שאלון סקס!

Zoharrr

New member
שאלון סקס!

מזמממממממממממממממןןןןןןןןן רציתי לעשות כזה, אבל לא היה לי מספיק משעמם... כללי: 1.שם: 2.גיל: 3.בנים,בנות או שניהם? 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? 5.מצב זוגי: 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)? 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? 13.מה אתם חושבים על זאופיליה? 14.על סאדו מאזו? 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1? 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה... 18והפעם הכי טובה...? 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? 24.מה התנוחה המועדפת עליכם? 25.כמה פרטנרים היו לכם? 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום? 28.האם שכבתם עם מפורסם? 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס? 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? פיי... תהנו :)

pain is MY love

New member
שאני אענה?..

יאללה זוהר תעני אני אחרייך

TalKz

New member
טוב נווו

כללי: 1.שם: טל 2.גיל:22 3.בנים,בנות או שניהם? בנותתתתתתתתת 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? כן. 100%. 200%. 300000%!!! 5.מצב זוגי: רווק (בלתי) מבוקש
6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם?19 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? חברה. אם אפשר להגדיר מישי חודש.. 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? לא ממש 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? טראומה
10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? סקס ראשון זה תמיד חרא, אז זה לא משנה
11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)? לא היתה 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? לא 13.מה אתם חושבים על זאופיליה? איכס 14.על סאדו מאזו? איכס 2 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1? נשמע לי שצריך קצת הרבה קורדנציה
16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? לא 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה... פעם ראשונה 18והפעם הכי טובה...? אמממ כל סקס זה טוב
19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? כן 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? לא 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? ברור 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? לא מצאתי כזו :] 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? אין לי מושג 24.מה התנוחה המועדפת עליכם? מיסיונרית, דוגי 25.כמה פרטנרים היו לכם? 3 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? אוו.. הרבה. חודשים ומשו 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום? NOT YET :) 28.האם שכבתם עם מפורסם? לא 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? נלי פורטאדו\נעה תישבי
30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס? בסטודיו לתופים שלי
31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? ת'אמת לא יודע
מיטה נשמע לי אידיאלי

pain is MY love

New member
אם כבר התחלנו... ../images/Emo13.gif

כללי: 1.שם: מרינה 2.גיל: 20 3.בנים,בנות או שניהם?: בנים ורק בנים! 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה?: מי שמכיר אותי יודע כמה שאני בטוחה בזה.. 5.מצב זוגי: רווקה הוללת
6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם?: גיל 18 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם?: מישהו שהרגשתי מספיק בטוחה איתו.. 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה?: עם הזמן הסתבר שכן, באותו רגע אי אפשר היה להגדיר את זה כך.. 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה?: חוויה חווייתית 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו?: ממש לא! 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)?: כבר עניתי, תדפדפו מעט למטה 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר?: כן. 13.מה אתם חושבים על זאופיליה?: זה עם חיות לא? בלעעעע 14.על סאדו מאזו?: נחמד אבל לא בהגזמה... 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1?: ביחד יעני? נחמד. באותה תקופת חיים? לא מומלץ. 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? חוץ מהחיות הכל נראה לי תקין... .17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה...: אני לא עושה טעויות אני נכנסת למיטה רק עם תעודת ביטוח...
18. והפעם הכי טובה...?: כמה שזה ישמע עצוב אבל קצת לפני שהכדורגלן שלי טס לחו"ל ידעתי שאני לא אהיה איתו יותר וזה הפך את הסקס להרבה יותר משמעותי ויצרי.. 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם?: בחיים לא!!! 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם?: לא ואפילו לא חושבת על זה 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה?: לא. סקס זה סקס. צאו מהסרט! 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם?: היא כבר כל כך קרובה להגשמה שהיא איבדה מערכה.. 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם?: אתם יודעים...צבא... המשרד של המפקד תמיד קורץ..
24.מה התנוחה המועדפת עליכם?: דוגי 25.כמה פרטנרים היו לכם?: לא שואלים ליידי שאלות כאלה.. 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס?: חודש וחצי (המצב אכן קשה) 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום?: ממש לא 28.האם שכבתם עם מפורסם?: כן. 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב?: גיא אריאלי...חלום! 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס?: יש לי מקום קבוע. אבל הוא לא ממש ביזארי ואני לא ממש מתכוונת לחשוף אותו חחחח 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס?: במשרד של המפקד בסיס...

TalKz

New member
כוס אמו, רק אני חשפתי את חיי המין

ה"""""""""עשירים"""""""""""" שלי?
יאללה זה לא פאייר!!!

