שאלון סרטים

שאלון סרטים../images/Emo202.gif../images/Emo44.gif../images/Emo220.gif

1.שם: 2.גיל: 3.מין: מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? 5.מי היא הדמות האהובה עליך? 6.איך קוראים לאבא של סימבה? 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? 8.כמה צבועים היו שם? 9.איך סקאר מת בסוף? 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? 12. איך? על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 15.היכן מתרחש הסרט? 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? 18.מה שמה של הרעה בסרט? 19.מי היא הדמות האהובה עליך? 20.מי היא הדמות השנואה עליך? 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? 31.והשנואה? 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? 40.והשנואה? פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? 43.מה שמה של הפיה? 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? 46.מה שמו של הרע בסיפור? 47.נכון הוא חמוד? 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? 53.איפה הוא גדל? 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? 55.נגד מי מוגלי נלחם? 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... 58.מי היא הדמות האהובה עליך? מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? 61.איך קוראים לדרקון הקטן? 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? 63.באיזה צבע הדרקון? 64.איך קראו למולאן בתור גבר? 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? 70.אם כן- איזה סרטים? 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: 74. איך היה השאלון? תהנו
(לקוח מפורום סקרים ושאלונים
)

עוד אחד:)

1. מין: 2. גיל: 3. מה עם טיפ? המינימום הנדרש? תמיד מעל? תלוי איך היה המלצר? אם לא מגיע לא נותנים בכלל או נותנים מינימום? 4. כמה זמן אתם שוהים בדרך כלל במסעדה/בית קפה במקרים הבאים: א. קפה ועוגה. ב. מנה אחת. ג. מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ושתיה חמה. ד. מנה אחת, קינוח ושתיה חמה. 5. מה הזמן המקסימלי ששהיתם במסעדה/בית קפה בסעיפים שבשאלה 4? 6. מה זמן ההחלטה לפני ההזמנה שלכם? 7. כל אחד מזמין לבד או מתחלקים? 8. החשבון- כל אחד משלם על שלו או מתחלקים באופן שווה על כל הסכום? 9. מרגישים כמו בבית או כמו אורחים? 10. מנהגים מיוחדים? משהו אחר שאתם מעוניינים להוסיף? (לקוח מפורום שאלונים וסקרם
)

עונה../images/Emo13.gif

1. מין:נקבה 2. גיל:17 3. מה עם טיפ? המינימום הנדרש? תמיד מעל? תלוי איך היה המלצר? אם לא מגיע לא נותנים בכלל או נותנים מינימום?10% מהחשבון..ואם היה מלצר טוב יותר 4. כמה זמן אתם שוהים בדרך כלל במסעדה/בית קפה במקרים הבאים: א. קפה ועוגה.30 דקות ב. מנה אחת.40-60 דקות ג. מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ושתיה חמה.אולי באירוע ודי הרבה.. ד. מנה אחת, קינוח ושתיה חמה.50 דקות 5. מה הזמן המקסימלי ששהיתם במסעדה/בית קפה בסעיפים שבשאלה 4?שעה וקצת (עם חברות) 6. מה זמן ההחלטה לפני ההזמנה שלכם?תלוי אבל בדר"כ 15 דקות 7. כל אחד מזמין לבד או מתחלקים?תלוי במנות 8. החשבון- כל אחד משלם על שלו או מתחלקים באופן שווה על כל הסכום?מתחלקים 9. מרגישים כמו בבית או כמו אורחים?תלוי
10. מנהגים מיוחדים? משהו אחר שאתם מעוניינים להוסיף?וואלה לא.
(לקוח מפורום שאלונים וסקרם)

גולע

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif../images/Emo135.gif../images/Emo210.gif../images/Emo214.gif../images/Emo211.gif

1. מין: נקבה 2. גיל: עוד שבוע ויומים בת 14
3. מה עם טיפ? המינימום הנדרש? תמיד מעל? תלוי איך היה המלצר? אם לא מגיע לא נותנים בכלל או נותנים מינימום? נותנת טיפ מינימום 10% מהחשבון
איזה נדיבות?!
חח
4. כמה זמן אתם שוהים בדרך כלל במסעדה/בית קפה במקרים הבאים: א. קפה ועוגה.ממ חצי שעה, 45 דק' מקסימום. ב. מנה אחת.חצי שעה. ג. מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ושתיה חמה. שעה , שעה וחצי. ד. מנה אחת, קינוח ושתיה חמה.שעה. 5. מה הזמן המקסימלי ששהיתם במסעדה/בית קפה בסעיפים שבשאלה 4? שעעה וחצי. 6. מה זמן ההחלטה לפני ההזמנה שלכם? 10דק' מקסימום במסעדה חדשה
7. כל אחד מזמין לבד או מתחלקים?כול אחד מזמין לבד.. 8. החשבון- כל אחד משלם על שלו או מתחלקים באופן שווה על כל הסכום?אני לא משלמת על הארוחות חחח, אבל שאני יוצאת עם חברות אז מתחלקים שווה על כול הסכום
9. מרגישים כמו בבית או כמו אורחים?חחחח אורחים, באורוררר שלא כמו בבית 10. מנהגים מיוחדים? משהו אחר שאתם מעוניינים להוסיף?ממממ לא.. (לקוח מפורום שאלונים וסקרם)

