שאלון ספרים ../images/Emo63.gif ../images/Emo42.gif
בפורומים יש תמיד שאלוני-היכרות שכאלה, שכוללים שאלות כמו "תחביבים?" "מאכל אהוב?" וכיו"ב. גם כאן בפורום היו כמה כאלה פעם. רציתי לפרסם כאן שאלון כזה עכשיו - כי זה כיף! - ואז עלה בדעתי שאפשר לכתוב מעין שאלון היכרות שעוסק בספרים, ואז זה גם נחמד וגם קשור לפורום.
אז הנה הוא לפניכם; אשמח אם תשתפו פעולה ותענו.
(התשובות שלי יגיעו תכף)
באופן כללי:
1. כמה ספרים אהובים: 2. כמה דמויות אהובות במיוחד: 3. ז'אנרים מועדפים: (אם זה השתנה במשך השנים, אתם מוזמנים לציין זאת) 4. באילו שפות אתם קוראים בדרך-כלל? 5. ספרים חדשים או יד-שנייה? 6. בתרגומים, מה עדיף - תרגומים ישנים או חדשים? 7. האם אתם מעדיפים לקנות ספרים, לשאול מהספרייה, לשאול מחברים, לקרוא באינטרנט או משהו אחר? 8. מקום קריאה מועדף: (מיטה \ כיסא המחשב \ הספה בסלון וכד')
מה הספר האחרון ש...
9. קראתם? 10. צחקתם ממנו? (צטטו את הקטע שהצחיק אתכם, אם תרצו) 11. בכיתם ממנו? 12. גרם לכם לבהות בו בייאוש ולמלמל (או לצעוק) "אני שונא\ת אותך" לדמות בדיונית? 13. הותיר אתכם בפה פעור ובמחשבה "וואו, הסופר הזה גאון"? 14. המלצתם עליו למישהו? (והאם הוא קיבל את ההמלצה? אנשים אף פעם לא קוראים ספרים שאני ממליצה עליהם
) 15. ראיתם סרט שמבוסס עליו? (והאם הוא היה מוצלח?)
וגם:
16. מה הספר הארוך ביותר שקראתם? (לא ממש חשוב, אני רק תוהה אם מישהו הצליח לשבור את שיא 860 העמודים של הארי פוטר) 17. ... הסדרה הארוכה ביותר שקראתם? 18. מה הייתה הכמות הגדולה ביותר של ספרים שקניתם בבת-אחת? 19. איזה ספר\ים קראתם הכי הרבה פעמים? 20. האם פגשתם אי-פעם סופר כלשהו? מי? 21. איזה ספר אתם מאוד מאוד רוצים לקרוא ולא מוצאים אותו בשום מקום (בעברית או בכלל)?
22. ו - האם נהניתם מהשאלון?
אתם מוזמנים להוסיף שאלות אם תרצו. תהנו!
בפורומים יש תמיד שאלוני-היכרות שכאלה, שכוללים שאלות כמו "תחביבים?" "מאכל אהוב?" וכיו"ב. גם כאן בפורום היו כמה כאלה פעם. רציתי לפרסם כאן שאלון כזה עכשיו - כי זה כיף! - ואז עלה בדעתי שאפשר לכתוב מעין שאלון היכרות שעוסק בספרים, ואז זה גם נחמד וגם קשור לפורום.