התשובות שלי
לקח לי הרבה זמן כי האינטרנט שלי עושה צרות לאחרונה אבל הנה תורי- 1. ספרים אהובים- "הסיפור שאינו נגמר", ספרי ד"ר סוס, ספרי השירה שכתב של סילברשטיין,"מישהו לרוץ אתו",סדרת אנדר(כולה), ספר התיבה המזמרת(ואלתרמן בכלל) ועוד כל כך הרבה אחרים. 2. דמויות אהובות? המממ........ מומו בראש ואחריה השורה ארוכה מדי לפירוט. 3.ז'אנרים- הרבה. רומנים, ספרי נוער, ספרי ילדים, פנטזיה, מד"ב(פעם אהבתי פנטזיה ולא מד"ב- זה השתנה),שירה, אפילו ספרי חינוך לפעמים. 4. קוראת בעברית כמעט תמיד. ספרי קטנטנים אוהבת גם באנגלית(נגיד ד"ר סוס הגאון)ופעם בהרבה זמן עושה מבצע של קריאת ספר ארוך באנגלית ולוקח לי יובלות. 5.גם חדשים וגם יד שנייה. נהנית מהקסם של שני הסוגים. 6.שוב, כמו התשובה של פו הדב- גם וגם! גם דבש וגם חלב ממותק, גם תרגומים חדשים וגם ישנים. 7.לקנות ספרים, לקבל או לשאול מחברים. איכשהו לא מגיעה לספריות למרות שיש לי אחת מול הבית. 8.מיטה בעיקר, לפעמים ספה. לאחרונה קראתי בלובי של תיאטרון כי ידעתי מראש שיהיה לי הרבה זמן לשרוף שם אבל זה ממש נדיר. 9.הספר האחרון שסיימתי אתמול הוא "המדריך לאם הגרועה"- נחמד ביותר! 10-11-12.לא זוכרת... יש הרבה אבל בזמן אמת את לא עושה שאלון ועכשיו שכחתי... מבטיחה לעדכן בפעם הבאה שאצחק/אבכה/אכעס מספר.תיקון- צחקתי בקול בחלק מקטעי "לעמוד בטור" של יאיר לפיד. 13.במחשבת וואו הסופרת הזו גאונה- "מקום אחר ועיר זרה" של מאיה ערד(שאת חלקו קראתי בלובי של תיאטרון...). זה רומאן בחרוזים, סיפור קטן ואנושי שכתוב כל כך כל כך טוב!גאונה! 14.האמת? ממליצה כל הזמן ולרוב גם מקבלים את המלצותיי.... שוב מאיה ערד אבל די, חוזרת על עצמי. 15.הסרט האחרון היה המדריך לטרמפיסט- הרבה שנים אחרי שקראתי את הספר ואהבתי. נורא נהניתי מהסרט ומייד חזרתי שוב לספר. אם הייתי ממש בקיאה בפרטים העיבוד היה מרגיז אבל למזלי לא הייתי. 16. כנראה שגם אצלי הארי, על הכוונת נמצא ניקולס ניקלבי בתרגום עירית לינור- 744 עמודים. 17.סדרה? אנדר ונרניה כנראה. 18.או- פה יש לי שיא- 14 ספרים(משומשים) במאה ש"ח! ויומיים אח"כ שוב אותה כמות באותו סכום... 19.לא זוכרת... אולי ספרי קסטנר שחזרתי אליהם בילדותי כל פעם שלא היה לי מה לקרוא. 20.כילדה- יונה טפר, גילה אלמגור, עמי גדליה. בהמשך- דני קרמן, יהודה אטלס, נורית זרחי,עופרה גלברט אבני ואולי עוד ששכחתי. 21.רציתי את "יעל מטיילת" של תרצה אתר אבל מצאתי ממש לאחרונה. 22. כן ולא.... נהניתי מחלקים ומאחרים שכבר עניתי עליהם כאן פעמים אחרות ונמאס לי קצת פחות, אבל יוזמה ברוכה!