2STRIPE

New member
אני אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1.שם: עמית 2.גיל: 14.5 3.מין: נקבה
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני כמה שנים טובות
5.מי היא הדמות האהובה עליך? סיבה והבת שיילו!! 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופאסה!! (לא יודעת איך כותבים
) 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? אממ לאזור הזה של הצבועים!! שכחתי איך קוראים לו..!! 8.כמה צבועים היו שם? מלאה!! 9.איך סקאר מת בסוף? לא זוכרת
10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? יו יו ברח לי!! יש לי בובה שלו..!! אוף
לא זוכרת.... 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? קיארה!!! 12. איך? קיארה!!! מלכה!!!!!! היא והבן של סקאר!!! הוא חמוד
על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? ממזמן..!! 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?אממ זה לא 101 כלבים..? פףף לא יודעת... 15.היכן מתרחש הסרט?בלונדון...? 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? בסרט הראשון 101 בסרט השני 102 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? פארק.... 18.מה שמה של הרעה בסרט? קוראלה דביל..!! חח לא זוכרת... 19.מי היא הדמות האהובה עליך? הגורים מין הסתם..
20.מי היא הדמות השנואה עליך? קוראלה... 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטי
22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? כל מיני..
שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? יש כזה..? 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? בערך... 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? אני לא זוכרת את הסיפור כ"כ XD 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?למי אין..?
27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? ברח לי.. ראיתי מלא גרסאות של זה...!! 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? חולי נפש!! 7!! 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?
30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? >< 31.והשנואה? >< 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? כשהייתי קטנה.!! סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? סינדרלה..! לכלוכית...? 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? עקב.... 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12 או 00:00 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת!! 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי כף רגלה
-
39.מי היא הדמות האהובה עלייך? >< 40.והשנואה? >< פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? הא? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? ברח לי...!! נירא לי ג'ון ולא יודעת מי עוד..
43.מה שמה של הפיה? טינקרבל!! 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? דמיון...? יש לזה מלא גרסאות וראיתי כמעט את כולם!! 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? (אני מתבלבלת עכשיו עם ברט אחר..
) לעולם לא! 46.מה שמו של הרע בסיפור? הוק..!! 47.נכון הוא חמוד? שלא נדע!! 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? טינקרבל
50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין..!! 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? לפי השעון שלו בבטן של התנין
ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי!! 53.איפה הוא גדל? ביער עם הזאבים ואז עם בלו ובגירה! 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? דב = בלו , נמר = בגירה..! 55.נגד מי מוגלי נלחם? שירקאן!! 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? בעזרת אש!! 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... בשביל הדב..? משו כזה!! 58.מי היא הדמות האהובה עליך? בגירה ובלו
והנשרים! והנחש! כולם!!
מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?
60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחפשת לגבר ויוצאת במקום אביה..
61.איך קוראים לדרקון הקטן? לא זוכרת
62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? באמת? יו נכון!! 63.באיזה צבע הדרקון? אדום
64.איך קראו למולאן בתור גבר? פים טים לא זוכרת משו בסגנון...! 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יסלקו אותה..
66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? נירא לי כי הוא נדלק עליה והוא ראה שהיא בחורה...? 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? כןכן!! חמוד! 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? הסוס!! סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? להוסיף עוד סרטים!! מה עם במבי..?! 70.אם כן- איזה סרטים?במבי...! אממ 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? מלך האריות!! כל הסדרה!! 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?כנ"ל... 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: יאפ..! נזכרתי בילדות
74. איך היה השאלון? מאוד כיף
תהנו (לקוח מפורום סקרים ושאלונים)

~ זאת שחר~

.שם:שחר 2.גיל:13 וחודשיים 3.מין:
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?ווואו ממש מזמן!! 5.מי היא הדמות האהובה עליך?סימבה
6.איך קוראים לאבא של סימבה?סקאר 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?נווו זה עם הצבועים 8.כמה צבועים היו שם?מליונים
9.איך סקאר מת בסוף?מופסה לא החזיק אותו
10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?אמממ לא יודעת 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?כן 12. איך?קירה על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?את 2 ראיתי שנה 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?ככה 15.היכן מתרחש הסרט?אנגליה 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?101? 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?בפארק 18.מה שמה של הרעה בסרט?קרואלה דה ויל
19.מי היא הדמות האהובה עליך?האבא של הכלבים(לא זוכרת איך קוראים לו) 20.מי היא הדמות השנואה עליך?קרואלה 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?בורדר קולי שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?לא יודעת מה הוא???? 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?באמת??? טוב לדעת
25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?כשהיא מתה? 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]?7 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?לא
30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?שילגיה 31.והשנואה?הרעה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?ווווווואו מזמן! סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?ליכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה?2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?00:00 בול! 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?הנעל התאימה לה(וואו כמה רומנטי
) 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?העכברים שהפכו לסוסים
40.והשנואה?אחת האחיות אל זוכרת מי מהם פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?לא גדל 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?ונדי,ג'ון ומייקל 43.מה שמה של הפיה?טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?אבקת פיות ולחשוב על דברים טובים(?) 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור?הוק! 47.נכון הוא חמוד?מאוד!! 48.מי היא הדמות האהובה עלייך?ונדי 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?התנין טיק טק! 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?כי הוא עודה טיק טק טיק טק!!!!!!!!!!! ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגלי 53.איפה הוא גדל?בגונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו?בלו ולא זוכרת את הפנתר 55.נגד מי מוגלי נלחם?הנמר 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?לא זוכרת 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... בשביל הדוב? 58.מי היא הדמות האהובה עליך?מוגלי מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?יפנית 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?מתחפבת לבן 61.איך קוראים לדרקון הקטן?צ'ו 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?בטח 63.באיזה צבע הדרקון?אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר?מולאן?? 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?יהרגו אותה 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?כי הוא אהב אותה!!!
67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?לא 68.מי היא הדמות האהובה עלייך?צ'ו סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?זה מספיק 70.אם כן- איזה סרטים?------- 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?מלך האריות 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?לא יודעת 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: 74. איך היה השאלון?נחמד תהנו

דווקא באלי.

