שאלון סקס!

נועם m

New member
למה לא?

סקס על כנפי השכינה... נשמע לא רע

נראה לי דבר מטומטם..

לעשות את זה בבית כנסת... אחרי זה הם בוכים מכל מיני מכות שאלוהים מנחית עליהם...

זכוכיות

New member
../images/Emo13.gif

1.שם: דנה. 2.גיל: 21. 3.בנים,בנות או שניהם? שניהם. 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? כן. 5.מצב זוגי: במערכת יחסים, מזה 7 חודשים. 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? גיל 15. 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? החבר הראשון (היינו יחד מגיל 12 עד גיל 15.5, התקמבקנו לעוד 4 חודשים בגיל 17. 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? לא. 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? הפעם הספציפית הזו- לא כזו ולא כזו... 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? לא. 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם? אני מניחה- כל מאות הפעמים שנתפסנו... אני והאקס. 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? כן. 13.מה אתם חושבים על זאופיליה? יאק. 14.על סאדו מאזו? למה לא? (עם כל השותפים בקטע) 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1? למה לא? (עם כל השותפים בקטע...) 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? אני מניחה שהכוונה היא ל12, 13 ו14... אז כן, 13 ו14. 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם? ממ, אני לא חושבת היתה לי פעם ממש גרועה. 18והפעם הכי טובה...? הפעם הראשונה עם שי היתה מדהימה... 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? כן. 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? כן. 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? הבדל עצום. 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? אני לא חושבת שנשארו לי... 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? אישי :) 24.מה התנוחה המועדפת עליכם?
25.כמה פרטנרים היו לכם? הרבה. 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? היום בבוקר... 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום? עם שותף פעיל, לא :) אבל כן עם שניים שהפציעו לרגע (להלן, האקס שלי ושי) 28.האם שכבתם עם מפורסם? אני לא בטוחה מה זה "מפורסם", כאילו, עד כמה ובאיזה נישות? 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? אני לא חושבת שיש כזה, לא שזכור לי. 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס? סוכה בגינה בבית הכנסת על יד הבית שלי... כן, בית כנסת, מתכוונים לכעוס גם עלי? 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? מושב אחורי
כל המגניבים כבר עשו את זה...

pardoi

New member
אני אוהבת שאלונים כאלה ...

1.שם:ענבל 2.גיל:22 (וחצי) 3.בנים,בנות או שניהם? בנים (יש מצב שאני אסכים לנסות עם בחורה)
4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? כן
5.מצב זוגי: סינגל
6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? 18.5
7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? "חבר" אם אפשר לקרוא לקשר בן חודש חברות (והפעם הייתה אחרי שבועיים)
8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? חחחחחחחחחחח לא
9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? חוייה (אני לא מכירה הרבה בחורות שגומרות בפעם הראשונה שלהן
) 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? לא 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)? לא זכור לי כרגע 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? כן
13.מה אתם חושבים על זאופיליה? מה זה? עם בע"ח?
14.על סאדו מאזו? נשמע אחלה
15.על סקס עם יותר מפרטנר 1?שווה לנסות
16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? אולי קשירות אם זה נחשב 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה...המ..וואי באוטו וכל שנייה היו רעשים וגם ככה זה היה סתם סטוץ כזה אז הפסקתי באמצע והעפתי אותו לאלף עזאזל
18והפעם הכי טובה..עם האקס כל הפעם בערך
.? 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? כן
20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? עם ידיד של החברה הכי טובה שלי שהפך לידיד שלי 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? בין סקס לזיון לא בטוחה אבל בינהם לבין לעשות אהבה ברור 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? הייתה לי פנטזיה לעשות את זה בסטודיו לאירובי שפעם עבדתי שם עם אורות דיסקו, מוזיקה פול ווליום ומול כל המראות... 23.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? בים? בתוך המים? על החוף? 24.מה התנוחה המועדפת עליכם? אני למעלה 25.כמה פרטנרים היו לכם?8 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס?יותר מידיי זמן חודשיים וחצי בערך
27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום?לא 28.האם שכבתם עם מפורסם?לא אבל חברה של אחותי שכבה עם דודי בלסר ואחותי התנשקה איתו
29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? וואלה יש הרבה אני אוהבת סקס 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס?וואלה לא היה משהו ביזארי 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? ע"ע שאלה 22 עוד משהו?

טוב גם לי מותר...