21INBAL

New member
i want to unswer it!

and this sobject is on my mined anyway
! 1.שם: inbal 2.גיל: 21 3.בנים,בנות או שניהם? man 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? yes 5.מצב זוגי: in a relationship 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? 19 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? my first b/f 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? yes 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? both 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? no 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)? i wrote it.... 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? no 13.מה אתם חושבים על זאופיליה? ???????? 14.על סאדו מאזו? dont know 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1? dont know, never tried it 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? no 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה... my first time with my last x b/f it was really painfull so it was bad. 18והפעם הכי טובה...? dont know 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? yes 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? no 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? i guess there is but i dont get it 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? 24.מה התנוחה המועדפת עליכם? 25.כמה פרטנרים היו לכם? 3 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? long time ago... it was in april!!! 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום? no 28.האם שכבתם עם מפורסם? almoast, thak god i didnt 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? i dont 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס? i never did it in a special place:( 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? everywhere!

הנההה

כללי: 1.שם: בת-אל 2.גיל: 19 3.בנים,בנות או שניהם? ג-ב-ר-י-ם 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? כן ! 5.מצב זוגי: רווקה 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? 16 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? חבר שהיינו שנתיים ביחד :) 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? כן מאוד 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? חוויה!!!! 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? ממש לא 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)? גם אני פטורה!!! 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? לא 13.מה אתם חושבים על זאופיליה? איכס 14.על סאדו מאזו? דפוק 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1? כל אחד והכיף שלו 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? לא 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה... לא קרה. 18והפעם הכי טובה...? היו הרבה.. 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? כן ברור 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? כן 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? כן ביג טיים חח 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? לא מגלה! 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? לא מגלה! 24.מה התנוחה המועדפת עליכם? לא מפרסמים דברים כאלה
25.כמה פרטנרים היו לכם? מה אכפת לך...?? 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? יום שישי 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום? לא 28.האם שכבתם עם מפורסם? לא 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? למה!?!? כי הוא מפורסם?!?! היה מת!! 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס? לא מגלה 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? לא מגלה * לא מגלה = אין סיבה לכך שתדעו את זה :)

Zoharrr

New member
שמרינה לא תרגיש מקופחת D:

1.שם:זוהר 2.גיל:17 3.בנים,בנות או שניהם?בנים 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה?כן,מניסיון. 5.מצב זוגי:בקשר 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם?בגיל 16 וקצת 8,11,2005 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם?עם חבר ממש טוב שלי,לפחות באותה תקופה. 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה?סוג של אהבה. 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה?חוויה מדהימה 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו?ממש לא,הלוואי על כולם פעם ראשונה כזאת. 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)?... 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר?לא 13.מה אתם חושבים על זאופיליה?*מגמגמת* 14.על סאדו מאזו?זוועה,אירוטיקה זה אחלה,ברמת שריטות נשיכות,אבל לא מכות 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1?אחלה 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ?נופ 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה... חחח,הפעם הראשונה עם אלכס...היתי הראשונה שלו ולא היה לו מושג מה לעשות ולא היה לו מושג מזה פורפליי. 18והפעם הכי טובה...?כל פעם עם אלכס זה יותר טוב ויותר טוב... אני נוגעת בשמים ילדים :D 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם?כן 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם?כן,שהפך להיות חבר 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה?הבדל עצום 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם?עזבו ...שאני לא אבהיל אנשים 23.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם?לעשות סקס בים,בתוך המים 24.מה התנוחה המועדפת עליכם?מיסיונרית,כשאני למעלה,ועוד איזה תנוחה הזויה. 25.כמה פרטנרים היו לכם?3 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס?יום רביעי 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום?כן 28.האם שכבתם עם מפורסם?לא שזכור לי 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב?הממ...וונטוורת' מילר!!!!יאמייייי! 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס?יער,הסלון של חבר של אלכס 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס?על החוף,במכונית,על הגג של עזריאלי