1.שם: נעה. 2.גיל: 16 וכמעט וחצי. 3.מין: נקבה. מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? אמ, לפני כמה שנים. 5.מי היא הדמות האהובה עליך? נלה D: 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופאסה. 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית הקברות לפילים. 8.כמה צבועים היו שם? אמ, נראהלי שהשלושה של סקאר, לא?
. 9.איך סקאר מת בסוף? סימבה הרג אותו [או שזה ככה רק במשחק גיימבוי?
] 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זאזו D: 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? יאפ. 12. איך? קיארה. על כלבים וגנבים: 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? מזמןןןןן. 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 דלמטים
. 15.היכן מתרחש הסרט? אנגליה, נראהלי. 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101? 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפארק נראהלי O: 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דה וויל. 19.מי היא הדמות האהובה עליך? נאמ, לאדעת. 20.מי היא הדמות השנואה עליך? ג'ספר, הוא שפוט
. 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים?:| 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? מעורבים D: שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? לא ראיתי את הסרט הזה כ"כ הרבה זמן, שאני בקושי זוכרת מה קורה שם:|. 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? כן. 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? לא זוכרת
. 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? לא? 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? תפוח?
. 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבעה. 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? כן, יואו, בגלל זה ברחתי. 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? דוופי!!!! 31.והשנואה? המלכה? 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? מזמן, מזמן, כ"כ מזמן. סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? לכלוכית. 34.כמה אחיות חורגות היו לה? שתיים. 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? מזכוכית. 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12. 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת. 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי זה שהנעל התאימה לה? O: 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? הפיה D: 40.והשנואה? האחיות. פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? אמ, נו, לא לגדול לעולם. 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? ג'ון, ונדי ואמ... לא זוכרת איך קראו לקטן|: 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל. 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אמ, צריך אבק פיות ומחשבה שמחה
. 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? לעולם לא. 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק. 47.נכון הוא חמוד? לא. 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? פיטר פן D: 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין. 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? טיק טק. ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי. 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל בהודו. 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? באלו ובגירה
. 55.נגד מי מוגלי נלחם? שירקאן. 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? עם העזרה של באלו, ואש. 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... הטבע הוא נדיב לדוב, ושכח את הצרות שבחיים. [א-מ-ן]"
. 58.מי היא הדמות האהובה עליך? באלו
. מולאן: [
!!!!!!!!!!!!]. 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? סינית, ואוי למי שחושב שהיא יפנית:|. 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחפשת לגבר ויוצאת במקומו. 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו
. 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? כןןן תומש שולט. 63.באיזה צבע הדרקון? אדום. 64.איך קראו למולאן בתור גבר? פינג. 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? היא תוצא להורג. 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? חיים תמורת חיים, מולאן הצילה אותו בתור פינג. 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? כן
. 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מולאן D: סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? נה, זה בסדר. 70.אם כן- איזה סרטים?. 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? מולאןמולאןמולאןןןןן. 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? כנ"ל. 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: כן
. 74. איך היה השאלון? אחלה בחלה!

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif

חח יופי נעה ראית מולאן לא מזמן
ועכשיו הזכרת לי את המשפט הזה מספר הג'ונגל...! ראיתי את זה עם חברה שלי לפני איזה חודש והיא לא מפסיקה להגיד את המשפט הזה...

shir308

New member
מתה על זה! ../images/Emo3.gif

.שם:שיר 2.גיל:14 3.מין:נקבה! מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?לפני חודש (חחח)
5.מי היא הדמות האהובה עליך?נלה!
6.איך קוראים לאבא של סימבה?מופסה! 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?נמנמ בית קברות לממוטות! 8.כמה צבועים היו שם?שלושה! 9.איך סקאר מת בסוף?סימבה ה|כתב| הרג אותו! 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?זאזו!!!
11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?קירה! 12. איך?אני חולה על זה!
על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?בפעם האחרונה שעשיתי ביבייסיטר!
14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?למה לשנות?!
15.היכן מתרחש הסרט?אנגליה! 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?101!!! 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?בפארק! 18.מה שמה של הרעה בסרט?קרואלה דביל!!!
19.מי היא הדמות האהובה עליך?אחד הגורים זה שמקטר הרבה!
20.מי היא הדמות השנואה עליך?קרואלה!!! 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטים!~!
22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?גולדן רטריבר (אסור לבגוד בכלב שחי איתך!) שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?רק אחד?!?! 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו ? לא
25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?ביער! 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?לא אבל אם תמצאו תודיעו לי!!! 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?לב של כבש!
28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכות7XD]? 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?כן!!
30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?הגמד שישן כל היום! 31.והשנואה?המלכה!
32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?שוב! בפעם האחרונה שעשיתי בייבי סיטר! סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?ליכלוכית! 34.כמה אחיות חורגות היו לה?שתיים! 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?נעלי זכוכית! 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?12!!! 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?דלעת (יאמי) 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?לפי הנעל!!!
39.מי היא הדמות האהובה עלייך?סינדרלה 40.והשנואה?אמא שלה! פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן ? להיות ילד לנצח!!! 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?זאת שאלה מכשילה? 43.מה שמה של הפיה?טינקרבל!!! 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?אין תגובה 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור?קפטן הוק!!
47.נכון הוא חמוד?כן!!!!!!!!!!!!1 48.מי היא הדמות האהובה עלייך?מייקל החמוד!
50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?תנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?תיקתוק שעון ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגלי!! 53.איפה הוא גדל?הג'ונגל !!! 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו?בלו ובגירה (נשמות) 55.נגד מי מוגלי נלחם?שירחאן הנמר! 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?עם אש 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... 58.מי היא הדמות האהובה עליך?באנה! מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?סינית!!!! 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?הולכת לבד! 61.איך קוראים לדרקון הקטן?מושו!!(נש' חולה עליו
) 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות ? כן!! 63.באיזה צבע הדרקון?אדום! 64.איך קראו למולאן בתור גבר?פינג 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?מוות! 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?כי היא הצילה את חייו! 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?כן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 68.מי היא הדמות האהובה עלייך?מושו (והצרצר) סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?להמשיך! 70.אם כן- איזה סרטים?אממ חתולים בצמרת, רובין הוד, סוס פרא!! 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?מולאן! 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?מולאן!! 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף :D לא אין 74. איך היה השאלון?נחמד אתם משתפרים!!!

שרונוש16

New member
עונה..

