אני אוהבת שאלונים כאלה ...
1.שם:ענבל 2.גיל:22 (וחצי) 3.בנים,בנות או שניהם? בנים (יש מצב שאני אסכים לנסות עם בחורה)
4.לגבי שאלה 3,בטוחים בזה? כן
5.מצב זוגי: סינגל
6.מתי היתה הפעם הראשונה שלכם? 18.5
7.עם מי היתה הפעם הראשונה שלכם? "חבר" אם אפשר לקרוא לקשר בן חודש חברות (והפעם הייתה אחרי שבועיים)
8.הפעם הראשונה שלכ ם היתה מאהבה? חחחחחחחחחחח לא
9.האם הפעם הרשונה שלכם זכורה לכם כחוויה או כטראומה? חוייה (אני לא מכירה הרבה בחורות שגומרות בפעם הראשונה שלהן
) 10.האם אם מתחרטים על זה שהיא היתה או על מי שהייתם איתו? לא 11.מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שקרתה לכם(אני פטורה מלענות על השאלה הזאת...)? לא זכור לי כרגע 12.האם פעם שכבתם עם מישהו אחד וחשבתם על מישהו אחר? כן
13.מה אתם חושבים על זאופיליה? מה זה? עם בע"ח?
14.על סאדו מאזו? נשמע אחלה
15.על סקס עם יותר מפרטנר 1?שווה לנסות
16.האם יצא לכם להתנסות באחד מהמקרים המדוברים בשאלות 11,12,13 ? אולי קשירות אם זה נחשב 17זוכרים את הפעם הכי גרועה שלכם?ספרו לנו עליה...המ..וואי באוטו וכל שנייה היו רעשים וגם ככה זה היה סתם סטוץ כזה אז הפסקתי באמצע והעפתי אותו לאלף עזאזל
18והפעם הכי טובה..עם האקס כל הפעם בערך
.? 19.האם פנטזתם על סקס עם ידיד/ידידה שלכם? כן
20.האם שכב עם ידיד/ידידה שלכם? עם ידיד של החברה הכי טובה שלי שהפך לידיד שלי 21.האם אתה סבורים שיש הבדל בין סקס,זיון ולעשות אהבה? בין סקס לזיון לא בטוחה אבל בינהם לבין לעשות אהבה ברור 22.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם? הייתה לי פנטזיה לעשות את זה בסטודיו לאירובי שפעם עבדתי שם עם אורות דיסקו, מוזיקה פול ווליום ומול כל המראות... 23.מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם שמימשתם? בים? בתוך המים? על החוף? 24.מה התנוחה המועדפת עליכם? אני למעלה 25.כמה פרטנרים היו לכם?8 26.מתי הפעם האחרונה שעשיתם סקס?יותר מידיי זמן חודשיים וחצי בערך
27 האם שכבתם עם מישהו מהפורום?לא 28.האם שכבתם עם מפורסם?לא אבל חברה של אחותי שכבה עם דודי בלסר ואחותי התנשקה איתו
29.עם איזה מפורסם הייתם רוצה לשכב? וואלה יש הרבה אני אוהבת סקס 30.מה המקום הכי ביזארי שבו עשיתם סקס?וואלה לא היה משהו ביזארי 31.באיזה מקום אתם רוצים לעשות סקס? ע"ע שאלה 22 עוד משהו?