שאלון על הסדרה

white angels

New member
שאלון על הסדרה../images/Emo26.gif

פעילות נחמדה כדי להחיות את הפורום
הדמות הכי אהובה עליכם (ולמה..)
- הדמות הכי שנואה עליכם (ולמה..)
- הדמות הכי מיותרת לדעתכם,אפשר לפרט גם למה
- דמות שהייתם מוסיפים לסדרה
- אם הייתה ניתנת לכם הזדמנות לשחק בסדרה,איזה דמות הייתם רוצים לשחק?(אפשר גם להמציא דמות,לא חייב דמות קיימת)
- השיר הכי אהוב מהסדרה
- הסצנה הכי מצחיקה,קורעת מצחוק
- הסצנה הכי דרמטית
- הסצנה הכי מרגשת
- סצנה שהיה אפשר לוותר עליה
- מה הייתם משפרים בסדרה או משנים? - הציון הכללי שאתם נותנים לסדרה עד עכשיו מ1 עד 5 - וממ זהו..מקווה שתהנו מהשאלון

panci thet i

New member
:)נחמד

הדמות הכי אהובה עליכם (ולמה..) -רומן (חוץ מקטיה כי אני מנסה להיות מקורית) בגלל שהוא הכי מצחיק והכי-הכי והוא חמוד כזה הדמות הכי שנואה עליכם (ולמה..) -ויקטוריה-כי היא סנובית-זונה-פרחה והיא עושה בלגן במועצת הנשים והיא לא עובדת והיא-היא הדמות הכי מיותרת לדעתכם,אפשר לפרט גם למה -אמא של קטיה כי היא לא חשובה והיא לא עושה כלום...בקיצור מיותרת דמות שהייתם מוסיפים לסדרה -את סנופי-חחח למה לא? איזה שאלה.... אם הייתה ניתנת לכם הזדמנות לשחק בסדרה,איזה דמות הייתם רוצים לשחק?(אפשר גם להמציא דמות,לא חייב דמות קיימת) -סנופי השיר הכי אהוב מהסדרה -שיר הפתיחה-אני יודעת בעל פה ויש לי את השיר המלא הסצנה הכי מצחיקה,קורעת מצחוק -כשקטיה התעפרה ועברה "מהפך" הסצנה הכי דרמטית -אין הסצנה הכי מרגשת -אין סצנה שהיה אפשר לוותר עליה -כשפוטפקין היה שיכור במסיבה של קטיה מה הייתם משפרים בסדרה או משנים? - הייתי משנה את פוטפקין למשהו יותר חמוד... הציון הכללי שאתם נותנים לסדרה עד עכשיו מ1 עד 5 -רבע לחמש 4:45 חחח

m2love

New member
עונה עונה ../images/Emo9.gif

הדמות הכי אהובה עליכם (ולמה..) -כמובן שקטיה,היא כזו מיוחדת
אבל חוץ ממנה רומן..הוא כלכך מצחיק טיפש קטן
הדמות הכי שנואה עליכם (ולמה..) -אלכסנדר..הוא יוצר מדי ציני ויש לו התנהגות מגעילה הדמות הכי מיותרת לדעתכם,אפשר לפרט גם למה -לדעתי אין דמות מיותרת דמות שהייתם מוסיפים לסדרה -אין אם הייתה ניתנת לכם הזדמנות לשחק בסדרה,איזה דמות הייתם רוצים לשחק?(אפשר גם להמציא דמות,לא חייב דמות קיימת) -חח רק אותי חסר שאני ישחק בסדרה [בציניות
] השיר הכי אהוב מהסדרה -o nem השיר ההוא שקטיה שרה לאנדריי בקריוקי
הסצנה הכי מצחיקה,קורעת מצחוק -היו הרבה..תנו לי לחשוב.. הסצנה הכי דרמטית -איך שקטיה ישבה בחדר שלה ודיברה.. הסצנה הכי מרגשת -קטיה ואנדרי... סצנה שהיה אפשר לוותר עליה -יר הרבה..שנגיד סתם מורחים את זה מה הייתם משפרים בסדרה או משנים? -הייתי פחות מורחת את זה..

../images/Emo214.gifויקטוריה../images/Emo6.gif

כל כך הצחקת אותי עם התיאור של "ויקטוריה"

m2love

New member
הדררררררר!

יאאו איך חיכיתי שגם זה יקרה לך.. לא שירשרת נכוןןןןןןןן! חחחחחחח

../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההה

הרגת אותיייייייייייייי
אז בואי אני אבאס אותךךךךךךךךךך [מוציאה לשון
]: א. גם את שרשרת נכון הפעםםםםם[
] וגמאני, לצערך [
] אני לא שרשרתי *להודעה שלך*, שרשרתי להודעה שלההההההההההה כי הצחיק אותי מה שהיא כתבה על ויקטוריה ומן הסתם זה מתחת להודעה שלך
ב.אל תתגרי בי, חבל עלייך
ג.ביאסתי אותך?
ד.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה
ה.אני אוהבת אותך

m2love

New member
חעחחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע

א.חחחחח גמאני שירשתי בפעמים הקודמות ומן הסתם זה היה מתחת להודעה שלך חחחחחח [את רואה הגלגל מסתובב חחחחחחח
] ב.חבל עליי הא?
ג.חחח טיפה..אבל עדין הגלגל הסתובב חחחחח
ד.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[הרבה חה חה חה ] ה.אני אוהבת אותך יותר
מוואהה

../images/Emo214.gifאת

פשוט מחורפנת.בטירוף.
כל פעם שאני מנהלת איתך דיון כלשהו אני מתפרצת בצחוק, אני חייבת ללמוד להתאפק

m2love

New member
חחחח

חח מחורפנת גאה
חחחח טוב מודה גם אני מתפקעת מצחוק
[צוחקת מעצמי חחח
]

עונה!!

הדמות הכי אהובה עליכם (ולמה..) -קטיה,כי היא מאוד מציאותית, ולמרות שהיא מכוערת יש לה לב טוב, כי הרבה לא מבינים אותה.. הדמות הכי שנואה עליכם (ולמה..) -אין כזאת דמות, כולם מיוחדים, בדרכם שלם.. הדמות הכי מיותרת לדעתכם,אפשר לפרט גם למה -צריך את כולם כדי ליצור סדרה מושלמת=] דמות שהייתם מוסיפים לסדרה -לא צריך אפחד חדש... אם הייתה ניתנת לכם הזדמנות לשחק בסדרה,איזה דמות הייתם רוצים לשחק?(אפשר גם להמציא דמות,לא חייב דמות קיימת) -הייתי רוצה לשחק את קטיה, לא בגלל שיש לה את הדמות הראשית, אלה בגלל שיש לנו הרבה במשותף.. השיר הכי אהוב מהסדרה -שיר הנושא.. הסצנה הכי מצחיקה,קורעת מצחוק -כשקטיה מופיעה פעם הראשונה יפה מול כול האנשים שובדים איתה ב"קיציחורף" הסצנה הכי דרמטית -כשהשקר של אנדריי לקטיה התגלה.. הסצנה הכי מרגשת -אמ.. לודעת.. סצנה שהיה אפשר לוותר עליה -לא צריך לוותר על כלום!!! מה הייתם משפרים בסדרה או משנים? -כלום!! הסדרה מושלמת כפי שהיא! הציון הכללי שאתם נותנים לסדרה עד עכשיו מ1 עד 5 -5, וסרט מאוד יפה!!! LoVe,מאשה.

למעלה