.שם: שרון 2.גיל: עוד מעט 15 3.מין: נקבה מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? ממזמן.. 5.מי היא הדמות האהובה עליך? סימבה ונלה 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית קברות לפילים 8.כמה צבועים היו שם? 3 9.איך סקאר מת בסוף? הוא נשרף.. 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זזו 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? קיארה 12. איך? קיארה!! על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? ממזמן! 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 כלבים דלמטים.. 15.היכן מתרחש הסרט? לונדון 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפארק 18.מה שמה של הרעה בסרט? קואלה דביל 19.מי היא הדמות האהובה עליך? פונגו! 20.מי היא הדמות השנואה עליך? קואלה דביל.!! 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים! 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? לברדור.. שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? מראה מראה שעל הקיר מי היפה בכל העיר?? 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? עכשיו כן.. 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? נוו שנייה תנו להיזכר, אה כן אני יודעת כשהגמדים שמו את שילגיה בארון זכוכית הזה הנסיך נישק אותה ואז היא קמה!! 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? לא:( 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? חזיר?! 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכות! 3?! חחחח סתם סתם ברור ש7! 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? לא.. 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? שילגיה מן הסתם 31.והשנואה? המלכה הזקנה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? פפפ ממזמן!! סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? ליכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? חצות 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? בעקבות הנעל 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? סינדרלה 40.והשנואה? האחיות פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? לא להתבגר?! 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי ג'ון ונראה לי מיקל.. 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקת קסמים של טינקרבל 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? מאוד!! גם התנין!! 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? טינקרבל 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? תנין.... 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? לפי השעון ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ובגירה 55.נגד מי מוגלי נלחם? נוו שירקן!! 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... שנחוץ לדוב!! 58.מי היא הדמות האהובה עליך? מוגלי.. מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? סינית.. 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחפשת לבן ויוצאת במקומו 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו!! 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? וואי נכון.. 63.באיזה צבע הדרקון? אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר? 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יהרגו אותה?? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי הוא מאוהב בה.. 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? הוא בא לבית שלה!?? 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מושו!!!! סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? להוסיף עוד!! 70.אם כן- איזה סרטים? לא משנה 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? כולם!! 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? הכל!! 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: כן 74. איך היה השאלון?אחלה תהנו..תודה:) (לקוח מפורום סקרים ושאלונים)

ram ram

New member
את זה אני אוהבת..../images/Emo3.gif

1.שם: רם 2.גיל: 15.5 3.מין: בת... מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני שנה וחצי... 5.מי היא הדמות האהובה עליך? זאזו.? 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית הקברות לפילים... 8.כמה צבועים היו שם? 3 9.איך סקאר מת בסוף? נופל מהצוק ואז הצבועים אוכלים אותו.? 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זואו!!
11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? כן. 12. איך? קיראה על כלבים וגנבים: 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני 3-4 שנים... 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 כלבים דלמטים...
15.היכן מתרחש הסרט? לונדון.. 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפארק 18.מה שמה של הרעה בסרט? קואלה דהוויל.. 19.מי היא הדמות האהובה עליך? העוזרת השמנה... 20.מי היא הדמות השנואה עליך? רוג'ר.. 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים [אפלוסות..
] 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? בורדר קולי.. שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? אין לי מושג.. 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? ממש לא..
25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? לא יודעת, איפה? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? נופ..
27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של חזיר לא? 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? מממ... 7 לא.? 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? האמת? חשבתי שהיא מתפגרת או משהו כזה..
30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? שטיה!! 31.והשנואה? המלכה.? 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? וואי מזמן... בגן אולי? 9-10 שנים... סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? לילוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2/3 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? לא יודעת.. 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? הרגל שלה נכנסה לנעל... 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? אחד העכברים... 40.והשנואה? האמא... פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? לא יודעת, אין לי כוח למילים ארוכות..
42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי ולא יודעת... 43.מה שמה של הפיה? אין לי מושג.. 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? את האבקה של טינקרבל ולחשוב מחשבות שמחות... 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ לעולמלא.. 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק! 47.נכון הוא חמוד? כןן!! 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? התנין... 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין! 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? השעון שהוא בלע יחד עם היד שלו מתקתק... ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי! 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ובגירה!
55.נגד מי מוגלי נלחם? שירחן.. 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? עם אש.? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... שבאמת זקוק הדוב ושכח את הצרות שבחיים.?" 58.מי היא הדמות האהובה עליך? בגירה.! מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? וואלה לא יודעת... 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתגייסת במקומו... 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו.. 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? תומר שרון...
63.באיזה צבע הדרקון? כתום 64.איך קראו למולאן בתור גבר? לא זוכרת... 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יהרגו אותה.? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי היא גם הצילה את החיים שלו... 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? כהה... חמודד.. 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מושו והסוס! סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? איך שבא לכם... גם ככה ממש משעמם לי..
70.אם כן- איזה סרטים? ממ... לא יודעת... 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? מלך האריות! 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? שודדי הקאריביים..
73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: כן.... לא חושבת שצריך לשתף... 74. איך היה השאלון? סבבה... תהנו
(לקוח מפורום סקרים ושאלונים)

