RainPainter
New member
../images/Emo215.gif
שעת התחלה: 10:37 שיר שמתנגן ברקע: - ספר קצת על עצמך: פעם הייתי בקרית גבול, היום אני בן אדם
מחשבה שעוברת בראש: הלוואי שיבטלו את יום א' בצבא... מה עשית היום? קמתי, ניסיתי להעיר את אשד, השתעלתי נורא, זרקתי כמה מילים על שח"ם לסאס וזהו. מה תעשה מחר? אלך לצבא, אעבוד על תרבות יום א' והטקס של רבין, אציק למאור ואסתכל על המחליפה הכוסית אש שלו, אעשה סיבובים במטה ואלך לפחות 50 פעם לשק"ם [או: הביסטופ] בשביל לראות שעדיין אין מיים או פאנטה, אחזור הביתה והלאה לא ברור. חשק ל...: שאני אפסיק להשתעל
מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אריאל ואריהל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מעצבת אופנה, נשואה+ 1 או גג 2 מה אתה הכי אוהב לאכול? כל דבר טעים וביתי שאינו חריף. מה אתה הכי שונא לאכול? כבד
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הכי מטורף? באמת שאין לי שמץ. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נהייתי בקרית גבול מלכתחילה מה הצבע האהוב עלייך? כתום, סגול, אדום ושחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מרקר מה המקצוע האהוב עלייך? בבית ספר זה היה שיעורי מגמה, וממש אהבתי טקסטיל. מה המקצוע השנוא עלייך? פסיכולוגיה, כשלמדתי במקיף. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה קראחנה. נקווה שהשנה הזאת תהיה חסרת שבתות, ריבים ואנשים צבועים שלא רק שמגיע להם למות, אלא הלוואי שיתאבדו ויגאלו את העולם מיסוריו. [ואמרו אמן!] עיר/ים אהובות: אני אוהבת רק את אריאל. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא קונים לי כאלה מתנות שוות... איפה חגגת יומולדת אחרון? הוא היה מזוויע. איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת עם אנשים שיכורים, אולי להפסיק מידי פעם את השיחות של אנחנו לאן, במיוחד כשרק בהתחלה וכל אחד מספר את הדברים ההזויים שעברו עליו בזמן שלא נפגשנו, ואף אחד לא חסר. ומצד שני גם להשאר עם אש בבית או לסוע להרטב ממטרות בחופי הרצליה
ואפילו לעשות סיבובים עם מאיה או ניקה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אחד עשרה.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אני צריכה להיות בבסיס ב-8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, מדים של מג"ב. מה היה המבחן האחרון? מבחן מסכם בקורס
כמה קיבלת בו? 92
גאון גאון אבל חרא תפקיד. יש לך חברים מחוץ לכיתה? היו. ומחוץ לשכבה? ^^ ומבית ספר אחר? מבסיס אחר כן. ומהעיר אחרת? כן ^^ אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. אני אומרת כל הזמן הלוואי ש... היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? נו, הייתי קטינה מיוסרת, ברור שכן. אם כן - סיפרת למישהו? כן. מתי פעם אחרונה שבכית? יום שני או שלישי מדוע? חטפתי חררה לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול ^^ איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? האלבום של איה כורם למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני חיילת ואין לי כסף! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? סתם זונה
ולחבק? את מאי... ולנשק? את אש, הוא חווה חמרמורת ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חברה? יש לי חבר, כן. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את אש. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו, מה זה כל האהבה הזאת? אני קשוחה, בסדר?! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? תם [TOM] שם מיוחד לבת? אליסה ואמילי מאכל אהוב: לודעת מאכל שנוא: כבד! דבר אחרון שאכלת: צ'יפס אתמול בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין
שעת התחלה: 10:37 שיר שמתנגן ברקע: - ספר קצת על עצמך: פעם הייתי בקרית גבול, היום אני בן אדם