שאלון סופ"ש

Cranberry Juice

New member
חייב לכתוב נושא, אה?

שיר השבוע של אינקובוס: התלבטות בין Follow ל-Mexico... אלבום השבוע של אינקובוס: Make Yourself שיר השבוע כללי: Melvins - Youth of America אלבום השבוע כללי: Faith No More - The Real Thing סרט השבוע: שודדי הקאריביים 2 תוכנית השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - הדבר הטוב של השבוע: פטור מצה"ל :) משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חופש :) תמונת השבוע: חמוד D:

L A D Y B U G 2

New member
פטור מצה"ל?

חבל... אני כמובן גם חשבתי על זה בחודשים הראשונים שלי בצבא... עכשיו אני דווקא חושבת שאני אתגעגע...

Cranberry Juice

New member
לא מבחירה, כמובן

שלשום קיבלתי מכתב מהצבא והיתה שם תעודת פטור... יותר מידי נקבות בצבא וחוסר התאמת שיבוץ, כנראה. לא מתלוננת, צבא זה לא בשבילי...

Rock Bottom

New member
בדיליי

שיר השבוע של אינקובוס: Drive, סתם כי שמעתי אותו המון בפלאפון תוך כדי עבודה. אלבום השבוע של אינקובוס: Make Yourself שיר השבוע כללי: Fall Out Boy - The Carpal Tunnel of Love, חובה לחפש ולראות את הקליפ המטורף של השיר הזה (קליפ של האפי טרי פרינדס עם חברי הלהקה כדמויות! תמונת הפריקין שבוע! --->), גם Golden שלהם מאותו אלבום, שיר יפהפה. טוב נו, גם Surrender של Billy Talent.
אלבום השבוע כללי: גם השבוע, Infinity on High של FOB. סרט השבוע: האמת שלא יצא לי לראות סרטים השבוע, אז אני אצטרך להגיד הסרט הדוקומנטרי והעצוב בצורה מחרידה שעשתה יונית לוי על הנשים של 2 מהרוגי מלחמת לבנון שנספו במסוק יסעור שהופל. הסרט נגע בי במיוחד כי זה קרה בטייסת מהבסיס שלי, והסיפור הזה עושה לי צמרמורת עד היום כי בדיוק כשנפל המסוק שמרתי בש"ג, והתחילו להגיע שמועות שנפל יסעור. תוך חצי שעה המכוניות התחילו לזרום לבסיס (והיה אמצע הלילה), כולם בכו.. פאק זה היה לילה קשה. תוכנית השבוע: E-N-T-O-U-R-A-G-E, בענק, כמו כל שבוע. הפמליה זו פשוט התוכנית הכי טובה שאי פעם שודרה על מסכינו, פיריוד. ספר השבוע: אממ.. עיתון ישראלי תוך כדי רפרוף באוטובוס?
ציטוט השבוע: Life sucks, and then you die. לא נאמר אמנם השבוע, אבל כל כך נכון לאיך שאני מרגיש בימים האחרונים. הדבר הטוב של השבוע: כלום. היה שבוע מעפן. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: הייתי מאוד רוצה להגיד יום העצמאות, אבל סביר להניח שאני אהיה בבסיס בו, אז
תמונת השבוע: ע"ע שיר השבוע הכללי להסברים. שיהיה שבוע טוב לכולם וחג עצמאות שמח!

למעלה