netapet2

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.שם: נטע 2.גיל: 14 3.מין: נקבה מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? הרבה זמן XD 5.מי היא הדמות האהובה עליך? נו, הקטן שכחתי איך קוראים לו 6.איך קוראים לאבא של סימבה? לא יודעת, אבל עכשיו אני יודעת שקוראים לו סימבה [שאלה מעל] 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? לא יודעת 8.כמה צבועים היו שם? שניים לא? 9.איך סקאר מת בסוף? לא זוכרת 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? בבר? אה לא זה פיל, לא יודעת 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? לא לא ראיתי אותו נראה לי 12. איך? לא יודעת! על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לא יודעת XD 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? זה לא 101 כלבים דלמטים? 15.היכן מתרחש הסרט? לא יודעת XD 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? לא יודעת 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? לא יודעת 18.מה שמה של הרעה בסרט? לא יודעת, רגע, אם זה 101 כלבים דלמטים אז זה קרואלה דוויל 19.מי היא הדמות האהובה עליך? לא יודגעת XD 20.מי היא הדמות השנואה עליך? לא יודעת 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטיים [אם זה 101 כלבים דלמטיים סD] 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? לא יודעת שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? לא יודעת XD 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? ת'אמת כן 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? לא יודעת 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? בטח, אנחנו בפורום רוכבים צעירים לכל אחד יש! 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? הא? 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שמונה
סתםסתם נו שבעה לא. 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? לא יודעת 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? לא יודעת 31.והשנואה? לא יודעת 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? לא יודעת XD סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? של סינדרלה? לא יודעת XD 34.כמה אחיות חורגות היו לה? שתיים 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי אממ זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12! 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? אממ לא יודעת 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? לא יודעת 40.והשנואה? לא יודעת פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? מה זה אידיאולוגיה, אבל תאכלס הוא רצה להישאר ילד תמיד 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? יואו שכחתי >< את זה באמת ראיתי לפני שנה בערך סתם כי זה יפה 43.מה שמה של הפיה? פיה?! 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקת קסמים לא? 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ עוץ :p סתם, וואי יואו שכחתי נו. 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפן הוק! 47.נכון הוא חמוד? אהא 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? הילד הקטן [זה היה ילד?] 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? הוא שומע את השעון ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? אממ, וואי אני חלודה, לא באלו באלו זה הדוב, לא באנה, זאת החברה שלו, נו לא יודעת, במילא ראיתי את הזה של תום אבני חח 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל >< 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? באלו ולא זוכרת 55.נגד מי מוגלי נלחם? נו מוגלי XDD קראו לו מוגלי!!! אמממממממ לא זוכרת 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? לא זוכרת 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... לא יודעת סD 58.מי היא הדמות האהובה עליך? באנההההההההה "באנה המון דברים ראיתי שם ביער" מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? לא יודעת לא ראיתי נראה לי XD 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? >< 61.איך קוראים לדרקון הקטן?>< 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?>< 63.באיזה צבע הדרקון?>< 64.איך קראו למולאן בתור גבר?>< 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?>< 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?>< 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?>< 68.מי היא הדמות האהובה עלייך?>< סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? מספיק 70.אם כן- איזה סרטים? לא יודעת, יצאתי בורה במילא 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? אמממ פיטר פן 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? לא יודעת XD 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: לא, הרגשתי פשוט כמו מפגרת >< 74. איך היה השאלון? חמוד

LordHorse

New member
דיסניייי../images/Emo99.gif

1.שם: אופיר 2.גיל: 14 3.מין: נקבה
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? אצל חברה לפני מאה שנה. 5.מי היא הדמות האהובה עליך? טימון,נלה,רפיקייייי! 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופאסה,לייק דא. 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית הקברות של הפילים. 8.כמה צבועים היו שם? שלושה. 9.איך סקאר מת בסוף? שסימבה דיבר עם הצבועים וזה,ואז הם הרגו אותו. 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זאזו! 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? כן. 12. איך? קיירה.[למרות שלא באמת זכרתי.] על כלבים וגנבים: 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לא זוכרת. 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 כלבים וגנבים,דקויות. 15.היכן מתרחש הסרט? לונדון? אם אני לא טועה.אבל מה,הם במסעות כל הזמן.XD 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101. 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפארק. 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דוויל [קרואלה דוויל..] 19.מי היא הדמות האהובה עליך? כללל הגורים,במיוחד לאקי! 20.מי היא הדמות השנואה עליך? יהיה נדוש להגיד קרואלה? 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים. 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? כולם,לא משנה לי סוג. שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? אעה! "מראה מראה שעל הקיר",כמובן. 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? ברור,אבל לא בציניות~B| 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? מעבר לחומה אם אני לא טועה,שהיא שרה לבאר.XD 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? יהיה.
27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של חזיר. 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבעה. 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? לא,זה היה מגניב. 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? ישנוני,ושתיה,וכל החיות שניקו את הבית.XD 31.והשנואה? נמ.המלכה? 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? לא ממזמן,את האמת. סינדרלה: 33.מה הוא שמה בעברית? לכלוכית. 34.כמה אחיות חורגות היו לה? שתיים. 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי עקב.מזכוכייייית! 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? חצות. 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת. 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? מידת הנעל. 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? העכברים. 40.והשנואה? האחות החורגת המכוערת יותר. פיטר פן: 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? נעורים לנצח וזה. 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? ונדי,מייקל,וג'ון.D: 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל! 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקת פיווווווות! ולהאמין,הכי חשוב. 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? לעולם לא. 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק. 47.נכון הוא חמוד? הוא מוזר. 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? הילדים,והאינדיאנים ["האו צ'יפ האו!"] 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין. 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? השעון שמתקתק. ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי. 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל. 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? באלו
ובגירה. 55.נגד מי מוגלי נלחם? שירקן הטיגריס. 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? אש.מוחעחע. 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...שלרוב נחוץ לדוב. [שכח את הצרות של עצמך\החיים..
] 58.מי היא הדמות האהובה עליך? באלו. מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? סינית. [חומת סין וזה.
] 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? יוצאת לקרב במקום אבא שלה. 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מוג'ו. 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? כןןןןן! 63.באיזה צבע הדרקון? כתום-אדום עם שפם סגלגל כזה. 64.איך קראו למולאן בתור גבר? פינג. 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יוציאו אותה להורג. 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי היא הצילה אותו. 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? כן! והסבתא כזו חמודה! 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? הסבתא,והרוחות,ומוג'ו,והסוס החתיך. סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? חסר לי היפיפה הנרדמת.D: 70.אם כן- איזה סרטים? ^^ 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? שמופיע כאן? תכלס אני אוהבת את כולם. 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? היפיפיה הנרדמת. 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: מאוווווווד. 74. איך היה השאלון? אחלה.