comet9

New member
תשובות

1.שם: שבי בן כוכב 2.גיל: אוטוטו בוגר 3.בנים,בנות או שניהם? בנים בנות ונסטי אפרסק 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? מה? ברור. 5.מצב זוגי: אלחוטי. 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? מי זוכר. מתישהו 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? מישהי. אחת. 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? מקסימום שנאה הדדית 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? חויה. היא הייתה רחבה כמו פיילה של כביסה 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? ממש לא. 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)? היו הרבה. לא הייתה הכי גדולה. 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? לא תמיד 13.מה אתם חושבים על זאופיליה? מי שעושה לו את זה. שיהיה בכיף 14.על סאדו מאזו? כנ"ל 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1? פרטנריות הולך 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? לא שזכור לי 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה... איזה מישהי רזה רזה עם חזה ענק וכוס בולט כזה. אוי אברוך 18והפעם הכי טובה...? עם המיתולוגית 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? פינטזתי, עשיתי. מה זה משנה? 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? למעלה... 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? לא. כולם אותו חרא. 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? איזה מישהי.. 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? אה. זה כבר חסוי. 24.מה התנוחה המועדפת עליכם? כשהיא למעלה 25.כמה פרטנרים היו לכם? אממ.. יותר מידי. 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? אתמול בלילה 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום? אכן. 28.האם שכבתם עם מפורסם? עוד לא 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? טלי שרון 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס?יש הרבה כאלה. 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? עשיתי כבר בכל מה שאפשר לחשוב עליו. למעט עזריאלי ובית קברות

TalKz

New member
טוב נו!! עוד אנשים

לא יפה להשאיר אותנו עם המכנסים למעטה!! (תרתי משמה!)

Paranoid Eyes

New member
אההממ

לא כ"כ נראה לי שכולם פה יקפצו לענות על השאלון הזה בשמחה. לא יודעת.. קצת פרטיות ודיסקרטיות לא תזיק:)

Cobe Anan

New member
המומחה מכה בחזרה!

1.שם:יש. 2.גיל:גם יש. 3.בנים,בנות או שניהם? אין, מתכננים על ארבעה, אבל מי שבא- ברוך הבא. אהה- זה.. אה.. כן.. בנות. ז'תומרת בת. ז'תןמרת אחת, ספציפית... נו, אתם יודעים..
4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? אני די בטוח, כן.. נראה לי. לא...?
5.מצב זוגי? כן. 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? פעם ראשונה שמה...? ש...זה...? אהממ-אהממ, כאילו...? אה, זה היה לפני 5 שנים בערך... 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? אתם ממש לא רוצים לדעת...
8.הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? לא ממש הכרתי אותה...
9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? היה בסדר..
10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? במחשבה לאחור, הייתי יכול לוותר; אבל הזדמנות ראשונה, אתם יודעים..
לא חושבים על זה יותר מדי..
11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם? אני חושב שהקטע שהתעוררתי בבוקר אפוף אלכוהול, ואיך שאני פותח את העיניים מישהי מהחבר'ה שואלת אותי: "עכשיו אתה מרגיש גבר...?"
זה לא היה יפה!
12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? יוצא לי לפעמים לחשוב על דקלה בזמן סקס
13.מה אתם חושבים על זאופיליה? לי דווקא אין בעיה עם זה, אבל הכבשים לא ממש אהבו את הרעיון..
14.על סאדו מאזו? אז לא בדיוק שאלתי אותם..
15.על סקס עם יותר מפרטנר 1? לפעמים יש לי כוח, אז צריך להחליף כבשה באמצע המספר..
16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13? המממ... לא, לא ממש...
17. זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם? ספרו לנו עליה... לא נרחיב, אבל הייתי עם מישהי שבאמת- לא נרחיב. כלומר פיזית- היה בלתי אפשרי להרחיב...
18. והפעם הכי טובה...? באה מאהבה
. וברשותכם, אני אמשיך הלאה. 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? עבור. 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? עבור. 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? כן. 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? אין משהו גדול. תמיד רצית לעשות אהבה, באמת. יש כלמיני פנטזיות קטנות, כמו סקס על סירה בלב ים
, על הר מבודד בנגב, בסימטה אפלה וכאלה... חלק מהן מומשו, אגב. 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? להיות עם דקלה
24.מה התנוחה המועדפת עליכם? כל תנוחה שמספקת את שני הצדדים וכוללת מקסימום מגע פיזי.
25.כמה פרטנרים היו לכם? לא הרבה. 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? עבור. 27 האם הייתם עם מישהו מהפורום? נחשו. 28.האם שכבתם עם מפורסמת? לא. אלא אם מישהו פה אורח קבוע במועדוני סאדו
29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? עם כתבת אחת מ"ראש1". חמודה לאללה...
30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס? על הר, ביער, בבית כנסת, בבית של סבא וסבתא...
31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? בסירה, בטבע, במיטה... מיקום זה באמת לא החלק החשוב
זהו.

Cobe Anan

New member
מה חצי, מה?

אסור לצנזר שאלות שנוגעות לחברה בפורום??? חוי בלאט

למעלה