שאלון סרטים

2eye

New member
ננסה

1.שם: עמרי 2.גיל: 14 3.מין:
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? שנה 5.מי היא הדמות האהובה עליך? רפיקי 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופאסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית קברות לפילים 8.כמה צבועים היו שם? 3 ראשיים אבל להקה שלמה 9.איך סקאר מת בסוף? סימבה הרג אותו כחזר 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זאזו 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? לא, ראיתי רק את הראשון אני נגד ההמשך. 12. איך? ^.^'' על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? מזמןןןןןן 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 כלבים דלמטיים 15.היכן מתרחש הסרט? אנגליה? 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101? 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? המממ? 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דוויל 19.מי היא הדמות האהובה עליך? X 20.מי היא הדמות השנואה עליך? קרואלה 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? יש כמה שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? אין לי שמץ. 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? מזל טוב P: 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? הממ ): אני בור ועם הארץ 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?לא 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לא זוכר ): 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבעה לא? נוו, אני ילד שך מלך האריות. 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? יש מצב 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? אחד הגמדים, הישנוני הזה 31.והשנואה? נראה לי המלכה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? מזמן, כמה שנים טובות סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? רגע, אני יודע! 34.כמה אחיות חורגות היו לה? שלוש? 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי זכוכית? ^.^ 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת לא? 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי הנעל 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? X 40.והשנואה? X פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? להישאר צעיר לנצח?
42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי ועוד שני אחים 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקת פיות לא? 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? כן XD 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? התנין 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? ^ 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? לפי התקתוק של השעון ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו, בגירה וחבריו 55.נגד מי מוגלי נלחם? הנחש והנמר 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? לא זוכר :) 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב..." 58.מי היא הדמות האהובה עליך? בגירה מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? תאילנדית 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחזה לבן 61.איך קוראים לדרקון הקטן? "דרקון קטן"? 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? יש מצב, לא זוכר את הסרט 63.באיזה צבע הדרקון? חום? 64.איך קראו למולאן בתור גבר? איןלישמץ 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יהרגו אותה לא? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי הוא אהב אותה לא? 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? יש מצב 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? X סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? זה מספיק. 70.אם כן- איזה סרטים? ^ 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? מלך האריות 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? מלך האריות 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: כן, גדלתי על מלך האריות P: 74. איך היה השאלון? נחמט

למעלה