חריקת

New member
להלה בחזרה מאילת

.שם:משה 2.גיל:15.5 3.מין:זכר מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?לפני מלא מלא שנים 5.מי היא הדמות האהובה עליך?פומבה 6.איך קוראים לאבא של סימבה?ע'עעעעעעעעעע 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?מערה או מנהרה משו 8.כמה צבועים היו שם?הרבה 9.איך סקאר מת בסוף?אכל משהו רעיל 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?לא זוכר גם 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?לא 12. איך?לא על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?אמממ מזמן 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?רק כלבים וגנבים 15.היכן מתרחש הסרט?איטליה 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?6 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?במחסן 18.מה שמה של הרעה בסרט?קרואלה דה ויל? 19.מי היא הדמות האהובה עליך?קרואלה דה ויל 20.מי היא הדמות השנואה עליך?הנהג שלה 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?רועה גרמני שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?לאדע 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?ברור 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?הוא היה צפרדע לא? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?נסיכים\ות יש רק בארמון 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?את הגמדים 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]?לא זוכר 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?כן 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?שלגייה 31.והשנואה?השניה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?חחח לא ראיתי סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?לכלוכונית 34.כמה אחיות חורגות היו לה?12 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?ורודות 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?11 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?מהמעיל שלה 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?לא זוכר 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?סינדרלה 40.והשנואה? השניה פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?לא יודע 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?אממממ שחכתי 43.מה שמה של הפיה?פיית הקסם 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?לאכול מאיזה עץ? 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?ערץ לעולם לא את זה אני זוכר חח 46.מה שמו של הרע בסיפור?אוח 47.נכון הוא חמוד?אממ כן 48.מי היא הדמות האהובה עלייך?פיטר פן 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?השני 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?לא יודע לא שאלתי אותו ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? 53.איפה הוא גדל? 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? 55.נגד מי מוגלי נלחם? 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... 58.מי היא הדמות האהובה עליך? מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?יפנית 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?נלחמת במקומו 61.איך קוראים לדרקון הקטן?דרגון 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?נכון 63.באיזה צבע הדרקון?ירוק 64.איך קראו למולאן בתור גבר?מולאני 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?איזה? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?לא זוכר 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?נכון 68.מי היא הדמות האהובה עלייך?מולאן סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?לא 70.אם כן- איזה סרטים? 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?חחחחחחחחחחחחח ת'אמת לא ראיתי אפילו לא אחת מהם 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?אממממ ספייס גארם 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D:לא 74. איך היה השאלון?היה נחמד תהנו (לקוח מפורום סקרים ושאלונים)

Lian815

New member
עונה../images/Emo6.gif../images/Emo160.gif

1.שם:ליאן 2.גיל:
15 3.מין:
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?לפני שנים רבותXD 5.מי היא הדמות האהובה עליך?טימון ופומבה 6.איך קוראים לאבא של סימבה?מופסהD: 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?בית קברות לפילים 8.כמה צבועים היו שם?3 9.איך סקאר מת בסוף?לא זוכרת 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?זזו..זה הכינוי של סבתא שליXDDD 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?כן 12. איך?קיארה על כלבים וגנבים: 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?לא ראיתי 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?
15.היכן מתרחש הסרט?לונדון לא?
16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?101+2=103...נראלי חח.. 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?פארק 18.מה שמה של הרעה בסרט?קואלה דוויל 19.מי היא הדמות האהובה עליך?
20.מי היא הדמות השנואה עליך?
21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטיי 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?שר-פיי,גולדן רטריבר ועוד.. שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?לא יודעת
24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?לא
25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?יער? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?לא 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?לא יודעת 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]?7 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?אה הזקנה זאת המלכהXD 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?
31.והשנואה?המלכה
32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?לא ראיתי
סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?לכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה?2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?נעלי זכוכית,נשמע מה זה לא נוח
36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?חצות,שזה 12 בלילה למי שלא יודע
37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?לא יודעת 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?סינדרלה
40.והשנואה?האמא והאחיות פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?אה? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?מייקל ועוד שנייםXD 43.מה שמה של הפיה?טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?כנפיים
45.לאיזה ארץ עפים הילדים?ארץ לעולם לא(Neverland) 46.מה שמו של הרע בסיפור?קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד?בעע
48.מי היא הדמות האהובה עלייך?פיטר..נראלי..לא זוכרת את השארXD 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?תנין..נראלי 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?אולי כי הוא עף?
ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגלי..מסכן איזה שם נתנו לו
53.איפה הוא גדל?בג'ונגל אני חושבת 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו?הדב-בלו הפנתר-וואי..ת'אמת אני לא זוכרת 55.נגד מי מוגלי נלחם?הטיגריס הזה..שירקאן\שירחאן.. 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?שרף אותו?
57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...בלה בלה בלה..."
58.מי היא הדמות האהובה עליך?מוגלי והפנתר ששכחתי דווקא עכשיו את שמו מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?סינית!! הקיסר אמר "ההונים פלשו לסין!" 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?מתחפשת לחייל ויוצאת לבסיס בלילה סוער 61.איך קוראים לדרקון הקטן?מושו 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?כןן!! חחח... 63.באיזה צבע הדרקון?אדום,כתום וצהוב(והלשון שלו ורודה) 64.איך קראו למולאן בתור גבר?פינגD: 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?זורקים אותה בשלג חצי ערומה,ואפילו נזלת אין להXD 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?כי יש לו
67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?כן..
ונשאר לארוחת ערבDD:
68.מי היא הדמות האהובה עלייך?מושו..
סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?כן 70.אם כן- איזה סרטים?אלאדין 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?מולאן
72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?מולאן ואלאדין 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D:חוץ ממולאן ואלאדין(שראיתי לאחרונה) הכל נוסטלגיות 74. איך היה השאלון?סבבה

גולע

New member
וואיי../images/Emo109.gif../images/Emo205.gifפרה|../images/Emo202.gif../images/Emo44.gif

