שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע של אינקובוס: אלבום השבוע של אינקובוס: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

GD ROCKS

New member
../images/Emo199.gif

שיר השבוע של אינקובוס: Vitamin אלבום השבוע של אינקובוס:S.C.I.E.N.C.E שיר השבוע כללי: The Used- The Taste Of Ink אלבום השבוע כללי: The Black Parade?! סרט השבוע: ראיון עם ערפדד [: תוכנית השבוע: גיבורים!!!!!!!!!!!!!! ספר השבוע: ראיון עם ערפד [: ציטוט השבוע: מממ אני לא ממש זוכרת :/ הדבר הטוב של השבוע: כל השביתות האלה. צו ראשון. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: עצמאות!!!! על האש!!! יומהולדת של אחותי [: תמונת השבוע:

o pie

New member
../images/Emo174.gif

שיר השבוע של אינקובוס: Circles אלבום השבוע של אינקובוס: Morning View שיר השבוע כללי: Primus - Tommy The Cat אלבום השבוע כללי: Primus - Sailing The seas of cheese תוכנית השבוע: סאות'פארק הדבר הטוב של השבוע: הלך לי לא רע במתטמטיקה 005, למרות שהלך לי גרוע ב- 006 :X משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מתכונת במחשבים, יום העצמאות (למרות שלצערי מופיעים פה שייגעצ וסינרגיה, לפחות אינפקציה באים, וזה במילא לא עולה לי כסף.)

AeroFan

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של אינקובוס: Light Grenades אלבום השבוע של אינקובוס: Make Yourself שיר השבוע כללי: Travis- Pipe Dreams אלבום השבוע כללי: Travis- The Invisible Band סרט השבוע: "איזה מין שוטרת 2" תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - הדבר הטוב של השבוע: אין משהו ספציפי משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יום עצמאות!! תמונת השבוע:

Nitzanyo

New member
מה קורה?

שיר השבוע של אינקובוס: Beware! Criminal אלבום השבוע של אינקובוס: Alive at Red Rocks שיר השבוע כללי: Useless I.D - State of Fear אלבום השבוע כללי: Reel Big Fish - Why Do They Rock So Hard? סרט השבוע: נראה לי שלא ראיתי איזה סרט השבוע... תוכנית השבוע: סימפסון [תוכנית השבוע, כל שבוע] ספר השבוע: מיקוד בתנ"ך [למה לעזאזל צריך את החרא הזה? נראה לי יותר קצר לקרוא את התנך וזהו...] ציטוט השבוע: "שונא תנ"ך" הדבר הטוב של השבוע: המתכונת והבגרות בעל פה באנגלית [100 בשניהם, 5 יח"ל] משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יציאה לחופש, יום העצמאות כנראה עושים על האש, אחושרמוטה גדול, לחגיגת העצמאות שלנו תמונת השבוע: אין

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע של אינקובוס: Just a phase אלבום השבוע של אינקובוס: Make yourself שיר השבוע כללי: Just a phase (משום מה נדבקתי אליו). אלבום השבוע כללי: Alive at red rocks סרט השבוע: בלק הוק דאון. תוכנית השבוע: סאוטפארק. ספר השבוע: זיכרונותיה של גיישה (מאוד מומלץ). ציטוט השבוע: "בל אחד מת, אבל לא כל אחד חי". הדבר הטוב של השבוע: לא ממש היה... הצבא הזה ביטל לי תוכניות טובות. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שכמעט ולא נמצאים בבסיס... חופש! תמונת השבוע: WTF???

Anomally

New member
me me me!

שיר השבוע של אינקובוס: דרייב.הוא כל כך חיזק אותי היום. אלבום השבוע של אינקובוס: אממ...a crow left of the murder שיר השבוע כללי: Train-Drops of jupiter אלבום השבוע כללי: מממ....לאדעת סרט השבוע: רקוויאם לחלום!!! תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: 1- אתמול בצ'ט המאולתר באתר brandonboydbooks.com ברנדון התארח,או לפחות ככה אני ועוד מספר המעריצות הזקנות שלו ששם העדפנו לחשוב חח. ככה או ככה היה נורא חביב. 2-היום שברולט!!!! :) משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ממ רוק'צ ...וזהו חח תמונת השבוע: תנו ריספקט לצ'אק האחד והיחיד!!!! :)

itzikch

New member
סוף שבוע רגועעעעעע עם אינקובס רגועעעע

שיר השבוע של אינקובס : A Certain Shade of Green אלבום השבוע של אינקובס : תאמת השבוע לא שמעתי הרבה אבל נלך על ההופעה ברד רוקס שיר השבוע כללי : טוב נו אז אני חובב ראפ Mims - Like This איזה שיר חזק חח !!!! גם הקודם ענק THIS IS WHY IM HOT אלבום השבוע כללי : האלבום של קורן אנפלאגד משובח ביותר סרט השבוע: בופור אבל עוד לא סיימתי דיסק שני תוכנית השבוע: אמריקן איידול בגלל שבלייק אמר שהוא מת על הדיסק החדש של אינקובס ספר השבוע: פלייבוי , חח סתם אני לא קורא ספרים ציטוט השבוע: |BALLINNNNNNNNNNNNNNNNNNN הדבר הטוב של השבוע: הוא הסוף שבוע עצמו !! שאפשר קצת לנוח מעבודה , אהההה ונרשמתי לאודישנים של הישרדות הישראלי שיהיה בהצלחה ! דבר שאני מצפה לו שבוע הבא? אממ הזמנתי שעון של נייק באינטרנט עם מגן זיעה מגניב כזה אני מקווה לקבל אותו שבוע הבא, ואולי אני הולך לבקר חברים בבסיס ביום ראשון אני מתגעגע !! תמונת השבוע:

o pie

New member
this is why i'm hot

בין השירים הכי מיותרים בהיסטוריה (ואני דווקא לא סולד ממוזיקה שחורה. זה פשוט זבל). I'm hot cause I'm fly You ain't cause you're not

noGz

New member
ערב טוב

שיר השבוע של אינקובוס: a kiss to send us off אלבום השבוע של אינקובוס: light grenades שיר השבוע כללי: לא נעים להודות שלא שמעתי דבר מלבד אינקיובס השבוע..צר עולמי כעולם נמלה (שמאוד מרוצה מהמוסיקה שהיא שומעת) אלבום השבוע כללי: ראה תשובה קודמת סרט השבוע: "רצח ללא מניע" (תעודי, ערוץ 8, מזעזע ביותר, אבל אני ממליצה) תוכנית השבוע: "הכוח". זה חזק ממני! ספר השבוע: "ארבעה בתים וגעגוע" ציטוט השבוע: we have met the enemy. and he is us הדבר הטוב של השבוע: שהוא נגמר משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ללכת לים!! ובילויים של יום העצמאות, וחופש...כיף כיף. תמונת השבוע: לא מצליחה לצרף. וחבל שכך, תמונה משעשעת!! אוו קוראים לי לאכול! שלום שלום

noynav

New member
מייסלף.

שיר השבוע של אינקובוס: pistola אלבום השבוע של אינקובוס: S.C.I.E.N.C.E שיר השבוע כללי: paramore - hallelujah אלבום השבוע כללי: Avenged Sevenfold- City of Evil. סרט השבוע: ממ.. וואי, שאלה טובה. אני עדיין אומרת 'המספר 23' תוכנית השבוע: הירוס!! [ולוסט, אי אפשר להתעלם מהם, היה פרק כ"כ כ"כ טוב אתמול.] ספר השבוע: האלכימאי. ציטוט השבוע: אממ.. "מאיפה אני אביא את הספר?!" "מהספרייה." "יש שם ספרים?" חחח כמה צחקתי על זה, אני וידיד. הדבר הטוב של השבוע: מימוש הסרט 'הסוד' אני מניחה. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: רוק עצמאות בעזרת השם בלי עין רעה!!!! :) תמונת השבוע:

MayaTheBee

New member
../images/Emo165.gif ../images/Emo165.gif ../images/Emo165.gif

שיר השבוע של אינקובוס: wish you were here אלבום השבוע של אינקובוס: אין שיר השבוע כללי: fools garden - lemon tree אלבום השבוע כללי: keren ann סלף טייטלד סרט השבוע: לא יצא לי לראות סרט תוכנית השבוע: אבודים ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא ספר ציטוט השבוע: ממ.. הדבר הטוב של השבוע: הסוף משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: הסוף תמונת השבוע: אין

Incubus Creep

New member
תשובות וכאלה..

שיר השבוע של אינקובוס: קשה קשה.. אבל אני אבחר בmexico כי למדתי לנגן אותו על הגיטרהD: אלבום השבוע של אינקובוס: כולם שיר השבוע כללי: Funeral For A Friend - Into Oblivion אלבום השבוע כללי: לא יודעת.. סרט השבוע: לא ראיתי תוכנית השבוע: גיבורים:) ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: נממ אני אחזור אליכם עם תשובה אחר"כ הדבר הטוב של השבוע: קיבלתי 99 במבחן באנגלית:O ו100 בבוחן בלשון, ואני לא מבינה איך זה קרה.. אבל מצד שני קיבלתי 65 ברטוריקה, בפעם השניה:| מורה זונה משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא יודעת, רק לעבור אותו זה כבר טוב.. אין לי מושג מה לעשות ביום העצמאות וחברים שלי לא הולכים לרוק"צ אז נראה כבר.. אבל לפחות מתקרבים יותר לסוף שנה:) תמונת השבוע: אין לי כח, עצלנית שכמותי..

AurelieG

New member
סתם כי משעמם ולהראות נוכחות..

שיר השבוע של אינקובוס: when it comes אלבום השבוע של אינקובוס: make yourself שיר השבוע כללי: goldfinger- just like heaven אלבום השבוע כללי: - - - סרט השבוע: - - - תוכנית השבוע:גיבורים (גם אני נכנעתי והתחלתי לאהוב אותה) ספר השבוע:- - - ציטוט השבוע:- - - הדבר הטוב של השבוע: הוא נגמר והיה מלא שביתות! משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יום שני-עזבו לרגע שזה יום זיכרון - אני סופסוף סיימתי 12 שנות לימוד ביום שני!! תמונת השבוע: סטיואי..חחח (נו פירמטו את המחשב אז אין הרבה תמונות..:/)

למעלה