך?אינגליש מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חפשנות לפנים!!!! עיר/ים אהובות:אריאל ,ת"א,וכל קליפורניה בערך...אה וניו יורק למרות שלא הייתי שם אפעם מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?4 מסיבות הפתעה ביום אחד!!!! איפה חגגת יומולדת אחרון?טראבין,בית,מוסד,ואיזה פאב בת"א איך אתה הכי אוהב לבלות?אלכוהול חברים ומוזיקה טובה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?שאלה טובה... יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן...מדי צה"ל מה היה המבחן האחרון?מבחן סמכויות חובש כמה קיבלת בו?100
יש לך חברים מחוץ לכיתה?לא יודעת... ומחוץ לשכבה?דה ומבית ספר אחר?טוב די ומהעיר אחרת?אההההההה אתה נוהג לדבר עם חפצים?כל יום...נקלעתי לויכוח עם כפכף... :- ) המבין יבין היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן...כמו כולם לא? אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?רביעי מדוע?פלוגה חרא..אמרתי כבר? לקחת סמים מתישהו?המ... אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אתמול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?שיר של פנתרה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי על זין שלי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הומו אחד מהפלוגה ולחבק?את אמא ולנשק? את כל JH...ראיתי את הסרט לאחרונה ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?כן..המון.. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לאאאאאא את מי היית לוקח לאי בודד?האח הגדול ב"חלום אמריקאי" [ג'יי-ג'יי] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אפחד אני חולה... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אף אחד שם מיוחד לבן?גדי שם מיוחד לבת?נעמה מאכל אהוב:סיני מאכל שנוא:חריף דבר אחרון שאכלת:קציצות ואורז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?הילה נקסון!!! . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'יס של פוקס אתה לומד ביום שישי?לאאאאאא מה הספר האחרון שקראת?התפסן בשדה השיפון אהבת?יאפ!!! מה הסרט האחרון שראית?בתול בן 40....סרטוב אהבת?יאפפפפפפ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?דגנה על מה דיברת איתו?הכל!! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נרי,נסט' על מי אתה יודע הכי הרבה?נרי,נסט',דגנה,מור,ליטל,דורין מה הדבר האחרון שקנית?אולסטאר חומות לאחותי כמה הוא עלה?200 ממי הsms האחרון שקיבלת?רז מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?רז מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"ישנה?" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?מסטיק יש לך עדשות/ משקפיים?סי עשית ישור שיניים?נו מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?באוגוסט מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?חזרתי הבייתה מהבסיס איך קוראים לאמא שלך?יהודית יש לך שם שני? מהו?נוי.. אתה קרוי על שם מישהו? מי?מלכה יווניה האמת אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?19, ואני אוהבת את כולםםםםםםםםם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?לא יודעת את הקטנים....נוי,שובל,עומר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 כמו עכשיו אבל לנצח מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?משקל,אף ובפנימיות?ביצ'יות,מפונקת לפעמים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?ילדה עצבנית איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?סטודנט אמריקקי בNYU למה?כי הם שולטים! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?DUDE מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?לא רוצה להגיד כמה קומות יש לך בבית?4 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?לא מתי זה היה?נו מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת עדיין מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשטסת לאר"הב באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?OMG,איח,WHATEVER מה עושה לך טוב?בית מה מעצבן אותך?הפלוגה מה תמיד צריך להיות בכיס?פקל כיסים דהההההההה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לנגן על משו ולהיות תותחית מה הפריט הכי יקר שיש לך?MP4,משקפים ופלאפון מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד?מוזיקה המלצה לסרט:בתול בן 40 תוכנית טלוויזיה?חברים וכל שאר הירקות.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?כתבו לי משו יפה על מפית איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה ובית איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניו יורק וקליפורניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חמימות איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:רק מאחורי הגב...סתם חיית מחמד:לא תודה כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן,לא למטרות רומנטיות נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?המון את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?בית מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשמוע מוזיקה וחברים מקומות בילוי מועדפים:מוסד,טראבין,dreambar את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן!!!!!!!!!111 כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא יודעת... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי ואיפה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא....על הזין שלי את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:איח איח איח,OMG,WHATEVER האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לי כן....אבל אני חיה בבועה לבוש:ג'ינס וחולצה איפור:לפעמים מאכל אהוב:עברנו על זה כבר שתייה אהובה:מיצ ענבים ושוקו להקה אהובה:יש הרבה סרט אהוב:פלר הארבור גלידה:ריבת חלב עיר בעולם:ניו יורק ארץ:אר"הב\ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?מרכז קטן שיר ברקע:אין שעת סיום:21:45

למעלה