1.שם:גל 2.גיל: עוד מעט 14
3.מין:נקבה
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?פףף מזמן
5.מי היא הדמות האהובה עליך? סייימממבה
6.איך קוראים לאבא של סימבה?מופסה? 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?וואווו , משהו עם הצבועים לא? 8.כמה צבועים היו שם?ממ 3.. 9.איך סקאר מת בסוף?ממ הצבועים הרגו אותו חחחחחחח אין לי מושג.. 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?זזאזזווווווווווווווו, עכשיו אני בטוחהה 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?וווואו, קירה 12. איך? חח היסתכלתי על מה ששיר כתבה
אבלל מעכשיו אני לא יסתתכלל
על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?ממ לא משמן, אבל לא המצויר.. 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?מממ לא משנה שם. 15.היכן מתרחש הסרט?אנגליה.. אני חושבתת 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?101 חח את זה אני יודעת 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?ממממממ 18.מה שמה של הרעה בסרט?קואלה דביל!?
19.מי היא הדמות האהובה עליך?אווי הכלבה החמודה הזאת 20.מי היא הדמות השנואה עליך?ממ קואלה? 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטים
22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?מממממ, אסקי.. שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?פפפפפפפפפפפף, אין לי מושג 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?לא 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?שהוא נישק אותה, חחחחחחח
אמממ ,, שהיא מתעוררת1? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?באורור 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?משהו של חזיר? 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]?חחחחחח שבעה , 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?חחח סוג שללללל
30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?מממממממ הבמבי
חחחחחחחחחח
אני לא רואה את זה.. 31.והשנואה?הממכשפפה, 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?מזזמממממממןןןןןןן סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?אויי, אינילי מושג. 34.כמה אחיות חורגות היו לה?2.. 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?נעלים יפותתתתת 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?12 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? מממ דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?לפי מידת הנעלים. 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?העכברים
חחח לא יודעת 40.והשנואה?האחות השמנה שלה
פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?אה<?!#@!%&^?*?& 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?אינילי מושג.. 43.מה שמה של הפיה?טטטטטטטטטטינקרבללללללללללללל
אוויי
44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? משהו אצל טינקרבל 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?לעולם ללא,, 46.מה שמו של הרע בסיפור?הוק?1 47.נכון הוא חמוד?מאד 48.מי היא הדמות האהובה עלייך?טינקרבל 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?וואוויי את זה אני לא יודעת, ניחוש: התנין הזה?! 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?השעון.. ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגלי 53.איפה הוא גדל?מזמן לא ראיתי 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו?אינילי מושג,, שחכתי 55.נגד מי מוגלי נלחם?הפנתר?! 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?אש 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... חחחחח אין לי מוששג.. 58.מי היא הדמות האהובה עליך?מוגלייייי מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? אווי קשה חח , ממ סינית!? 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? הולכת במקום אבא שלה. 61.איך קוראים לדרקון הקטן?אויי,, 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?חחחחחחח שאני חושבת על זה,, אולי.. 63.באיזה צבע הדרקון?אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר?מולאן..!? 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?אוויי לא הבנתי ת'שאלה.. 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?כי היא הצילה את החיים שלו... 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?בארור 68.מי היא הדמות האהובה עלייך?הסוס
סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?פפפףףףף 70.אם כן- איזה סרטים? 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?חח פיטר פן?! 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?מממממ מדקסקר
חחחחחחח, לא יודעת יש מלא. 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D:, רק נוסטלגיות!? פפפףףףף, חחח שיחזור 74. איך היה השאלון?מעולה תהנו תודה מותק
(לקוח מפורום סקרים ושאלונים)

Ss H A D A S sS

New member
שלי../images/Emo13.gif

.שם:הדס 2.גיל:14 3.מין:נקבה
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?אממ שנה ככה
5.מי היא הדמות האהובה עליך?תלוי.. ב1 סימבה ב2 כיערה(אם ככה כותבים) בקיצור הגורים
6.איך קוראים לאבא של סימבה?מופסה, אם אני לא תועה.. 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?אחרי הנהר.. בית קברות לפילים. 8.כמה צבועים היו שם?3 9.איך סקאר מת בסוף?הוא מת מהצבועם בסוף לא|? 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?זאזו 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?קיערה 12. איך?מה אך? על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?אווו שנתיים שלוש... 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?אמממ.. 101 כלבים וגנבים ו102 15.היכן מתרחש הסרט?בלונדון לא? 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?103 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?בפארק
18.מה שמה של הרעה בסרט?קרואלה דה ויל(אשת השטן) 19.מי היא הדמות האהובה עליך?פרדי 20.מי היא הדמות השנואה עליך?קרואלה כמובן.. 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמתי
אויש הם חמודים
22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?קלליין שפיץ
שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?>< לא יודעת:-O 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?יאפ שמעתי על זה המוון בדיסני וורד(שנה שעברה
25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?>< 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?נראה לי... 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? 7 דהה
29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?כן מאוווד חחח.. 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?ביישני
31.והשנואה?המכשפהההה חחחההה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?וואי לפני 5 שנים בערך... סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?ליכלוכית
34.כמה אחיות חורגות היו לה?2 בעעעXD 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?נעלי זכוכית על עקב
36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?12 אויש כ"כ דרמטי... 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?דלעתXD
38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?לפי מידת הנעלים
אויי 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?העכברים
40.והשנואה? אממ אני חושבת שהאבא, איך הוא היה יכול למות?! פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?לא לגדול. 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?, וונדי, גו' ושכחותי
43.מה שמה של הפיה?טינקרבל ה-!@!#!$#@$ 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?אממ משהוא טוב, ואבקה. 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?ארץ לעולם לא
46.מה שמו של הרע בסיפור?קפטן הוק, הכי חמוד שם
47.נכון הוא חמוד?יאאאאאפ
48.מי היא הדמות האהובה עלייך?העוזר של קפטן הוק סמיי. 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?התנין? 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?לפי השעון המתקתק.. ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגלייייי 53.איפה הוא גדל?אצל הזעבים לא? 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ובגירה(אגב היה לי חתול שקראו לו ככה..
) 55.נגד מי מוגלי נלחם?וואי שכחתי:-O 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?עם אש? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...שבאמת נחוץ לדדוב ושכח את הצרות שבחיים אוו יה". 58.מי היא הדמות האהובה עליך?בגירה מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? יפנית?! 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?יוצאת במקומו 61.איך קוראים לדרקון הקטן?מושו 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?וואי נכון
63.באיזה צבע הדרקון?אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר?לא יודעת|חחח| 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?היא תעוף משם? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?אין לי מושג ראיתי את הסרט פעם 1 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?יאפפפ
68.מי היא הדמות האהובה עלייך?מושוווו כזה מתוק!! סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?מספיק.. 70.אם כן- איזה סרטים?<> 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?מלך האריות כמובן
72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?גם. 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D:כן ואאי להיזכר בכל זה זה ממש כשה ואז כזה מריצים את הסרטים
74. איך היה השאלון?נחמד זיהווו

רועי מו

New member
:]