1.שם:רועי 2.גיל:24 וחצי 3.בנים,בנות או שניהם?בנות.. ורק בנות.. 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה?אוי ואבוי ואבוי לי אם לא הייתי בטוח... זה מה שהיה חסר לי... 5.מצב זוגי:הממ... אנערף.. הכרתי מישהיא לפני שבוע.. למרות שכרגיל אני חושב שלא יצא מזה כלום דווקא י לי הרגשה שונה.. 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם?כמה שנים.. 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם?עם איזה יאנה שלא בא לי להיזכר בה... 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה?זה מה שהיה חסר לי... 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה?חוויה טראומטית... 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו?בטח... כל פעם שאני נזכר בה... אני שונא תבחורה הזאת... 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)?הממ.... 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר?כן בטח... 13.מה אתם חושבים על זאופיליה?אין לי שמץ... 14.על סאדו מאזו?לא עשיתי... 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1?הממ היה נחמד.. אבל זה לא כזה משהו... 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה... 18והפעם הכי טובה...? 19האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם?בטח... 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם?כן... למרות שאני לא רואה אותן הרבה עכשיו... 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה?הממ כשאני יעשה אהבה אני יגיד לכם... 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם?אין לי... הא עיין שאלה 21.... 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם?הממ לא פנטזיה אבל היה נחמד להיות עם שתי הבנות... 24.מה התנוחה המועדפת עליכם?הרגילה... 25.כמה פרטנרים היו לכם?פרטנריות... חס וחלילה פרטנרים.... 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס?הממ מתקרב לחודש נראה לי... 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום?לא.. 28.האם שכבתם עם מפורסם?וואלה לא.. 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב?הממ יסמין בלית... או ג'ני מקארתי... 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס?הממ אין... הכי זה חוף... 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? פיי... תהנו :)... לא מזיז לי איפה...

or1311

New member
נו, למה לא?

כללי: 1.שם: אור 2.גיל: 17 3.בנים,בנות או שניהם? שניהם 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? כן 5.מצב זוגי:נשואה+4. סתם, לא. חבר. 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? בגיל 15 וחצי 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? עמיתי 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? לגמרי 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? חוויה חווייתית:) 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? ממש לא 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)? גם אני 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? לא 13.מה אתם חושבים על זאופיליה? איכס:\ 14.על סאדו מאזו? לא ניסיתי 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1? תלוי איזה סוג של:) 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? לא 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה... לא זכורה לי פעם ממש גרועה 18והפעם הכי טובה...? וואו, היתה פעם אחת, שכל הסקס היה במין נגיעות של נוגע-לא נוגע. הוא ליטף אותי כל הזמן, לאט לאט, בקושי נגע. זה היה כ"כ נעים. 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? לא 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? לא 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? אני חושבת שזיון ולעשות אהבה הם שני דברים שונים שנכנסים תחת הקטגוריה סקס 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? זה מתחלף. כל פעם משהו אחר. 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? מול הקיר. 24.מה התנוחה המועדפת עליכם? האמת? רגילץ. 25.כמה פרטנרים היו לכם? 1 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? אמממ.. איזה יום זה היה.. שבת. 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום? חחחח לא 28.האם שכבתם עם מפורסם? לא 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? שייקה אופיר 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס? במכונית בתחנת רכבת 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? בפארק, על דשא, בזריחה.

me and just me

New member
גמניייייייייי

1.שם: הילה 2.גיל: שואפת ל18 3.בנים,בנות או שניהם? בניםםםםםםם וכמה שיותר שרירים יותר טוב. 4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? לרוב. 5.מצב זוגי: רווקה, אף אחד לא אוהב אותי :( 6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? מתישהו קצת לפני כיתה יא' 7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? החבר 8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? כמובן 9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? חוויה דיי כואבת. 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? לא!! 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)? לי אישית עוד לא קרה משהו מפדח, לאיזה מישהו שהייתי איתו פעם היו כמה בעיות שלא נפרט.... 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? לא. 13.מה אתם חושבים על זאופיליה? גועל נפשות. 14.על סאדו מאזו? עד גבול מסויים. 15.על סקס עם יותר מפרטנר 1? רוצה לנסות..... 16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? לא. 17.זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה... ההוא מלמעלה, נפרט? טוב נו, איבר מין פיצי, גרמתי לו לגמור רק בעזרת כוח המחשבה, כשהוא היה עם בגדים עוד..... המבין יבין. 18. והפעם הכי טובה...? אויייייייי לירון!!! היינו ביחד חודשיים והוא נסע להודו לשנה עכשיו, הוא היה מדהים!!! ידע מה הוא עושה... 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? כן 20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם?לא, יש גבול! 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? בהגדרה כן, במימוש, הכל אותו דבר :) 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? ג'קוזי, קיר, אי בודד, בין עצי הפאלם. 23.מה הנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? 24 שעות של פעילות מינית... 24.מה התנוחה המועדפת עליכם? דוגי :) 25.כמה פרטנרים היו לכם? 6-7 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס? יותר מדי, חודש+. 27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום? לא. 28.האם שכבתם עם מפורסם? טרם. 29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? שון וויליאם סקוט!! 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס? הרצפה בסלון? 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? ג'קוזי? צימר!

למעלה