1.שם: רועי 2.גיל: 16 3.מין: ז מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? כמה חודשים 5.מי היא הדמות האהובה עליך? טימון ופומבה 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופאסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית קברות לפילים 8.כמה צבועים היו שם? 3 9.איך סקאר מת בסוף? הצבועים אכלו אותו 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זאזו!!!!!!!! 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? כן 12. איך? קהירה על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? מזמן 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? לא 15.היכן מתרחש הסרט? אנגליה 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? ברחוב 18.מה שמה של הרעה בסרט? לא זוכר [אני צריך לבוריד אותו 19.מי היא הדמות האהובה עליך? זה שמפאק ואומר "אני לא עייף כלל" ונרדם 20.מי היא הדמות השנואה עליך? כמו ב18 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? לא יוד שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? לא יודע 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? עכשיו כן 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? לא זוכר 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? לא 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? 10 לא?! סתם כולם יודעים שזה 8 כמו שבשלושת המוסקטרים הם היו בכלל 4 [7] 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? לא 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? הגמד שאכל סבון 31.והשנואה? המכשפה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? מזמן סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? השם שלה בעיברית הוא קונספיקציה של אנשים מעצבנים שמנסים לגרום לך ללכת להיתקלח אז אני לא אגיד אותו 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? שקופות 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12:00 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי המעל 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? העכבר השמן 40.והשנואה? לוציפר פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? שמייח לא ראיתי או המון זמן אז אני ל א ממש זוכר 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? לא יודע 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקת פיות 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ לעולמלא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? מי? 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? הכלבה של הילדים 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? הטנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? לפי הצילצול של השעון ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? באלו [הדוב] הוא הגיבור האמיתי 53.איפה הוא גדל? ביער 54.מה שמם של הילד הפנתר חבריו? מוגלי ובאגירה 55.נגד מי מוגלי נלחם? הנמר הרע 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? לא זוכר 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב משהוא עם זה שטוב להיות דוב 58.מי היא הדמות האהובה עליך? באלו מולאן: ראיתי פעם את אז אני לא עונה 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? 61.איך קוראים לדרקון הקטן? 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? 63.באיזה צבע הדרקון? 64.איך קראו למולאן בתור גבר? 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? כן היפה והחיה [זות קלאסיקה הרבא יותר גדולה ממולן] ואלדין 70.אם כן- איזה סרטים? \/ 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?מלך האריות 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? מלך האריות והיפיה והיחפן 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף לא ממש כי אני כול הזמן רואה סרטים מצוירים!!!!!!!!!11 74. איך היה השאלון? לא משהוא

כי כולנוו היינו קטנטנים פעם [=

1.שם:ספיירר
2.גיל:13
3.מין:
מלך האריות:
4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?אממממ כמה שנים טובות
5.מי היא הדמות האהובה עליך?הקטנצ'יק הזה, אני אפילו לא זוכרת שמות
,, אהה כן סימבה
6.איך קוראים לאבא של סימבה?מופסה?
7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?אממ האיזור של הצבועים שמהה
8.כמה צבועים היו שם?הרבה..
9.איך סקאר מת בסוף?אמממממ..
10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?לא זוכרת, אבל הוא מציק
11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?לא
12. איך?
על כלבים וגנבים:|בדגש|
13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?גם כן כמה שנים
14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?אממ כמה שממות כלבים וגנבים, 101 כלבים דלמטים
15.היכן מתרחש הסרט?לא זוכרת , איפשהו בחו"ל
16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?101? או ש100..
17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?פאררק
18.מה שמה של הרעה בסרט?קרואלה חעחעע
19.מי היא הדמות האהובה עליך?לאקקיי, הגור החמוד [= ופונגו
20.מי היא הדמות השנואה עליך?העוזרים של קרואלה והגור השמיין xP
21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטים
22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?רועה גרמני
אעאעאעאאעעעעעע בא לי אחד
שלגיה ושבעת הגמדים:
23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?{מודהה שלא זכרתי, ראיתי את זה באחת התשובות פה P:} מראה מראה שעל הקיר מי הכי יפה בעיר?
24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?לא, עכשיו אני יודעת.. לא שזה מעניין אותי חחח
25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?אמממ לא זוכרת, אולי ביער שהוא צד?
26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?לאא
27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?לב של חזיר חהחה
28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]?אהמ 7?
29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?נגעלתי
30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?שלגייה מן הסתם חח..
31.והשנואה?המלכה
32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?מזמן, למרות שלפני שבועיים בערך יצא לי לראות את זה בסרט לא מצוייר
סינדרלה
33.מה הוא שמה בעברית?ליכלוכית
34.כמה אחיות חורגות היו לה?2
35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?זכוכיתת עקבים כאלה [=
36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?12
37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?דלעת
38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?לפי הרגל שהתאימה לנעל
39.מי היא הדמות האהובה עלייך?הנסיך חיחי..
40.והשנואה?האחיות והאמא
פיטר פן
41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?אין לי מושג מה זה אדיאולוגיה אבל אולי זה שהוא יכול לעוף?
42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?אפילו אחד אני לא זוכרת..
43.מה שמה של הפיה?טינקרבל
44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?את האבקה הזאתי
45.לאיזה ארץ עפים הילדים?אהמממ..
46.מה שמו של הרע בסיפור?קפטן הוק
47.נכון הוא חמוד?הוא מטומטם.
48.מי היא הדמות האהובה עלייך?התנין חחחח
50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?התנין
51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?התיקתוקים של השעון שבבטן שלו
חחחחחח
ספר הג'ונגל:
52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגלי
53.איפה הוא גדל?ג'ונגל
54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו?לא זוכרת
55.נגד מי מוגלי נלחם?לא יודעת
56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?
57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...שבלב? חח
58.מי היא הדמות האהובה עליך?ממ
מולאן:
59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?לא זה ולא זה
60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?הולכת במקומו
61.איך קוראים לדרקון הקטן?לא יודעת
62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?חחח ישמצב
63.באיזה צבע הדרקון?ירוק?
64.איך קראו למולאן בתור גבר?מי זוכר?!
65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?יאנסו אותה?
66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?כי היא חמודה חח
67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?מיי?
68.מי היא הדמות האהובה עלייך?הדרקון
סיכום:
69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?אמממ מספיק רק חסר זהבה ושלושת

למעלה